Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#1815237 - 29/11/2007 01:28 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: mateusz2201]
___On Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/01/2005
Witam po dluzszej przerwie

Widze dziś owczy pęd do grania na Liverpool. Niewiem czy tylko ja dostrzegam ze ta druzyna jest juz....hm..lekko wypalona i cieniem tej druzyny sprzed 2 lat ?
Nie bez znaczenia jest tu dla mnie fakt ze PORTO niezle sobie radzi z druzynami z Anglii. Trzeba tu pamietac o tym iż swego czasu zremisowli z MU na wyjezdzie co dało im awans do nastepnej rundy a w nastpnej edycji LM wygrali 2:1 z Chelsea. Po za tym jeen mały fakt o którym nikt nie wpomniał. Po kontuzji może wystąpić już Yossi Benayoun, ale z powodu urazów nie zagrają: Daniel Agger, Jermaine Pennant i Xabi Alonso, czyli wazni zawodnicy w układance BENITEZA. To PORTO moim zdaniem jest w klarownej sytuacji i moze sobie pozwolic na wypady szybkich zawodników z ataku..... gram X na betfair po kursie 4,6 i na PORTO po kursie 8,6.....w drugim meczu tej grupy stawiam na BESIKTAS...."...Trzy tygodnie temu Besiktas Stambuł przegrał z Liverpoolem 0:8 i teraz na pewno będzie chciał zmazać plamę na honorze. Trener Ertuğrul Sağlam niedawno obchodził swoje 38 urodziny, a zwycięstwo nad Marsylią ma być dla niego prezentem. Gospodarze wystąpią w pełnym składzie, bowiem nikt nie jest zawieszony, ani kontuzjowany "

Podsumpowując moje typy:

PORTO X2 i BESIKTAS 1

Do góry
Bonus: Unibet
#1817158 - 29/11/2007 06:50 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: ___On]
Kibickr Offline
veteran

Meldunek: 27/06/2007
WIELKIE BRAWA DLA LIVERPOOLU :D!!!!

Do góry
#1847272 - 10/12/2007 19:32 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: micha$]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Bardzo wyrównana grupa \:D
Szanse na awans mają wszyscy w tym Besiktas, który dostał 0:8 od Liverpoolu, a na wyjeździe ma bilans 0:10
Chłopaki teraz wygrają w Porto i wychodzą z grupy \:D

Tak jak sobie patrzę, to większość juz "wypuściła" dalej Liverpool i Porto.
Ten scenariusz jest najbardziej prawdopodobny, ale czy się ziści?

Fajne jest to, że nie ma tu jakiś korespondencyjnych pojedynków
W najlepszej sytuacji jest Porto
Im wystarcza remis i ten cel powinni osiągnąć
Grać tego ni w kij się nie opłaca

W drugim meczu ponoć wygrać mają czerwoni
Tak przynajmniej uważa "wienkszość"
Duża część dlatego, iż nie wyobraża sobie LM bez chłopców Beniteza
Ja mam większą wyobraźnię \:D i ten mecz też odpuszczę, bo skoro Francuzi potrafili wygrać na wyjeździe, to niby dlaczego mają przegrać u siebie, a remis im robi
Niby ten Liverpool taki dobry, ale otatnio dostali baty w lidze od przeciętniaka, a liga to ponoć ich cel number one
Dołek formy jakiś?
Liverpool zbyt bramkostrzelnym zespołem nie jest na wyjazdach, więc jeśli coś wpadnie im do sieci, to mogą mieć kłopoty
Aha - wydaje mi się, ze oni przegrali na wyjeździe z Besiktasem \:D

Do góry
#1847534 - 10/12/2007 23:24 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
slawcius Offline
journeyman

Meldunek: 21/08/2007
Zgadzam sie w 100% z rene. The reeds wystarczy remis a olimpiqe musi ten mecz wygrać... Na pewno nie będzi liverpoolovi łatwo nie będzie. Ciężko wytypować zwycięzcę, ale overek wydaje mi się bardzo prawdopodobny i tak stawiam...

