Strona 4 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#172624 - 23/08/2004 22:26 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
damian1 Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nazir69:
[qb] [QUOTE]...
[/qb]
[/QUOTE]... pamietaj o jednym TY, tylko TY i wyłacznie TY podejmujesz decyzje na kogo i za ile stawiasz ...
[/qb][/QUOTE]To są święte słowa, o których MY, wszyscy forumowicze musimy pamietać. Do tego dołożymy kilka zasad, których nie moża łamać (w tym przypadku ja użyłem jednej z moich: nie stawiać przeciwko swoim drużynom (Polska, Liverpool )- tym bardziej przeciw naszym siatkarzom, którzy potrafią przegrać i wygrać z każdym) i wtedy częściej można coś wygrać!
U mnie jest taki problem, że lubię łamać swoje zasady i wtedy oczywiście żałuję!
Pozdrawiam!

Do góry
Bonus: Unibet
#172625 - 23/08/2004 22:29 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
RyanGiggs Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
Świder Świder jak zszedl momentalnie sie all sfajczyło. Co do zmian to nie byl bym taki pewien moze i złe były ale zostaly wprowadzone jeszcze zanim zszedl Świder i do momentu zejscia byly 3-4 pkty w przewagi :rolleyes:

Do góry
#172626 - 23/08/2004 22:31 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
[qb]Świder Świder jak zszedl momentalnie sie all sfajczyło. Co do zmian to nie byl bym taki pewien moze i złe były ale zostaly wprowadzone jeszcze zanim zszedl Świder i do momentu zejscia byly 3-4 pkty w przewagi :rolleyes: [/qb][/QUOTE]Zgadzam się z Tobą , ale nie wiem wogole po co była ta podwójna zmiana Zagumny/Rybak za Stelmacha/Gruszke-były one wogole niepotrzebne.Ale na szczescie skonczyło się wszystko dobrze iwo:

Do góry
#172627 - 23/08/2004 22:38 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
nazir69 Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2004
Witam Damian !!!

Na Liverpool stawiam czesto , ale przeciw nigdy , taka tam moja dewiza ...od pamietnych lat 80-tych i przynaleznosci do Fan Clubu FC Liverpool( pierwsz miłośc -jedyna miłosscią )

Przykre w tym wszystkim jest zawsze to że nikt Z WIELKICH TYPERÓW , a takich tu mamy ogrom nie potrafi przyznac sie do błedu , do zle dobranego zdarzenia , złej analizy zdarzenia , tylko sle te swoje uke: , c***e , qrwy...., jeszcze jedna zasada niech wszyscy sobie qrwa wbija to do głowy :

BUKMACHERSTWO = Dobra Analiza + sztuka wyboru/doboru zdarzenia

pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych , którzy juz z piaskownicy wyszli....

Do góry
#172628 - 23/08/2004 23:06 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Loramek Offline
enthusiast

Meldunek: 30/04/2004
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek:
[qb]Dziś dałem, Argentyne i Mutole 1-2 miejsca.Nasi są rozbici nie sadze,by nagle potrafili się zmotywować,bo to nieudacznicy Wszystko w rękach Argentyny
[/qb]
[/QUOTE]Jak najszybciej , kontruj na Mutole ....
POLSKA - Argentyna 3:2 [/qb][/QUOTE]To ma być żart z twojej strony.Powinni wwygrać dziś w 3 setach,bo Argentyna do niemal końcówki 3 seta grała na stojąco.Wszystko to wina Gościniaka(bądz całego sztabu szkoleniowego)Argentynie aż tak bardzo jednak nie zależało,gdyby musieli dostalibyśmy lanie.Nasi siatkarze i tak są nieudacznikami,nie umiejącymi grać na wielkich imprezach.Oni już nic nie osiągną trzeba wymienić skład--pytanie tylko na kogo .I tak z Brazylią przegramy i koniec marzeń walki o medale,i jak zawsze mogło być tak pięknie Dziś wprawdzie należą im się brawa za ambicjektórej nawet w tych przegranych meczach tak brakowało.

Do góry
#172629 - 23/08/2004 23:08 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
TANAMERAH Offline
old hand

