[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav[hools]:
[qb]Jutro juz nasepne mecze a wiec zatypujmy
05.11 04.35 Kuba - Polska typ 3:1
pozdro[/qb][/QUOTE]No coz , jueszcze lepiej 3-0
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
))))
Kurs 1,74 wykorzystany ,jak zadarmo ,spodziwalem sie prawde mowiac kursu 1,6 nawet 1,50 ale jak wlazlem do prof to trza odrazu zagrac singla i wykorzystac ponad 50% czystego zysku.
Oczywiscie niedalem sie zlamac 2zlotowkowicza i 5 zlotowkowicza ktorzy za mojimi wypowiadali tak smieszne opinie typu zse Turcja pokonala kube wiec my tez damy rade , albo ze polki zaczely lepiej grac i sie zgrywaja
)Oczywiscie bez wachania postawilem.
Co do meczu to w 1 secie kubanki pokazalu klase atakiem i dobrym servisem , w 2 secie to takie bledy robily ze jak by im ktos powiedzial ze tego seta maja przegrac dopiero wspiely sie nawyzyny przy pilce setowej dla polek. W 3 secie tak samo bledy jak nic prowadza 17-15 i zaraz po 17 wala gdzies w out i w siate no i chistoria sie powtarza no 2 i 3 set to nie DOBRA gra polek Tylko bledy bledy i jeszcze raz bledy KUBANEK
I tak na marginesie Nie dziwie sie ze kubanki wtopily z turczynkami bo z chinkami mimo wtopy 3-0 byl to nie najgorszy wysep
A najbardziej mi sie chce smiac ze z niektorymi co sie widzialem byli z dziwieni tez wygrana usa z italia albo tu na forum ze chinki pokonaly dominikane 3-0 co unas maja male mniemanie na temat siatki kobiecej
))
Oczywiscie reszty niegralem bo niezamiezalem se spierniczyc grubego singla,male kursy. Ale to co zauwazylem i rzucily mi sie podejrzenia co do Chinek dlamnie jak na takiego pewniaka za duzy kurs 1,11
ja bym wystawil 1,03 dlatego czuje tu jakis zwał.
Co do polek to moze wygraja z Z Egiptem powinny oraz po meczarni z Argentyna , sadze ze z Koreo wtopia choc tez sie nie zdziwie jak wtopia z Argentyna
Pozdro