Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1597779 - 17/09/2007 04:18 LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart)
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005

Sep 19 Rangers - Stuttgart
Sep 19 Barcelona - Lyon

Oct 2 Stuttgart - Barcelona
Oct 2 Lyon - Rangers

Oct 23 Rangers - Barcelona
Oct 23 Stuttgart - Lyon

Nov 7 Barcelona - Rangers
Nov 7 Lyon - Stuttgart

Nov 27 Lyon - Barcelona
Nov 27 Stuttgart - Rangers

Dec 12 Barcelona - Stuttgart
Dec 12 Rangers - Lyon

Do góry
Bonus: Unibet
#1603035 - 19/09/2007 09:19 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
coz, moze ja zaczne

Barcelona - Lyon

paradoksalnie ciezki mecz, acz dla mnie hc na zespol gospodarzy to bedzie naprawde ciekawa sprawa

Barca jak wszyscy wiedza, nie blyszczy ... ale wedlug mnie mecz bedzie wygladal podobnie do wczorajszego spotkania Real - Werder ... ciagle ataki katalonczykow, przerywane nielicznymi kontrami przyjezdnych, bo chyba nikt nie watpliwosci, ze to zawodnicy gospodarzy beda prowadzili atak pozycyjny

Zaczne od gosci ... druzyna znacznie przebudowana(odejscie Abidala, Cacapy, Moloudy, Tiago - przyjscie Grosso, Bodmera, Keity czy tez Andersona)Francuzi powoli lapia rytm w lidze, ale wciaz ich gra mnie nie zachwyca, obrona wyglada bardzo ale to bardzo niepewnie, szybkie kontry rywali sa poprostu zabojcze, choc czesto udaje im sie wyjsc z tego obronna reka, tylko dzieki kiepskim wykonczeniom akcji przez rywala.Widac, ze z meczu na mecz rozkreca sie Benzema, ale jak dla mnie jest to wciaz nieco zbyt malo ograny zawodnik(acz talent wielki), ktory w takich meczach jak z Barcelona, nie strzeli napewno hattricka(czytaj mecz z Metz), a obstawiam nawet, ze nie zaliczy chocby jednej bramki.Baros to solidny napastnik, ale najlepsze lata ma juz za soba,potrafi byc grozny, ale nie dla takiego zespolu jak Barcelona.Juninho to wciaz bardzo niebezpieczny zawodnik, ktory potrafi zagrac na jeden kontakt z napastnikami,a takze wiekszosc chyba wie, jakim uderzeniem z lewej nogi dysponuje - mysle, ze to jednak za malo, aby wywiezc z Nou Camp chocby punkt.No i nie mozna zapomniec o powrocie Ben Arfy, co napewno jest sporym wzmocnieniem ataku gosci.

Barcelona - (pozbyli sie van Bronckhorsta,Savioli, Giulego, Lopeza i Belettiego - przyszli : Henry, Abidal, Milito oraz Toure) niezbyt udany start .... dwa bezbramkowe remisy przeplecione wygrana z Bilbao ... sporo pecha przy akcjach ofensywnych, ale takze i dosc przyzwoita gra defensywna, z bardzo niewielka iloscia pojedynczych bledow.Brak Puyola nie ma co ukrywac, oslabia znacznie te formacje, ale tacy zawodnicy jak Zambrotta, Thuram. Abidal czy Milito, powinni stworzyc calkiem solidnie dzialajacy blok defensywny. Co do ofensywy ... widac, ze tutaj jest najwiecej niejasnosci, tacy zawodnicy jak Ronaldinho, Deco, Messi czy Henry na pierwszy rzut oka sprawiaja wrazenie bliskie ATAKOWI IDEALNEMU,ale jak pokazuje liga, poki co mechanizm jeszcze nie zaskoczyl - smiem twierdzic, ze wciaz widoczna jest absencja E'to, o ktrego klasie chyba nie trzeba wiele pisac, bo jest to poprostu napastnik kompletny

Licze dzis, na pierwsze naprawde przekonywujace zwyciestwo jednych z glownych faworytow do wygrania LM.Barca niesiona dopingiem czekajacych na seryjnie wygrywane mecze kibicow, strzeli 2,3 moze 4 bramki
licze takze, ze wyciagna wnioski po dzisiejszych meczach, gdzie np : uznajac, ze Barca powinna wygrac 2 bramkami, Chelsea powinna wygrac mecz roznica 3-4 a jak sie skonczylo ... wiemy wszyscy, choc spora w tym zasluga ostrzeliwanych slupkow oraz obszarow znajdujacych sie tuz obok nich ;\)

tak wiec wygrana Barcelony 9/10

Barcelona(-1) 6/10

Do góry
#1603041 - 19/09/2007 10:17 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Ja to trochę inaczej widzę.

Rzeczywiście obie ekipy nie błyszczą w tym sezonie w ligach, jednak większy potencjał strzelecki upatruję w Lyonie.
Fenomenalny Benzema, który strzela bramki w prawie każdym meczu (na 7 spotkań strzelał w 6, w sumie 10 goli), wykonawca wolnych Juninho, który wciąż ma najwięcej asyst we francuskiej drużynie oraz Baroš, który potrafi odmieniać losy meczy. Jak widać absencje Freda, Coupeta czy Crisa nie przynoszą dużych osłabień. Oczywiście to wszystko dzieje się na boiskach Francji, ale sądzę, że Perrin będzie potrafił coś zwojować w Hiszpanii.
Nie wiadomo czy zagra Ben Arfa oraz Anderson.
Z historii: Lyon przegrał ostatni mecz na wyjeździe (fazy grupowej LM) w 2004 roku z ManU. Od tamtej pory najwięcej mieli remisów.

