Strona 8 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8
Opcje tematu
#172704 - 28/08/2004 15:46 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał petev:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb]Moim skromnym zdaniem wielkim nieporozumieniem było to że Rosjanie znaleźli się w ćwierćfinałach, późniejsza wygrana z SiCz. - b. słabą na tej olimpiadzie - to już fuks absolutny. Mój typ na dziś zdecydowane 3-0 dla Włochów a więc Włochy 1(-1,5) 2.55-2.60 zastanawiam się tylko nad stawką 10-50 EURO ?[/qb][/QUOTE]chyba sobie zarty stroisz??? ogladales mecze ruskow z serbia i czarnogora i wlochami w grupie?? moim zdaniem co jak co ale na pewno wiecej niz 3 sety beda i najlepiej overka postawic...
PS ja na dzis wlasnie over 188.5 i do tego brazylia -10.5 i wychodzi ako 3.8[/qb][/QUOTE]I jak dzisiaj samopoczucie? iwo:

Do góry
Bonus: Unibet
#172705 - 28/08/2004 15:49 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RoYeK:
[qb]Moim skromnym zdaniem wielkim nieporozumieniem było to że Rosjanie znaleźli się w ćwierćfinałach, późniejsza wygrana z SiCz. - b. słabą na tej olimpiadzie - to już fuks absolutny. Mój typ na dziś zdecydowane 3-0 dla Włochów a więc Włochy 1(-1,5) 2.55-2.60 zastanawiam się tylko nad stawką 10-50 EURO ?[/qb][/QUOTE]Chyba Ci upał nieco zaszkodził... :eek: Moim zdaniem Rosja to wygra (a 3-0 wybij sobie z głowy czyms ciężkim), ale nie gram tego zdarzenia, bo są ciekawsze.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]W Lublinie wczoraj nie bylo upalu, nie mialem też nic cięzkiego pod ręką, ale Ty po wczorajszych wypowiedziach chyba czegoś takiego powinieneś poszukać - nie staraj się ubliżać ludziom na forum bo czasami po fakcie będziesz musia szukać piaskownicy aby móc w niej schować glowę.
Pozdrawiam
iwo:
KRAJAN

Do góry
#172706 - 28/08/2004 16:01 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
kuerten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kuerten:
[qb]Na razie wszystkie mecze siatkowki mi wchodza.. wiem na co stac Wlochow i Rosjan.. ten mecz jest o wszystko.. hmm.. Wlosi swoim wyrachowaniem po ciezkim boju zwycieza.. ale to jest mecz z serii NO-BET!.. Gdyby Rosjanie grali dobrze w obronie i mieli madrosc i cwaniactwo Wlochow.. hehe :-) pzdr[/qb][/QUOTE]hmm siatkowka wchodzi jak w maslo.. i zeby zakonczyc turniej olimpijski bez zadnego bledu trzeba w finale postawic na Wlochow!

Do góry
#172707 - 28/08/2004 16:33 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał petev:
[qb]Moim skromnym zdaniem wielkim nieporozumieniem było to że Rosjanie znaleźli się w ćwierćfinałach, późniejsza wygrana z SiCz. - b. słabą na tej olimpiadzie - to już fuks absolutny. Mój typ na dziś zdecydowane 3-0 dla Włochów a więc Włochy 1(-1,5) 2.55-2.60 zastanawiam się tylko nad stawką 10-50 EURO ?[/qb][/QUOTE]chyba sobie zarty stroisz??? ogladales mecze ruskow z serbia i czarnogora i wlochami w grupie?? moim zdaniem co jak co ale na pewno wiecej niz 3 sety beda i najlepiej overka postawic...
PS ja na dzis wlasnie over 188.5 i do tego brazylia -10.5 i wychodzi ako 3.8[/qb][/QUOTE]I jak dzisiaj samopoczucie? iwo: [/qb][/QUOTE]wiesz samopoczucie dobre... zagralem sobie brazylijczykow -10,5 za podwojna stake i na plusik... a po co w ogole te ' '....

Do góry
#172708 - 28/08/2004 18:56 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
RoYeK Offline
veteran

Meldunek: 26/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RoYeK:
[qb]Moim skromnym zdaniem wielkim nieporozumieniem było to że Rosjanie znaleźli się w ćwierćfinałach, późniejsza wygrana z SiCz. - b. słabą na tej olimpiadzie - to już fuks absolutny. Mój typ na dziś zdecydowane 3-0 dla Włochów a więc Włochy 1(-1,5) 2.55-2.60 zastanawiam się tylko nad stawką 10-50 EURO ?[/qb][/QUOTE]Chyba Ci upał nieco zaszkodził... :eek: Moim zdaniem Rosja to wygra (a 3-0 wybij sobie z głowy czyms ciężkim), ale nie gram tego zdarzenia, bo są ciekawsze.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]W Lublinie wczoraj nie bylo upalu, nie mialem też nic cięzkiego pod ręką, ale Ty po wczorajszych wypowiedziach chyba czegoś takiego powinieneś poszukać - nie staraj się ubliżać ludziom na forum bo czasami po fakcie będziesz musia szukać piaskownicy aby móc w niej schować glowę.
Pozdrawiam
iwo:
KRAJAN[/qb][/QUOTE]Nikomu nie ubliżałem. Odszczekuje swoją wypowiedź, bo jak się okazało to Ty miałeś rację. Meczu wprawdzie ani nie grałem, ani nie widziałem, ale zwracam Honor. Tym nie mniej jestem bezbrzeżnie zaskoczony wynikiem.
Pozdrawiam