Marsyllie - Liverpool over 2,5

Do góry
#1847561 - 10/12/2007 23:46 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: slawcius]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:
The reeds wystarczy remis a olimpiqe musi ten mecz wygrać...
a nie przypadkiem odwrotnie ? ;-)

Do góry
#1847774 - 11/12/2007 02:06 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: bolo_lacznik]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: bolo_lacznik
Quote:
The reeds wystarczy remis a olimpiqe musi ten mecz wygrać...
a nie przypadkiem odwrotnie ? ;-)

Odwrotnie

... ale jeśli Porto przegra, a w Marsylii będzie remis, to zdaje się, że The Reds awansują - tak to przynajmniej wyglada na pierwszy rzut oka, bo nie liczyłem

Wróbelki ćwierkają, że jak Liverpool odpadnie / da ciała z MU w najbliższym spotkaniu PS, to Rafa ma wypad z baru, a jego miejsce zajmie Jurgen Klinsmann

Rafa out?
Ja nie mam nic przeciwko \:D
Będzie trochę szlochów, jak po Mourinho w Chelsea, a potem The Reds zaczną w końcu grać ładnie i skutecznie

Nie wiem tylko, czy z Klinsim to dobry pomysł, bo dużą pracę za niego wykonywal Joachim Loew

Do góry
#1847989 - 11/12/2007 04:12 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
zaki Offline
old hand

Meldunek: 06/05/2003
teraz czas na mnie..typuje cala kolejke lige mistrzow dla zabawy...
a wiec zaczynamy

marsylia - liverpool ...i od razu klopot logika mowi 2 ..marsylia mimo ostatnich dobrych meczow to jednak typowy slabeusz i to co mial ugrac juz zdobyl...nie gram..dokladny wynik 0-1

porto-besiktas - 1 - to jednen z niewielu meczy ktore gram u buka...quresma..ten turek co strzelil z marsylia..lopez...i wszystko jasne...porto to znakomicie zorganizowana ekipa taktyka,technika,doswiadczenie ..wynik 2-0

Do góry
#1848450 - 11/12/2007 07:22 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: zaki]
slawcius Offline
journeyman

Meldunek: 21/08/2007
Dokłdnie rene, o to mi chodziło... Strasznie jesteś przekonany że liverpool odpadnie! Jestem z Tobą hehe powaga, Marsyllie to nie jakieś dupki jak besikstas... 2:1 dla Maryllie Cisse ich załatwi \:D Pozdros

Do góry
#1848490 - 11/12/2007 07:55 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: zaki]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
ja mimo wszystko wierze w The Reds

przed meczem z Besiktasem mieli noz na gardle i co ? 8-0
przed meczem z Porto mieli noz na gardle i co ? 4-1
przed mecze z OM maja noz na gardle i co ? sie okaze niebawem

fakt, niby ligowa porazka z Reading budzi sporo watpliwosci, szczegolnie, ze rzekomo liga to zdecydowanie numer jeden dla Rafy na ten sezon ale ja osobiscie sadze, ze Benitez i jego ekipa byli juz myslami przy wtorkowym meczu z OM ...

z pewnoscia mecz podwojnie zmotywowani zaczna dziadzio Zenden oraz Cisse, ex-Liverpoolczycy

uwazam, ze na te chwile najgrozniejszym zawodnikiem Marsylii jest Niang, bedacy w fenomenalnej formie, a pozostawienie mu troche wiecej wolnego miejsca daje niemal 100% pewnosc straty bramki ale czy bedzie w stanie pociagnac z kolegami wynik i wyjsc z grupy ?

nie wierze, choc na pierwszy rzut oka awans wydaje sie "niemal na wyciagniecie reki"

o presje nie boje sie absolutnie, bo kto jak kto, ale zawodnicy Liverpoolu potrafia sobie z nia radzic bez zarzutu (chocby 0-3 HT z Milanem w finale LM zakonczone pamietnym "Dudek dance" oraz zdobyciem trofeum )

