#1811604 - 27/11/2007 08:50
Re: jak zagadać...? [9]
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Pierniczek, jednak słowo "kakao" się nie odmienia ;-) Zaś słownik kurnik.pl jest słownikiem alternatywnym tylko dla "portalu" kurnik.pl, ponoć tam są nawet używane proste słowa ang., jak: Hi (itp., innych nie znam) ;-) http://so.pwn.pl/lista.php?co=kakao/PWN chyba zazwyczaj ma rację ;-)/
|
Do góry
|
|
|
|
#1811607 - 27/11/2007 08:52
[Re: Hajzel]
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
Pierniczek widac ze sie oczytales dosc mocno w teorii podrywania bo im wiecej tej teorii przeczytam to tym wiecej twoim postow moge do tego przypiac  Z gry Straussa tez dosc sporo mozna znalezc podobienstw do twoich postow. Tak czy inaczej zgadzam sie w wielu kwestiach ale jednak zauwazam ze twoje poglady ulegaja zmianie i zapewne jest to spowodowane wieksza iloscia wiedzy teoretycznej ktora przyswajasz. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1811612 - 27/11/2007 09:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1811626 - 27/11/2007 09:11
[Re: bukma]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
niestety napinaczy wszedzie jest mnostwo a ludzi, ktorzy nic po za: "  " poprostu zal znajdzie se inne zajecie, a nie robicie sobie jaja z ludzi
|
Do góry
|
|
|
|
#1811630 - 27/11/2007 09:13
[Re: bukma]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Troche nie rozumiem osob ktore staraja sie za wszelka cene wysmiac Pierniczka - nie wiem czemu to ma sluzyc. Zglaszaja sie osoby z problemem po czym dostaja odpowiedz z porada(to czy jest skuteczna to juz przeciez zalezy od wielu czynnikow) i wtedy odzywa sie loza szydercow. Nie tedy droga panowie. Dzięki bukma ale jestem dużym chłopcem i potrafię bronic swojego zdania  Nie ma się o co bać...po mnie i tak to spłynie, żebym czyjeś zdanie brał pod uwagę to trzeba zdobyć mój szacunek. Pozwól innym leczyć swoje frustracje. Jeżeli ma to im pomóc to niech nie zabieraj im tego  Jezeli dla kogoś jedynym sposobem dowartościowania się jest dowartościowanie się czymś kosztem to to wymaga tylko współczucia. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1811634 - 27/11/2007 09:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
umieszczajac cos wypadaloby przeczytac chociaz do konca. Cieszę sie, ze Twoim sposobem na ucieczkę od przyznania sie do błędu jest próba wyśmiania kogoś. To mi dało pewnie obrz Twojej osoby. Tylko jak można pobic wszystko na cycki?  Pierniczek, jednak słowo "kakao" się nie odmienia ;-) Zaś słownik kurnik.pl jest słownikiem alternatywnym tylko dla "portalu" kurnik.pl, ponoć tam są nawet używane proste słowa ang., jak: Hi (itp., innych nie znam) ;-) http://so.pwn.pl/lista.php?co=kakao/PWN chyba zazwyczaj ma rację ;-)/ Tombal dopiero zacząłeś dzień, a już go kończysz....
Panowie czekam az napiszecie coś od siebie na temat relacji damsko - męskich. Ale cos bardziej wzniosłego niż propozycja postawienia piwa i wyrwanie na klakson kilku pań z drogi ekspresowej.
Kultura nakazuje że aby coś krytykować to najpierw trzeba sprawdzić to sprawdzić żeby mieć na to jakiś pogląd. Ja rozumiem, ze dla co niektórych jednym sposobem na "zdobycie kobiety" jest wypicie 5 piw dla odwagi. Ale hamujcie panowie swoje frustracje, bo poprzez forum ich nie wyleczycie. To nie zmieni Waszej sytuacji w interakcjach z kobietami. Kobieta to nie robot z dziurką. To też człowiek, który ma uczucia. Ale wiekszość i tak tego nie zrozumie... Ale to już nie mój problem. Każdy postrzega szczęście inaczej, mam nadzieję, ze Wasze życie jest tak pasjonujące, że jesteście gotowi w każdej chwili umrzeć. Szkoda tylko, ze nadzieja matką głupich. pozdrawiam
mam nadzieje,ze wnioski wyciagniesz sam... zeby zakaczyc juz ten temat: http://slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=kakao&kat=18P.S. Twoje porady sa czesto trafne i ciekawe dlatego po prostu do nich wrocmy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1811635 - 27/11/2007 09:17
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
niestety napinaczy wszedzie jest mnostwo a ludzi, ktorzy nic po za: "  " poprostu zal znajdzie se inne zajecie, a nie robicie sobie jaja z ludzi A co sądzisz o ludziach, którzy wklejają FaJnIuShIe ale cudze zdjęcia na swoje konto na tym "inteligentnym" portalu, jakim jest fotka.pl?
|
Do góry
|
|
|
|
#1811637 - 27/11/2007 09:21
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2006
|
niestety napinaczy wszedzie jest mnostwo a ludzi, ktorzy nic po za: "  " poprostu zal znajdzie se inne zajecie, a nie robicie sobie jaja z ludzi tak HAGI kiedyś probowałem z Pierniczkiem dyskutować ale sie zdenerwował  tobie jest żal ludzi takich jak ja a mi żal ludzi z fotki, wstawiających jeszcze nie swoje fotki misiu  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|