Strona 3 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1750095 - 05/11/2007 23:39 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: rene]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Też się zdziwiłem, bo inne buczki dają kursy w okolicach 3.00 na niego. A co do awansu Celtów to moim zdaniem szanse są dość realne, ale stawka będzie minimalna 1/10 na ich awans. Jeśli Milan wygra w Doniecku (a ma duże szanse) to Celtów jak najbardziej u siebie stać na pokonanie Szachtara 2-0, a co więcej jesli Milan pokona Szachtar to w spotakniu z Celtami wystarczy im remis tym bardziej że grają rosso-neri na początku grudnia puchar interkontynentalny

Do góry
Bonus: Unibet
#1750145 - 05/11/2007 23:52 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: drfocus]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Ja inaczej patrzę. Najpierw niech Celtic wygra we wtorek, a tego nie jestem pewien. Przy założeniu, że im to się uda ( fuksiarze to są ) to będą mieli jeszcze wyjazd do Milanu ( w d..e ) i Szachtar u siebie. Górnicy z Doniecka to twarde chłopy i nie przestraszą się Celticu. A piłkarsko są od nich od klasę lepsi.
Nie wierzę, że Celtic wygra. Poza tym Boruc zacznie puszczać bramki jak podpisze nowy kontrakt \:D
Ja się nie zdziwię, jak Szachtar ogra Milan i już we wtorek będzie jedną nogą w następnej rundzie.

Z tym kursem na kurczaka to są jakieś futbolowe jaja, ale tak jest często ze strzelcami.
Jak komuś ten typ nie pasi, to w Bwin do wzięcia jest inny kurczak ( Żuraw ) po 2.83 \:D

Do góry
#1750544 - 06/11/2007 02:30 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: rene]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
Celtic @ 1.95 - Benfica @ 3.75

Znamy już kadrę zawodników Celticu Glasgow na jutrzejsze spotkanie w ramach 4 kolejki rozgrywek grupowych.
Podopieczni Gordona Strachana niestety niemal na pewno będą musieli sobie radzić bez Shunsuke Nakamury, który posiada jedynie minimalne szanse na występ.

Poważne urazy nadal leczą prawi obrońcy Jean-Joel Perrier Doumbe i Mark Wilson.

Kadra: Boruc, Caldwell, Naylor, Kennedy, McManus, Jarosik, Hartley, Scott Brown, McGeady, McDonald, Vennegoor of Hesselink, Nakamura, Mark Brown, Sno, O'Dea, O'Brien, Killen, Riordan, Żurawski, Donati

Kolejny mecz, który nie jest wedle mojej skromnej osoby 'niegodny" do obstawienia \:\)

Do góry
#1750585 - 06/11/2007 02:43 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: mateusz2201]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
Szachtar Donieck @ 3.20 - AC Milan @ 2.15

Carlo Ancelotti ogłosił już kadrę na to spotkanie. Wśród 22 powołanych graczy znalazł się Ronaldo a także Massimo Oddo.

Kadra: Dida, Fiori, Kalac, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nasta, Oddo, Serginho, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kaka, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi i Ronaldo

Osobiście myślę, że w tym meczu dojdzie do niespodzianki i Ukranincy wywalczą chociaż remis, oto mój typ:

Szachtar 1X @ 1.60 Bwin

Do góry
#1750602 - 06/11/2007 02:48 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: rene]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006
Mnie sie wydaje ze Celtic wygra z Benfica.
Benfica, Celtic, Szachtar - ekipy wlasnego "podworka" i jezeli powaznie mysla o dalszym awansie u siebie musza wygrywac.

Celtic w lidze szkockiej dobrze sobie radzi. Ale nic w tym nie ma dziwnego zwazywszy na tamtejszy poziom.
Z pewnoscia w Portugalczykami nie zagra Maciej Zurawski. Taki urok pilkarza...
Duzo bedzie zalezalo takze od postawy polskiego bramkarza Artura Boruca. Gazety wysylaja go do wielkich klubow (Milan, Arsenal itd.), ale jak narazie jest w Szkocji i tam pracuje.

