Strona 21 z 22 < 1 2 ... 19 20 21 22 >
Opcje tematu
#1964303 - 18/01/2008 18:04 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
odgdog Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Zrobiłeś już wiele... Bardzo wiele...
Moim zdaniem bardziej będzie się zastanawiała i biła z myślami, jeżeli nic nie zrobisz... Może zrozumie, że Ciebie na zawsze straciła. A jak dasz prezent? Będzie myślała, że dalej może z Tobą igrać i się bawić. Skąd ona będzie wiedzieć, że to "ostatni raz"? Bo jej tak powiesz? Ile razy już tak mówiłeś?

I dalej będziesz w tym samym miejscu...

Do góry
Bonus: Unibet
#1964388 - 18/01/2008 18:33 Re: jak zagadać...? [9] [Re: odgdog]
agr1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/03/2005
Spartan, moim zdaniem na urodziny wystarczy krotki sms z zyczeniami. A poza tym daj jej troche czasu na przemyslenia (nie pisz do niej, nie dzwon). Jak zacznie wypisywac co sie z toba dzieje powiedz, ze zajety byles i nie mogles rozmawiac/odpisywac.
Udawaj, ze sie dobrze bawisz i ze nie tylko ona jest w twoim zyciu.

I najwazniejsze duzo wychodz, spotykaj sie ze znajomymi, lepiej sie poczujesz, a tez niezle bedzie jak cie zobaczy ta panna z jakimis kolezankami ;\)

Ofkors zrobisz jak zechcesz, ale mysle, ze to jedyna opcja.

Do góry
#1964513 - 18/01/2008 19:25 Re: jak zagadać...? [9] [Re: agr1]
Spartan Offline
journeyman

Meldunek: 29/08/2004
-> odgdog, Spinxh
W sensie prezent, niekoniecznie tylko cos co zrobie od siebie na Jej te urodziny. Zyczen to sie na pewno bedzie spodziewac, nawet przez sms - to takie typowe. A czegos wymyslonego przeze mnie, przez Nas tu na forum na pewno nie. I tak to ma byc wlasnie ostatni raz cos ode mnie.
-> agr1
A potem wlasnie taktyka zeby nie pisac, nie dzwonic, nie interesowac sie.

Chce jej zagrac na emocjach najpierw w urodzinki fajnie i ok, ze wszystko w porzadku, ale potem od nastepnego dnia nagle cos sie zmieni. Uwazam ze ten dzien urodzin moze byc wlasnie takim PUNKTEM przelomowym, mojego zachowania i traktowania Jej. Tak z dnia na dzien, nagla, niespodziewana zmiana.
Dobrze to rozumiem, cos takiego mysle da Jej do myslenia, jakas tam hustawke nastroju dostanie ode mnie. A nie tylko "nudne" oznaki milosci - jak to Pierniczek napisal.

Ten pomysl z serduchem podany wczesniej wlasnie mi sie spodobal. A teraz wymyslilem tez o tym by kupic <tylko NIE SMIEJCIE SIE> na Allegro 100 balonow w ksztalcie serca. No i pojechac do Jej domu w te urodziny. Napompowac wszystkie te balony i zostawic w pokoju. Ona nic nie wiedzac wraca ze szkoly do domu i widzi pelno serduch balonowych... Ewentualnie jeszcze jakas roze z bilecikiem i jakis takim "dajacym do myslenia" tekstem zostawic.

To jest moja taktyka jak na razie...

Do góry
#1964995 - 18/01/2008 21:48 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
bukma Offline
wredota

Meldunek: 09/04/2004
Spartan: jesli dasz jej kolejny prezent na urodziny to popelnisz kolejny blad taki jakie juz wczesniej popelniales. Zacznij w koncu wyciagac wnioski - wiele osob napisalo ci praktycznie to samo - z kobietami nie mozesz byc za dobry bo wtedy one sie toba przestaja interesowac. Ok rozumiem ze chcesz o nia powalczyc ale to co chcesz zrobic(dajac jej kolejny prezent na ktory nie zasluzyla w zaden sposob) tylko utwierdzi ja w przekonaniu ze jestes facetem typu "cieple kluchy". Wedlug mnie najlepsze co teraz mozesz zrobic to powiedziec jej prawde o tym co sadzisz na temat jej zachowania w stosunku do ciebie. Nie owijaj w bawelne i powiedz jej ze sie toba bawila jak zabawka a cala ta otoczka to tylko sciema z jej strony. Wykorzystywala cie i takie sa fakty i jesli COKOLWIEK mozesz jeszcze u niej zdzialac to tylko poprzez pokazanie jej ze nie jestes miekka faja za jaka ona cie teraz ma. Rozumiesz? Musisz zastosowac terapie wstrzasowa i tylko to daje ci jakies szanse(chociaz bardzo male). Kup jej kolejny prezent a mozesz byc w 99,99999% pewny ze tylko pogorszysz swoja sytuacje.
Podsumowanie:
1. Zadnego prezentu.
2. Rzucenie jej prawdy w oczy i pokazanie w koncu ze jestes facetem a nie dupa wolowa.

