Strona 20 z 22 < 1 2 ... 18 19 20 21 22 >
Opcje tematu
#1958640 - 17/01/2008 07:56 Re: jak zagadać...? [9] [Re: lelu]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Originally Posted By: lelu

@gnacik, przeslij dalej

nie wolno \:\) hehe

Originally Posted By: lelu

moze i ja wykorzystam ten pomysl gnacika.. napisze jej esa z zyczeniami i dodam 'ostatnie 20gr jakie na Ciebie wydalem' ;]]]

24 grosze ...zapomniałes o podatku \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1958789 - 17/01/2008 09:15 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
a moj kuzyn zakonczyl zwiazek z laska po... 4 latach. Wsumie to ona z nim bo sobie 'kogos znalazla'. A mieli sie wprowadzac do nowego mieszkania. Laski to maja nasrane w glowie ehh.

Ja tez wsumie sie troche wkopalem, bo sie zaczalem w cos angazowac \:D Ale moze wyjdzie z tego cos fajnego ;\)

Do góry
#1962699 - 18/01/2008 05:22 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Adammm]
Spartan Offline
journeyman

Meldunek: 29/08/2004
Originally Posted By: Adammm
a moj kuzyn zakonczyl zwiazek z laska po... 4 latach. Wsumie to ona z nim bo sobie 'kogos znalazla'. A mieli sie wprowadzac do nowego mieszkania. Laski to maja nasrane w glowie ehh.

No to rzeczywiscie fest, bez komentarza...
To moje historia przy czyms takim to tyle co nic.

A wiec panowie, na razie zgodnie z sugestia Pierniczka doksztalcam sie czytajac ta ksiazke "Tajemnice uwodzenia".
Zobaczymy, jakie wyciagne wnioski, spostrzezenia itp.

Co wiecej moge napisac...
Oto jedne z sms-ow gdy zaczela juz mi mowic ze nic do mnie nie czuje.

"Niee Pawelku nie istnieja "MY"... miedzy nami jest przyjazn.. ja wiele czuje.. ale wiem ze to nie jest wlasnie to uczucie, ktore dalo by mi gwarancje, ze Cie nigdy nie skrzywdze. Juz mi smutno..:|"

"Nie robilam tego wszystkiego swiadomie.. poprostu jestes bardzo milym, madrym wspanialym mezczyzna.. i zalezy mi by miec takiego przyjaciela..
A chcialabym bys wiedzial ze teraz przez ten czas probowalam Cie pokochac...
Myslalam ze to jakos samo przyjdzie..
Ze jesli bede pisala do ciebie czesciej.. mowila mile slowa.. ze milosc sama przyjdzie.. i cos nas polaczy
ale widzisz.. jak sie stalo.."

"Uwierz mi Pawelku ze mi tez jest bardzo smutno.. nie chcialam Ciebie zawiesc, a to zrobilam, rozczarowalam Cie, nie chcialam..
Nie chce Ciebie oklamywac chce byc szczera."

"Wiem ze mi juz nigdy nie zaufasz i bedziesz uwazal na to co mowie i w ogole. Tak to ja sama jestem sobie winna to ja zepsulam sobie opinie w Twoich oczach, zepsulam to co moglo byc piekne i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy. przykro mi. Przepraszam."

"Masz wszystkie cechy ktore posiada przyjaciel PRAWDZIWY PRZYJACIEL.. a milosc jest potzrebna do tego by byc razem i moc sie wiazac."

I jak? Skomentujecie to jakos?

Do góry
#1962728 - 18/01/2008 05:26 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
zostać modem_MLS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2006
Originally Posted By: Spartan

Odpuść sobie to dziewczę, taka jakaś dziwna chyba jest, ale przynajmniej zna zasady ortografii i interpunkcji. Rzadko widzę, żeby ktoś poprawnie pisał słowo "w ogóle".

Do góry
#1962818 - 18/01/2008 05:38 Re: jak zagadać...? [9] [Re: zostać modem_MLS]
odgdog Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
Originally Posted By: zostać modem_MLS
Rzadko widzę, żeby ktoś poprawnie pisał słowo "w ogóle".

\:D \:D \:D

A co ja o tym myślę? Olej ją całkowicie żadnych smsów, żadnych telefonów, żadnych życzeń na urodziny.
To moje zdanie

Do góry
#1962891 - 18/01/2008 05:46 Re: jak zagadać...? [9] [Re: odgdog]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Co to k...a znaczy przyjaźń ?!?! Takie coś nie istnieje między kobietą a mężczyzną. Są dwie drogi: prawdziwy związek albo koleżeństwo. Przyjaźni niet.

Ciekawe jak ona by się czuła, gdybyś przychodził do niej z problemami sercowymi i żalił się na inne panny.

