na kazdym zebraniu jest ktos kto musi pierwszy wstac i zagaic dyskusje no to moze ja zaczne takie male przypomnienie moze ktos sie usmiechnie z nostalgia jak to jeszcze niedawno bylo opymistycznie
#1360920 - 03/07/2007 14:39 Re: W co warto dzis inwestowac cz II [Re: nowy WK]
holly_7 holly_7
enthusiast
Wiadomości: 262 ja teraz obralem troche inna strategie gry i zamierzam trzymac dlugoterminowo... nie interesuje mnie co jest dzisiaj ani co bedzie jutro tylko interesuje mnie to co bedzie we wrzesniu a jesli bedzie przejecie to trzymam spokojnie przez rok... forum bankiera nie jest dobre ale tam tez sa interesujace watki... zreszta jezeli jakas spolka rosnie to tam co drugi post jest o niej... tak bylo z fonem pc guardem mastersem ostatnio z elektrimem i innymi... nie w kazdej spolce jest super akcjonariat... a z tym kursem to ja podejrzewam ze ktos go kupuje bardzo solidnie i usuwa kurs na dol...
Top Reply Quote Szybka odpowiedź Quick Quote Notify Moderator Email Post
#1360991 - 03/07/2007 15:09 Re: W co warto dzis inwestowac cz II [Re: holly_7]
wilczek wilczek
old hand
Loc: kraków spekulenci zamieniaja sie w inwestorow dlugoterminowych koniec hossy bliski \:\(
Top Edit Reply Quote Szybka odpowiedź Quick Quote Notify Moderator Email Post
#1361137 - 03/07/2007 15:33 Re: W co warto dzis inwestowac cz II [Re: wilczek]
holly_7 holly_7
enthusiast
Wiadomości: 262 konca hossy to jeszcze dlugo nie bedzie widac... co najwyzej mozemy miec do czynienia z glebsza korekta... na gielde masowo naplywa nowy kapital poprzez fundusze ktore zeby pokazac wyniki laduja pieniadze w akcje... zreszta na spadkach tez mozna zarabiac... ja wlasnie nabylem pare kontraktow na wig20 na s... zobaczymy co z tego bedzie...