[QUOTE] Cześć wszystkim!
Nie chciałem zakładać nowego tematu , ale może i warto by było.
Krew mnie zalewa z powodu naszej telewizji.
Relacje z Salt Lake jak na razie są denne.
Pokazywali powtórke z otwarcia gdy na żywo walczyla Belmondo z Łazutiną,na żywo to do tej pory pokazali tylko Adasia (brawo wreszcie medal za mojej kadencji na zimowych igrzyskach), a co tu mówić dzisiaj np o arcyciekawym zjeździe.
Nędza i tyle jakieś ochlapy w nocy, a i jeszcze dwa wyścigi lyżwiarstwa szybkiego.
Sorki za tą chaotyczność ale rozpacz mnie ogarnia,
gadające glowy pie****ą pół godziny chyba to wliczyli do relacji na żywo.
Mała statystyka do tej pory:
9 rozdań medali nasza telewizja zaserwowała nam
rozstrzygnięcie na żywo tylko skoków i chwała im k***a za to.
Nie mam po prostu słów.
A do tego "fenomenalnie"( ulubione słowo szaranowicza, który więcej gada o pięniądzach rządzacych sportem niż o tym co się dzieje w danej chwili, wielki znawca , przemądrzałek j****y) przygotowani dziennikarze np,
babiarz napiera przed powtórką oczywiście " no wielkie faworytki czepalowa , łazutina, bente skari itd" jelop nawet nie wie że skari dużo słabiej biega łyzwą i raczej nawet nie będzie w niej startowała, albo wspomniany szaranowicz nie umial wymówić nazwiska bjoerndalen jak by pierwszy raz o nim słyszał
k***a za co oni biorą pieniądze
Jeszcze raz przepraszam za formę , ale jestem wściekly
może mi przejdzie
napiszcie o swoich odczuciach [/QUOTE]
całkowicie zgadzam się z przedmówcą
najbardziej rozwaliła mnie wczoraj transmisja z biegu mężczyzn na 30 km.:
pokazali start (jakieś 3 minuty)
Później niespodziewanie transmisja przeniosła się do studia, gdzie nawet sami prowadzący pani Dowbor (k... co na tam robiła, chyba Babiarz wyskoczył zrobić klocka) nie wiedzieli co się stało. Wymamrotali tylko: "zaraz przeniesiemy się spowrotem na trasę" po czym pokazano ostatnie 8 minut biegu (oczywiście ze "wspaniałym komentarzem Szaranowicza który narzekał na Muehegga że przez niego to nie ma emocji, a poza tym hiszpan ze złotym medalem na zimowej olimpiadzie to coś egzotycznego).
Gdzie tutaj transmisja z igrzysk??? Dla mnie igrzyska w TVP to jeden wielki blok reklamowy w którym od czasu do czasu pokazywane są urywki z występów najlepszych, a cała reszta to *******enie od rzeczy.
Chwalić pana za to że istnieją jeszcze takie stacje jak Eurosport czy ARD
iwo: