Strona 19 z 22 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 >
Opcje tematu
#1955467 - 16/01/2008 21:26 Re: jak zagadać...? [9] [Re: _Korver_]
Maldini$$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2006
Moim zdaniem nie powinien tak drastycznie zrywać kontaktu, bo jak to jej wytłumaczy> Że nie może sobie dac rady i ucieka. Lepiej jest odpowiadać na jej sms z dużym opóźnieniem, na niektóre nie odpowiadać w ogóle , ale jakiś tam kontakt powinien zostać jeżeli ma jeszcze ochotę z nią być.

Ona ma 17 lat, ona chce dragów, alkocholu, zabawy, dorosłego życia, a przede wszystkim lansowania się i dlatego nie ma ochoty na ciepłe kluchy.

Zamiast prezentu wyślij jej sms z życzeniami. A wyjątkowy prezent jej dasz jak już będziecie razem.

Do góry
Bonus: Unibet
#1955469 - 16/01/2008 21:26 Re: jak zagadać...? [9] [Re: _Korver_]
Spartan Offline
journeyman

Meldunek: 29/08/2004
Tak, jest mlodziutka, ale wewnetrznie jednak troszke starsza. Nie wydaje mi sie, zeby byla taka pusta i glupia jak na swoj wiek, jak niektore inne dziewczyny. Ma o 3 lata starsza siostre i jej znajomi sa tez Jej znajomymi. No i w ogole mam takie wrazenie. Przed swietami zalozyla sobie stronke na fotce. No i teraz pewnie bawi sie tam w zawieranie nowych znajomosci.

Dobrze, dzieki za wszelka pomoc, zobaczymy jak sie cala sytuacja rozwinie.

-> Korver
Calkiem zerwac kontakt, nawet przez sms-y ?

Co mam jej wowczas odpisac jak sie bedzie pytac co sie stalo ?
A jak nie zateskni do mnie, to bedzie lepiej ? Echh...
Jesli macie jeszcze jakies pytania, to odpisze co i jak.

Do góry
#1955531 - 16/01/2008 22:05 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
lelu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/11/2006
wszyscy dobrze Ci radza, wypnij dupe i badz twardy, wiadomo ze troche ciezko ale naprawde lepiej na tym sie wyjdzie.. moja ex tez ma niedlugo urodziny, myslalem o wyslaniu jej kwiatow rzecz jasna ulubionych, ale stwierdzilem po jakiego ch*ja bede wysylal kwiaty jak ona nawet nie raczy sie odezwac ? (niby jakis tam kontakt mamy) ablo wysle esa, albo nie napisze nic i swiat sie nie zawali... kiedy z nia bylem miala 17 lat, teraz bedzie 18stka, ale duzo sie nie zmienilo przez ten czas ciagle jest jednak taka osoba jaka byla, tylko ja tego nie widzialem, tez zaproponowala przyjazn i uwierz, ze nawet przyjazni z tego nie ma i jesli Tobie bedzie an niej zalezalo to przyjazni tez wam nie wroze ;-)

no generalnie
"Mniej wyjebane a bedzie Ci dane" ;\)

Do góry
#1955536 - 16/01/2008 22:08 Re: jak zagadać...? [9] [Re: lelu]
lelu Offline
Carpal Tunnel

eh edit ;]

Jak bedzie pytala co sie stalo, to najlepiej chyba albo nie odpisac, albo jakos wybrnac z calej sytuacji tak, zeby nie dac po sobie znac ze Ci glupio w takich stosunkach przyjacielskich i zeby myslala ze sobie doskonale radzisz ;\)
A jak nie zateskni ? Bedziesz sie martwil pozniej, z czasem mozesz nawet zaczac prosic zeby nie zatesknila zeby nie wrocic do punktu wyjscia

Do góry
#1955539 - 16/01/2008 22:10 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
dmucha Offline
journeyman