Meldunek: 01/07/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Amper:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RyanGiggs:
[qb]Świder Świder jak zszedl momentalnie sie all sfajczyło. Co do zmian to nie byl bym taki pewien moze i złe były ale zostaly wprowadzone jeszcze zanim zszedl Świder i do momentu zejscia byly 3-4 pkty w przewagi :rolleyes: [/qb][/QUOTE]Zgadzam się z Tobą , ale nie wiem wogole po co była ta podwójna zmiana Zagumny/Rybak za Stelmacha/Gruszke-były one wogole niepotrzebne.Ale na szczescie skonczyło się wszystko dobrze iwo: [/qb][/QUOTE]Co się dobrze skończyło, że wygraliśmy 3-2 i gramy teraz z Brazylią? Jakbyśmy przegrali 3-2 tak samo gralibyśmy z Brazylią. Przy stanie 2-0 i bodajże 21-17 nasz geniusz trenerski, który jak ktoś napisał ma głowę na karku rozwala bardzo dobrze funkcjonującą drużyne i wprowadza nie wiadomo po co dwóch rezerwowych i zaraz w pierwszej akcji gdzie mamy piłkę na naszej stronie gdzie przy dobrym rozegraniu powinien być 22 punkt i praktycznie po meczu to nieoswojony jeszcze zpiłką przed chwilą wprowadzony Zagumny popełnia prosty błąd i tracimy punkt. Jeżeli byłby Gościniak dobrym taktykiem to nie powinien nic zmieniać, a jeżeli już tak bardzo chciał się popisać swoim geniuszem to trzeba byłoby dać odpocząc Świderskiemu ze względu na niedawną kontuzję i spokojnie dokończyć wygrany prawie mecz. I zamiast na Brazylię była szansu trafić na Rosjan lub Włochów. Więc nie pisz głupot, że nic się nie stało Ale z Brazylią to, że wygramy to nawet ja nie wierzę.

Do góry
#172630 - 23/08/2004 23:13 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Loramek Offline
enthusiast

Meldunek: 30/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marco_lithuania2:
[qb]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie[/qb][/QUOTE]Jesteś zerem koleś,albo dzieciakiem max.15-letnim.
Trzeba było nie grać wcale,jeszcze będziesz krytykował ludzi na forum za to,że typ nie wszedł.Siedzisz łajzo w domu nie robiąc żadnej analizy do meczu tylko liczysz na innych,a potem jak nie wchodzi to pyskujesz.Pobaw się klockami lego,a bukmacherke zostaw sobie na póżniej DZIECIAKU.
uke: na takich jak ty.

Do góry
#172631 - 23/08/2004 23:22 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
typek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał marco_lithuania2:
[qb]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie[/qb][/QUOTE]Jesteś zerem koleś,albo dzieciakiem max.15-letnim.
Trzeba było nie grać wcale,jeszcze będziesz krytykował ludzi na forum za to,że typ nie wszedł.Siedzisz łajzo w domu nie robiąc żadnej analizy do meczu tylko liczysz na innych,a potem jak nie wchodzi to pyskujesz.Pobaw się klockami lego,a bukmacherke zostaw sobie na póżniej DZIECIAKU.
uke: na takich jak ty.[/qb][/QUOTE]lithuania sam zagralem Argentyne i jestem niezle w****iony, ale nie mowie ze wtopilem przez innych, to byla tylko i wylacznie moja decyzja. Dzisiaj tez sie niezle zdenerwowalem po wtopie Serbii, bo mialem grac Holandie, ale ktos powiedzial ze moga odpuscic wiec i ja odpuscilem i nie weszlo. I nie zwalam winy, sam sobie jestem winien. Ty tez musisz to zrozumiec, bo im szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie.

iwo: Loramek

Do góry
#172632 - 23/08/2004 23:44 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
kamikazeeeee Offline
member

Meldunek: 03/08/2004
O kurcze ale mecz grecja - jugole 38-36 w II secie i mamy po jeden w meczu niech mnie straszą, bo na zawał umrę

Do góry
#172633 - 24/08/2004 00:02 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/06/2003
tak jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie czy nasi siatkarze zagraja z brazylia, wlochami czy rosja?!

Do góry
#172634 - 24/08/2004 00:13 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
TANAMERAH Offline
old hand

Meldunek: 01/07/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły:
[qb]Argentyna-Polska 1 :4gw:

Z taką formą jaką reprezentujemy ten kurs jest wielkim prezentem od bukmacherów...Innej mozliwosci nie ma. Czy zagra Swider czy nie, to jest wg. mnie bez wiekszego znaczenia. Nasi gubią się w każdym elemencie gry.[/qb][/QUOTE]Jednak bukmacherzy to nie sa święte mikołaje.

Do góry
#172635 - 24/08/2004 00:21 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
jazdagz Offline
old hand

Meldunek: 14/08/2002
wie ktos moze dlaczego Milijkovic nie gra u Serbow?

Do góry
#172636 - 24/08/2004 00:33 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
nazir69 Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2004
poobno jakas infekcja lub zatrucie !!!

Do góry
#172637 - 24/08/2004 00:33 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
twist Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Polaquin:
[qb] [QUOTE]tak jeszcze apropo obstawiania przeciwko naszym w siatkowce - pomijam fakt, ze to zwykle kurestwo[/QUOTE]masz slownik w domu??[/qb][/QUOTE]a ty leki? bo jak to jest, przez piec minut cieszycie sie z paru zarobionych groszy, a potem przez drugie piec klniecie na naszych, ze znowu wtopili? Wchodze na czata i wole nie opisywac co widze. Musze co minute rzucac okiem na url i sprawdzac, czy ciagle jestem na polskim forum, czy argentyskim. Dobrze, ze jeszcze polski jezyk obowiazuje, choc kto wie - miesiac dwa i zaczniecie pisac po hiszpansku.
stawiaj przecinki gwoli scislosci - pamietaj, dwa interpunkcyjne - jeden ortograficzny schizo-paranoidalny purysto jezykowy

Do góry
#172638 - 24/08/2004 01:17 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
damian1 Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
[qb]Witam Damian !!!

