#170323 - 17/02/2004 00:52
Re: Hattrick
|
journeyman
Meldunek: 13/02/2004
|
Ostatnia kase z expekta postawilem na dunczykow i jest ok HT 3-1 , 60 procent posiadania pilki poza tym wygrywaja Szwedzi, Rumuni i Kanadyjczycy jednak o wiele ciekawsza (dla nas) bedzie piatkowa kolejka MS bo kilka ekip juz bedzie mialo slabszy team spirit i faworytami nie beda pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#170324 - 18/02/2004 01:05
Re: Re: Hattrick
|
journeyman
|
20:00 România - Deutschland Hattrick World Cup Hattrick 1 (4-0) 20:00 Danmark - Scotland Hattrick World Cup Hattrick 1 (6-1) 20:00 Canada - Norge Hattrick World Cup Hattrick X (2-2) 20:00 Sverige - USA Hattrick World Cup Hattrick 1 (2-0) oto jak sie skonczyly tamte mecze  Teraz typki na piatek.... ======================================== 19:55 Danmark - Deutschland Hattrick World Cup Hattrick 2.90 6.25 1.55 wszystko zalezy od tego jak ten mecz potraktuja dunczycy. wygrana da im pewny awans do kolejnej rundy - tylko pytanie czy zadowola sie tym i z niemcami zagraja na maxa, czy tez odpuszcza ten mecz aby powalczyc z rownie silnymi Rumunami. Jednak sadze ze faworytem sa Niemcy - po porazce z Rumunia maja noz na gardle i zagraja pewnie normala co na dunski zespol z nienajlepszymi morale powinno starczyc. 2 :4gw: 19:55 Canada - USA Hattrick World Cup Hattrick 2.15 5.10 2.00 Amerykanie sa gospodarzami MS, Kanadyjczycy maja duzo lepsze morale. Nie gralbym tego meczu raczej 19:55 Sverige - Norge Hattrick World Cup Hattrick 1.65 5.80 2.70 Szwedzi pokazali jednak ze wciaz sa najlepsi i sa mimo wszystko faworytami. Ostatni raz przegrali w pazdzierniku...Norwegowie jednak to tez jedna z mocniejszych nacji w HT. Mimo wszystko zdaje mi sie ze postawie na ekipe 3 koron. 1 :3gw: 19:55 România - Scotland Hattrick World Cup Hattrick 1.25 6.75 5.10 Co tu duzo mowic - Rumuni to kolejny pewniak ktory nie ma prawa przegrac. Pewna jedynka, niestety slaby kurs. W sumie moj kupon to bedzie prawdopodobnie Rumunia, Niemcy + Szwecja, system 2/3
|
Do góry
|
|
|
|
#170327 - 28/02/2004 01:41
|
journeyman
|
hehe ale remisy rzadko tu padaja sorry za brak moich typow, kasa w expekcie mi sie skonczyla i dopiero dzis doszla... z dzisiejszych meczow Szwecja to byl pewniak i niziutki kurs w drugim meczu jest narazie 80 minuta, 1-1...ale jakbym gral to bym stawial Rumunow bo piekny kurs - moze sie okazac ze jednak by nie weszlo fakt ze moze sie okazac ze na final na poniedzialek szwedzi moga byc pewniakiem - zalezy jak bedzie z morale 2 finalisty.
|
Do góry
|
|
|
|
#170328 - 01/03/2004 01:37
|
journeyman
|
panowie...wlasnie trwa final MŚ Szwecja - Norwegia Stawki byly takie: 1 - 1,15 2 - 7,75 to co zrobilem - zagralem 5 zlotych na dwojke i 5 minut do konca Norwegowie prowadza 4-2 szkoda ze sie tu nie podzielilem tym typem, dopiero dzis tak zajrzalem rano na expekta i nie mialem czasu opisac tu big respect dla trenera norwegow gosc przechodzi do historii
|
Do góry
|
|
|
|
#170330 - 07/03/2004 04:34
|
journeyman
|
Jako ze dzis wszedl mi mecz ekstraklasy FInlandii (hehe, w czasie meczu pogadalem nawet z wlascicielem, gosc obstawial tez swoje zwyciestwo:) ) to postanowilem sie podzielic typami na jutro 2 mecze ligi szwedzkiej 09:55 Ĺshöjdens BK - Sunne IK Hattrick - Allsvenskan Hattrick 1.40 5.80 3.80 Dwoch beniaminkow...niby po kursie faworytem sa gospodarze ale jak dla mnie :stop: goscie dysponuja swietna obrona i buk wie co z tego wyniknie 09:55 Forest Rovers - Stream Team Hattrick - Allsvenskan Hattrick 1.30 6.75 4.35 Tu juz gospodarze sa faworytami, mimo podobnej pomocy przewaga w innych formacjach ale czy za taki kurs warto ? :3gw: 1 15:55 Loke GF - Dalum IF Superligaen Hattrick 1.95 5.10 2.30 Mistrz vs wicemistrz, sadze ze gospodarze wykorzystaja atut wlasnego boiska a kurs zachecajacy, puszcze pewnie jakiegos malego singielka 1 :4gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#170331 - 07/03/2004 22:11
|
journeyman
|
we wszystkich 3 meczach jedynki, w sumie szkoda ze nie zaryzykowalem wszystkich bo ht mi ladnei idzie ale tak czy siak singielek z Loke wszedl za to fajowo zapowiada sie przyszla kolejka az 10 meczow w expekcie i moze sie duzo wydarzyc, w piatek postaram sie wrzucic swoje przewidywania
|
Do góry
|
|
|
|
#170332 - 08/03/2004 03:48
|
newbie
Meldunek: 12/04/2003
|
Hej. Widze ze probujecie tu walczyc co nieco to postanowilem sie przylaczyc:) Expekt dal kursiki na przyszly weekend, wydaje mi sie ze jest pare fajnych kursikow:))
Ja ten weekend odpuscilem, po duzej wygranej na word cupie:))), a kurde wszystko by mi wlazlo:((
Zapraszam rowniez na confe V.47 jest tam watek expekt,gdzie staramy sie co nieco typowac:))
|
Do góry
|
|
|
|
#170333 - 09/03/2004 14:28
|
member
Meldunek: 08/03/2004
|
Sunne IK - Inter Sthlm Hattrick - Allsvenskan Hattrick 3.20 6.75 1.45 :eek: Na pierwszy rzut oka warto się przyjrzeć temu spotkaniu. Goście którzy są faworytem całej ligi na razie grają bez bramkarza, kupili sobie co prawda jakiegoś zmiennika ale to im zbyt wiele może nie dać w tym spotkaniu. kula: niestety aktualnie mam owoca na konfie 
|
Do góry
|
|
|
|
#170334 - 12/03/2004 16:16
|
member
|
So 13/03/04 16:00 Kaizers - Hallgale Hattrick - Tippeligaen Hattrick 2 4.15 So 13/03/04 16:00 Mokouko FC - Viking 2 Hattrick - Tippeligaen Hattrick 1 2.15 N 14/03/04 10:00 Sunne IK - Inter Sthlm Hattrick - Allsvenskan Hattrick 1 3.20
Przyjrzałem się meczom dość pobieżnie stąd za naprawdę małą stawkę zagrałem 2/3. Całkiem możliwe, że żaden nie wejdzie ale mimo wszystko są to możliwe i dość kuszące bo po wysokich kursach rezultaty. Chociaż może kursy wynikają z tego że expekt ma dostęp do niewidocznych wsppółczynników np. morale (TS). Może puszczę jeszcze jednego singla na któryś z pozostałych meczów Allsvenskan o ile będę miał czas na dokładną (forma zawodników itp) analizę tych spotkań.