Benfica na piec ostatnich meczow trzy wygrala (ostatnia porazka wlasnie z Szachtarem).

Atut wlasnego boiska (a jak nigdy to jest wielki plus) + fanatyczni kibice. Mysle ze trzy pukty powedruja do:

A kurs ~ 2.1 wart ryzyka.

W drugim meczu Wlosi jada na wschod do naszego brata z ktorym organizujemy mistrzostwa. Ekstra... \:D
W lidze Milan slabo. W sumie to nie wiadomo dlaczego. Okazje strzeleckie maja, ale pilka nie potrafi trafic do bramki (tak jak mial Gilardino w meczu z Torino czy strzaly Pirlo i Kaki).
Wielu kibicow upatruje nadzieje w powracajacym Ronaldo. Ale tak prawde mowiac to nie mam pojecia co dolegalo Luizowi Nazario de Lima Tak czy siak watpliwe jest, zeby zagral, a jeszcze watpliwsze jest to ze w jakikolwiek sposob pomoze zespolowi.
Szachtar gra o duza stawke. Jesli mysli o awansie nie moze dac jutro plamy. Wielkie pieniadze, jeszcze wieksze ambicje - tak mozna scharakteryzowac sytuacje na Ukrainie.
Co ciekawe h2h zdecydowanie na korzysc Milanu (trzy mecze i trzy zwyciestwa Wlochow).
Trudno wskazac tutaj faworyta.
Kursy na to spotkanie to:
~ 3.55 3.25 2.3

A tak sobie mysle, jaka pogoda jest na Ukrainie. Bo zakladajac ze jest bardzo zimno to moze o jakis under by sie pokusic \:D Tak sobie zauwazylem ze gdy gospodarzem jest zespol ze wschodu (Ukraina, Rosja itd.) to czesciej zdarzaja sie wyniki underowe. \:p Ale to za duza loteria.
Trzeba to jeszcze wszystko przemyslec \:D

Do góry
#1751981 - 06/11/2007 19:45 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: mateusz2201]
katowiczanin Offline
La Pulga

Meldunek: 29/01/2005
Originally Posted By: mateusz2201
Szachtar Donieck @ 3.20 - AC Milan @ 2.15

Carlo Ancelotti ogłosił już kadrę na to spotkanie. Wśród 22 powołanych graczy znalazł się Ronaldo a także Massimo Oddo.

Kadra: Dida, Fiori, Kalac, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nasta, Oddo, Serginho, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kaka, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi i Ronaldo

Osobiście myślę, że w tym meczu dojdzie do niespodzianki i Ukranincy wywalczą chociaż remis, oto mój typ:

Szachtar 1X @ 1.60 Bwin

zgadzam się niespodzianka pewna według mnie ;\) ja zagrałem czystą [1] po kursie 3.10

Do góry
#1752002 - 06/11/2007 20:08 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: katowiczanin]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Szachtar - Milan

Na moje oko no bet jeżeli chodzi o typowanie zwycięscy tego pojedynku. Wynik ostatniego meczu między tymi zespołami może być mylący. Szachtar postawił na otwartą grę, atakował, strzelał i tylko własna nieskuteczność oraz szczęście Kalaca sprawiły że skończyło się 4-1 dla Milanu.

Z drugiej strony Milan, który gra na prawdę dobrą piłkę, a że w rodzimej lidze nie może wygrać na własnym boisku ? Spowodowane jest to tym, że większość zespołów przyjeżdża na San Siro w celu zamurowania dostępu do własnej bramki. Dlatego dzisiaj Milan paradoksalnie będzie miał łatwiejsze zadanie niż w takim meczu jak choćby z Torino. Szachtar na pewno zagra bardziej otwartą piłkę, co z kolei spowoduje, że również piłkarze Rossonerich będą mieli więcej miejsca na boisku. Po za tym do składu wraca Ronaldo. Raczej nie zagra od początku ale, gdy wyjdzie w drugiej połowie, to na pewno postara się namieszać w szeregach obronnych rywali.