Najlepsze jest to ze jakby sie sprawy nie potoczyly to spelniajac warunki 1 i 2 mozesz tylko wygrac.

Do góry
#1965002 - 18/01/2008 21:53 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
lelu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/11/2006
Wiem co czujesz bo moja ex ma jutro urodziny, napisze jej dwa zdania zyczen (kiedys dostala ladne, jak sobie przypomni te poprzednie to moze cos zatrybi ;]). Zastanawiam sie czy dodac cos z glebi duszy, czyli czy jej wygarnac czy poprostu isc w c*uj i nie ogladac sie za siebie. Druga opcja to napisanie dwoch zdan zyczen i dodanie milego tresciwego 'zegnam;)' ale to wyjdzie jutro ;]

balony ekstrawagancki pomysl.. ale zastanow sie czy warto, powtorze to co inni pisali, dasz jej prezent to bedzie myslala, ze ciagle Cie ma(ma= ze utrzymujecie jakis kontakt ktory odpowiada tylko jej). Prawda jest, ze zrobisz jak zechcesz... i jednoczesnie czego nie zrobisz to bedzie tez zle

Do góry
#1965112 - 18/01/2008 22:20 Re: jak zagadać...? [9] [Re: lelu]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Spartan, zostaw te szesnastke w spokoju, to jeszcze dziewczynka. Powiedziala Ci ze nic do Ciebie nie czuje, tego nie zmienisz, chlopie musisz sobie powiedziec, jestes mezczyzna a nie pizda i dac sobie z nia spokoj.

aaaa tylko nie zostawaj jej jakims tam przyjacielem, to najwieksza katorga miec przyjaciela wsrod bylej :/

Postaw jakas pewke grubo z AO, aby odreagowac. Najlepiej przeznacz te kase z balonikow w ksztalcie serca na balony Marty, kurs wysoki, przynjamniej odreagujesz.

Jeszcze cos, Ty wcale o nia nie walczysz a sie kompromitujesz, jestes mezczyzna, one lubia twardych, blagajac ja nic nie wskorasz.

Do góry
#1966322 - 19/01/2008 02:32 Re: jak zagadać...? [9] [Re: connor]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
O kurna jakie problemy ;] Aż się tego wszystkiego czytać nie chce.

Do góry
#1966491 - 19/01/2008 03:13 Re: jak zagadać...? [9] [Re: shane]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Poznala innego chemia zadzialala a co miala Spartanowi powiedziec, zazwyczaj sie mowi "zostanmy przyjaciolmi", a jak po rozstaniu zazwyczaj jest kazdy wie. Ja bym sie do niej przestal odzywac, jakby jej bedzie zalezec to sie sama odezwie, a jak nie to.. ;\)

Do góry
#1967414 - 19/01/2008 06:28 Re: jak zagadać...? [9] [Re: connor]
Big_star Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/05/2002
Originally Posted By: Experto
Postaw jakas pewke grubo z AO, aby odreagowac. Najlepiej przeznacz te kase z balonikow w ksztalcie serca na balony Marty, kurs wysoki, przynjamniej odreagujesz.

\:D

Spartan - popatrz na to zdjęcie i zrób jak mówi Experto \:p

Do góry
#1967511 - 19/01/2008 07:29 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Big_star]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Originally Posted By: Big_star
Originally Posted By: Experto

\:D

Spartan - popatrz na to zdjęcie i zrób jak mówi Experto \:p

nie wiedzialem, ze one trzymaja te pileczki w dupie \:D

Do góry
#1970263 - 20/01/2008 00:42 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Adammm]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002

Do góry
#1970694 - 20/01/2008 01:43 Re: jak zagadać...? [9] [Re: connor]
Destination Offline
addict

Meldunek: 08/11/2005
Panowie a slyszeliscie o czyms takim ze jesli podczas rozmowy z Wami kobieta bawi sie /poprawia wlosy to leci na Was? Czy to jest prawda? Czy sa jeszcze jakies inne odruchy, ktore swiadczylyby o jej uczuciach?

Do góry
#1970765 - 20/01/2008 01:51 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Destination]
zostać modem_MLS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2006
Originally Posted By: Destination
Panowie a slyszeliscie o czyms takim ze jesli podczas rozmowy z Wami kobieta bawi sie /poprawia wlosy to leci na Was? Czy to jest prawda? Czy sa jeszcze jakies inne odruchy, ktore swiadczylyby o jej uczuciach?

