#174772 - 15/09/2002 02:09
Re: NIEDZIELNA KOLEJKA
|
member
Meldunek: 14/04/2002
|
Witam wszystkich Apator w Gdańsku wystąpi bez T.Rickardssona.
|
Do góry
|
|
|
|
#174773 - 15/09/2002 02:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
Czy ktoś może mi w przybliżeniu podać składy na jutrzejszą kolejkę, bo mam zamiar trochę zainwestować, a nie chcę, aby podobnie jak tydzień temtu opierać się tylko na własnych przypuszczeniach Jeżeli ktoś będzie miał podobne info jak Dragoon to też będę bardzo wdzięczny gdy się podzieli nim z nami. Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#174775 - 15/09/2002 05:31
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb]Czy ktoś może mi w przybliżeniu podać składy na jutrzejszą kolejkę, bo mam zamiar trochę zainwestować, a nie chcę, aby podobnie jak tydzień temtu opierać się tylko na własnych przypuszczeniach Jeżeli ktoś będzie miał podobne info jak Dragoon to też będę bardzo wdzięczny gdy się podzieli nim z nami. Pozdrawiam SLAV[/qb][/QUOTE]www.przegladzuzlowy.pl/zapowiedz.php ----> rzetelna stronka, na poczatek wystarczy
|
Do góry
|
|
|
|
#174776 - 15/09/2002 05:34
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dragoon: [qb]Witam wszystkich Apator w Gdańsku wystąpi bez T.Rickardssona.[/qb][/QUOTE]Pamietam calkiem niedawno mecz Gdansk- Pila, wowczas Pila miala jechac w krajowym ale sie znalazl jakis cudowny sponsor. Jak dobrze pamietam to Ricki ma podpisany kontrakt na wszystkie mecze w sezonie, ale Dragoon jestes z Torunia to z pewnoscia tamte srodowisko nie jest Ci obce i masz lepszy dostep do informacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#174777 - 15/09/2002 05:38
|
enthusiast
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DRAGO: [qb]CZE!!! MY TU GADU GADU ... a tymczesem zbliża sie kolejna NIEDZIELA ŻUŻLOWA... PIŁA-GORZÓW 44-46 Jeśli kroi sie spółdzielnia na wybrzeże to innej możliwości nie ma! POZDRAWIAM NARX!!!!!!![/qb][/QUOTE]Nie wierze w zadne spoldzielnie!! Tylko cud moze sprawic, ze Gorzow jutro tam wygra, teoretycznie Stal patrzac na personalia nie odbiega od zawodnikow Pilskich, a moze nawet w swych szeregach ma bardziej utytulowanych i doswiaczonych jezdzcow to osobiscie nie wierze w zwyciestwo Stali. Ale wiele osob nazywa mnie czlowiekiem malej wiary to kto wie.
|
Do góry
|
|
|
|
#174778 - 15/09/2002 15:37
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav: [qb]witaj slav Proponuje te Forum :http://sportsboard.pl/Forum/forumdisplay.php?FID=3 - moze znasz ,tam sa zalozone tematy z danymi meczami... Pozdro...[/qb][/QUOTE]Eloł Gy_Gy_Crav, forum owe znam, ale nie goszcze tam często, gdyż bardzo rzadko widzę tam jakiekolwiek ciekawe informacje, a w większości wypadków ludzie się tam tylko kłócą (bo np. jeden jest z Zielonej a drugi z Gniezna itp.) a to jest dla mnie chore. Fakt, faktem że kiedyś byłem podobny, ale jak już z tego wyrośniesz to takie zachowanie po pierwsze denerwuje, a po drugie świadczy o tym że w dużej mierze uczestnicy budujący tamto forum, nie zasługują na miano dojrzałych ludzi (zaznaczam że są osoby które wnoszą dużo na forum i takie z którymi rzeczywiście można pokonwersować na temat żużla, jednak uważam że to nie równoważy tych którzy tam się rejestruja tylko po to żeby komuś sprzedać bluzga [QUOTE]Oryginalnie wysłał tOOmeq: [qb]www.przegladzuzlowy.pl/zapowiedz.php ----> rzetelna stronka, na poczatek wystarczy [/qb][/QUOTE]Dzięki tOOmeq, napewno skorzystam bo powiem szczerze, że wcześniej raczej tylko z gazet korzystałem, ale że tam nie zawsze wszystko podają rzetelnie to chyba się przerzucę na wydawnictwa internetowe Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#174779 - 15/09/2002 15:38
|
old hand
Meldunek: 07/09/2002