|
Do góry
|
|
|
|
#170335 - 13/03/2004 21:48
|
journeyman
|
moj dzisiejszy kupon: stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 46.20 PLN data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs So 13/03/04 16:00 Mokouko FC - Viking 2 Hattrick - Tippeligaen Hattrick 1 2.15 WESZLO  5-1 So 13/03/04 18:00 FC Martini - 666. FC Taube Hattrick - Bundesliga Hattrick 1 2.15 zaczyna sie za 10 minut....
|
Do góry
|
|
|
|
#170336 - 14/03/2004 00:17
|
newbie
|
a to moj dzisiejszy kuponik Kupon stworzony So 13/03/04 14:14 stawka : 15.00 PLN możliwa wygrana: 108.75 PLN data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs So 13/03/04 16:00 Kaizers - Hallgale Hattrick - Tippeligaen Hattrick X X (1-1) 7.25  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#170337 - 14/03/2004 00:29
|
journeyman
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał havay: [qb]moj dzisiejszy kupon: stawka : 10.00 PLN możliwa wygrana: 46.20 PLN Mokouko FC - Viking 1 @2.15 5-1 FC Martini - 666. FC Taube 1 @2.15 4-2  iwo: [/qb][/QUOTE]
|
Do góry
|
|
|
|
#170341 - 17/03/2004 15:38
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb]So 13/03/04 16:00 Kaizers - Hallgale 4.15 2  (remis, 3-4-3 było za słabe by wygrać, chociaż prowadzili; kula gratuluję typu na remis) So 13/03/04 16:00 Mokouko FC - Viking 2 - 1 N 14/03/04 10:00 Sunne IK - Inter Sthlm - 1 [/qb][/QUOTE]jednak to było tylko testowe, wygralem jakieś grosze z teog 2/3 Przed piątkiem na pewno się wpiszę do tego tematu, rzucili mecze reprezentacji i wypadałoby coś postawić/wygrać 
|
Do góry
|
|
|
|
#170342 - 17/03/2004 15:49
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał retoox: [qb]Witam Od niedawna sam gram w hattrick i dopieo poznaje tajniki tej gry dlatego chciałbym, aby ktos powiedział mi czym sie kieruje przy obstawianiu.Ja jak do tej pory kieruje sie tym jakich zawodników posiada dany zespół (tzn ilu jest kontuzjowanych, ilu jest zawodników grajacych w reprezentacjach narodowych i jakiej sa oni wartosci),jakie wyniki osiagał w ostatnich meczach i ile gwiazdek dostali zawodnicy w ostatnich meczach.Sugerujac sie w/w cechami udaje mi sie czasto trafiac, ale wiem ze sa zapewne równie wazne rzeczy na które dotychczs niezwracałem uwagi, więc jesli ktos mógłby mi powiedziec czym sugeruje sie prze doborze spotkac byłbym wdzieczny. Pozdro[/qb][/QUOTE]Gwiazdki to oceny piłkarzy, a na ich podstawie wyliczane są oceny formacji zespołu. Wynik zależy tak naprawdę od tych ocen. Ważne jest to jaki Team SPirit mają zespołuy - w przypadku reprezentacji masz to podane "na tacy", w przypadku klubów musisz pogłówkować bo nie zawsze jest to oczywiste jak grały poszczególne drużyny. Jest strona (chyba stadion.se) na której można sprawdzić jak spisywali się zawodnicy w poszczególnej formie i ile zdobywali gwiazdek. Spradzić też wypadałoby co trenują obie jedenastki (grają zawodnicy coraz lepiej). Mniej więcej można na podstawie tych dwóch rzeczy ocenić jak wypadną poszczególne formacje, chociaż ofensywni obrońcy/ wingerzy TM albo defensywni napastnicy sporo mieszają w tych rankingach. Nie mówiąc już o różnych ustawieniach (coraz rzadziej wiadomo, że mecze odbędą się taktyką 3-5-2 vs 3-5-2. W klubach może się tak zdarzyć że jakiś manager którego klub trafi do zestawów widząc wysoki kurs na siebie zagra niespodziewanie MoTS i namówi kilka zaufanych osób do postawienia na niego kasy co może spowodować że przegra kolejne spotkania w lidze ale sporo zarobi "w realu". Szanse są małe, ale w końcu ktoś się na to skusi. Reprezentacje są o wiele pewniejsze IMHO. Obecnie jednak trzeba wrócić na coś uwagę - być może uwzględnić trzeba będzie ważny czynnik - ewentualną wymianę zawodników przed eliminacjami. To by było na tyle no może jeszcez jedno - składy ustawia się do 15 minut przed meczem jeśli sprawdzisz u źródła czyli trenerów jak grają (pic, normal, mots - mogą to wyjawić co im szkodzi) to masz 10 minut na wykorzystanie tego i zdecydowanie się na to jak zagrać (deadline jest o 19:55). Niektórzy zresztą sami napiszą to na swoich konferencjach... zamierzam w piątek co nieco obstawić jeśli mi się uda zachować w miarę dobry wynik to zastanowię się nad wpłaceniem większej kasy na swoje konto i gry bardziej na poważnie bo możliwości zarobku są tu spore  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#170343 - 19/03/2004 03:58
|
newbie
|
To moje analizy na weekend: Hallgale - Mokouko FC X lub 2 TTV NLW - fc Zarewitsch X lub 2 Ĺshöjdens BK - Gäddträsket 2 didsbury village - Apollo X lub 2 Kester County - brighton hibs X lub 2
Co o tym myslicie????