Laski są jednak poje... tzn. dziwne. Ja sobie nie wyobrażam, żebym zwierzał się swojej byłej. To jest chore. Zwierzyć, to ja się mogę kumplowi/przyjacielowi przy wódce, a nie babie

Dobra rada. Odpuść sobie, po tych smsach widać, ze panna bawi się Tobą i chyba sama do końca nie wie o co w tym wszystkim chodzi.

Znajdziesz sobie inną, o tej zapomnisz. Na prawdę. Ja kiedyś też o jednej nie mogłem zapomnieć i myślałem, że świat się na niej kończy. Kiedyś

Do góry
#1962901 - 18/01/2008 05:47 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Szewa]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Naprawdę \:o

Do góry
#1962988 - 18/01/2008 06:03 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

przykładowe odpowiedzi \:\)

"Niee Pawelku nie istnieja "MY"... miedzy nami jest przyjazn.. ja wiele czuje.. ale wiem ze to nie jest wlasnie to uczucie, ktore dalo by mi gwarancje, ze Cie nigdy nie skrzywdze. Juz mi smutno..:|"

Dla mnie jest tylko "MY" lub w ogóle... wydaje mi sie, że doskonale o tym wiedziałaś, więc zastanów się mówiąc mi, że nie chcesz mnie krzywdzić

"Nie robilam tego wszystkiego swiadomie.. poprostu jestes bardzo milym, madrym wspanialym mezczyzna.. i zalezy mi by miec takiego przyjaciela..
Ze jesli bede pisala do ciebie czesciej.. mowila mile slowa.. ze milosc sama przyjdzie.. i cos nas polaczy

To było prędzej powiedzieć, że już nawet nie masz zamiaru do niczego dążyć, a nie robisz jakieś dziwne aluzje zapraszając mnie , pisząc jakies frazesy i nagle wyskakujesz z PRZYJACIELEM, czego Ty sie spodziewałaś, że mi sie nagle uczucie odwidziało ? ...zapamietaj albo "MY" albo NIC!!!

"Uwierz mi Pawelku ze mi tez jest bardzo smutno.. nie chcialam Ciebie zawiesc, a to zrobilam, rozczarowalam Cie, nie chcialam..

szkoda, że prędzej o tym nie pomyślałaś ...tak, zawiodłaś mnie

"Wiem ze mi juz nigdy nie zaufasz i bedziesz uwazal na to co mowie i w ogole. Tak to ja sama jestem sobie winna to ja zepsulam sobie opinie w Twoich oczach, zepsulam to co moglo byc piekne i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy. przykro mi. Przepraszam."

bardzo dobrze to ujęłaś, z tym jak to wszystko zepsułaś

"Masz wszystkie cechy ktore posiada przyjaciel PRAWDZIWY PRZYJACIEL.. a milosc jest potzrebna do tego by byc razem i moc sie wiazac."

dokładnie! miłość jest potrzebna, szkoda, że jeszcze do niej nie dorosłaś... wybacz mi mój ostry język, ale chyba rozumiesz

przynajmniej ja bym tak odpisał, żadnego płaszczenia się \:\)

aha, fjany motyw to iść z Nią do kina na Rezerwat i jak będzie piosenka o kwiatach to powiedzieć, że super i czy nie chciałaby abys jej pod oknem z gitara takiego czegos nie zaspiwał \:\) hehehe ...a potem jeszcz przez cały wieczór to nucić, ot tak bo Ci się spodobalo \:\) hehehe

Do góry
#1962997 - 18/01/2008 06:06 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Szewa]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

chociaz polecałbym być jeszcze bardziej cięty, bo tak przeczytalem jeszcz raz te moje teksty to jednak średnie \:\) hehehe

szewa dobrze mówi \:\)

Originally Posted By: Szewa

Znajdziesz sobie inną, o tej zapomnisz. Na prawdę. Ja kiedyś też o jednej nie mogłem zapomnieć i myślałem, że świat się na niej kończy. Kiedyś

..ale weź sprobuj i wpadnij do Niej kiedyś jako PRZYJACIEL i mow o innych pannach \:\)

Do góry
#1963134 - 18/01/2008 06:43 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
odgdog Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
teraz ja napiszę moje przykładowe odpowiedzi (spodobał mi się pomysł gnacika ;\) )

ok. W takim razie spier dalaj

No to je b się

hmmm.... Cóż mogę odpisać. Chyba tylko jedno: spadaj na bambus

Ch uj Ci w dupę w takiej okoliczności

No cóż... jeb się :]

Proszę to potraktować odrobinę z przymrużeniem oka ;\)

PS. Gnacik, wystarczająco "ostro"? ;\)

