#1722144 - 28/10/2007 20:45
Re: 12 kolejka Orange Ekstraklasy
[Re: Kopytko]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
02 w profie po 1.81 to tylko niecałe 1.63 ![smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) noobs jak wy chcecie wygrywać? masz x2 po 2.19 w Pinnacle ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1722598 - 28/10/2007 22:25
[Re: Dziabor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
Nie no brawo dla was ![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Dajecie za darmo kase bukom, ale to wasza sprawa. Pozniej nie piszcie, ze sedzia ustwil mecz czy cos w tym stylu Faworyt jest jeden- WISŁA! Wspomnicie moje słowa. Tyle w tym temacie... Vamossssssss Wisełko
|
Do góry
|
|
|
|
#1722614 - 28/10/2007 22:31
[Re: __Michal__]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Nie no brawo dla was ![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Dajecie za darmo kase bukom, ale to wasza sprawa. Pozniej nie piszcie, ze sedzia ustwil mecz czy cos w tym stylu Faworyt jest jeden- WISŁA! Wspomnicie moje słowa. Tyle w tym temacie... Vamossssssss Wisełko Jest jedna taka strona z typami, gdzie w dniu dzisiejszym Wisła z Legią jest większym faworytem niż Barcelona z Almerią ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#1722681 - 28/10/2007 22:48
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Wisła Kraków - Legia Warszawa X 5/10 kurs: 3,75 SportingbetZ przykroscia widze ze niektorym na tym forum pojecie obiektywizmu jest calkowicie obce ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Pisanie ze w takim meczu jest zdecydowany faworyt i ze mozna grac za niemalze wszystko to totalna bzdura !!! W meczu tak wyrownanych rywali o koncowym wyniku moze zadecydowac po prostu wszystko: - dyspozycja dnia - szybko strzelona bramka - blad sedziego - strzal zycia ktoregos z graczy itd... Jak ja to zawsze mowie takich meczy sie po prostu nie gra a jedynie oglada ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Zagram jednak za mala stawke remis ale tylko ze wzgledow statystycznych i po dobrym kursie *Legia jako jedna z dwoch druzyn Ekstraklasy nie ma jeszcze remisu w lidze a poza tym przegrala dwa kolejne mecze wyjazdowe wiec czas na przelamanie *Wisla jak narazie zdobyla u siebie komplet punktow i dodatkowo ma passe 4 zwyciestw z rzedu
|
Do góry
|
|
|
|
#1722908 - 28/10/2007 23:45
[Re: Inzaghi78]
|
journeyman
Meldunek: 03/10/2007
|
Jeden rozsądny post Inzaghiego. _Michal_ - Ty lepiej nic nie pisz, przynajmniej jeśli chodzi o mecze Wisły, bo nie wiesz za grosz co to obiektywizm. Człowieku skończ! Zaśmiecasz ten wątek, w Ekstrak(l)asie też swoją durnotę musiałeś napisać mimo, iż w zabawie udziału nie bierzesz. Panowie taka mała prośba o zachowanie spokoju .::Think Twice::. Ignorator.
Edited by Ignorator (28/10/2007 23:55)
|
Do góry
|
|
|
|
#1722952 - 28/10/2007 23:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Chciałem napisać dokładnie to samo co Inzaghi78, Legia ma dzisiaj najlepszą okazję do pierwszego w tym sezonie remisu. A, że kursik jest jak najbardziej zachęcający... Wisła Kraków - Legia Warszawa remis @ 3,75 SB 3/5 (w GB tylko 3,2 ![smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) ) Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#1722998 - 29/10/2007 00:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
W meczu tak wyrownanych rywali o koncowym wyniku moze zadecydowac po prostu wszystko: - dyspozycja dnia - szybko strzelona bramka - blad sedziego - strzal zycia ktoregos z graczy itd...
Tak to mozna powiedziec praktycznie o kazdym meczu piłki nożnej ![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#1723281 - 29/10/2007 00:58
[Re: Randall]
|
veteran
Meldunek: 18/09/2005
|
W meczu tak wyrownanych rywali o koncowym wyniku moze zadecydowac po prostu wszystko: - dyspozycja dnia - szybko strzelona bramka - blad sedziego - strzal zycia ktoregos z graczy itd...
Tak to mozna powiedziec praktycznie o kazdym meczu piłki nożnej Właśnie nie i Inzaghi ma rację. Wiadomo, że 8 na 10 meczów drużyny pokroju Legii, Wisły wygrają ze słabiakami. A w takim meczu może się wszystko zdarzyć. Ja się po prostu nie mogę powstrzymać, żeby nie zagrać na Legię(z podpórką, bo kurs i tak b. dobry!), ale nie zdziwi mnie tu żaden wynik, oprócz oczywiście większego, niż 2 bramkowego zwycięstwa którejś z ekip. NIECH WIARA DO ZWYCIĘSTWA POPROWADZI DZISIAJ NAS! (L)
|
Do góry
|
|
|
|
#1724549 - 29/10/2007 05:27
[Re: craax]
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
W zyciu tego Legiunia nie wygra...jezeli uda sie jej wywiezc remis to ide na piechote 28 km do najblizszej miejscowosci
A MIALEM OCHOTE NA DLUGI SPACER....NO COZ...SZKODA
|
Do góry
|
|
|
|
#1724559 - 29/10/2007 05:33
[Re: pawcio1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
Wisła 1,90 jedna z Mega Pewek Roku! Grzechem byłoby nie skorzystac ![tongue \:p](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Jak załatwie kase to zagram ![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Jestem pewnien tego meczu w 100% nie pisze analizy, bo jest ona nie potrzebna... Bedzie pofrom ![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Pozdrawiam Nie no brawo dla was ![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Dajecie za darmo kase bukom, ale to wasza sprawa. Pozniej nie piszcie, ze sedzia ustwil mecz czy cos w tym stylu Faworyt jest jeden- WISŁA! Wspomnicie moje słowa. Tyle w tym temacie... Vamossssssss Wisełko Ale z was znawcy ![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Jutro buki swietuja ![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Dalej takich typow zycze...
