No dobra jednak cos pogramy
Polpharma - Polpak S.A.
Uaaa to bedzie spotkanie... po porazce w 1 kolejce gospodarze napewno beda chcieli wygrac ale czy tylko jeden zawodnik moze wygrac spotkanie? Bo biorac pod uwage 1 mecz to sam Donald Copeland nie da rady... Polpak bardzo mi zaimponowal w 1 kolejce od stanu 5-25 zrobilo sie bodajze 24-25 z relacji kolegow z wroclawia zaczeli agresywnie i dobrze bronic na calym boisku i sie slask pogubil... dzisiaj juz ma zagrac Hicks ktory bedzie napewno wzmocnieniem dobrze poukladanego zespolu ze Świecia... krotko... na chwile obecna Polpak jest lepiej poukladanym zespolem i to Oni wygraja!
Bank BPS Basket - ASCO Śląsk
Michael Ansley - kontra Andrej Urlep hehe mozna by powiedziec... 40 lat a On nadal cieszy sie jak dziecko napieprzajac za 3 punkty
Świecie mialem okazje ogladac na Pucharze Kasztelana nie zrobilo na mnie dobrego wrazenia... a mianowicie niestety trenerem jest Karol... ktory daje sie robic w karola... zespol slabo poukladany grajacy raczej wesola szybko koszykowke ostre napieprzanie lekka obrona... maja kilku ciekawych zawodnikow jak Jason Keep kilka calkiem fajnych zagran pod koszem...Lewis Lofton tak tak jako polak na parkiecie...Wojciech Żurawski walczak podkoszowy...oraz Mike King i Courtney Eldridge jako strzelby to bedzie moim zdaniem wyrownane spotkanie i basket nie jest bez szans slask jest poprostu beznadziejnie slaby i nie oszukujmy sie ze w tydzien duzo sie zmieni ciagle dojezdzaja nowi zawodnicy. Mysle ze basket moze sprawic niespodzianke... handi +6 dla mniej odwaznych!
PGE Turów - SPEC Polonia
po porazce w 1 kolejce obiecalem sobie ze wiecej ich nie zagram. jedynie pozdrawiam trenera Saso!
Anwil - Górnik
Anwil w gazie... tak to bedzie 2 latwa wygrana na koncie! Henderson Bialek Koszarek przebudza sie Okafor Dunn swietnie gra mlody Woloszyn! Niech inne kluby ucza sie jak sie inwestuje w polakow! brawo prezes! Ok +18-22 handi (-14) powinno wejsc! anwil nie popelni bledow turowa bedzie skoncentrowane przez cale spotkanie, jedyne czego sie obawiam ze w koncowce Ales da pograc mlokosom i wynik troszke zmniejszy Gornik! ale zobaczymy! za duzo nie chce pisac o tym spotkaniu bo kiedys ktos mi zarzucil brak obiektywizmu, moze cos w tym jest
Atlas Stal - Kotwica
Maszynka Kowalczyka smiga i jezeli nie bedzie wymienial zawodnikow wedlug znakow zodiaku to ten zespol moze naprawde wiele osiagnac! Widzialem fragment spotkania graja naprawde ladna koszykowke! Kotwica nie ma czego szukac w hali w Ostrowie! chociaz przez jakies 2 kwarty 3mali sie jak rowny z rownym z Anwilem
Prokom Trefl - Energa Czarni
AuĆ i co ja mam napisac... sercem za Igorem, rozum mowi jednak Gienek
podobno kilku zawodnikow takich jak Gurovic Szpigelos Masulis narzekaja na urazy... licze ze czarni przycisna ostro w obronie i mecz bedzie wyrownany... moze niespodzianka... czarni mocny ciekawy zespol... ale to chyba jednak indywidualnosci prokomu beda w tym sezonie wygrywaly w lidze... prokom + 6-10
pozdrawiam i wysokich wygranych!
hallo Warszawa!