Na Liverpool stawiam czesto , ale przeciw nigdy , taka tam moja dewiza ...od pamietnych lat 80-tych i przynaleznosci do Fan Clubu FC Liverpool( pierwsz miłośc -jedyna miłosscią )

Przykre w tym wszystkim jest zawsze to że nikt Z WIELKICH TYPERÓW , a takich tu mamy ogrom nie potrafi przyznac sie do błedu , do zle dobranego zdarzenia , złej analizy zdarzenia , tylko sle te swoje uke: , c***e , qrwy...., jeszcze jedna zasada niech wszyscy sobie qrwa wbija to do głowy :

BUKMACHERSTWO = Dobra Analiza + sztuka wyboru/doboru zdarzenia

pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych , którzy juz z piaskownicy wyszli.... [/qb][/QUOTE]Liverpool to także moja pierwsza i jedyna miłość klubowa !! A tak a propos to kurna coś grają poniżej oczekiwań na razie.
A co do zasad to tak sobie myśle czy jakiegoś tamatu gdzieś nie założyć i może byśmy (forumowicze) jakiś dekalog stworzyli ...
Dobra, bo za dużo jest tu już postów nie na temat i ktoś może się obrazić...
Ps: A ta twoja zasada jest też bardzo trafna.
Pozdrawiam!

Do góry
#172639 - 24/08/2004 13:48 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Polaquin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał twist:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Polaquin:
[qb] [QUOTE]tak jeszcze apropo obstawiania przeciwko naszym w siatkowce - pomijam fakt, ze to zwykle kurestwo[/QUOTE]masz slownik w domu??[/qb][/QUOTE]a ty leki? bo jak to jest, przez piec minut cieszycie sie z paru zarobionych groszy, a potem przez drugie piec klniecie na naszych, ze znowu wtopili? Wchodze na czata i wole nie opisywac co widze. Musze co minute rzucac okiem na url i sprawdzac, czy ciagle jestem na polskim forum, czy argentyskim. Dobrze, ze jeszcze polski jezyk obowiazuje, choc kto wie - miesiac dwa i zaczniecie pisac po hiszpansku.
stawiaj przecinki gwoli scislosci - pamietaj, dwa interpunkcyjne - jeden ortograficzny schizo-paranoidalny purysto jezykowy[/qb][/QUOTE]dalem na Argentyne, jak wiekszosc, bo Polacy grali zalosnie, wiec po co bede tracil forse sprezyli sie, a ja odegralem sie na live w TB przecinki masz specjalnie dla Ciebie,tylko ten jeden raz, bo zwykle mi sie po prostu nie chce
czuj, czuj, czuwaaaaj!

Do góry
#172640 - 24/08/2004 14:49 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Polaquin Offline
Carpal Tunnel

BRAZYLIA - USA
MESKA siatka mecz wczorajszy do grania w GB jeszcze dzis przynajmniej teraz jeszcze jest

Do góry
#172641 - 24/08/2004 14:52 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
typek Offline
Pooh-Bah

[qb]BRAZYLIA - USA
MESKA siatka mecz wczorajszy do grania w GB jeszcze dzis przynajmniej teraz jeszcze jest [/qb][/QUOTE]przeciez dzisaj jest taki sam mecz kobiet :rolleyes:

Do góry
#172642 - 24/08/2004 14:54 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
Polaquin Offline
Carpal Tunnel

ale GB ma wystawione OBA!
z innymi kursami - osobno MEN'S osobno WOMEN's oczywiscie zapomnieli usunac to, bo przypadkowo po wczorajszym meczu dzis jest tez USA-BRA, tyle ze kobiet. Nawet kurs na BRA i USA jest ten sam co wczoraj (1.42-2.60). Ostatnio jak byl mecz Czechow (chyba w reczna na ME) to tez zaklad byl otwarty bo ZAKONCZENIU meczu i mozna bylo stawiac i pozniej rozliczali to bez problemu

Do góry
#172643 - 24/08/2004 14:58 Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
typek Offline
Pooh-Bah

[qb]ale GB ma wystawione OBA!
z innymi kursami - osobno MEN'S osobno WOMEN's oczywiscie zapomnieli usunac to, bo przypadkowo po wczorajszym meczu dzis jest tez USA-BRA, tyle ze kobiet. Nawet kurs na BRA i USA jest ten sam co wczoraj (1.42-2.60). Ostatnio jak byl mecz Czechow (chyba w reczna na ME) to tez zaklad byl otwarty bo ZAKONCZENIU meczu i mozna bylo stawiac i pozniej rozliczali to bez problemu [/qb][/QUOTE]zwracam honor iwo:

Do góry
Strona 4 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08