#368424 - 20/11/2006 11:49
Re: Hattrick
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
|
Quote:
Quote:
Panowie mam 1,5 mln i planuje coś z nimi zrobić. Tylko nie wiem co. Może najwyższa pora zmienić trenera ? Tylko na jakiego ? Doradzcie.
A jakiego masz trenera? Chcesz zatrudnić trenera o wysokim przywództwie? Czy potrzebne Ci to? Zastanow sie jak często grasz i będziesz grał PICe i MOTSy.
Takiego mam trenera, chyba najgorszy jaki może być
Tobias Suskopf (59057112) Lat 54, kiepski stan formy, zdrowy Trener słaby, defensywny Jest przyjemny, z charakterem i nieuczciwy Poziom doświadczenia przeciętny, przywódca nędzny.
Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 0 Pensja: 2 000 zł/tydzień Właściciel: Gladiator Kraków Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy
Kondycja: zadowalający Bramkarz: beznadziejny Rozgrywanie: beznadziejny Podania: beznadziejny Skrzydłowy: beznadziejny Defensywa: beznadziejny Skuteczność: beznadziejny St.fragmenty: słaby
Zobacz na mój zespół i doradź jak możesz na co wydać kasę: trener, stadion czy wzmocnić skład. Mam 1,6 mln.
|
Do góry
|
|
|
|
#368432 - 22/11/2006 12:09
|
old hand
Meldunek: 13/12/2005
|
Łoooo ale nie mila sytuacja dzisiaj mnie spotkala w sparu: obronca kontuzjowany => wchodzi rezerwowy i Jego tez skosili... Pierwszy raz spotkal mnie taki 'motyw' myslalem ze to niemozliwe
|
Do góry
|
|
|
|
#368433 - 22/11/2006 15:05
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Co powiecie o rewolucji w prowadzeniu szkółki jaka się szykuje po następnym sezonie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#368434 - 22/11/2006 18:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Co powiecie o rewolucji w prowadzeniu szkółki jaka się szykuje po następnym sezonie ?
Cokolwiek bedzie można powiedzieć dopiero jak to wprowadzą. Napewno to będzie jakaś rewolucja i zapewne większość graczy z niecierpliwością będzie czekać na wprowadzenie tych zmian.
|
Do góry
|
|
|
|
#368435 - 22/11/2006 18:24
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Quote:
Quote:
Cokolwiek bedzie można powiedzieć dopiero jak to wprowadzą. Napewno to będzie jakaś rewolucja i zapewne większość graczy z niecierpliwością będzie czekać na wprowadzenie tych zmian.
Właściwie to większość zmian jest opisana trzeba tylko zaczekać jak to będzie w praniu wyglądało.
|
Do góry
|
|
|
|
#368437 - 23/11/2006 10:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
|
Quote:
Wywal.
Pokaż teraz zawodników, których trenujesz i napisz co trenujesz. Może pomożemy Ci w optymalnym wykorzystaniu swojego nowego trenera.
Ok, wywaliłem starego trenera.
Trenuje defensywe.