|
Do góry
|
|
|
|
#170344 - 19/03/2004 20:52
|
member
|
Kusi mnie postawić wszystkie mecze reprezentacji na 2 i liczyć że gdzieś goście wygrają...  kursy są przesadzone na 1 imho prawie wszędzie. Ale też nie za duże stawki... Meczów sobotnich na 95% nie zdąże przeanalizować (mam *******nik na głowie w tym tygodniu) może na angielską ligę popatrzę ale też wydaje mi się że gospodarzy nie ma sensu stawiać. Chyba expekt chce się odkuć 
|
Do góry
|
|
|
|
#170345 - 20/03/2004 02:37
|
member
|
Heh i tak zrobiłem, weszła tylko jedna dwójka co dało mniej więcej zwrot. A padły też dwa remisy ... oj coś niezbyt dokładnie te kursy wyznaczają na mecze hattricka;)
|
Do góry
|
|
|
|
#170346 - 20/03/2004 08:03
|
member
|
A jednak sobie poanalizowałem:) Hallgale - Mokouko FC Hattrick - Tippeligaen Hattrick 1.35 6.25 4.15 Tego nie gram (ryzykowne): powód to za dużo motania z taktykami i ustawieniami  oraz dziwne wyniki osiągane przez Hallgale - równie dobrze mogą (powinni) wygrać, jak i wystawić się rywalom i dać po prostu dupy. Wybrałem natomiast dwa spotkania w których można przynajmniej przewidzieć jakim ustawieniem zagrają rywale. TTV NLW - fc Zarewitsch Hattrick - Bundesliga Hattrick 2.15 5.10 2.00 Typ: 2 :5gw: Oba zespoły pochodzą z regionu Saarland. Goście grają taktyką 3-4-3 która po reformach w ht coraz częściej jest skuteczną alternatywą dla 3-5-2. TTV jedyne zwycięstwo odniosło z outsiderem, wykorzystując dodatkowo confusion w szeregach rywali przegrywając w meczu z Martini które zagra podobnie jak Zarewitsch w tą sobotę. Natomiast wspomniany Zarewitsch przegrał w pierwszej kolejce, ale w wyrównanym meczu (pomimo że byli gośćmi, a w nadchodzących derby obie drużyny są gospodarzami). Wreszcie - forma. Lekki spadek u jednego pomocnika w FCZ, natomiast TTV NLW to seria spadków w tym u bramkarza do katastrofalnej wręcz postaci. Jakiekolwiek inne rozstrzygnięcie, niż wygrana gości będzie niespodzianką. Jedynym atutem TTV jest skrzydłowy, oprócz tego silna niby pomoc ale i tak poziom midfieldu jest porównywalny do tego osiąganego przez FCZ przy taktyce 3-4-3. Boski atak uderzający na niezbyt dobrą (nie wspomożoną defensywnym trenerem i z beznadziejna, ciągle spadającą, formą) obroną - to wystarcza do miażdżenia rywali co pokazywał np. Bzyczek w rozgrywkach Ekstraklasy. Nawet jeśli zostane włączony AiM, to atak silnym skrzydłem nie powinien zapewnić tylu goli by zniwelowac przewagę Zarewitsch'a. Derby dla FC Zarewitsch! Ashöjdens BK - Gäddträsket Typ: X :2gw: Hattrick - Allsvenskan Hattrick 1.75 5.45 2.55 Asehojden odpadło w pucharze, powinno więc w lidze kontrolować swoje morale i niby wygrywać u siebie to co pewne. Jest jedno ale - ten mecz pewny nie jest. Przyczynia się do tego klasa (legenda) rywala oraz plaga kontuzji. Spadł im najlepszy pomocnik, napastnik też ma +1 ale może się nie wykurować (tego nie wiem) Ogólnie pachnie mi remisem (nie bez przyczyny zwycięstwa gości w Allsvenskan zdarzają się nadzwyczaj rzadko) oraz spodziewam się defensywnego ustawienia gospodarzy.
|
Do góry
|
|
|
|
#170347 - 22/03/2004 01:39
|
Anonymous
Unregistered
|
Wszystko ladnie pieknie weszlo, tylko czy ktos mi wyjasni oceny formacji w meczu Kester County - brighton hibs?? Przeciez one sa smieszne! Kester wyciagnal dywana w pomocy z zawodnikiem grajacym na 3*! Nie mowiac o dywanach w obronie! A brighton hibs ze swoim briliantem i takimi zawodnikami musieli chyba jakiegos superpica strzelic! I dwie bramki przy takim poziomie ataku!  uke: Smierdzi ten mecz strasznie. Ciekawe jakie beda kolejne. No ale coz, kolejny tydzien na +. Trzeba swietowac. Na 2 literki lyzki wpadlo 
|
Do góry
|
|
|
|
#170348 - 25/03/2004 10:15
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb] TTV NLW - fc Zarewitsch Hattrick - Bundesliga Hattrick 2.15 5.10 2.00 Typ: 2 :5gw:  iwo: bardzo spokojnie weszło:) Ashöjdens BK - Gäddträsket Typ: X :2gw: Hattrick - Allsvenskan Hattrick 1.75 5.45 2.55 Niepotrzebnie gospodarz myślał że jest w stanie wygrać, no cóż bywa i tak z takimi zawodnikami powinien włączyć 4-4-2 a na pewno nie grać po skrzydłach. Czasem gdy zwycięstwo jest mało prawdopodobne trzeba grać na remis  [/qb][/QUOTE]expekt stanął na nogi chyba to trzeba popatrzeć jakie mecze wrzucili
|
Do góry
|
|
|
|
#170349 - 25/03/2004 11:10
|
member
|
19:55 Danmark - Oceania Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1.90 5.45 2.30 Typ: 1Dania jest moim faworytem. Lepsza bezpośrednio jeśli chodzi o porównanie atak-obrona. Nawet jeśli Oceania zagra ostrożnie, mimo neutralnego trenera jej defensywa będzie za cienka na doświadczony wsparty ofensywnym kołczem atak Duńczyków. Ten sam neutralny trener spowodować może jeszcze osłabienie ataków rywali Danii która ma w końcu znacznie bardziej "wypasionego" bramkarza. W linii pomocy możliwe że menago Danii korzystając z doświadczeń poprzednika wysunie jeszcze pomocnika zamiast towarda (manewr z 4 innerami), ma on wyższy "spiryt" (Oceania pauzowała w 1 kolejce) więc tutaj także ta drużyna powinna przeważać. No i atut własnego boiska. Dodatkowo selekcjoner rywali może nie wytrzymać ciśnienia - na konfie antypodzian toczy się dyskusja czy niestandardowe ustawienia są fair, wiele osób twierdzi że właśnie dlatego Oceania