#172605 - 23/08/2004 16:58
Re: IO - Ateny 2004 - Siatkówka mężczyzn cz.2
|
addict
Meldunek: 16/01/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gambino: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał elef: [qb]Zaraz mecz Holandia - Australia , dla pomarancozwych to mecz o wejscie do 1/4 finalu , jednak nie wiem czy o rownej ilosci pkt decyduje wynik bezposredniego spotkania czy nie? Jesli tak to nawet zwyciestwo Holandii przy porazce USA z Brazylia nic nie da. W setach rowniez maja niekorzystny bilans i moze juz nie beda bardzo zdeterminowani w tym meczu. Australia ugrala tylko 2 sety i wydaje sie , ze tera znie ugra wiecej, jednak interesuje mnie postawa ich rywali.[/qb][/QUOTE]Holandia gra już tylko o prestiż ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) [/qb][/QUOTE]Jak dobrze ze nasi nie wpadli do tamtej grupy , ze Holandia sie nie liczy, bylby niezly blamaz , a tak jeszcze jakos wychodza.
|
Do góry
|
|
|
|
#172606 - 23/08/2004 18:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Jezeli zagra Swider, to moze nie tyle on uczyni cud, ale cala druzyna uwierzy w siebie, juz nie bedzie na kogo zwalic, bo Gabrycha juz nie ma, wiec zeby wyjsc z tego calego zamieszania z twarza, nie pozostaje nic innego jak wygrac, a fakt ze repra stoi na straconej pozycji moze ich dodatkowo zmobilizuje....ja juz swoje przytulilem na meczu z Francja, wiec tym razem za srednia stawke na naszych, i w tym decydujacym momencie niech wiedza, ze cala Polska jest z nimi....
Gogogoooo Polska.....!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#172608 - 23/08/2004 18:41
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Tak tylko odemnie... Dla tych co są pewni na 100% - bo wiem że tutaj takich nie brakuje...mówię oczywiście o Argentynie. Oczywiście patrząc na poprzednie mecze Polaków, faworytem dzisiejszego spotaknia jest Arg - ale nie zapomnijmy że Polacy potrafią grać z graczami z Am.Płd. Nie grałem tego meczu, ale właśnie zakupiłem chipsy i bowarka ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) - i zamierzam ostro dopingować 'Naszych' Dla mnie dziś z siatkówki jest jeden mecz do grania, za większą kasę, mowa oczywiście o Serbach. Myślę że Serbowie powrócili z daleeeekiej podróży po porażce z Polską. Grecja pokonała Francuzów i napewno powalczą z Serbami - lecz jest to drużyna jak dla mnie o klasę lepsza od Żabojadów A więc na dziś polecam : Grecja - Serbia i Czarnogóra 2 @1.46 Powodzenia Polska gogo ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#172609 - 23/08/2004 18:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek: [qb]Dziś dałem, Argentyne i Mutole 1-2 miejsca.Nasi są rozbici nie sadze,by nagle potrafili się zmotywować,bo to nieudacznicy ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) Wszystko w rękach Argentyny ![](/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif) [/qb][/QUOTE]hmm .... zobaczymy co powiesz jak wygraja, a jak masz ich za nieudacznikow ciekawe jak ty potrafisz w siatke grac. Przebijesz chociaz pilke przez siatke ??
|
Do góry
|
|
|
|
#172610 - 23/08/2004 19:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał meler: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek: [qb]Dziś dałem, Argentyne i Mutole 1-2 miejsca.Nasi są rozbici nie sadze,by nagle potrafili się zmotywować,bo to nieudacznicy ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) Wszystko w rękach Argentyny ![](/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif) [/qb][/QUOTE]hmm .... zobaczymy co powiesz jak wygraja, a jak masz ich za nieudacznikow ciekawe jak ty potrafisz w siatke grac. Przebijesz chociaz pilke przez siatke ??[/qb][/QUOTE]Heh Meler oni za to dostają kupe kasyyyy. Jak bym tyle dostawał to też mógłbym tak grać ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#172612 - 23/08/2004 20:03
|
addict
Meldunek: 01/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marco_lithuania2: [qb]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie[/qb][/QUOTE]wez sie schowaj pamietam jak ty kiedys chciales stawiac dom na lietouvos rytas czy jakos taka przy kursie 1.1 i przegrali z jakimis cwokami ![](/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif) wiec nie pitol czy ktos sie tu zna czy nie ...nikt Ci nie kazal tego grac ![](/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#172616 - 23/08/2004 20:59
|
old hand
Meldunek: 09/05/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marco_lithuania2: [qb]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie [/qb] [/QUOTE]a tak , nawiasem mówiąc ile ty masz latek , czy "cudowny okres" klepania babek w piaskownicy juz jest za Toba ...... Człowieku za ile bys nie zagrał , pamietaj o jednym TY, tylko TY i wyłacznie TY podejmujesz decyzje na kogo i za ile stawiasz i nie ******* głupot ze ktos Ci żle doradził....albo wracaj do swojej P I A S K O W N I C Y.... ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#172617 - 23/08/2004 21:05
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał twist: [qb]moze jest jakis mozg siatkowki, ktory potrafilby mi wyjasnic fenomen polskiego zespolu. Jak qrw mozna grac przez dwa pierwsze sety oraz polowe trzeciego seta na poziomie pozwalajacym ograc kto wie moze i nawet Brazylie, by potem tak ciniaczyc przez polowe trzeciego oraz czwartego seta. moglismy wygrac 3:0 przegramy 2:3; I nie mam na mysli postawy Swiderskiego, nr 1 polskiego zespolu, ale pozostalych w zespole. Schodzi Swiderski i w konsekwencji z zajebiscie zgranego zespolu wylania sie sam nei wiem co... [/qb] [/QUOTE]Ja odpowiem tak: Byłem na "pamietnym " meczu z Jugolami w Spodku mieli 23:17 , i....przegrali seta i nikt z kilkunastu tysiecy ludzi , ...nawet oni nie wiedzieli co sie stało i w dalszym ciagu dyspozycja Polskich Siatkarzy , jest dla mnie ciagle zagadka niczym archiwum X , KIEDYŚ POKONALI BRAZYLIE NA WYJEZDZIE 3:0... ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) ...moze teraz licza na powtórke
|
Do góry
|
|
|
|
#172618 - 23/08/2004 21:21
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loramek: [qb]Dziś dałem, Argentyne i Mutole 1-2 miejsca.Nasi są rozbici nie sadze,by nagle potrafili się zmotywować,bo to nieudacznicy ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) Wszystko w rękach Argentyny [/qb] [/QUOTE]Jak najszybciej , kontruj na Mutole .... POLSKA - Argentyna 3:2 ![](/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#172620 - 23/08/2004 21:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2004
|
[QUOTE]tak jeszcze apropo obstawiania przeciwko naszym w siatkowce - pomijam fakt, ze to zwykle kurestwo[/QUOTE]masz slownik w domu??