Rafa to krol taktyki i mimo, iz irytujaca jest ta jego ciagla rotacja, wierze, ze poprowadzi gosci po 3 kolejne zwyciestwo w LM i upragniony awans

u Anglikow nie zagra raczej Agger, ktory choc zaczal treningi, pewnie nie bedzie brany pod uwage, przy ustalaniu skladu

jak dla mnie :

Pool 2 @1.85 10/10
Torres strzeli TAK @2.7 1/10

Do góry
#1848492 - 11/12/2007 07:56 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: slawcius]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: slawcius
Dokłdnie rene, o to mi chodziło... Strasznie jesteś przekonany że liverpool odpadnie! Jestem z Tobą hehe powaga, Marsyllie to nie jakieś dupki jak besikstas... 2:1 dla Maryllie Cisse ich załatwi \:D Pozdros

Nie jestem przekonany, ale grać na Liverpool nie zamierzam

Do góry
#1848506 - 11/12/2007 08:13 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: slawcius]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Beticos, widze, ze juz zaczynasz progresje na porazke Liverpolu tak jak w zeszlym sezonie \:D . Wtedy po ciezkiej batalii pelnej bolesnych dla Ciebie porazek w koncu udalo Ci sie we finale \:D .

Nie mam pojecia co zrobia Jankesi ale jesli zwolnia Beniteza to bedzie najglupsza decyzja jaka moga podjac. Kazdy popelnia bledy i Rafie pare sie zdarzylo w sobote jesli chodzi o ustawienie i wybory personalne ale nie zmienia to faktu, ze ten facet to najlepsze co przydarzylo sie Liverpoolowi od czasu gdy w ponury lutowy dzien w 1991 roku swoje odejscie z klubu obwiescil Krol Kenny Dalgeish.

Nie chodzi tylko o to co widac raz czy dwa razy na tydzien w transmitowanych przez TV meczach. Poza powolnym wzmacnianiem pierwszego skladu Benitez pracuje od podstaw. Zapamietajcie te nazwiska bo za 2-3 lata bedzie o nich bardzo glosno: Duran, San Jose, Plessis, Insua, Eccleston, Bruna, Pourie, Pacheco, Nemeth. Wszyscy to nastolatkowie grajacy obecnie w juniorach i druzynie rezerw, wszyscy sciagnieci do Liverpoolu przez Beniteza, ktory powierzyl prowadzenie Akademii Pietovi Hamburgowi majacemu fantastyczne osiagniecia w Zurychu.

Benitez kupil za 750 tysiecy funtow Carsona, teraz jest wyceniany na 10 mln, Lucas Leiva kosztowal 5-6 mln,a ma predyspozycje by zrobic kariere na miare Kaki ( mam nadzieje, ze jutro Lucas zagra). Crouch kosztowal 7 mln, teraz 10 mln to minimum ( a to tylko dlatego,ze zostalo mu 18 miesiecy do zakonczenia kontraktu), Danny Guthrie zagral pare dobrych meczow dla Boltonu i juz jego cena to co najmniej 2 mln funtow. W nizszych ligach rozwijaja swoje talenty Peltier, Anderson, Therfall, Antwi, Linfield. Nawet jesli beda za slabi , zeby przebic sie do kadry Liverpoolu to na ich sprzedazy klub zarobi pare groszy ( czytaj: milion tu, 2 tam) . Jezeli to sa dokonania slabego menedzera to podejrzewam, ze kazdy wlasciciel firmy zatrudnialby slabych.

W 5 meczach przed porazka w Reading Liverpool strzelil 21 bramek tracac 1. Faktycznie nuda. I to w czasie gdy kontuzjowani sa bardzo wazni dla zespolu pilkarze: Aurelio, Agger i Alonso.