dostaje w dupę bo stara się być za bardzo "fair" i nie stosuje dziwnych taktyk - i uznac, że spróbuje powtórzyć taktykę Hiszpanii z meczu pierwszej kolejki eliminacji co według mnie skończy się dla niego katastrofą. Jestem dziwnie pewny, że Duńczyk spokojnie zagra sprawdzoną taktykę. Kurs 1.90 jest wysoki i warty grania. Co jeszcze wskazuje na gospodarzy? Oprócz wspomnianej już różnicy TSów między obiema drużynami także kontuzja Chrisa Whitehouse (pomocnik z 1 składu). :4gw: Jednak typ nie do końca pewny, trener gości może zastosować - zwłaszcza wspominając dysputy o postawie fairplay - normal do pica rywali (jednakże wtedy musiałby być niespełna rozumu, droga do wyjścia z grupy nie wiedzie raczej przez ewentualne pokonanie Danii na wyjeździe). Dla mnie to bez znaczenia ale rzeczywiście ryzyko jakieś tam istnieje. Mecz ten jest, imho, znacznie pewniejszy od drugiego piątkowego co nie znaczy że nie warto grać także spotkania Niemcy-Włochy. Niemcy grają dziwnie, dostali w zad od Portugalii i nie jestem pewien czy grali PiC czy nie (w każdym razie TS mają jak na razie taki sam co rywale którzy pauzowali). No i makaroniarze mogą zagrać niewiadomo jak, w końcu od bardzo dawna nie grali spotkań o stawkę. Tak więc raczej nie tknę tego meczu chyba że grając na remis:) Natomiast Szkocja-Argentyna układał kursy chyba jakiś kretyn  tutaj na pewno stawiam na X i na 2 w jakiejś kombinacji. Licząc na fuks i parę złotych.
|
Do góry
|
|
|
|
#170350 - 27/03/2004 14:04
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb]19:55 Danmark - Oceania Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1.90 5.45 2.30 Typ: 1  iwo: manager Oceanii... rzeczywiście nie wytrzymał ciśnienia, grając 2-5-3 a Dunczyk spokojnie 3-4-3  wynik to 8:0 :eek: Natomiast Szkocja-Argentyna układał kursy chyba jakiś kretyn  tutaj na pewno stawiam na X i na 2 w jakiejś kombinacji. Licząc na fuks i parę złotych. no i weszła dwójeczka po kursie chyba 5.45 odliczając to co postawiłem na X zysk i tak spory  al: [/qb][/QUOTE]Więcej typów na razie nie będzie... przyjechałem sobie na weekend do Płocka a tutaj jak się okazuje expekt mi nie chodzi. p.s. typy ładnie wchodzą ale tu uwaga do osób które przypadkiem otworzyły ten wątek: pamiętajcie że są blokady na wysokości stawek zdarzeń z ht - expekta tak się nie da oskubać, raczej zarobić na frytki 
|
Do góry
|
|
|
|
#170351 - 30/03/2004 09:02
|
member
|
Przeanalizujmy mecze MŚ bo za ligowe nie ma sensu się zabierać przed meczami krajowych pucharów.
Italia - Portugal Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1.35 6.25 4.15
:eek: :eek: :eek:
Typ: 2 :3gw:
Nie no, to chyba jakaś parodia. Bez urazy, ale jeśli ktoś w takim meczu oferuje 4.15 na gości którzy wcale nie stoją na straconej pozycji to jest to kpina. Zastanawiam się, czy Expekt sobie czasem nie robi jakichś jaj dając takie kursy aby sporo ludzi myśląc że to pewniak stawiało na gospodarzy.
Portugalia zgwałciła (dosłownie) na wyjeździe Niemcy i pewnie rozbiła Walię. Makaroniarze zaszokowali w pierwszym meczu Niemców (rozczarowanie imprezy), mają na większości pozycji (głównie pomoc) droższych i bardziej doświadczonych zawodników od piątkowych rywali ale czy to oznacza że są tacy wspaniali by dać im 1.35? Ja tam liczę na Portugalię, są w stanie wygrać i wygrają! Bo przewaga w pomocy należy tak naprawdę do ich rywali.
Włochy grają ostatnio typowe 3-4-3. Inny wariant (podwójna "Norwegia" czyli 2 ofensywnych obrońców) tej taktyki zastosowała właśnie Walia przeciwko Portugalii. Według wielu osób 3-5-2 z pompowaną pomocą stanowi dobrą, jeśli nie najlepszą przeciwwagę dla 3-4-3. Obie drużyny powinny zagrać środkiem, Włochom spadł skrzydłowy TM a w Portugalii powróci Giampietro Amaral Rego któremu podczas pobytu w szpitalu forma zbytno nie spadła a może mu jeszcze wskoczy wyżej co oznacza, że różnica sumy ocen pomocników jeszcze się zwiększy na korzyść Portugalczyków. Dodatkowo przemawia za tym to, że różnica "Spiritu" zadowoleni-opanowani znaczy bardzo dużo (od różnicy morale właściwie powinienem zacząć swoją analizę) a to goście mają "satisfied", w środku pola Italia nie będzie w stanie niczego sensownego zdziałać. Szanse może opierać jedynie na tym, że silny atak przebije obronę Portugalii. Istnieje możliwość że Włosi z obawy przed totalnym przegraniem środka pola (bo Portugalia przeciwko Niemcom zastosowała znany ostatnio manewr z ofensywnymi obrońcami aby sobie ją totalnie podpompować) wrócą do 3-5-2 ale to będzie woda na młyn ekipy z półwyspu iberyjskiego zważywszy na to że i tak pomimo bycia gospodarzem "makaroniarze" przegrają i to raczej dość wyraźnie środek pola, a atak Włochów w systemie 3-5-2 będzie w takiej sytuacji bardzo, bardzo słaby w porównaniu z obroną Portugalii nawet osłabioną ofensywnymi poleceniami. Szanse Italii oceniam na wyższe jeśli zagrają 3-4-3 niż gdyby mieli zmienić taktykę na 3-5-2 ale i tak moim zdaniem przegrają ten mecz a przynajmniej mają na to duże szanse. Jeszcze jedno - obie ekipy posiadają trenerów defensywnych. Doświadczenie, jak już wspomniałem wyższe w drużynie Włoch ale w meczach grupowych znienawidzony przez wielu hattrickowców event związany właśnie z poziomem experience drużyn nie ma prawa się włączyć.
