Wiec jest to konkurs jest takze o skokach i jest rowniez wpisowe w wysokosci 20 zł.
Nie chodzi mi to o robienie konkurencji innym uzytkownikom ale po prostu musze grac na innych zasadach.
Więc zasady bęziemy mieli następujące !
1.Do konkursu zglaszaja się osoby wiarygodne ktore są wyplacalne nie oszukuja itd.
2.Na kazdy konkurs zawodnik ma do wykorzystania trzy kupony nie wazne czy posle je sobie single czy AKO jesgo sprawa.
3.Kursy mozemy brac tylko i wyłącznie z STS Profesjonał Expekt
Unibet w ten sposób bedzie sprawiedliwie dwa buki naziemne oraz dwa internetowe.
4.Konkurs zacznie sie od soboty a konczyc się będzie ostatnim konursem w sezonie .
5.Nie wolno nam typowac kwalifikacji itd. obstawiamy tylko konkursy główne zazwyczaj sa dwa razy w tygoniu.
6.Zabrania sie obstawiania zdarzen długotrawałych typu kto zdobędzie puchar ze względu na to ze wynik zdareznia ma byc znany do poniedziałku do godziny 12:00.
7.W poniedziałek bede zawsze robil tabele lub ktos chetny mnie wyręczy.
8.Co do zbierania wpisowego czyli 20 zł. bede zbierał to JA na adres domowy tak bedzie chyba najzbezpieczniej kazdy uczestnik ktory sie zapisze otrzyma moj adres na Priva i tam przesle pieniądze PRZEKAZEM wiec i ja i przesyłający bedzie mial pewnosc ze nie zostanie oszukany !
9.Zapisywac mozan sie w tym temacie ! do piątku włącznie do godziny 24:00.
10.Natomiast pieniądze beda musialy byc wysłane do 16 grudnia poniewaz ktos kto bedzie mial duzy bilans ujemny moze nie zaplacic i wiecej nie typowac ale mam nadzieje ze nie bedzie oszustow !
11.Zycze i sobie i Wam wielu wrazen związanych z oglądaniem naszego "Adasia" !
Zapraszam do zglaszania sie !
Mozecie miec wątpliwosci do co zaplaty no ale jak mam zebrac komus innemu z 50 postami nie dam bo wtedy co powiem innym a tak macie moje dane !