Jutrzejszy mecz zadecyduje o tym ile pieniedzy bedzie mial do wydania Rafa na wzmocnienia. Choc troche wyzej w tym temacie mozna znalezc moj post o tym, ze LM i pieniadze, ktore mozna dzieki jej zarobic to nie wszystko to jednak nie jest tak rozowo. Rosnace ceny stali ( planowana budowa nowego stadionu) i kryzys na rynku finansowym w USA sprawil, ze nowi wlasciciele Liverpoolu postawili Benitezowi ultimatum. Chcesz pieniedzy zdobadz je na boisku lub sprzedaj pilkarzy. Choc to tez nie do konca prawda ale to juz bym musial napisac wypracowanie na 30 stron. Pozostanmy przy tym, ze ten mecz jest bardzo wazny z finansowego punktu widzenia.

Ale nie tylko finanse. Takze glod ze strony pilkarzy chcacych jak co roku walki o najwyzsze laury powoduje, ze jestem pewien, ze Liverpool jutro wyjdzie zwyciesko z batalii przeciwko Marsylii.

Moj typ: Lekko, latwo i przyjemnie. Marsylia - Liverpool 0-4, Torres 3 ( 8, 37, 54), Gerrard (76)

Do góry
#1848527 - 11/12/2007 08:38 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: konstruktor1
Beticos, widze, ze juz zaczynasz progresje na porazke Liverpolu tak jak w zeszlym sezonie \:D . Wtedy po ciezkiej batalii pelnej bolesnych dla Ciebie porazek w koncu udalo Ci sie we finale \:D .

Wiedziałem, że mój szanowny kolega w końcu zabierze głos
Progresją nie gram, nie grałem, ale kto wie, może spróbuję grać na porażkę czerwonych \:p
Za wpadki z Marsylią u siebie, czy ostatnio z kiepściutkim Reading nieźle płacili

Widzę, że po 8:0 konstruktor1 z większą wiarą podchodzi do swoich ulubieńców \:D

Ja tego nie gram wcale, bo porażka z Reading to sygnał ostrzegawczy
Ponoć liga najważniejsza
No to w najbliższek kolejce będzie MU
Tu chyba odpuszczania nie będzie, he, he

Co do Jankesów - to się zgadzam
Oni powinni zająć się bajsbolami, palantem i tym sportem, co gostki biegają z taką siatką na motyle ( nawet nie wiem, jak ten wynalazek made in USA się zowie - taki hokej dla ubogich )
Od futbolu powinni łapy trzymać z daleka, tym bardziej, ze oni na to mówią soccer \:D
Rafa mógłby już dać sobie spokój
Wtedy byłoby trochę lamentu, ale przyszedł by nowy i wtedy mógłbym polubić The Reds, bo wtedy pewnie by grali, a nie zabijali futbol
No może żeby jeszcze patyczaka gdzieś sprzedali

Liverpool jest jutro faworytem, ale mnie zastanawia, co będzie, jak Olympique pierwsze strzeli bramkę
Wtedy cienko widzę to 4:0 \:D \:D \:D
Będzie 1:1, albo 2:1 dla Francuzow i dlatego ja do tego pociagu nie wsiadam

Do góry
#1848552 - 11/12/2007 09:02 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:
Będzie 1:1, albo 2:1 dla Francuzow i dlatego ja do tego pociagu nie wsiadam
i mamy OM strzeli redsi strzela za darmo \:D
kurs 1.8 (1 lepszy ziemniak \:\) ) stawka 1/10 wiec chyba wsio jasno oszacowane ;-)
ale tak na marginesie ma to chyba rece i nogi ? ;\) gorzej bedzie jak redsi strzela pierwsi to moga i druga dolozyc i wtedy lipa z gg i z overa ;-)
ps. ciekawe te kursy u ziemniakow , OM strzeli 1.5 a OM strzeli i Liverpool strzeli 1.8 ;/

Do góry
#1848561 - 11/12/2007 09:11 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Wiem, ze czekales Nie ma to jak zarzucic przynete bo wiadomo, ze konstruktor sie zlapie i zaraz da znac co o tym sadzi ;\) Dlatego pierwszy i ostatni akapit byly zartobliwe. reszta jak najzupelniej serio.

