Wiatm - po wczorajszych błedach jakie zrobiłem na Uleb Cup, ehh nie gra się wysokich kursów na 2 bez asekuracji x (czyt.Lasko) dziś grają w Eurolidze.
NIezłe handi wystawił Toto-mix - widzę to tak:
Group A
Partizan Pivara MB Vs. Real Madrid (7-0) - 1
Olympiacos Vs. Prokom Trefl (0-9) -2
Efes Pilsen Vs. Cibona VIP (0-8)- 2 - Efes na razie rozczarowuje, a Chorwaci pokazali już klasę w Madrycie
Adecco Estudiantes Vs. Climamio Bologna - 2 (po bardzo dobrym kursie)- Climamio gra jak z nut, a Estu cień zespołu z zeszłego roku, ale i szczebel rozgrywek wyższy
Group B
Scavolini Pesaro Vs. FC Barcelona - 02 (no nie mam najmniejszych wątpliwości)
Zalgiris Kaunas Vs. Union Olimpija (0-8) 2 - linia wysoka a Słoweńcy grają na razie ponieżej oczekiwań , ale możliwości duze co pokazują w ABA
Montepaschi Siena Vs. AEK (0-12)- 1 - pomimo starty Thorntona jednak zdecydowanie 1, no chyba że coś przykombinują - AEK znów w tym sezonie beznadziejny
Adecco Asvel Vs. Maccabi Tel Aviv (8-0) - 1 - moze typ zdziwi ale Asvel naprawdę gra ładnie, przesrali mecz z Pesaro, jednak sadzę ze powalczą z potentatem który lubi czasem lekceważyć rywala
Group C
Opel Skyliners Vs. EB Pau-Orthez (4-0) - hmm 1, najtrudniejszy mecz dla mnie do typowania, niby Niemcy słabi, ale Pau to nie potęga choćgraja coraz lepiej - raczej nie zwracać uwagi na to że wygrali w Turcji bo to ... przypadek. Opel musi z kimś w koncu powalczyć
Unicaja Vs. Ulker Istanbul (0-6) - 2 - najbardziej chimeryczna drużyna Euroligi Malaga - na co jąstać nie wie nikt - ale Turasy pokazali jużnie jeden raz że na wyjazdach umieją powalczyć
CSKA Moscow Vs. Tau Ceramica (0-8) - hmm, CSKA łatwiej radzi sobie na wyjazdach, bo u siebie można zarobić, heh. Hispzanie krótka ławka ale piątka świetna. Oczekuję walki z ich strony dlatewgo +8 dobre, choć ryzykowne - jak czerwoni podejdą poważnie to mogą i z 20 wygrać
Benetton Treviso Vs. Panathinaikos (0-7) - 2 - ten typ to dla mnie hit - wg. mnie pewniak - Panata nie przegra w Treviso a jeśli tak to bardzo niewiele
Pozdrawiam