Meldunek: 10/01/2008
spartan ty musisz pokazac ze jestes kims wienc nie mozesz sie zgodzic na to byscie zostali przyjacielami. nie mozesz. potem bedzie tak ze jakis frajer kolo nij sie bedzie krencic a ty bedziesz sobie zyly pruc. tego nie chcesz zaloze sie. a juz bedziesz strasznie wkur... jak sie dowiesz ze ktos ja mial. wienc zrob tak. powiedz jej ze na przyjazn sie nie zgadzasz, ze ty jestes mlody, potrzebujesz baby bo gruchy sobie trzepac nie bedziesz. powiedz jej to, niech wie. i powidz jej ze chcialbys aby to ona byla twoja laska i takie tam rzeczy co sie babom gada. i poczekaj co ona ci powie. jak cie nie zechce to sie nie obrazaj, nie wk... ale rzadnej przyjazni nie mow ze bedzie. po prostu sie rozstajecie. i wtedy nic jej nie kupuj bo szkoda kasy. traktuj ja normalnie potem, ale nigdy nie zagaduj pierwszy, nie wyrywaj jej jak jest jakas impra. zacznij za to sadzic sie do jej kolezanek. zobczysz ze inne laaski tez sa ok i pewnie jakas ci wpadnie w oko. ja to bdzie wk... i jak ona do ciebie cos czuje to zcznie za toba latac. ale kilka razy musisz ja pogonic i pokazac jej ze ci nie zalezy. jak sie zgodzisz od razu to ch... z tego bedzie. musisz byc twardy. jak ona zobaczy ze jestes mienczak to nic nie wyjdzie.

Do góry
#1955549 - 16/01/2008 22:16 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: Spartan

-> Korver
Calkiem zerwac kontakt, nawet przez sms-y ?

Co mam jej wowczas odpisac jak sie bedzie pytac co sie stalo ?
A jak nie zateskni do mnie, to bedzie lepiej ? Echh...
Jesli macie jeszcze jakies pytania, to odpisze co i jak.

Ten jak wspomniał kolega wyżej, na błahe w stylu: 'jak leci, co robisz?' nie odpisywać, a gdy o coś spyta konkretniejszego, powiedzmy po 24 h odp w stylu: 'sorry nie mogłem odpisać, bo akurat byłem czymś (ciekawym) zajęty'. Ważne, żebyś jej pokazał, że świat się na niej nie kończy, że nie załamiesz się z jej powodu, przyjąłeś do wiadomości i żyjesz dalej swoim interesującym życiem. A, że jej w nim nie ma, to jej strata \:\)

I radziłbym się rzeczywiście zająć się czymś ciekawym, czymś czego np jeszcze nie robiłeś. Strasznie Cię to zmieni i pokaże, że laska to nie jest wszystko co można mieć wspaniałego w życiu \:\) I przede wszystkim musisz spotykać się z innymi kobietami ! Nie musi być to od razu próbowanie czegoś poważniejszego, spotykaj się z koleżankami, rozmawiaj dużo, tak, żebyś nie zapomniał jak to się robi \:\)

Do góry
#1955551 - 16/01/2008 22:19 Re: jak zagadać...? [9] [Re: lelu]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: lelu
eh edit ;]

z czasem mozesz nawet zaczac prosic zeby nie zatesknila zeby nie wrocic do punktu wyjscia

heh wtedy możesz nawet napisać coś w stylu: 'NIE myśl o tych wszystkich pięknych chwilach, jakie razem przeżyliśmy' ;\)

Bankowo będzie o tym myśleć

Do góry
#1955577 - 16/01/2008 22:34 Re: jak zagadać...? [9] [Re: _Korver_]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Nie wiem czy masz jeszcze jakies szanse...skoro jestes "przyjacielem", to bedziesz sluzyl do wygadania sie, bedziesz do niej jezdzil na kazde zawolanie, ona bedzie Ci sie zalic z byle powodow, albo opowiadac o tym, jak jej idzie z jakims innym, a Ciebie w tym czasie bedzie skrecac.

Pewnie jak to bywa w przyjazniach damsko-meskich kiedys by do czegos w lozku miedzy Wami doszlo, ale tylko w lozku.

"Life goes on"
"Tego kwiatu jest pol swiatu"

poboli, poboli i przestanie.

Do góry
#1955589 - 16/01/2008 22:41 Re: jak zagadać...? [9] [Re: dmucha]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Originally Posted By: dmucha
spartan ty musisz pokazac ze jestes kims wienc nie mozesz sie zgodzic na to byscie zostali przyjacielami. nie mozesz. potem bedzie tak ze jakis frajer kolo nij sie bedzie krencic a ty bedziesz sobie zyly pruc. tego nie chcesz zaloze sie. a juz bedziesz strasznie wkur... jak sie dowiesz ze ktos ja mial. wienc zrob tak. powiedz jej ze na przyjazn sie nie zgadzasz, ze ty jestes mlody, potrzebujesz baby bo gruchy sobie trzepac nie bedziesz. powiedz jej to, niech wie. i powidz jej ze chcialbys aby to ona byla twoja laska i takie tam rzeczy co sie babom gada. i poczekaj co ona ci powie. jak cie nie zechce to sie nie obrazaj, nie wk... ale rzadnej przyjazni nie mow ze bedzie. po prostu sie rozstajecie. i wtedy nic jej nie kupuj bo szkoda kasy. traktuj ja normalnie potem, ale nigdy nie zagaduj pierwszy, nie wyrywaj jej jak jest jakas impra. zacznij za to sadzic sie do jej kolezanek. zobczysz ze inne laaski tez sa ok i pewnie jakas ci wpadnie w oko. ja to bdzie wk... i jak ona do ciebie cos czuje to zcznie za toba latac. ale kilka razy musisz ja pogonic i pokazac jej ze ci nie zalezy. jak sie zgodzisz od razu to ch... z tego bedzie. musisz byc twardy. jak ona zobaczy ze jestes mienczak to nic nie wyjdzie.