|
Do góry
|
|
|
|
#1724710 - 29/10/2007 06:21
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
pytanko....ma ktos linka zeby obejrzec najciekawsze sytuacje z tego meczu??...na onecie mi nie pojdzie bo mam IP z poza Polski...prosze o podanie linka
|
Do góry
|
|
|
|
#1724862 - 29/10/2007 07:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Karny? Za co? To Wisła powinna minimum 5 goli wpakowac... Mnie rozsmieszylo to, ze ktos podal typ na lelgie i zaraz całe forum: Ja gram 2 kurs 5,10! A ja x2 itd. ![papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif) A mnie rozśmieszyłeś Ty - Panie_Q_C. Po pierwsze nazwy klubów piszemy z wielkiej litery, bo są to nazwy własne; po drugie przeczytaj temat, zauważysz, że nie całe forum grało Legię; po trzecie, skoro taki zajebisty typer z Ciebie, że nawet nie musisz analizować spotkań, załóż jakiś temat w PP... Bez odbioru. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#1724932 - 29/10/2007 07:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Karny? Za co? To Wisła powinna minimum 5 goli wpakowac... Mnie rozsmieszylo to, ze ktos podal typ na lelgie i zaraz całe forum: Ja gram 2 kurs 5,10! A ja x2 itd. Sorry stary,ale przeginasz troche... Juz wczoraj pisalem Ci ze pewniakow nie ma i ze Wisla po kursie mniejszym niz 2,0 jest nie do grania. Jedna z druzyn w takim meczu, okreslac mianem pewniaka to duza przesada. Nawet jezeli jedna z nich ostatnio gra slabiej a druga w b.dobrej formie, to NIGDY nie odwaze sie typujac mecz dwoch wyrownanych druzyn, jedna z nich okreslic mianem "pewniaka". Moge jedynie dawac wieksze szanse jednej ze stron i wtedy biore pod uwage kurs jaki jest,a potem decyduje czy jest oplacalne granie po takim kursie. W tym przypadku granie Wisly bylo dla mnie nie oplacalne... osobiscie gralem under2,5 i za mniej remis. Chodzi mi o to,ze nie mozesz obrazac ludzi, ktorych "znam" z wypowiedzi i analiz ktore tu pisza od 2002r. (choc nie wielu juz zostalo z dawnych lat ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) ), na podstawie jednego meczu. Po to jest to forum by pisac swoje przemyslenia i analizy spotkan. A kazdy sam decyduje co gra. Wracajac do meczu to wystarczy,ze sedziowalby Mikolajewski lub Collina,wtedy bardzo prawdopodobne,ze bylby karny w koncowce dla Legii lub Giza trafia czysto w pilke w dogodnej sytuacji i konczy sie mecz 1-1. I wtedy nie wazne by bylo ile sytuacji Wisla nie wykorzystala,wazny bylby wynik. Troche gdybania, ale to wlasnie sa rzeczy,ktorych My typujacy nie mozemy przewidziec i na ktore nie mamy wplywu. Chce zebys zrozumial (a takze inni, ktorzy dosc czesto zachowuja sie "niestosownie"),ze w sporcie i bukmacherce nie ma PEWNIAKOW. Zbyt duzo czynnikow wplywa na koncowy wynik,zeby cos okreslac takim mianem. Jezeli jestes przekonany do jakiegos typu bardzo mocno to ok.. graj to za stawke 10/10,ale na milosc boska nie okreslaj tego mianem pewniaka. Mam nadzieje,ze przeczytasz to na spokojnie i wyciagniesz wnioski... Pewne jest tylko jedno: "We all die one day..." Pozdrawiam IGOR
|
Do góry
|
|
|
|
#1724947 - 29/10/2007 08:03
[Re: igor81]
|
member
Meldunek: 20/09/2007
|
Ciekawa kolejka, w sumie można było się spodziewać zwycięstwa Jagi(zaskakująca zwyżka formy Odry w meczach z Legią i Zagłębiem Lubin).Warszawa zaś konsekwentnie przegrywa z mocniejszą druzyną na wyjeździe 1:0(Poznań, Kielce i teraz Kraków).Dobrze zagrał Chorzów, Fabusz się spisał po raz kolejny-myśle że wkrótce zasili on jakiś klub z wyższej półki naszej ligi.Gol Stasiaka w 90 minucie poprostu "kosa", oby takich więcej na naszych boiskach.Ogólnie świetna kolejka, pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|