Też gdy szukałem lcd w sklepie internetowym, okazało się, że ściągaja je z innych państw, przez co gwarancja nieobowiązuje. Nie wiem czy to we wszsttkich sklepach, ale ja wolalem nieryzykowac.
Jeśli chodzi o lcd/plazmy idz do jakiegos media marktu itp niech Ci włączą 2-3 modele na tym samym programie- wtedy widac najlepiej, która ma najlepszy obraz. Zobacz sobie tv firmy sharp, w miare konkurencyjna cena, a obraz zdecydowanie lepszy od konkurentow.
Dzięki za opinię. Aczkolwiek takie porównywanie telewizorów w sklepie to tylko półśrodek. jako że mają tam masę sprzętu sygnał nadawczy jest dzielony, wobec czego obraz wygląda wprost strasznie.To jest kupa, jak to powiedział Laska w Chłopakach

Poza tym dochodzi kwestia ustawień obrazu w takim tiwiku, także więc nie jest to bułka z masłem:)
Piszesz, o lcd Sharpa. Osobiście bardziej nastawiłem się na plazmę. Biorąc pod uwagę to że raczej N do niej nie będziemy podłączali to obraz na plazmie będzie o wiele lepszy niż na analogicznym lcdku.
PS. Stały sobie obok w sklepie plazma Panasa i obok LCD Sharpa. N a lcdku zamiast koloru czarnego szary

Panas to chyba nie muszę pisać, że kolor hmmm.. czarnawy na pewno:)