Jako kibic Barcelony powinienes wiedziec, ze w wielkich klubach nie ma wybierania jednego trofeum. Gra sie o wszystkie. Rafa zaryzykowal z ustawieniem i z wyborem zawodnikow i nie wyszlo ale tak na marginesie chcialbym przypomniec, ze to byla 1 porazka w lidze w tym sezonie.

Jesli Liverpool Beniteza zabija pilke to dlaczego grajace przepiekny futbol MU i Arsenal maja niemalze identyczny stosunek bramkowy? Jesli ktos ogladal mecz Boro - Arsenal to zauwazyl, ze bez Fabregasa i Hleba nie ma pieknej gry, finezji i zachwytow. Dluga pila na Adebayora i nadzieja, ze cos sie moze uda.

Agger i Alonso to dwaj zawodnicy, ktorzy najlepiej operuja pilka w druzynie Liverpoolu i przez nich rozpoczyna sie jakies 80 % akcji ofensywnych jesli sa zdrowi. Carragher i Hyppia to swietni obroncy ale duzo slabsi technicznie i stad czesto uciekaja do grania na afere. Nie dziwota wiec, ze czesto gra wyglada tak jak wyglada. Ale jesli jutro zagra Lucas to mozesz byc pewien, ze duzo czesciej Liverpool bedzie gral po ziemi.

Ja mam nadzieje, ze zagraja w nastepujacym ustawieniu:

............................Reina
......Finnan........ Hyppia.......Carragher........Arbeola
..................Lucas...........Mascherano
.......Benayoun........Gerrard.............Kewell
.......................Torres

Finnan i Arbeola jako atakujacy obroncy, Mascherano jako " tarcza" ochraniajaca obrone, Lucas jako rozgrywajacy, Stevie G jako " wolny elektron", Benayoun i Kewell jako " falszywi skrzydlowi" czesto schodzacy do srodka by zrobic na skrzydle miejsce dla Finnana i Arbeoli. Fernando Torres jako zdobywca hat -tricka

Przyznaj sie lepiej Beticos, ze zapaliles swieczki i modlisz sie, zeby Liverpool nie awansowal bo na wiosne Baca znow nie bedzie miala szans ;\)

Do góry
#1848605 - 11/12/2007 10:06 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005

Jutrzejszy mecz zadecyduje o tym ile pieniedzy bedzie mial do wydania Rafa na wzmocnienia.

Moim zdaniem najblizsze 5 dni zdecyduje o tym, czy Benitez pozostanie na Anfield.. a nie o tym, ile bedzie mial hajsu do wydania.

Amerykanscy wlasciciele z pewnoscia maja takie pojecie o futbolu, jak przecienty europejczyk o bejsbolu czy innym badziewiu. Dla nich liczą sie fakty, sukcesy i pieniadze.

Brak Liverpoolu w najlepszej 16sctce to bylaby... nie boje sie uzyc tego slowa.. kompromitacja. Z pewnoscia zaraz po losowaniu kibice zastnawiali sie czy pool skonczy rywalizacje z 12, 15 a moze 16 puntami na koncie, a tymczasem musi drżec o awans do samego konca.

Z tym, że wazniejsza jest dla nich liga.. to tylko slowa. Tak jak powiedzial konstuktor.. kto powaznie mysli o sporcie.. nie moze sobie wybierac celow... tylko byc pazernym i grac o wszystko na wszystkich frontach. To nie skoki narciarskie.