Też myślę, że to prawda. Podczas rozmowy ze mną tylko jedna się nie bawiła, ponieważ miała zbyt krótkie włosy ;\) Są inne odruchy, a raczej "procesy", ale ich raczej gołym okiem nie można dostrzec. Do tego potrzebne jest coś innego ;\)

Do góry
#1971162 - 20/01/2008 03:12 Re: jak zagadać...? [9] [Re: zostać modem_MLS]
ice18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2006
na wp mozna sobie zamowic cos takiego : dzwonia do panny z numeru zastrzezonego ona odbiera i leci nuta I Just call to say i Love you \:D
do spartana :
jako mam doswiadczenie juz z pannami(z jedna schodzilem sie z 20 razy) niestety milo tego nie wspominam ale uchronie cie przed bledami \:\)
DARUJ SOBIE TA PANNE CZLOWIEKU ! nawet jesli by ci sie cos tam udalo to na krotko mete....
ty nic nie spierd.... z tymi prezentami to przesadziles....
to panna powinna za toba latac, byc na kazde twoje zawolanie a jesli tak nie ejst to z tego juz nic nie bedzie... ona by ci pisala ze teskni ze jestes dla niej najwazniejszy w zyciu i inne bajki... nie mogla by sie ciebie doczekac a prawda jest taka ze nie jest w Tobie zakochana... zapewne jej sie nie podobasz az tak bardzo skoro powiedziala co powiedziala i tyle... .
a 16 lat przeciez to ejszcze dziecko.. panny maja w glowie najebane w tym wieku...dzis mowia ze Cie kochaja chca spedzic z toba reszte zycia a jutro... zostanmy przyjaciolmi \:D jakie to zalosne \:\)
odpusc sobie ja i poszukaj panny ktora bedzie szalec za Toba...
a co do hajsu po tak krotkiej znajomosci nie warto tyle wydawac... panna powinna zwrocic Ci te rzeczy..
sam kiedys kupywalem roze jakies niespodzianki ale co to da.. \:D

Do góry
#1971217 - 20/01/2008 03:27 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Destination]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Originally Posted By: Destination

To jest jeden z elementów mowy ciała. Jak chcesz się więcej o takich rzeczach dowiedzieć, to zapraszam do jakiejś lektury właśnie na ten temat, na przykład autorstwa Allana Peasa ;\)

Do góry
#1971940 - 20/01/2008 05:41 Re: jak zagadać...? [9] [Re: pszek]
-Adrian- Offline
veteran

Meldunek: 10/08/2005
Bardzo dobrze wróżącym znakiem jest jej dotyk (i nie chodzi tu o ,,zły dotyk'' :). Niby strzepnie jakiś niewidoczny pyłek z koszuli, łobuziarsko trąci ramieniem, czy idziecie sobie gdzieś a ona niby niechcący się ociera itd.
Mały przykład. Jakiś czas pisałem sobie z pewną panną. Postanowiliśmy się spotkać. Poszliśmy sobie na soczek, gadka szmatka, rozśmieszanie jej (,,bo facet ma być zabawny, a nie zabawnie wyglądający'' -czekoladka z Death Proof :). Ogółem miło i przyjemnie. Nagle ona mówi: Chodż, przejdziemy się. No to idziemy. Wyszliśmy z lokalu, przeszliśmy kawałek, niewinnie ocierając sie o siebie :D, po czym ona się pyta, czy może nie wziąłbym jej pod rękę \:\)
Inny równie ważny znak to kontakt wzrokowy. Na I roku studiów pewna panna wpadła mi w oko, toteż zacząłem się jej przyglądać. Wyczuła że się na nią gapię. I tutaj mamy 2 opcje. Jest zainteresowana nami, to się również na nas gapi, słodko się przy tym uśmiechając (to te odważniejsze raczej :), albo udaje, że nie wie ,,o ćo chodzi jakby'' i traktuje nas jak powietrze.
Ok, ale wróćmy do koleżanki. Nawiązaliśmy zatem kontakt wzrokowy, zerkaliśmy na siebie na wykładach. Ja siedziałem po jednej stronie, a ona po drugiej. Wyobraźcie sobie moje zdumienie, jak pewnego pięknego dnia, nie siedziała już po drugiej stronie, a rząd niżej pod mną \:D Z koleżanką nawet przyszła. Pośmiałem się trochę z tego. Podsumowując, to spieprzyłem ten związek. PO 3 miesiącach się skończyło, z mojej winy (za mało czasu jej poświęcałem). Na 2 i 3 roku to taka laseczka się z niej zrobiła że szok (schudła bardzo, dobry fryzjer, makijaż i z gustem dobrane ciuszki potrafią zdziałać cuda \:\) Była jedną z najśliczniejszych dziewczyn na roku, toteż troszkę sobie plułem w brodę \:\) No ale tak to jest, jak się pali za sobą mosty \:\)

Do góry
#1972891 - 20/01/2008 09:49 Re: jak zagadać...? [9] [Re: ice18]
Spartan Offline
journeyman

-> ice18
Powtarzam jeszcze raz, nie daruje sobie ot tak ooo, wiem ze to najlepsze rozwiazanie ale ja postanowilem zawalczyc ten ostatni raz przyjmujac jednak pewna taktyke. Sam schodziles sie z jedna z 20 razy \:p po co az tyle... heeh. Ja chce zawalczyc tylko o ten jeden raz, a te pzostale 19 razy juz mnie nie beda interesowac.