Nie jest to oczywiście jak na tą chwilę stuprocentowo pewny typ, ale po takim kursie grzechem byłoby go nie zagrać. Jeśli coś się zmieni - w sensie kontuzji - po meczach pucharowych (bo wahania formy to już raczej nic nie zmienią) to dam znać, ale na dzień dzisiejszy gram ten meczyk po całkiem fajnym kursie.
Chile - België Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 4.15 6.25 1.35
Typ: 2???
Chile nie ma szans w bezpośrednim starciu (bez wymyślnych taktyk), w pierwszym meczu zagrało pressing, strzeliło bramkę po special evencie i prawie wywiozło punkt z terytorium rywala. Niby mogą na to liczyć dodatkowo ustawiając defensywną taktykę+pressing również w piątek ale myślę że tutaj muszą raczej grać o zwycięstwo. A wtedy goście powinni spokojnie ich wypunktować. Drużyna Chile jest po prostu cienka, za mały potencjał i nie wykształcili odpowiednich graczy. Nie wiem jednak, czy zagram to spotkanie bo kurs niski. Decyzja zapadnie po update'ach i meczach pucharowych. Jeśli chodzi o morale, to obie ekipy mają taki sam jego poziom.
|
Do góry
|
|
|
|
#170352 - 02/04/2004 15:43
|
Anonymous
Unregistered
|
Na + dla Portugali: Pierluigi Sirocchi (wloski pomocnik) ktory ot tak sobie gral na 7,5* w ich pierwszym skladzie nie zagra w dzisiejszym meczu 
|
Do góry
|
|
|
|
#170354 - 03/04/2004 00:16
|
member
|
Sorry, ze tak pozno
Belgia - uważam że jest prawie stuprocentowym faworytem, ale kurs niski...
Kontuzja tego Wlocha byla wliczona w moje kalkulacje co do spodziewanej sily pomocy obu druzyn.
Zobaczymy, czy rzeczywiscie Portugalczycy wygraja. Mysle ze nie beda Picowac gdyz w ich kraju tez pewnie sporo osob obstawia i niejako wymusili taka gre na selekcjonerze. PiC nie ma sensu, gdyz morale i tak po kwalifikacjach spadnie w dol a kolejna wygrana na wyjezdzie praktycznie zagwarantowalaby awans, przewage w morale i tak juz maja. Daje im duze szanse, procentowo nie potrafie okreslic po prostu uwazam, ze to Portugalia jest faworytem a nie Wlochy i to po takim kursie...
|
Do góry
|
|
|
|
#170355 - 03/04/2004 01:32
|
member
|
Belgia 0:3 w 20 minucie :eek: Nie no, jeśli trener Belgii zmienił ustawienie na osłabiające pomoc 3-4-3 i dodatkowo dał PiCa to po prostu szkoda gadać. NIestety muszę przyznać nie przewidziałem takiej możliwości  . Poczuł się chyba zbyt pewny siebie, nie chcę nic sugerować więcej  A ja mam nauczkę, nie tylko staty drużyn i to jak najlepiej zagrać aby wygrać trzeba uwzględniać w analizach. Zresztą istnieje też możliwość że to rodak Pinocheta dał ciała i zagrał mots, wtedy na miejscu Chilijczyków bym go zlinczował, wybrał własne dobro (ka$ka) ponad dobro krajowej repry. Ale to się okaże dopiero po zakończeniu dzisiejszych spotkań... Mam nadzieję, że nikt z czytających ten temat się nie sparzył W sumie to tylko potwierdza fakt, że spotkań o niskich kursach nie opłaca się w ht stawiać ...
|
Do góry
|
|
|
|
#170356 - 03/04/2004 03:02
|
member
|
za to Portugalia  iwo: mam jeden mecz ale aby go postawić musi dojść do jednego transferu - na razie nie piszę o jaki mecz chodzi, Allsvenskan w ogóle nie ruszam... niskie kursy... postawię tylko swój niedzielny mecz  Tak, bo w tym tygodniu jest w ofercie :55 Petrochemia - ZKS Masarnia Miesiw Pcin Dolny Hattrick - Ekstraklasa (Pol) Hattrick 1.40 6.25 3.80 Typ: 1 :5gw: analiza - nie ma  al: to oczywiście żart, co prawda stawiam na siebie ale nie zmarnuję sobie sezonu idiotycznym MoTSem w tej sytuacji  przeciwnik też nie powinien; ale to jeden z bardziej nieprzewidywalnych managerów w ht; jak chcecie to stawiajcie. Ja postawię aby nie stawać w dwuznacznej sytuacji  Jak przegram to nikt mnie nie oskarży o podkładkę...