|
Do góry
|
|
|
|
#172621 - 23/08/2004 21:55
|
Didżej
|
Na początek :
[QUOTE]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie[/QUOTE]Hmm...człowieczku z Litwy...czy z Ukrainy...dla mnie to i może być Afryka. Jak dla mnie jesteś zerem w tej grze, takie teksty to piszą chyba wież...kto - a że zdenerwowałeś się że wtopiłeś na ARG - hmmm.... ja się na różne rzeczy wkurzam i jakoś jeszcze takiiiiiich postów nie piszę.
Jesteś ZEREM.
------
Żeby nikt się nie potrzebnie nie denerwował, że cfaniakuje czy coś w tym stylu...ale chyba od tego jest forum żeby pisać coś w nim pożytecznego.
A co do Polaków ? - Zagrali bardzo piękną siatkówkę jak dla mnie. Przyjęcie było dobre no i w ataaaaku Świder Murek Gruszka - Rescpect !
Ktoś mówił że ... ''co z tego że zagra Świder'' - hę... i ja Ci teraz mogę odpowiedzieć DUŻO z tego bo Polska z Sebastianem to naprawdę innna drużyna. Ja mam tylko żal do trenerów,,,cholera jak można zmieniać Gruszkę który ma skuteczność w ataku 85% ? albo zmieniać rozgrywającego któremu niemal wszystko wychodzi? nie no naprawdę nie rozumiem Staska...nic do niego nie miałem, ale po tym co teraz zrobił - to naprawdę ehh...szkoda gadać.
Teraz nas czeka mecz najprawdopodobniej z Brazil ale to jeszcze nic na 100% - więc nie będę nic pisał dopóki nic nie będzie na 100%...
Polska ! za świetne emocje !
|
Do góry
|
|
|
|
#172622 - 23/08/2004 22:14
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Michał: [qb]Na początek :
[QUOTE]poje.bani jestescie ,jak mozna olewac swa drozyne ,kur.wa mocno zagralem na argentynie zawdzieczajac wam ,waszym prognazom ,dzieki ,,zero sie znacie[/QUOTE]Hmm...człowieczku z Litwy...czy z Ukrainy...dla mnie to i może być Afryka. Jak dla mnie jesteś zerem w tej grze, takie teksty to piszą chyba wież...kto - a że zdenerwowałeś się że wtopiłeś na ARG - hmmm.... ja się na różne rzeczy wkurzam i jakoś jeszcze takiiiiiich postów nie piszę.
Jesteś ZEREM.
------
Żeby nikt się nie potrzebnie nie denerwował, że cfaniakuje czy coś w tym stylu...ale chyba od tego jest forum żeby pisać coś w nim pożytecznego.
A co do Polaków ? - Zagrali bardzo piękną siatkówkę jak dla mnie. Przyjęcie było dobre no i w ataaaaku Świder Murek Gruszka - Rescpect !
Ktoś mówił że ... ''co z tego że zagra Świder'' - hę... i ja Ci teraz mogę odpowiedzieć DUŻO z tego bo Polska z Sebastianem to naprawdę innna drużyna. Ja mam tylko żal do trenerów,,,cholera jak można zmieniać Gruszkę który ma skuteczność w ataku 85% ? albo zmieniać rozgrywającego któremu niemal wszystko wychodzi? nie no naprawdę nie rozumiem Staska...nic do niego nie miałem, ale po tym co teraz zrobił - to naprawdę ehh...szkoda gadać.
Teraz nas czeka mecz najprawdopodobniej z Brazil ale to jeszcze nic na 100% - więc nie będę nic pisał dopóki nic nie będzie na 100%...
Polska ! za świetne emocje ![/qb][/QUOTE]Gdyby nie Świder to by nas w ćwierćfinale nie było
|
Do góry
|
|
|
|
#172623 - 23/08/2004 22:17
|
Didżej
|
:rolleyes: To było fajneeee ![](/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif) iwo: - ''zacytowałeś całą moją wypowiedź'' - żeby napisać ''Gdyby Świder nie grał, nie było nas w ćwierćfinale'' ![](/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif) iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|