A tutaj na forum, ktore ma nieobliczalna moc sprawcza licze wlasnie na pomoc w opracowaniu tej taktyki, planu dzialania oraz wszelkich porad jak zmienic swoje postepowanie w stosunku do Niej. Daje sobie czas, moge dlugo czekac na jakies zmiany, na Jej decyzje jesli cos byc moze sie zmieni. Wiem ze szanse sa malutkie, bo sam zjeb.alem ta znajomosc. Ale chce zawalczyc.

I ciagle mnie dreczy co z tymi Jej urodzinami. Najchetniej wlasnie zagralbym Jej na emocjach. Zrobil cos czego na pewno sie nie spodziewa. Czyli niezapowiedziana niespodzianka z tymi np. balonami, zamiast zwyklych zyczen glupim sms. A od nastepnego po prostu ignorowanie Jej. Urodzinki chce potraktowac jako ten punkt przelomowy.

Co z tego ze jest mlodziutka? Za rok lub dwa jeszcze bardziej wyladnieje, moze troszke zmadrzeje i kto wie co sie moze zdarzyc ... A nie chce tak ooo stracic mozliwosci zawalczenia o Nia. A to ze sie z kims spotyka teraz to tez nie jest takie pewne, co nieco dowiedzialem sie ze nie jest idealnie i kolorowo. Ale jak bedzie tego nie wiem...

Do góry
#1973012 - 20/01/2008 10:11 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
kup tych balonów, nawet 300 \:\) umów sie z jej rodzicami pryjdź kiedy jej nie będzie, postaraj sie aby jej pokoj był nimi napelniony chociaż do połowy (ciekawe jak duzy ma pokoj?:D) i powiedz jej rodzicom, aby chocby nie wiem co nie wygadali sie kto to taki zostawil te serca, Ty tez sie nie odzywaj, ani troche i czekaj co bedzie pierwsze... czy predzej Ci podziekuje za piekny prezent i bedzie Twoja na zawsze czy prędzej Ci wypomni ze o Niej zapomnialeś ...wtedy sie okaze nawet, ze myslala o kims innym widzac te serca i to moze byc troche drastyczna wersja \:\)

Do góry
#1974166 - 20/01/2008 16:49 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Te balony dobre, ale sobie kup pompke bo innaczej to nie dasz rady \:D

a tak serio, to pomysl ogolnie mi sie strasznie podoba, tylko czy wlasnie dla tej osoby... Czy ona sobie na to zasluzyla. Widzac co piszesz, stwierdzam, ze i tak z tego nic nie bedzie. Gdyby ona cos chciala to by miala ciag na bramke, a tak niestety nie jest. Atakujesz atakujesz a ona nawet nie gra z kontry, tylko sie ciagle broni. 90' minuta spotkania, strzelila Ci gola, a Ty chcesz jeszcze wyrownac. Masz rzut rozny i wysylasz bramkarza w pole karne. Z tymi balonami bedzie tak, ze strzelisz gola na 1 - 1 w doliczonym a sedzia zagwizdze spalonego i i tak caly wysilek pojdzie na nic...

Do góry
#1974200 - 20/01/2008 17:21 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Adammm]
Spartan Offline
journeyman

-> Adammm
Coz za analiza... heeh, typowo tematyczna jak na te forum. Tak, pompke tez sobie kupie. A pokoj ma dosc maly, mysle ze 100 balonow wystarczy \:\) .

Mam juz wrazenie ze mecze Was swoja tutaj historia. Jesli macie Panowie jeszcze jakies rady to mozna nawet pisac na priva, chetnie poczytam. Dzieki za wszystkie wskazowki, pewne rzeczy na pewno zrozumialem. Na pewno zmienie tez swoje zachowanie, juz zmienilem. Nawet napisala mi sms cos w stylu "dlaczego jestem w niektorych momentach wobec Niej taki zimny, czy cos sie stalo". Nie odpisalem nic tylko wieczorkiem krotkie "dobranoc". Echh... zobaczymy co sie stanie z tym wszystkim...

A i specjalnie dla Was, oto ta slicznotka przez ktora to wszystko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b33024be6c14b5de.html

Do góry
Strona 21 z 22 < 1 2 ... 19 20 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08