Jak już wspomniałem nie podejmuję się prorokować, który zespół wygra ale wiem, że obie drużyny preferują raczej ofensywny styl gry. Jeżeli do tego zaprezentują skuteczność na przyzwoitym poziomie to to powinniśmy zobaczyć w Doniecku kilka bramek.

Reasumując, spodziewam się w tym meczu overa 2.5 i kurs powyżej 2.00 na ta opcję warty gry według mnie.

Do góry
#1752133 - 06/11/2007 21:27 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Szewa]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005

Ciężki mecz dla Milanu z uwagi na teren Ukrainy i tamtych boisk. A do tego mecz odbędzie się przy sporym ochłodzeniu i minusowej temperaturze do której na pewno lepiej przyzwyczajeni są gracze Shakhtara.

Nad teren Doniecka nadchodzi strefa ochłodzenia atmosferycznego, wiodącego z północnego wschodu. Temperatura jeszcze w południe wynosiła około 3-4 stopni C. Teraz wynosi około -1 stopni i ciągle się ochładza.

\:\)

Do góry
#1752593 - 07/11/2007 00:45 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Szczypior]
Typowania Offline
newbie

Meldunek: 17/10/2007
Milan zupełnie inaczej gra w lidze aniżeli w Lidze Mistrzów. ostatnio zanotował remis z średniakiem ligowej tabeli, zespół z Mediolanu nastawił się w tym roku wyłącznie na LM, oczekując wygranej w tych rozgrywkach ? Możliwe, według mnie Milan powinien wygrać spokojnie 1:2. Ostatnio także wierzyłem w Shaktar na terenie Milanu, bardzo się wtedy przeliczyłem bo Shaktar przegrał aż 4:1 według mnie Milan dzisiaj wygra @2, oraz można zagrać też Over 2.5 @2.1 ponieważ gospodarze powinni coś strzelić natomiast Milan odpowie większą ilością bramek, prawdopodobny wynik 1:2. Co do klimatu, spokojnie to są profesjonaliści mają specjalne ocieplacze i kremy z tym nie będzie problemu, wraca też snajper Ronaldo.

Do góry
#1752609 - 07/11/2007 00:53 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Typowania]
Typowania Offline
newbie

Dodaje dla porównania ostatnie mecze Milanu w Seria A i LM \:\)

Liga Mistrzów:

Milan AC Donetsk Shakhtar 4:1
Celtic Glasgow Milan AC 2:1
Milan AC Benfica Lisbon 2:1

Serie A:

Milan AC Torino AC 0:0
Sampdoria Genoa Milan AC 0:5
Milan AC Roma AS 0:1
Milan AC Empoli AC 0:1
Lazio Roma Milan AC 1:5
Milan AC Catania Calcio 1:1
Palermo Milan AC 2:1
Milan AC Parma 1:1
Siena Milan AC 1:1
Milan AC Fiorentina 1:1

Jak widać Milan szykuje całe siły na LM, odpuszczając mecz w Seria A i tracąc punkty z średniakami i spadkowiczami następuje metamorfoza i mamy pięknie i skutecznie grający zespół w Lidze Mistrzów, polecam Milan @2 ;\)

Do góry
#1753011 - 07/11/2007 02:12 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Typowania]
TEKSANSKI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2003
Milan wygra wg. mnie jak i Celtic:]

Do góry
#1753044 - 07/11/2007 02:20 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: TEKSANSKI]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Originally Posted By: TEKSANSKI

dziękujemy, gramy Twoje picki

Do góry
#1754848 - 07/11/2007 05:40 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Szczypior]
Typowania Offline
newbie

Dwa typki weszły chociaż overek w 92 minucie \:D ale weszły dwa typy po kursie @2 i @2.1 ;\) oby tak dalej....

Do góry
#1755115 - 07/11/2007 07:33 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Typowania]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
To jest właśnie Milan i dlatego im kibicuję \:\)

Tak jak wspomniałem wcześniej, jeżeli trafią na zespół który nie będzie murował bramki, to pokażą pełnię swoich możliwości. I właśnie tak było dzisiaj.