Do góry
#172709 - 29/08/2004 04:49 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
karolsky Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/01/2004
Ja mecz ROsja Włochy widziałem zarówno w grupie jak i w półfinale i to Rosja zagrała w drugim meczu mega słabo. Włosi nieźle ale Rosja tragicznie. Nie widziałem zadnego meczu Brazyli na tych mistrzostwach ( tydzień urlopowałem , a tam tylko Italię w tv pokazywali). Chcę zagrać finał za jakąś kasę i na ten moment dałbym na Brazil. Jak eksperci stawiają ? W sts kurs 1.6 co wydaje się niezłe.

Do góry
#172710 - 29/08/2004 13:07 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Loramek Offline
enthusiast

Meldunek: 30/04/2004
Brazylia-Włochy 1 Niestety dopiero teraz pisze opinie na temat meczów.Brazylia to drużyna, której do kolekcji wszystkich trofeów brakuje własnie tego najcenniejszego, czyli złota olimpijskiego.To chyba wystarczające,by odpowiednio wyjść zmotywowanym na ten mecz.Włosi przegrali już z Brazylia zarówno w grupie jak i W finałach LŚ.100%faworytem Brazylia nie jest,ale oni już przed turniejem mieli jasno postawiony cel ,mistrzostwo olinpijskie.Z wypowiedzi Włochów wynika,że mają świadomść z kim grają(ekipą obecnie najlepszą na globie).Wiadomo będa się starali wygrać,bo są w finale,ale językiem naszych reprezentantów oni osiąnęli już niemal wszystko w tych zawodach---->celem był medal olimpijski.Uważam,że Brazylijczycy jeśli nie będą meli złego dnia ,powinni ten mecz rozstrzygnąć na swoja korzyść, choćby w 5 setach.
Rosja-USA 1 Tu sprawa wydaje sie trudniejsza,mimo,że w grupie łatwe zwycięstwo Rosji z Jamkesami.Ale tego meczu bardziej się obawiam niż Brazil.Dlaczego?Ruscy po pogromie z Włochami z pewnością są przybici,choć tacy gracze jak Abramow powiadają,że teraz muszą się sprężyć i wywalczyć ten brązowy medal(taka klęska mże jednak pozostać w psychice zawodników na dłużej).U Jankesów jak zawsze spokój,przed meczem pewnie trener powie do roboty chłopaki gramy .Co się będę rozpisywał,wszystko zależy od Kacapów,jak zagrają z motywacją o brązowy krązek,to go wywalczą.
Z uwagi na to,ze nie jestem pewny Ruskich zagrałem jeszcze
Rosja-USA 0:3 lub 1:3 kurs 4,7 TOTO MIX za mniejsza stawke,co w przypadku klęski Zbornej niemal wyrówna wkład na te dwa powyższe mecze.
Choć dziś może być różnie i mogę zaliczyć 2 wtopy,w końcu to mecze o wysoką stawkę,i cuda dziać się mogą.Choć zwycięstwo Włochów np.3:0 nie byłoby aż tak wielką sensacją.
Rosja iwo:
Brazylia iwo:
to by było na tyle

Do góry
#172711 - 29/08/2004 13:22 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
typek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek:
[qb]Brazylia-Włochy 1
Rosja-USA 1[/qb][/QUOTE]zgadzam sie, twoja szczegolowa analiza przekonala mnie gram to grubo
A tak serio to nie widze innych rozwiazan, Rosja juz wygrala z USA w grupie 3-1, pozatym USA nie prezentuje sie najlepiej - cudowna wygrana z Grcja i porazka 3-0 z Brazylia dobrze o nich nie swiadczy. Z drugiej strony Rosja, ktora grala fatalnie z Wlochami. Tu jednak uwazam, ze Rosjanie sa lepsi i dzisiaj beda opijac brazowy medal.
Natomiast Brazylia to moim zdaniem najlepsza druzyna na swiecie, chociaz Wlochy tez nie sa gorsze. Pierwszy mecz miedzy tymi druzynami zakonczyl sie wygrana Brazyli 3-2 (w taju 33-31 :eek: ) w grupie. Nie ogladalem tego meczu, ale mysle ze Brazylijczycy nie grali na 100% swoich mozliwosci. Jedynym problemem Brazylijczykow moze byc zagrywka Sartorettiego, ktory najprawdopodobniej bedzie najlepszym zagrywajacym turnieju. Jesli Kanarki beda dobrze przyjmowaly to wygraja ten mecz.

Do góry
#172712 - 29/08/2004 13:40 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
g_i_t_s Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2004
Jeżeli Włosi zagrają tak samo dobrze w zagrywce jak w meczu z Rosją to mogą wygrać, a kurs 2.1 też niezły.