Serwacy Krotoszyński TSI = 6 620, lat 22, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia kiepski, przywódca słaby
Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: zadowalający Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: olśniewający Skuteczność: kiepski St.fragmenty: kiepski
Srboljub Bogićević TSI = 5 220, lat 20, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby [nieprzewidywalny]
Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: słaby Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: fantastyczny Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: nędzny
Nikola Bosnić TSI = 2 340, lat 19, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca kiepski [szybki]
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: przeciętny Skrzydłowy: słaby Defensywa: fantastyczny Skuteczność: słaby St.fragmenty: zadowalający
Leon Osypka TSI = 2 370, lat 18, znakomity stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca przeciętny [szybki]
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: słaby Skrzydłowy: nędzny Defensywa: fantastyczny Skuteczność: kiepski St.fragmenty: fatalny
Kusi Saint-Arnaud TSI = 4 970, lat 20, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby
Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: przeciętny Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: fantastyczny Skuteczność: kiepski St.fragmenty: kiepski
Dawid Worek TSI = 2 190, lat 20, kiepski stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca kiepski [nieprzewidywalny]
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: fatalny Podania: słaby Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: fantastyczny Skuteczność: kiepski St.fragmenty: słaby
Daniel Just TSI = 1 700, lat 19, słaby stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca słaby [szybki]
Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: kiepski Podania: nędzny Skrzydłowy: kiepski Defensywa: znakomity Skuteczność: słaby St.fragmenty: zadowalający
i najstarszy: Stanisław Szczęsny TSI = 3 120, lat 29, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia przeciętny, przywódca przeciętny [szybki]
Kondycja: solidny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: fatalny Podania: kiepski Skrzydłowy: słaby Defensywa: fantastyczny Skuteczność: słaby St.fragmenty: zadowalający
|
Do góry
|
|
|
|
#368439 - 23/11/2006 15:41
|
stranger
Meldunek: 06/06/2005
|
Witam wszystkich Mój klub to Brona Bronowice, właśnie spadłem do VI ligi , ale liga ta jest w miarę słaba wiec powinno być nieźle. Gram już ponad 2 lata w HT, klub własne przechodzi reorganizację.. dlatego wystawiłem na sprzedaż paru grajków: José Manuel Montaño [playerid=91485777]Olśniewający obrońca z przecietnymi podaniami, skrzydłem i rozgrywaniem. Ludwik Orwat [playerid=128785191]Znakomity 17 letni rozgrywajacy, po 2 albo trzech treningach, z przecietnym skrzydłem i skutecznością.Sebastian Wolffeld [playerid=100076127]Olśniewający obrońca z przecietnymi podaniami oraz skrzydłem. Ryszard Barczyński [playerid=120204123]18 letni fantastyczny rozgrywający, z niezłymi bokami , zaliczył jeszcze 2 lub trzy treningi. Norbert Belting [playerid=93026668]Zadowalajacy bramkarz z wysokim Tsi, blisko skoku chyba. Sampo Kumara [playerid=75785292]Znakomity rozgrywający z solidnym skrzydłem i szybki. idealny jako skrzydłowy do środka. Lucas Schillewaert [playerid=69717371]Znakomity rozgrywający z solidnym skrzydłem i techniczny. Idealny jako skrzydłowy do środka. Flawiusz Chamera [playerid=127358109]Fantastyczny rozgrywający z solidną defensywą i jeszcze ma ze 3 treningi zaliczone. Sicco Kloppenburg [playerid=58254945]Tytaniczny obrońca z przeciętnymi podaniami i rozgrywaniem, niskie TSI ze względu na formę. Maksymilian Ćwięka [playerid=37477516]Nieziemski rozgrywający, POLAK, szybki, przeciętna defensywa. Niezła forma, idealny na baraże panie Kubahektor, a po barażach na początku sezonu pójdzie jeszcze drożej!! Zapraszam do obejrzenia, jeżeli komuś się spodoba któryś z nich zaprzaszam wówczas do licytacji.
W sprawach HT służę wszelką pomocą.
Pozdrawiam !!
|
Do góry
|
|
|
|
#368440 - 23/11/2006 15:47
|
stranger
Meldunek: 06/06/2005
|
Quote:
1) Trenujesz defensywę i trenujesz tylko 8 zawodników ? Optymalnie byłoby trenować 10.
2) Nie masz zbyt młodych zawodników, więc rozwijają się oni trochę wolniej niż w innych druzynach, gdzie trenuje się młodszych zawodników. Co do tego ostatniego zawodnika, to trening jego nie ma sensu, gdyż skok o 1 poziom zajmuje mu tyle czasu co innym zawodnikom 2 skoki.
Jak najbardziej się zgadzam. Proponałbym zakup do treningu max 18 latków i trenowanie ich do 21-22 roku życia , mniej wiecej do poziomu Światowej Klasy- Nadprzyrodzony.
|
Do góry
|
|
|
|
#368442 - 24/11/2006 19:49
Re: www.hattrick.org
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Witam
Mam problem Z programem HAM, nie mogę pobrać danych swojej drużyny. Może mi ktoś pomóc?
Ja niestety nie bo korzystam z HO.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|