|
Do góry
|
|
|
|
#170357 - 03/04/2004 03:40
|
journeyman
|
Gratz PC, ladna analiza Ja powierzylem w jego rece cala moja kase w expekcie stawiajac na jego niedzielna wygrana Tak w ogole licze ze w koncu umieszcza jakies mecze prowadzonej przeze mnie reprezentacji Polski, bedzie szansa na jakis przekret (zartuje oczywiscie  ) swoja droga oplaca sie stawiac na niespodzianki w ht, zwlaszcza na gospodarzy bo kursy sa b. wysokie (chyba expekt bierze pod uwage tylko skille zawodnikow czy co  ) dlatego tez jakbym mial kase na koncie ( a nie mam bo wszystko postawilem na PC  ) to sprobowalbym za drobna kase taki systemik 2/4: pewniak PC + 1 z 3 niespodzianek powinna wejsc a jak buk da to i wiecej Petrochemia - ZKS Masarnia Miesiw Pcin Dolny Hattrick - Ekstraklasa (Pol) Hattrick 1.40 6.25 3.80 De inheemse struiktegels - Koninklijke Heusden-Zolder Hattrick - Eerste Klasse (Bel) Hattrick 4.85 7.25 1.25 Fröjdböle bk - HeiskanJK Hattrick - Veikkausliiga (Fin) Hattrick 4,60 6.75 1.30 Kanckos BK - Snapertown Blues Hattrick - Veikkausliiga (Fin) Hattrick 4,85 7.25 1.25 ostrzegam ze nie analizowalem tylko licze na zwykla przewage gospodarza  Moze PC przejrzy i sie wypowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#170359 - 03/04/2004 03:53
|
journeyman
|
bardzo duza... morale wplywaja na pomoc i sa jednym z najwazniejszych elementow...dzis pokonalismy Izrael tak wysoko wlasnie dzieki slabym moralom rywala...jesli przy wyrownanych zawodnikach roznica w morale wynosi wiecej niz 2 poziomy to imho b. mozliwa wygrana teamu z wyzszym i warta zagrania pewnosc siebie wplywa zas na wykorzystywanie sytuacji 
|
Do góry
|
|
|
|
#170360 - 03/04/2004 04:01
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał havay: [qb]De inheemse struiktegels - Koninklijke Heusden-Zolder Hattrick - Eerste Klasse (Bel) Hattrick 4.85 7.25 1.25 Fröjdböle bk - HeiskanJK Hattrick - Veikkausliiga (Fin) Hattrick 4,60 6.75 1.30 Kanckos BK - Snapertown Blues Hattrick - Veikkausliiga (Fin) Hattrick 4,85 7.25 1.25 ostrzegam ze nie analizowalem tylko licze na zwykla przewage gospodarza  Moze PC przejrzy i sie wypowie  [/qb][/QUOTE]w Belgii nie będzie przewagi bo to będą derby  a poza tym lider silny, Heiskan to jakaś super-drużyna która jest w stanie wygrać każdy mecz w swojej lidze; szans gospodarzy upatrywałbym ewentualnie w nieumawianym picu i normalu do pica gości ale czy grający na wyjeździe Heiskan zlekceważą drugiego aktualnie w lidze rywala? Wątpię... Natomiast FC Kanckos ma tylko dwóch pomocników aktualnie (kontuzja). Więc niekoniecznie muszą te mecze wejść, aczkolwiek mogą 
|
Do góry
|
|
|
|
#170361 - 03/04/2004 04:06
|
member
|
Pyk - morale ma bardzo duże znaczenie, napisałem nawet przy okazji meczu Portugalii, że od różnicy morale właściwie powinienem zacząć swoją analizę.
|
Do góry
|
|
|
|
#170363 - 04/04/2004 01:03
|
addict
Meldunek: 20/03/2004
|
Przepraszam ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ej spoko :eek: o co tu własciwie chodzi!!!!! gdzie jakieś tabele, statystyki, ze o składach nie wspomnę. Co to jest do k..... ( nie będę się wyrażał)HATRIK
|
Do góry
|
|
|
|
#170364 - 04/04/2004 03:58
|
stranger
Meldunek: 13/08/2003
|
www.hattrick.org menager pilkarski online
|
Do góry
|
|
|
|
#170365 - 04/04/2004 08:19
|
journeyman
|
hehe kanckos 4-3  iwo: frojdbole 0-5 no ale jutro PC wygra a jak bug da to i w belgii moze wpadnie :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#170366 - 09/04/2004 17:51
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb]:55 Petrochemia - ZKS Masarnia Miesiw Pcin Dolny Hattrick - Ekstraklasa (Pol) Hattrick 1.40 6.25 3.80 Typ:1  :eek:  uke: [/qb][/QUOTE]No niestety, nieźle się wkurzyłem wynikiem tego meczu. Najprawdopodobniej spadam z Ekstraklasy no i w expekcie plecy na tym zakładzie 19:55 Eesti - Argentina Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 2.00 5.10 2.15 Typ: x2 :4gw: Trudno zawyrokować jak zagrają obie drużyny jeśli chodzi o ustawienie. Spróbuję jednak to przewidzieć. Goście nie muszą sie wyrywać do zwycięstwa, a przynajmniej nie sądzę by im było potrzebne bo już Szkocję pokonali na wyjeździe, walka o remis z Estonią im wystarcza. Prawdopodobnie zagrają więc 4-5-1 i pressing tak jak w meczu z rzeczoną Szkocją. "Eesti" jest gospodarzem tego meczu, jednak słabsza forma np. obrońców nie wróży im za dobrze, nie wiem czy odważą się na 3-4-3 a powinni (atak Argentyny która ma efensywnego trenera będzie zbyt słaby), jeśli ustawią 3-5-2 to sądzę że będą mieć problemy z wygraną. Obrona Argentyny jak na Estonię jest niezła, atak Eesti dysponuje co prawda jednym napadziorem który wyciągnie niezły wynik, ale nawet nie wiemy czy zagrają to 3-4-3. Bramkarz gra tylko o pół gwiazdki niż najlepszy Estoński przykładowo, czterech obrońców wyciągających w miarę ciekawe wyniki gwiazdkowe to wskazuje na to, iż obrona "Gauchos" będzie przypominać trudny do przebicia, betonowy mur. Trochę gorzej może być z atakiem, ale nie sądzę by grali o zwycięstwo. Ogólnie mecz dość niepewny do typowania, ale ta różnica w morale naprawdę jest kusząca. Chociaż pewność siebie o jedno oczko wyższą ma Estonia. Jednak morale oraz forma pomocników którzy wyciągnąć powinni podobną ilość gwiazdek co zespół z Inflantów powinno zapewnić niezłą, zwłaszcza jeśli Estonia zagra 3-4-3 (jednak, jak już pisałem, całkiem możliwe że nie zagra i to z kolei osłabi jej atak), przewagę w środku pola. Mecze ligowe dla odmiany są ciekawe (niektóre), po meczach MŚ wrzucę jakąś analizę... Cymru - Italia Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 5.10 6.75 1.25 Typ: 1x :2gw: Lubi ktoś ryzyko? Niech zatypuje ten meczyk. Za małą kasę oczywiście. Patrząc na obie drużyny trudno dawać jakiekolwiek szanse Walii. Ale pamiętając mecz Chile-Belgia sprzed tygodnia... można jednak cosik postawić. Poza tym prawdopodobnie Walia zagra z dwoma ofensywnymi pseudo-obrońcami (pomocnicy ustawieni w tylnej linii, tzw. manewr norweski), mają też - niewielką ale zawsze - przewagę morale oraz atut gospodarza, może zagrają Normal do Pica Włochów? Wystarczy trochę fuksa i niespodzianka gotowa. We'll see...
