Cześć ludziska.Zaczął się nowy tydzień i nowe emocje żużlowe.Już w czwartek następna kolejka więc mam nadzieję na żywą dyskusję na forum i dokładne oszlifowanie poszczególnych typów!

Jak ktoś ma karte to proponuje postawic wszystkie pieniądze na mecz:
Piła-Ziel.Góra
W STS-ie kurs 1,05 i ten typ warty jest polecenia tylko z tego względu aby zyskać kombinacje z 5 spotkań.W
Unibet-cie jak się postarają to kurs może wynosić nawet 1,3-1,4 (nie wiem) ale po ostatnich porażkach Piły nie zdziwiłbym się gdyby "eksperci"z unibetu wystawili 1,5.
Drugim pewniakiem jest 1-ligowy mecz
Rybnik-Rawicz ale nie ma co go omawiać bo nigdzie nie można go obstawić.
Na tym niestety koniec meczy 101%pewnych

Toruń-Bydgoszcz o tym meczu wszystko powinien wyśpiewać hanna(jeśli tylko znajdzie czas).Nie zdziwie się jak postawisz na Bydgoszcz w końcu to twój klub.Według mnie troszke większe szanse ma Toruń ale tylko z tego względu że jeździ u siebie.Dla szukających niespodziewanek do dobre spotkanie.
Gorzów-Wrocław 2 w Pergo brylują Crump, Świst i Okoniewski.To troszke za mało na wyrównany skład Wrocławian.Ja postawię na Wrocław ale jest to mecz gdzie wiele się może wydarzyć.
Lepszy wydaje się pojedynek:
Crump-Hancock 1 raczej pewnie
Leszno-Częstochowa 1 gdyby mecz był w częstochowie postawiłbym jedynkę w drugą stronę.A tak Unia musi szukać punktów usiebie i pewnie znajdzie 2 w meczu z Włókniarzem.
Opole-Gniezno 1 (1,25 w STS-ie) za taki kurs można obstawić to spotkanie z korzyścią dla Opola.Raczej pewnie.
Rzeszów-Gdańsk jeżeli w zespole z Gdańska nie pojedzie Fajfer(odnowiła mu się kontuzja barku)to Stal nie powinna mieć problemów z pokonaniem Wybrzeża.Nicki Pedersen spisuje się słabo a Cieślewicz+Cegielski to za mało na rewelacyjnego Brehla,Rempałe i Andressona. Poza tym Rzeszów jeździ u siebie i nie powinien tracić tak ważnych punktów w walce o ekstraligę!
Grudziądz-ŁTŻ (sts 1,15 na Grudziądz).Jestem z Łodzi i mam nadzieję nie tylko dlatego doszukuję się tutaj niespodzianki.Nie,może niespodzianka to za duże słowo ale widzę realną szansę dla ŁTŻ w wygraniu tego meczu.Staną na przeciw siebie dwi naprawdę wyrównane drużyny.Za GKM-em przemawia atut własnego toru a za ŁTŻ mus zdobycia punktów potrzebnych do utrzymania w 1-lidze. Szkoda że nie można puścić tego singiel wtedy zaryzykował bym 2 z kursem 4,0STS a tak boję się że może spieprzyc mi się cały kupon.
Zostały jeszcze 4 dni do dokładnej analizy z tych typów i mam nadzieję że w czwartek zostanie 5 pewniakó które ze spokojem pójdę obstawic w STS.(karte odbiore niestety dopiero w przyszłym tygodniu)
Pozdro!