Kolejny triumf w LM coraz bliżej

Do góry
#1755819 - 07/11/2007 21:34 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: drfocus]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: drfocus

Jeszcze jednym ciekaweym typkiem do zagrania jest że Scott MaChicken strzeli gola po kursie 4.67 w Bwin.

Trzeba było iść do Pizza Hut, na inne Maki ( nie mylić z makówkami :D)

Gratuluję udanego typu na tych, którzy nie lubią protestantów

Do góry
#1755844 - 07/11/2007 21:44 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: rene]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
A bo miało być McGajver znacz McGeady

P.S. Celtic wygrywa z Szachtarem 2-0 i remisuje w Mediolanie i awans jest ich.

Do góry
#1755989 - 07/11/2007 23:08 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: drfocus]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: drfocus

Celtic wygrywa z Szachtarem 2-0 i remisuje w Mediolanie i awans jest ich.

Nie, nie, nie
Mam innego pomysła
Pogłówkuj trochę, który z Górników moze strzelić Borucowi
Dla ułatwienia powiem, ze nie chodzi mi o Jarkę \:D

Do góry
#1756973 - 08/11/2007 03:41 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Szczypior]
TEKSANSKI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2003
Originally Posted By: Szczypior
Originally Posted By: TEKSANSKI

dziękujemy, gramy Twoje picki

Mam nadzieje ze zagrales....

Do góry
#1811628 - 27/11/2007 09:12 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: TEKSANSKI]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
W Szkocji szykuje się świetne spotkanie, które planuje transmitować TVP 2. Celtic, z Arturem Borucem w składzie, podejmie Szachtar. Dla gospodarzy sprawa jest jasna - zwycięstwo albo śmierć. W przypadku remisu mają gorszy bezpośredni bilans od Szachtara, a w ostatnim meczu jaką na San Siro, tak więc awans najlepiej byłoby załatwić własnie tutaj, na Celtic Park. Celtowie to drużyna własnego boiska, a zaprzeczać nie będzie nikt, kto choć raz usłyszał "You'll never walk alone" w wykonaniu kibiców piłkarzy w biało-zielonych strojach. To właśnie tutaj Celtic wygrał z Milanem oraz Benficą - teraz czas na Szachtar. Przed sezonem w zespół Mircei Lucescu wpakowano ogromne pieniądze - 14 milionów euro kosztował sam Willian, 15 Nery Castillo, 10 Ilsinho, a prawie 6 Cristiano Lucarelli. To daje ponad 150 milionów złotych wpakowanych tylko w czterech piłkarzy! W tym wszystkim zauważyć trzeba fakt, że cały czas miejsce w pierwszym składzie trzyma Mariusz Lewandowski, ale nie zmienia to faktu, że z Donieckiego potentata trochę uszło powietrze. Na własnym obiekcie ulegli Milanowi 0:3, a w lidze przegrali z Dynamem Kijów. W trakcie weekendu nie dali rady pokonać u siebie FK Naftovyk. Gdyby liczyć pieniądze, to Ukraińcy mogliby być spokojni, bowiem Celtic na wzmocnienia wydał "zaledwie" 12 milionów euro, ale mam wrażenie, że Donati, Brown czy McDonald wnoszą do gry dużo więcej niż wymienieni wcześniej piłkarze, którzy przybyli do Doniecka. Celtic wie, o co gra - musi wygrać. I ja uważam, że wygra.

Do góry
#1812028 - 27/11/2007 19:16 Re: LM - GRUPA D (Benfica, Celtic, Milan, Shakhtar) [Re: Radek_89]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Boże zaś Celtic w TV. Zakochali się wszyscy w tym Borucu. Liverpool gra o zycie a ci zaś Celtic. A tak liczyłem, że zobacze Liverpool - Porto w dobrej jakości. Co do typów, zeby było w maire na temat to się zgadzam z tym, że Celtic u siebie jest praktycznie nie do ogrania. Pokazały to mecze z Benficą jaka jest różnica gdy grają u siebie a na wyjeździe.

Do góry
Strona 3 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  Akhu, Biszop