dmucha, Ty gadasz z laskami na gg? \:D

/ moim zdaniem prezent jest czyms wyjatkowym. Kobieta powinna sie czuc wyrozniona prezentem. A nie, ze ma to na codzien ;\) Tak wiec teraz na urodziny napisal bym jej ewentualnie smsa z zyczeniami i tyle. Co do kontaktu... Najlepiej chyba kontakt zerwac. Nie chce nic mowic, ale zastanow sie ile miales wczesniej lasek (i czy byles zakochany.) bo jezeli jest to Twoja 1 laska, w ktorej sie zakochales to uczucie jest cholernie mocne i wydaje sie, ze innej juz nie bedzie. A to jest gowno prawda i to wszystko Ci z czasem przejdzie. Bierz kumpli, idz na impreze i ciesz sie wolnoscia ;\) Jezeli jej zalezy (a przeciez w takiej sytuacji musialy by chciec 2 osoby) to sama zobaczy, ze cos jest nie tak i zacznie o Ciebie zabiegac. Takie jest moje zdanie \:\)

Do góry
#1955602 - 16/01/2008 22:46 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Originally Posted By: Pierniczek
HAGIi ale tam chciałeś żebym ci na post odpisał ale ja nie wiem na który...

Spartan, a Tobie odpiszę po pracy. Tak około 20:00. Postaraj się do tego czasu przeczytać tą książkę, będziesz wiedział o czym do Ciebie piszę i mi będzie łatwiej jak będziesz miał już jakieś podstawy. pzdr

Piericzek na priva przeze mnie pisanego 08.10 o 10:13 ;\)

Do góry
#1955752 - 16/01/2008 23:49 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Pierniczek]
Destination Offline
addict

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: Pierniczek
Spartan brak mi słów po tym co napisałeś...wybacz ale muszę Ci napisać kilka słów prawdy. Może mi za to kiedyś w życiu podziękujesz. Cierpisz na bardzo niskie poczucie własnej wartości. Próbowałeś prezentami kupić jej uczucia i tylko sam siebie usprawiedliwiasz mówiąc, że chciałeś jej dać przyjemność. Prawda jest taka, że chciałeś aby bardziej Cię polubiła. Byłeś jej sponsorem...ona nie widziała w Tobie faceta, tylko chłopczyka, który kupuje jej kwiaty itp...ona ma 16 lat, a Ty ją traktujesz jak królową! Piszesz, ze ona pozwoliła ci się pocałować...co to ku.rwa za chu.jowe podejście? Co to znaczy pozwoliła? Jak możesz dać się tak traktować? To ona ma Ci pozwalać na pocałunek? Całujesz kobietę wtedy kiedy masz na to ochotę. Jeżeli nie skorzysta z tej możliwości to jej strata! Każda, podkreślam KAŻDA kobieta chce mieć przy sobie dominującego FACETA przez duże F, a nie byle cipka na posyłki. Wiesz dlaczego ona ma teraz innego chłopaka, bo znalazła w nim to czego nie mogła znaleźć u Ciebie...męskości, szacunku do własnego siebie, dumy, dominacji, cech przywódczych. Wyznałeś jej miłość...po co? Ile dzięki temu zyskałeś? Dla kobiet śmieszne jest jak facet jej mówi, ze ją kocha dopóki ona sie w nim nie zadłuży po uszy! Co ona Ci dała w zamian? uśmiech? nie sądzisz, że to żałosne? Potrafisz spojrzeć na siebie w lustrze i powiedzieć "jestem prawdziwym mężczyzną"? Kobiety są emocjonalnymi stworzeniami! One pragną RÓŻNYCH emocji! A Ty dajesz jej tylko jedno nudne uczucie jakim jest miłość!!! Dałeś jej ból? nienawiść? złość? wściekłość? pogardę? zwątpienie? ekstazę? radość? fascynacje? intrygę? zaskoczenie? wątpię...Nie ma żadnych, podkreślam ŻADNYCH szans abyś ja odzyskał w tym momencie. Nie przy Twojej wiedzy na temat kobiet i przy Twojej postawie...i na litość boską skończ z tymi prezentami!!! Zonę też sobie na niebanalny prezent wyrwiesz? Przecież to jest frajerskie. Tak robię zwykli frustraci myśląc, ze w ten sposób odzyskają kobietę...przeczytaj na początek książkę "Tajemnice uwodzenia". Da Ci ona dobre postawy do myślenia na temat kobiet i na temat Twojej postawy. Jak ją przeczytasz to zgłoś się do mnie. Zaufaj mi, a dobrze na tym wyjdziesz. pzdr