|
Do góry
|
|
|
|
#170367 - 09/04/2004 21:01
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pyk: [qb]Skoro częśc psychologiczna drużyny jest tak wazna i często decyduje o wyniku meczu. To mam pytanie czy można zobaczyc morale drużyn ligowych czy tylko reprezentacji.[/qb][/QUOTE]Ligowych możesz się tylko domyślać  albo spytać właściciela, co prawda ten nie musi odpowiadać. Na tym etapie prawdopodobnie większość ma Raj-Na-Ziemi (Paradise On Earth, bądź PoE) które spada przed meczem do "delirki" czyli "zachwyceni". PRzynajmniej w przypadku drużyn które jeszcze nie odpadły z krajowych pucharów tak być powinno.
|
Do góry
|
|
|
|
#170368 - 10/04/2004 02:03
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb]19:55 Eesti - Argentina Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 2.00 5.10 2.15 Typ: x2 Wszystko do góry nogami, to Estończycy włączyli pressing a Argentyńczycy atakowali. Do 72 minuty pięknie i fajnie ale trafili bramkę ze specjalnego zdarzenia czyli po rzucie rożnym  Trudno, pech. A się zanosiło na czyste 0:0 Cymru - Italia Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 5.10 6.75 1.25 Typ: 1x Tutaj już było mniej prawdopodobne więc nie ma co mieć pretensji [/qb][/QUOTE]Tym razem w plecy wszystko 
|
Do góry
|
|
|
|
#170369 - 11/04/2004 04:06
|
stranger
Meldunek: 13/08/2003
|
Hav jak grasz z turkami? moze damy dupy??(polecam i tak awans mamy:P) najlepiej daj odpowiedz na ht maila;)
|
Do góry
|
|
|
|
#170371 - 16/04/2004 01:19
|
member
|
Pt 16/04/04 20:00 Scotland - Eesti Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.60 Pt 16/04/04 20:00 USA - South Africa Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.20 Pt 16/04/04 20:00 England - Rossiya Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.20 Pt 16/04/04 20:00 Polska - Türkiye Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.60 AKO 3.69 :4gw: wbrew pozorom to całkiem pewny typ (ewentualnie sugeruję X w meczu nieobliczalnych Estończyków za stawkę która pozwoli zniwelować ryzyko wtopy). No cóż chyba w końcu ograniczyli value bety, dużo osób stawiało zapewne wysokie kursy na single albo w systemach i teraz, przynajmniej w MŚ, wrzucili mecze którze rzeczywiście mają zdecydowanych faworytów. Mimo wszystko jednak sądzę, że kursy 1.6 są zawyżone więc opłaca się wypuścić taki kupon. Z kolei jeśli ktoś nie lubi niskokursowych spotkań, to niech wyrzuci dwa mecze po 1.2 ale uwierzcie mi szanse że to nie wejdzie są znikome (znacznie mniejsze niż mecz Walia-Włochy nie mówiąc o Chile-Belgia: w końcu ekipy te występują w roli gości w tych meczach!) a raczej nikt nie będzie ryzykował utraty drużyny w ht (a prowadzenie kadry to przywilej którego w ogóle dostępują nieliczni) dla zysku kasy. Bo jeśli przegrają te mecze to przez ewidentną podkładkę. Ja gram, a co do tego remisu - jeszcze się zastanowię... A jeśli chodzi o mecze, to po kolei: Szkocja - EstoniaZbliżony poziom zawodników, oprócz wysokich ocen bramkarza nie można powiedzieć by któraś z ekip jakoś się wybijała. Trener gości defensywny, natomiast Szkoci mają... neutralnego. Powinni więc sobie radzić jakoś z atakami rywali. Trudno byłoby wyłonić faworyta gdyby nie kilka rzeczy: atut własnego boiska, różnica morale i duże szanse na to, że Szkoci zagrają Normal a liderujący grupie bo zaskakującej wygranej z Argentyną Estończycy w końcu postarają się poprawić morale i zaPiCują. Być może goście włączą pressing (skoro zrobili tak w meczu z Argentyną...) dlatego ta sugestia by podeprzeć kupon singlowym remisem w tym meczu. Anglia - RosjaCo prawda Rosja jest współliderem grupy, ale jej szanse są minimalne. Nie zagra na pewno ta drużyna 3-4-3 z dwoma środkowymi pomocnikami więc nie ma się. W ogóle Anglicy są w stanie na każdej pozycji wystawić graczy oconajmniej o gwiazdkę lepszego a jeśli chodzi o bramkarza to golkiper Anglii ma bardzo wyśrubowany skill tak więc ofensywny trener Rosjan nie pomoże, a ofensywny trener Anglików pomoże w wypracowaniu silnego ataku, o ile nie zagrają w ogóle 3-4-3. Rosjanie ten mecz zapewne odpuszczą, chyba że ich mafia właśnie straszy menago Anglików  i ustawia ten mecz. USA - RPAStany Zjednoczone są jeszcze bardziej zdecydowanym faworytem niż ekipa "Trzech Lwów". Bramkarz nie taki dobry jak Anglików, ale to akurat nie ma znaczenia. Blask gwiazdek osiąganych przez ich zawodników znacznie bardziej przytłacza przeciętniaków z RPA. Jedynie morale jest niższe o jeden poziom, ale po prostu Afrykanerzy nie są w stanie osiągnąć ocen odpowiednich do nawiązania jakiejkolwiek walki i ten mecz zapewne odpuszczą. Polska - TurcjaMorale o jeden stopień wyższy mają nasi rywale. Ale ich zawodnicy to żadna rewelacja w porównaniu do naszych - wystarczy prześledzić oceny poszczególnych formacji. Najważniejsze - bramkarz rywali ma kontuzję, jego zastępcy są słabiutcy. Dodatkowo krótka rozmowa z naszym selekcjonerem na temat m.in. strategii (może sam jak będzie chciał to coś napisze, bo jest zarejestrowany na tym forum) na ten mecz pozwoliła mi upewnić się co do tego typu.
|
Do góry
|
|
|
|
#170372 - 17/04/2004 03:04
|
journeyman
|
Hehe no napisze wyniki: Szkocja - Estonia 0-0 Anglia - Rosja - chyba 3-0 w kazdym razie jedynka USA - RPA chyba tak samo, nie patrzylem no i Polska - Turcja 3-0 dizeki czemu dalej gram w expekcie bo mi kase uratowalo PC, na weekend cos ciekawego ?
|
Do góry
|
|
|
|
#170373 - 17/04/2004 03:43
|
Anonymous
Unregistered
|
a mi ta szkocja z..... kupon i na expekcie 13 zl zostalo na koncie to jakie typy na ligowe ?