|
CZE! W STS dali fajne zestawienie: OKONIEWSKI-PROTASIEWICZ 1.75...1.85 Można walnąc ryzyk na 2 !! JAK MYŚLICIE..? POZDRAWIAM! iwo: NARX
|
Do góry
|
|
|
|
#174783 - 20/09/2002 23:05
|
Carpal Tunnel
|
Już w tą niedzielę planowo ma zostać rozegrana przed ostatnia kolejka całej żużlowej ligi polskiej. Postanowiłem na tą okazję podać parę typków i przewidywań ze swojej strony, mam nadzieję że pomoże to co nieco w doborze mecz na kupony VS Drużyna Częstochowy bez Walaska i najprawdopodobniej Sullivana, w dodatku bez ani jednego zwycięstwa jak dotąd na własnym torze w fazie play-off, co głównie jest spowodowane absencją najlepszego Polaka w składzie Lwów Grzegorza Walaska. Bydgoszcz z drugiej strony, ostatnio również zalicza słabe występy i już nie tylko ze względu na gorszą dyspozycję Tomasza Golloba, a raczej ze względu na kryzys całej drużyny. Mecz bardzo trudno bo patrząc na ostatnie wyniki obu drużyn zapowiada się bardzo wyrównane spotkanie, jednak jeżeli w Częstochowie nie wystąpi Sullivan, a do tego dołączymy możliwy przyjazd Todda Wiltshire'a który miałby zasilić skład Poloni i wywnioskować z tego można, iż nawet jeżeli Bydgoszcz nadal nie posiada formy takiej jak na początku sezonu, powinna ten mecz rozstrzygnąć na swoją korzyść. Awizowane składy Point'S Polonia Bydgoszcz 1. Mark Loram 2. Jacek Gollob 3. Piotr Protasiewicz 4. Michał Robacki 5. Tomasz Gollob 6. Grzegorz Czechowski Włókniarz Candela Częstochowa: 9. Ryan Sullivan 10. Karol Malecha 11. Andreas Jonsson 12. Kamil Łyko 13. Rune Holta 14. Jordan Jurczyński Mój typ 38-52 VS Mecz o medal, tak można nazwać to spotkanie. Obydwie drużyny jak dotąd zgromadziły po 25 punków i obydwie nadal zachowują szansę na złoty medal. Choć obydwa teamy posiadają bardzo dobrych zawodników, a Leszno jest z pewnościa bardziej zmotywowane po ostatniej wygranej z Bydgoszczą, uważam że faworytem w tym meczu jest stanowczo drużyna z Wrocławia. Za WTS przemawia ich własny stadion i chęć powrotu na tron po tłustych latach w połowie lat dziewiećdziesiątych. Awizowane składy Atlas: 9. Robert Dados 10. Tomasz Jędrzejak 11. Scott Nicholls 12. Jacek Krzyżaniak 13. Greg Hancock 14. Krzysztof Słaboń 15. Ronnie Jamroży Unia Leszno: 1. Rafał Okoniewski 2. Jacek Rempała 3. Sebastian Ułamek 4. Damian Baliński 5. Leigh Adams 6. Łukasz Jankowski 7. Krzysztof Kasprzak Mój typ 50-40 Meczu Gdańska z Gorzowem i Torunia z Piłą narazie nie analizowałem, gdyż po pierwsze mam za mało informacji na ten temat, a po drugie nie jestem pewien co dokładnie się w tej drugiej czwórce święci. Wśród pierwszych czterech drużyn karty są rozdane i każdy wie o co walczy, zaś w drugiej połówce po ostatnich pogłoskach o jakiś spółdzielniach raczej odradzałbym stawianie na te mecze, za duże ryzyko, a popłynąć można ładnie SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#174785 - 21/09/2002 02:11
|
member
Meldunek: 14/04/2002
|
slav007o Z moich informacji wynika, że Włókniarz pojedzie z Sullivanem. Ma on być leczony laserem i w niedzielę wystąpi. Nie wiadomo tylko w jakiej będzie formie. Apator jedzie do Gorzowa bez Kowalika i Rickardssona. Wydaje się, że Gorzów wygra ten mecz. Pytanie tylko, jak będą ustawione handicapy. Oto artykuł z dziennika toruńskiego "Nowości": Żużel. W niedzielę Apator Adriana jeździ w Gorzowie. Bez dwóch czołowych zawodników zjawi się w niedzielę, w Gorzowie, wciąż jeszcze aktualny mistrz Polski. W ekipie toruńskiego Apatora Adriany zabraknie bowiem kontuzjowanego Mirosława Kowalika i mistrza świata Tonyego Rickardssona. Ten drugi, chociaż miał podpisany kontrakt na występy we wszystkich meczach ekstraklasy, po rozmowach z przedstawicielami klubu, zrezygnował ze startu w potyczce ze Stalą Pergo.