<piwo>

Do góry
#1955828 - 17/01/2008 00:07 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Destination]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Korver dobrze nappisał, rób tak aby wiedziała, że na Niej swat sie nie kończy, bo to Ty masz rozdawać karty no i spotykaj sie z koleżankami \:\)

...albo jak chcesz to zrob tak jak ja, dość niedawno kończyłem swoj związek i na koniec powiedziałem co myśle, Ty zrob tak samo tylko troche inaczej zacznij, mniej więcej tak: "nie ma co się oszukiwać, chyba dobrze sobie zdajesz sprawe ze jestem w Tobie zakochany, a to że utrzymujemy ciaglyu kontakt jeszcze mnie bardziej wkręca w ta gre, wiec słuchaj, mozemy sie dalej spotykac ale nie jako przyjaciele, może po prostu potrzeba Ci czasu abys była pewna czy chcesz ze mną być, a jak po drodze spotkam kogoś lepszego to trudno... najwidoczniej nie bylismy sobie przeznaczeni i kazdy pojdzie swoja droga" ...i nie odpowie Ci od razu, powiedz to patrząc w oczy i badź pewny siebie \:\) ...ważne abys zaakcentował o tym, ze kazdy pojdzie swoja droga jak znajdzie kogos lepszego, zadziała \:\) ...chociaż u mnie potoczylo sie zupelnie inaczej niż myslalem, bo panna chce sie spotykac dalej, ale jak doradzil Ci Korver, otworzylem sie na nowe znajomości i co ? ....zaczęły sie nagle wynurzac niewiadomo skąd calkiem niezłe sztuki ...a i o byłem już nawet praktycznie nie myslę, a jak sie jej odwidzi to wtedy ja będę sie zastanawiał \:\)

co do prezentu to nei kupuj, zwykle zyczenia, najzwyklejsze a jak juz na siłe cos chcesz to wytnij na czerwono-krwistym brystolu serce 10x10 i napisz cos w stylu: "juz chyba nic cenniejszego nei potrafię Ci dać" czy cos takiego.... no i sie nie podpisuj \:\) niech mysli \:\)

Do góry
#1955965 - 17/01/2008 00:57 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
zostać modem_MLS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/09/2006
Ja zrobiłbym to tak. Zerwał kontakt, żadnych esemesów i tym podobnych form kontaktu. Jeśli chodzi o urodziny w sumie mógłbyś jej złożyć życzenia, ale bez prezentów. I wiesz co bym jeszcze zrobił? Nie wiesz, więc Ci napiszę. Ja bym się z bliższa przyglądnął jej najlepszej koleżance.
A na przyszłość lepiej już się nie zakochuj, nie będziesz przeżywał podobnych problemów.
A tekst "zostańmy przyjaciółmi" jest najgłupszy pod Słońcem, już nawet "HWDP policji" jest lepszy ;\)

Do góry
#1956509 - 17/01/2008 02:40 Re: jak zagadać...? [9] [Re: zostać modem_MLS]
MagiK Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/01/2005
Pierniczek chyba najlepszy Twoj post w tym temacie jaki czytalem - niektore rzeczy uderzyly prosto we mnie - dzieki

Do Spartan:
Piszesz,ze mozesz zmienic swoje zachowanie i postawe w stosunku do niej. Moje pytanie. Po co?! Czlowieku badz soba, jezeli masz sie dla niej zmieniac to juz jestes przegrany! K.urwa zdaj sobie wreszcie sprawe z tego,ze jestes zajebisty,a ona nie dorasta Ci do piet! Bo co ona dla Ciebie zrobila? Bylo super na poczatku? Brawo, bedziesz pamietal te chwile i nikt Ci ich nie odbierze,ale niech do Ciebie dotrze,ze z tego juz nic nie bedzie niezaleznie co bys zrobil! Jezeli bedzie chciala z Toba byc to zna Twoj adres i telefon..i jezeli kiedys dojdzie do takiej sytuacji w co watpie,ale jezeli..to przypomnij sobie ile Ty musiales sie o nia starac, to niech moze ona postara sie o Ciebie!!!