|
Do góry
|
|
|
|
#170374 - 21/04/2004 02:24
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pc(ZKS): [qb]Pt 16/04/04 20:00 Scotland - Eesti Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.60 X :rolleyes: Pt 16/04/04 20:00 USA - South Africa Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.20 Pt 16/04/04 20:00 England - Rossiya Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.20 Pt 16/04/04 20:00 Polska - Türkiye Hattrick World Cup Qualifying Hattrick 1 1.60 AKO 3.69 [/qb][/QUOTE]Trzeba było jednak grać z X na Estonię... bez zabezpieczenia nie było co liczyć na wygraną. Jakoś ostatnio mam pecha. W ogóle rozważam stworzenie własnego tematu w private picks zobaczymy jak mi to wyjdzie wszystko. Szkoda, że ostatnio nie mam czasu analizować meczow ligowych bo one są bardziej przewidywalne niż te w eliminacjach MŚ.
|
Do góry
|
|
|
|
#170375 - 22/04/2004 15:26
|
old hand
Meldunek: 18/06/2001
|
co się stało z Twoim wątkiem w pp ktoś go wykasował ??
|
Do góry
|
|
|
|
#170376 - 23/04/2004 00:00
|
member
|
Rzeczywiście go nie ma :eek: pewnie dlatego że żadnego typu na razie nie umieściłem... i wykasowali Wrzucę go drugi raz - tym razem z jakimiś typami na jutro
|
Do góry
|
|
|
|
#170377 - 23/04/2004 00:23
|
Anonymous
Unregistered
|
no to czekamy na linka do tego bo zamiezam postawic cos na jutrzejsze mecze i z checia bym poczytal opisy 
|
Do góry
|
|
|
|
#170378 - 23/04/2004 08:17
|
member
|
|
Do góry
|
|
|
|
#170379 - 24/04/2004 14:52
|
journeyman
Meldunek: 12/07/2002
|
Na dzisiaj mamy jeszcze mecze ligowe: Borgorosso Football Club - Mirddin F.C. (Serie A (Ita)) 1.30 6.25 4.60 Bardzo ciekawy kurs to 1.30 na Borgorosso, moim zdaniem podpucha Borgorosso jeszcze nigdy nie wygrało z Mirddin, a tydzień temu przegrali, co prawda na wyjeździe ale myślę że własne boisko nic nie zmieni w tej kwestii. Jak dla mnie to remis po kursie 6.25!!!Hallgale - storhaug fc Hattrick - Tippeligaen (Nor) Hattrick 1.30 6.25 4.60 Trudny do przewidzenia wynik, bardzo wyrównane zespoły z 5 i 6 miejsca w lidze. Bilans punktowy podobny. Dla mnie NO BETHühnerhaufen - 666. FC Taube Hattrick - Bundesliga (Ger) Hattrick 1.40 5.80 3.80 Również dwa wyrównane zespoły, posiadanie piłki w ich poprzednim spotkaniu to 52% dla gospodarza. Dzisiaj gospodarzem będzie Hühnerhaufen, które po ostatniej przegranej straciło cenne punkty i znalazło się w strefie spadkowej. Na pewno będą chcieli polepszyć swoje statystyki dzisiaj i wygrać. Myślę, że im się to uda.
|
Do góry
|
|
|
|
#170380 - 25/04/2004 12:41
|
journeyman
Meldunek: 12/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tobi: [qb]Na dzisiaj mamy jeszcze mecze ligowe: Borgorosso Football Club - Mirddin F.C. (Serie A (Ita)) 1.30 6.25 4.60 Bardzo ciekawy kurs to 1.30 na Borgorosso, moim zdaniem podpucha Borgorosso jeszcze nigdy nie wygrało z Mirddin, a tydzień temu przegrali, co prawda na wyjeździe ale myślę że własne boisko nic nie zmieni w tej kwestii. Jak dla mnie to remis po kursie 6.25!!!Hallgale - storhaug fc Hattrick - Tippeligaen (Nor) Hattrick 1.30 6.25 4.60 Trudny do przewidzenia wynik, bardzo wyrównane zespoły z 5 i 6 miejsca w lidze. Bilans punktowy podobny. Dla mnie NO BETHühnerhaufen - 666. FC Taube Hattrick - Bundesliga (Ger) Hattrick 1.40 5.80 3.80 Również dwa wyrównane zespoły, posiadanie piłki w ich poprzednim spotkaniu to 52% dla gospodarza. Dzisiaj gospodarzem będzie Hühnerhaufen, które po ostatniej przegranej straciło cenne punkty i znalazło się w strefie spadkowej. Na pewno będą chcieli polepszyć swoje statystyki dzisiaj i wygrać. Myślę, że im się to uda.[/qb][/QUOTE]Wyniki: Borgorosso Football Club - Mirddin F.C. (Serie A (Ita)) 1.30 4-3 - jednak wymęczyli ale mecz był bardzo wyrównany, kurs 1.30 był mocno przesadzony. Hühnerhaufen - 666. FC Taube (Bundesliga (Ger)) 3-1 1.40 Tutaj poszło gładko  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#170381 - 29/04/2004 19:47
|
member
|
Rzeczywiście prawie wszedł Ci remis, ale sądzę że trafianie remisów wydaje się być dość karkołomnym zadaniem... wystarczy tylko powiedzieć, że nawet jeśli ewidentnie dwa (pressing, defensywne ustawienia zespołu, ba nawet ustawienie 0-10-0-0 w meczu reprezentacji) zespoły zagrają na remis to jeden "special event" typu gol z główki może przesądzić o tym że plan się nie uda. Na zwycięstwo którejś z drużyn "ustawka" jest możliwa (i nie musi wcale być to na pierwszy rzut oka widoczne w formacjach czy gwiazdkach), na remis nie (nawet przy ewidentnych przegięciach!). Jednak kursy są wysokie, tak więc np. progresja na remisy w ht byłaby rzeczą bardzo intresującą i atrakcyjną, pod jednym warunkiem... meczów musiałoby być znacznie więcej w ofercie i powinny być one grane częściej, teraz po prostu jest ich za mało i progresja trwałaby latami... co myślicie o typach na eliminacje MŚ: Włochy-Niemcy 2 Słowenia-RPA X1 ? analiza w "moim" wątku: http://www.mecz.pl/cgi-local/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=18;t=004434
|
Do góry
|
|
|
|
|
|