Do góry
#172713 - 29/08/2004 13:54 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
typek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał g_i_t_s:
[qb]Jeżeli Włosi zagrają tak samo dobrze w zagrywce jak w meczu z Rosją to mogą wygrać, a kurs 2.1 też niezły.[/qb][/QUOTE]wlasnie i tu kluczem bedzie odbior Brazylijczykow, bo Sartoretti nagle nie przestanie dobrze serwowac :rolleyes: , chyba

Do góry
#172714 - 29/08/2004 14:58 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał typek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał g_i_t_s:
[qb]Jeżeli Włosi zagrają tak samo dobrze w zagrywce jak w meczu z Rosją to mogą wygrać, a kurs 2.1 też niezły.[/qb][/QUOTE]wlasnie i tu kluczem bedzie odbior Brazylijczykow, bo Sartoretti nagle nie przestanie dobrze serwowac :rolleyes: , chyba [/qb][/QUOTE]nie tylko sartoretti serwował dobrze !!!
poza tym komentatorzy włoscy podkreślali ,że w meczu grupowym najważniejszym dla włochów było wygranie seta ! - dla mnie tylko piwo i tv na dzisiaj !

Do góry
#172715 - 29/08/2004 15:50 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
XsebaX Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/08/2004
Jesli mialbym w Toto-mixie stawiac na Brazylie po kursie 1.45 to zdecydowanie wybieram druga opcje i daje na Wlochow za...2.30!
Pisanie, ze Brazylia w meczu grupowym z Wlochami nie grala na 100% swoich mozliwosci jest dla mnie niezrozumiale. Bylo to drugie spotkanie w fazie grupowej, wiec jakby nie patrzec jedno z najwazniejszych spotkan na tym etapie.
Sartoretti zdobyl az 19 pkt. W ataku zanotowal 51% skutecznosci (17/33). Dzielnie wspieral go Cernic 63% (19/30) i 20 pkt oraz Mastrangelo z 15 pkt na koncie oraz 5 blokami i 4 asami servisowymi.
W ekipie Brazylijskiej procz Giby, ktory zdobyl 26 pkt nikt sie nie wyroznil. Dante 9 pkt, Heller 13 pkt.
Nigdy nie stawiam na druzyny, w ktorych punkty zdobywa praktycznie jeden zawodnik. Zawsze wieksze szanse na zwyciestwo ma zespol z rowna, badz przynajmniej wyrownana piatka. Dzis kurs na Wlochow jest moim zdaniem przesadzony.
W tym meczu kazdy wynik jest mozliwy. Wykluczam jedynie 3-0 oraz 0-3.

Do góry
#172716 - 29/08/2004 16:38 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Nikolai Offline
newbie

Meldunek: 24/08/2004
Postawa Sartorettiego i Cernica będzie kluczowa. Nie zapomnijmy, że całą Ligę Światową Sartoretti serwował świetnie, a w finale w Rzymie jeszcze lepiej aż do meczu finałowego z Brazylią, gdzie jego zagrywka była cieniem tamtej zagrywki. Cernic gra z meczu na mecz coraz słabiej, ogólnie patrząc nawet na rozgrywki ligi włoskiej, jest to zawodnik dość słaby fizycznie, czym dłuższy mecz tym więcej psuje. Myślę że Brazylia powinna jednak wygrać

Italy-Brazil 2 1.60 (Unibet)

Do góry
#172717 - 29/08/2004 16:58 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Brazil - Italy

Oczywiście kurs na Brazil - nie tak zachęcający jak samo meczu na to wskazuje, jednakże ja fan siatkówki - musiałem po poprostu zagrać na ... Brazil . Myślę że dziś Giba i spółka poprawdzą Brazylijczyków do złota.

Brazil - Italy 1 @1.50 :4gw:

Do góry
#172718 - 29/08/2004 19:24 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Nikolai Offline
newbie

Meldunek: 24/08/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Nikolai:
[qb]Postawa Sartorettiego i Cernica będzie kluczowa. Nie zapomnijmy, że całą Ligę Światową Sartoretti serwował świetnie, a w finale w Rzymie jeszcze lepiej aż do meczu finałowego z Brazylią, gdzie jego zagrywka była cieniem tamtej zagrywki. Cernic gra z meczu na mecz coraz słabiej, ogólnie patrząc nawet na rozgrywki ligi włoskiej, jest to zawodnik dość słaby fizycznie, czym dłuższy mecz tym więcej psuje. Myślę że Brazylia powinna jednak wygrać

Italy-Brazil 2 1.60 (Unibet)[/qb][/QUOTE]Italy-Brazil 1-3

Cernic prawie nie istniał. Sam Sartoretti na skrzydle nic nie zrobi, tak samo jakby nie zrobił nic sam Giba. Środkowi grali nieźle, mniej więcej na równym poziomie. O zwycięstwie Brazylii decydują tacy zawodnicy jak Dante i Andre. Włosi nie mogą tak silnych zawodników zaproponować, przy słabiej formie Cernica. Viva Brasil

Do góry
Strona 8 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderator:  rafal08