Do góry
#1956953 - 17/01/2008 03:22 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
Wahi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/09/2003
Originally Posted By: Spartan
Tak, jest mlodziutka, ale wewnetrznie jednak troszke starsza. Nie wydaje mi sie, zeby byla taka pusta i glupia jak na swoj wiek, jak niektore inne dziewczyny. Ma o 3 lata starsza siostre i jej znajomi sa tez Jej znajomymi. No i w ogole mam takie wrazenie. Przed swietami zalozyla sobie stronke na fotce. No i teraz pewnie bawi sie tam w zawieranie nowych znajomosci.

chyba jednak nie jest wewnetrźnie starsźa \:p

Do góry
#1957268 - 17/01/2008 03:47 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Wahi]
lelu Offline
Carpal Tunnel

daj link \:p \:D

Do góry
#1957415 - 17/01/2008 04:19 Re: jak zagadać...? [9] [Re: lelu]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: lelu
daj link \:p \:D

Spartan pokaz co to za cudo \:\)

Do góry
#1957879 - 17/01/2008 05:25 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
Spartan Offline
journeyman

Meldunek: 29/08/2004
Dzieki za odpowiedzi, wszystko co tu napisane w sumie jest racja, a ja sam zjeba.lem to wszystko.
Wlasnie zyczen to sie moze spodziewac, a chcialbym cos zrobic innego nieprzywidywalnego, a potem zeby od tego dnia zerwac ten kontakt, skoro tak radzicie.
-> gnacik
Tekst na zakonczenie znajomosci kapitalny. Wlasnie calkiem inny od mojego postepowania. Pomysl z sercem tez bardzo fajny i w sumie wlasnie nie jest zadnym prezentem. Cos takiego chyba moge zrobic ?
-> Korver
Czyli postawa ze ona nie jest pepkiem swiata, choc wlasnie ja czuje ze dla mnie jest, ale ona nie musi o tym wiedziec.
-> MaRcIn_7
Nie chce sie zmieniac, tylko zaczac inaczej postepowac. W innym przypadku historia moze sie powtorzyc. Tak, musze cos zaczac robic, cos interesujacego, zajac sie czyms.
-> Wahi, lelu
Ech... ale wiecie Panowie ze sa gusta i gusciki, wiec nie oceniajcie jej wedlug swoich kryteriow. Kiedys podam Wam adres, ale nie dzis.

Do góry
#1957987 - 17/01/2008 05:38 Re: jak zagadać...? [9] [Re: Spartan]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Spartan, sam zrób jej prezent jak Ci tak bardzo na tym zależy, ale go nie kupj, ja przez całe swoje zycie nie wydalem na dziewczyny wiecej niż 300-500pln (ogólnie za wszystko, nie mam na mysli samych prezentów) ...sam cos zrób wtedy takie coś stanowi wieksza wartość sentymentalna, bo co jej z np. doładowania na komorke ? bez przesad \:\) wykaż się inwencja twórczą, narysuj jej coś \:\)

możesz PW wysłać adres fotki \:\) hehe

Do góry
#1958323 - 17/01/2008 06:22 Re: jak zagadać...? [9] [Re: gnacik]
lelu Offline
Carpal Tunnel

po pierwsze nie obarczaj sie cala wina! stary ;] za jakis czas przejrzysz na oczy i powiesz sobie 'no kurva, podobalas mi sie ale to spier*olilas' ;]

Taka postawa, zeby nie myslala, ze nie mzoesz bez niej zyc, po co ma miec ta przewage psychiczna ? Skocz sobie z kolegami na piwko, smiej sie zartuj ile mozna, nie ustawiaj opisow na gadu ze Ci zle tylko ze jest zajebiscie ;]. Pojedz na disco, wyjdz z kolezanka na spacer (najlepiej zeby Cie zobaczyla kilka razy z kimstam).

A no pewnie ze sa gusta i gusciki \:\) No offence z tym 'daj link' to taki maly zart na rozluznienie atmosfery ;\)

@gnacik, przeslij dalej

moze i ja wykorzystam ten pomysl gnacika.. napisze jej esa z zyczeniami i dodam 'ostatnie 20gr jakie na Ciebie wydalem' ;]]]

damn... tyle madrych rzeczy dzisiaj napisalem, musze jjeszcze bardziej sobie je wziac do serca ;]

Do góry
Strona 19 z 22 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08