Moim zdaniem zwolnienie Rafy, zakladajac wtope z Marsylia i Mu.. to byloby najglupsze z mozliwych posuniec... pomimo tego, ze na rynku trenerskim jak kilka lapczywych kąsków... jak Lippi, Capello czy Mourinho. Chyba malo kto watpi, ze czerwoni pod wodza Rafy ida w dobrym kierunku. 2 finaly ligi mistrzow to jest coś. Liverpool w poprzednim sezonie to byla czysta poezja. Ja ogladajac ich spotkania, wrecz rozplywalem sie przed tv z podziwu.. jak to wszystko jest genialne poukladane. Liverpool zaczal sezon z wysokiego C... i myslalem, ze to bedzie ten przelomowy sezon, w ktorym zdominuja lige. Poki co nic takiego sie nie stalo.. i ciezko przypuszczac, zeby ktos byl w stanie zabrac United mistrzostwo.

Benitez jest mistrzem przygotowywania zespolu na 1 czy 2 konkretne mecze. Ligowy marazm.. angielskie granie co tydzien.. czy co 4 dni tak jak to bedzie mialo miejsce w okresie swiatecznym.. to im nie lezy. 1 mecz, 1 rywal, 1 zwyciestwo jak najbardziej.

Marsylia w lidze jest cienka jak dupa weza... jednak juz wiele razy zespoly, ktorym nie szlo w lidze zachwycaly w eurpejskich pucharach. Czy bedzie tak tym razem ? Moim zdaniem nie.

Jestem przekonany, ze przyjezdni nie zlekcewaza rywala, zagraja w pelni skoncetrowani i beda potrafili okazac swoja wyzszosc pod kazdym wzgledem na boisku. Marsylia to śmieszny zespol i nie jestem w pelni przekonany, ze wytrzymaja oni w glowach to spotkanie... bo spotkan o taka stawke to oprocz Cisse tam nikt raczej nie gral.

Mój typ to 0-3... Torres 11, 39 Mascherano 79

Do góry
#1848616 - 11/12/2007 10:19 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
rene Offline
Pooh-Bah

Przyznaj sie lepiej Beticos, ze zapaliles swieczki i modlisz sie, zeby Liverpool nie awansowal bo na wiosne Baca znow nie bedzie miala szans ;\)

Świeczek nie zapaliłem, bo ja chcę zobaczyć najpierw awans Liverpoolu. Coś czuję, ze chłopaki wejdą tylnymi drzwiami, bo w Marsylii będzie remis, ale Porto dostanie od Turków \:D
Barca słaba to fakt, ale w LM luzik
Co będzie na wiosnę, tego nie wiem, więc nie wybiegam w przyszłość
To znaczy wybiegam - liczę, że The Reds trafia na Królewskich

Do góry
#1848683 - 11/12/2007 15:54 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
czubek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2005
rene nie lubisz liverpoolu (oczywiscie fc) ogolnie czy nie lubisz gry liverpoolu za panowania rafy?? nie raz mialem napisac ci zebys zmienil avatar gdy widnial na nim niechlubny wynik z potyczki z arsenalem. ale to tak dla zartu bo to twoja sprawa jakie masz preferencje. ogolnie masz duze pojecie o pilce i to cenie w twoich wypowiedziach. ale ta duza niechec do lfc...
a co do meczu to dobrze prawisz. jednak liverpool to lepszy zespol od om i to widac po kursach. jednak wlasnie kursy zniechecaja w postawieniu na lfc. juz 1x na om po 1.92 (betsson) wydaje sie lepsza opcja z bukmacherskiego punktu widzenia.
lubie stawiac takze u/o i tu juz jest troche ciekawiej. liverpool gdy ma noz na gardle gra troche inaczej od zwyklego meczu. wtedy przyslwiowe szachy zamienia sie na gre gdy zawodnicy rzucaja wszystkie swoje umeiejetnosci i taktyka schodzi na drugi plan. a tu napewno wiekszy potencjal ma lfc. dlaczego to sam liverpool moze nawet zrobic overa:
- obrona jednak nie jest jakas extra. hyppia raczej juz powinien szukac emerytury w jakiejs lidze skandynawskiej. gra bo nie moze skorzystac z aggera rafa. cara takze popelnia bledy choc nie raz ratowal lfc od porazek (ale w reprezentacji go nie widzieli, choc duza konkurencja napewno byla). boki juz duzo lepiej wygladaja. srodkowi pomocnicy to raczej sa dm ale w tym spotkaniu beda myslec jak tu pomoc chlopakom z przodu. stad jak piszesz cos moze wpasc dla om...
-no ale wygrywa sie przez to ze sie strzeli wiecej goli niz przeciwnik. krotko w lfc na ta chwile wyglada to dobrze. powrot harrego, zydek na prawej. mysle ze rafa nie bedzie kombinowal i postawi na dzieciaka na nie na patyczaka. no i najwazniejsze. gracz ktorego chcialo by miec pol europy (oczywiscie tej najbogatszej) i pewnie barca chetnie wymienilaby sie za malpe...
dla przypomnienia i ku pokrzepieniu serc (3 lata do tylu, strzal ktory pozwolil wyjsc ledwo co z grupy, a jak sie to wszystko skonczylo):
http://www.youtube.com/watch?v=FmVYmcrDzYM