Toruński szkoleniowiec nie miał więc większych kłopotów z ustawieniem drużyny na niedzielny mecz. Skład, jaki zgłosił do programu zawodów, nie różni się od tego, jaki był w Gdańsku. Jedyny znak zapytania widnieje przy numerze 4. - Zgłosiłem Przemka Kłosa, ale jeszcze na 100 procent nie jestem pewien, czy to właśnie on wystąpi w tym spotkaniu - mówi Jan Ząbik. - Pod uwagę biorę również Mariusza Puszakowskiego. Kłos ostatnio prezentuję nierówną formę. Potrafi wygrać zawody młodzieżowe (przed tygodniem w Grudziądzu), aby innym razem (w poniedziałek w Gnieźnie) uplasować się w końcówce. Należy pamiętać o tym, że z kolei Puszakowski bardzo dobrze wspomina tor w Gorzowie. W 1999 roku był bowiem jednym z głównych współautorów zwycięstwa Apatora nad Pergo, kiedy goście jechali w osłabionym składzie, bez Kowalika i Wiesława Jagusia. Tym razem toruńczycy również wystąpią osłabieni i zapewne kibice mistrzów Polski nie mieliby nic przeciwko temu, aby sytuacja się powtórzyła. - Jeżeli wszyscy będą walczyć, jak tylko najlepiej potrafią, jeżeli każdy z moich zawodników zdobędzie po kilka ważnych punktów, to jesteśmy w stanie wygrać w Gorzowie - zapowiada trener Ząbik. - Na pewno nie "odpuszczamy" sobie tego spotkania i jedziemy po zwycięstwo. Wbrew pogłoskom, nie zamierzamy ani pomóc w utrzymaniu się w lidze Wybrzeżu, ani zbijać KSM-ów.
(rk)
Niedziela, godz. 16. Apator Adriana: 1. T. Bajerski, 2. T. Chrzanowski, 3. R. Sawina, 4. P. Kłos, 5. W. Jaguś, 6. A. Miedziński, 7. M. Jaguś, Stal Pergo: 9. L. Dryml, 10. R. Flis, 11. M. Staszewski, 13. P. Paluch, 14. P. Hlib.
|
Do góry
|
|
|
|
#174787 - 22/09/2002 19:48
|
Anonymous
Unregistered
|
Mam nadzieje ze Wlokniarz wygra z bydzia a uwazam ze leszno moze powalczyc we wroclawiu i wtedy UNIA jest mistrzem polski,bo pokonaniew czestochowy w lesznie to formalnosc Czestochowa Bydgoszcz 46:44 Wroclaw Leszno 43:47
|
Do góry
|
|
|
|
#174788 - 23/09/2002 02:17
|
old hand
Meldunek: 07/09/2002
|
CZE!!!! W typowaniu meczu CZestochowy z Bydgoszczą pomyliłem sie niewiele.... typowałem 40-50 , a było 41-49. Za to kompletnie zawiodła moja ukochana drużyna ATLAS ....... We WROCKU rozpacz... POZDRAWIAM !!! IVAN DRAGO
|
Do góry
|
|
|
|
|
|