Do góry
#1963161 - 18/01/2008 06:51 Re: jak zagadać...? [9] [Re: odgdog]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#1963187 - 18/01/2008 06:57 Re: jak zagadać...? [9] [Re: odgdog]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

nie no... musze to zrobić jeszcze raz \:\)
minimalnie przy ostro odgdog, trzeba jej na psychike wjechać \:\)

jezeli przyjaciele wg. Ciebie moga uprawiać seks bez zobowiązń to ok, może byc i przyjaźń

w takim razie źle myślałaś, moglem zamiast tych glupot kupić Ci kilka książek, bym może teraz cos madrzejszego od Ciebie czytał

to ja też będę szczery: spieprzyłas sprawe po całej linii... aha i tak przy okazji, ta Twoja kolezanka Ania (co ma te duze cycki) ona ma kogoś ? bo chciałbym zostac jej przyjacielem

a h*j mi ku**a woje kwiaty na h*j mi ku**a Twoje łzy, na h*j mi ku**a te dramaty, na h*j mi ku*a jesteeeees Tyyyy !!!! wiec nie wylewaj łez, prosze Cie najgorecej ...spi***aj jak najpredzej.....kochanaaaa maaaaa!!!!

mam jeszczze jedna wieeeelką cechę prawdziewgo przyjaciela \:\)
ps. polecam lekture pierwszego smsa \:\)

Proszę to potraktować odrobinę z przymrużeniem oka ;\)

Do góry
#1963251 - 18/01/2008 07:16 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
john Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2006
ja wiem jak mozna zagdac... ja wiem... ja wiem ...

hej mala...nie chialabys sie spocic w stepie reklamowym...? \:\)

Do góry
#1963267 - 18/01/2008 07:20 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
Klakier Offline
old hand

Meldunek: 22/02/2005

Napisz jej, ze jest cudowna... jak woda z Lichenia \:D \:D \:D

Do góry
#1963297 - 18/01/2008 07:32 Re: jak zagadać...? [9] [Re: john]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: john
ja wiem jak mozna zagdac... ja wiem... ja wiem ...

hej mala...nie chialabys sie spocic w stepie reklamowym...? \:\)

właśnie, niexle zboczylismy z tematu \:\) ...w koncu mamy pisac o tym jak zagadać, więc:

ja chce w najbliższym czasie spróbowac tego: http://pl.youtube.com/watch?v=ETfetgSjY7c&NR=1

Do góry
#1963409 - 18/01/2008 08:11 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
wlasnie mi ziomek opowiadal o jego kumplu co podchodzi do lasek i sie pyta: czesc, zrobisz mi loda?

50 lasek daje mu w ryj, ale ZAWSZE znajdzie sie taka, co zrobi mu gale \:D \:D \:D \:D \:D

Do góry
#1963552 - 18/01/2008 09:39 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Adammm]
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003
Zero romantyzmu w dzisiejszej młodziezy
Powiedzcie że mozecie załatwic im pierwszoplanowa role w programie "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie"
drugi sposób to spytajcie się czy nie pomogła by wam wyzerowac konta jesli sie zgodzi to podajcie jej numer i powiedzcie ze do końca miesiąca trzeba wpłacic na niego 500PLN

Do góry
#1964202 - 18/01/2008 17:38 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Podroznik]
Spartan Offline
journeyman

Meldunek: 29/08/2004
Panowie...

Przypominam, ze ja chce o Nia ten ostatni jeden raz zawalczyc jeszcze. Nie darowalbym sobie ze po prostu powiem "spier.dalaj" i znikne z jej zycia. A wszystkie te ostatnie odpowiedzi sa w takim stylu wlasnie.

A ja zwrocilem sie o pomoc do Was o jakies wskazowki:
- jaki przyjac plan dzialania ?
- jak odpowiednio zaczac sie zachowywac wobec Niej ?
- i co z tymi Jej 17-tymi urodzinami ?

Wiem, ze szanse sa male ale chce sprobowac. Jesli sie nie uda to przynajmniej Ona sama pomeczy sie troche ze swoimi myslami, przynajmniej tyle. No tak to sobie postanowilem. I albo zje.bie sprawe ponownie albo powalcze tak jak powinienem.

Do góry
#1964273 - 18/01/2008 17:55 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
kosa1964 Offline
enthusiast

Meldunek: 05/03/2006
Spartan tak z ciekawości ile Ty masz lat?

Do góry
#1964299 - 18/01/2008 18:03 Re: jak zagadać...? [9] [Re: kosa1964]
Izajasza53 Offline
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

Meldunek: 11/07/2005
Pierniczek napisał że właściwie nie ma szans. Zbytnio za dobry byłeś i tego się właściwie nie da odwrócić. Wiem to trochę na swoim życiu, więc twardo do przodu czymś się zajmij. Wybierz się na imprezę, zresztą chłopaki chyba ci dobrze doradzili.
A co do walki to nie wiem czy ma to sens.
Ale na pewno to chyba inaczej postępować powinnieneś.
Tutaj polega to na tym że ona ma przewagę nad tobą i jakiś kolejny prezent może to jeszcze bardziej jej potwierdzić w fakcie.
A przede wszystkim pamiętaj baby są pojebane.

Do góry
Strona 20 z 22 < 1 2 ... 18 19 20 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08