over 2.5 /2.25 betsson/

Do góry
#1848745 - 11/12/2007 19:02 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: czubek]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: czubek
rene nie lubisz liverpoolu (oczywiscie fc) ogolnie czy nie lubisz gry liverpoolu za panowania rafy??

Powiem tak: nie jestem fanem SC ( Soccer \:D Club ) Liverpool
ale nie ogólne, bo:
Baca zabił swoją żonę i staje przed sądem
- Baco dlaczego zabiliście żonę
- Cisza
- Źle gotowała?
- Ni
- Leniwa była?
- Ni
- Brzydka?
- Ni
- A może w łózku była kiepska?
- Tyz ni
- No to dlaczego?
- Ogólnie mynconca była \:D
Ja lubię drużyny grające ładnie, widowiskowo
Grające piłką
Wymieniasz poszczególnych zawodników, a jak przyjdzie co do czego, to jest dużo biegania, a na koniec 1:0
Popdobnie było z Chelsea
Klub, który w pewnym momencie mógł kupić prawie każdego ( i sporo nakupował ), a za Mourinho grali taką padakę, że nie szło tego ogladać
SC 1:0 Liverpool też ma potencjał, by grać fajną widowiskową piłkę, taką dla kibiców, ale dopóki jest Rafa, który trzyma ich na smyczy, to nic z tego nie będzie i trzeba będzie żyć wspomnieniem finału z Milanem - tego wygranego oczywiście \:D
Poza tym nie lubię patyczaka, teraz jest jeszcze żydek...

A tak na poważnie, to muszę trochę podrażnić konstruktora1
My juz tak mamy, że lubimy się trochę poprzekomarzać

P.S.
Barcelona na pewno nie wymieniłaby Ronaldinho na Gerrarda
A ja osobiscie też nie marzę o Gerrardach czy Lampardach na Nou Camp \:D

Do góry
#1848753 - 11/12/2007 19:09 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

mecz OM -L'pool pokaże czeska dwójka :]

Do góry
#1848766 - 11/12/2007 19:28 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: mura]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Beticos,

Mialem to (nie)szczescie ogladac mecz Barcy z Deportivo bo czekalem na program o Premiership. Jesli Liverpool ma grac tak " pieknie" to ja naprawde nie chce. Nuda i dluzyzna + 1857 prob wymuszenia faulu. Podejrzewam, ze Twoim ulubionym zespolem koszykarskim bylby Harlem Globtrotters bo przeciez oni grali tak pieknie.

Trzymam kciuki, zeby Chelsea kupila Ronaldihno. To bedzie taka piekna tragedia :).

Do góry
Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Akhu, Biszop