Z drugiej strony gospodarze, którzy w 3 spotkaniach w lidze zdobyli tylko 5 punktów strzelając 3 gole. Co tu dużo mówić, nieobecnosć Eto'o jest aż nadto widoczna. Dodatkowo dzisiaj nie wystąpią: Edmilson i Puyol. Messi i Marquez są powołani, jednak nie wiadomo czy wyjdą w pierwszym składzie.
Barca od dawna swoje pierwsze mecze w Katalonii wygrywała dużą przewagą goli, jednak grała z nie najlepszymi drużynami. Tym razem trafili na Lyon i uważam, że remis jest tutaj bardzo prawdopodobny.
Może doczekamy się wreszcie bramki Henriego + jakiś karny dla Ronniego vs wolny Juninho + akcja Benzemy = 2:2. Taki wynik mi się marzy.

Zagram więc:
remis @ 3,75
over 2,5 @ 1,9
[GB]
A znając moje szczęście padnie 2:0 lub 1:0 i znowu klops...

Do góry
#1603215 - 19/09/2007 18:09 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
bulwer$ Offline
member

Meldunek: 12/02/2007
brak Edmilsona i Puyola w tym meczu jest absolutnie bez znaczenia poniewaz Edmilson jak i Puyol w dotychczasowcyh rozgrywkach ligi hiszpanskiej nie zagrali ani minuty (Puyol kontuzja jeszcze z etapu przygotowan do sezony Edmilson to tylko i wlacznie zmiennik Toure lub Iniesty (ktory sam dzisiejsze spotkanie rozpocznie z lawki rezerwowych stawiajac moim zdaniem na jedno z najlepszych rozwiazan w linii pomocy barcy Rijkaard wystawi takich zawodnikow jak: TOURE-DECO-XAVI) . co do dalszych formacji to cieszy mnie bardzo powrot Messiego (jego brak w meczu z Osasuna byl spowodowany ogormnym zmeczniem i bardzo drobna kontuzja ktorej to nabawil sie przebywajac na zgrupowaniu reprezentacji narodowej (widocznie Rijkaard chcial miec w pelni zdrowego i wypoczetego zawodnika na mecz LM) . Ronaldinho i Henry z tego co mi wiadomo nie doznali wiekszych kontuzji w meczu z Oasuna wiec ich wystepu jestem pewien na 100%!!! kolejna formacja ktora wyglada jak nalezy jest rzecz jasna obrona w ktorej sklad dzisiaj wchodza tacy zawodnicy jak ZAMBROTTA-MARQUEZ-MILITO-ABIDAL(exLYON to tez moze byc forma zaprezentowania sie swoim bylym kolegom miejmy nadzieje z jak najleszej strony!!!) . jedyna formacja o ktora zawsze boje sie przy okazji typowania na barce jest ... Valdes ktory to broni w kratke raz broniac sytuacje sam na sam a potem np. rzucajac niefortunnie w zawodnika druzyny przeciwnej pilka po czym barca traci bramke a brak w Lyonie Coupeta stawia przynajmniej te dwie formacje Barcy i Lyonu na rownym poziomie:)! oslabienia zespolu z Lyonu wygladaja nastepujaco : Coupet,Cris,Muller,Fred i to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze dzisiejsza noc na Camp Nou bedzie noca bardzo udana i szczesliwa dla katalonczykow! i jak dla mnie kurs wachajacy sie w stsie miedzy 1.40-1.45 jest bardzo dobrym kursem jak na dzisiejszy wieczor!!!

pozdrawiam!

Do góry
#1603240 - 19/09/2007 18:45 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bulwer$]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Zupełnie nie rozumiem, co niektórzy tu piszą! Większy potencjał strzelecki Lyonu. Śmiech na sali. Barca ma największy potencjał w ofensywie na świecie, ale jak na razie, nie potrafi tego wykorzystać. Podkreślam jeszcze raz - POTENCJAŁ.
Jeśli ktoś pisze, że absencja Puyola jest bez znaczenia, to ja wymiękam. Kolejna perełka to taka, że "Edmilson jest zmiennikiem Iniesty" - ubaw po pachy.
W Lyonie Fred też by się przydał i to bardzo

Moim zdaniem forma obu drużyn jest daleka o optimum i najrozsądniejszym rozwiązaniem jest obejrzeć te mecz w telewizji, a typowanie sobie odpuścić.
Kurs z sts-a 1.40, czyli po opodatkowaniu 1.26 to jest pusty śmiech. NO ale jak ktos uważa go za bardzo dobry, to niech zagra.
Ale polecać takie coś - tego nie rozumiem

Do góry
#1603269 - 19/09/2007 19:09 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: rene]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
Wszyscy Barcelona-Lyon, ja napisze coś o Rangers - Stuttgart
Otóz jak widac obie drużyny overowe, lecz moim zdaniem Bundesliga jest o conajmniej poziom wyzej niz SPL. Odpowiednim zagraniem w tym eczu moze byc Over.Rangersi strzelaja gole a rowniez tracą, u siebie rewelacja w SPL za to stuttgart na wyjzedzie w Bundeslidzie totalna klapa na 2 mecze 2 porażki z jedna bramka strzeloną i 4 straconymi. Mistrz naszych zachodnich sąsiadów troche cieniuje w BL, zarząd klubu napewno postawił jasno sprawe i myśle ze druzyna ze Stutgartu bedzie walczyła. Rangersi rowniey strzelaja dużo goli. Myśle ze w bardzo dobrej formie jest Boyd oraz Beasley i Cousin. Mecz mysle bedzie obfity w roznego rodzaju akcje podbramkowe ktore powinny załatwić nam over.
Obie druzyny spotkaly sie juz w 2003 roku. W Glasgow padł over, myśle ze dzis bedzie podobnie.

Stuttgart Glasgow Rangers 1:0 26.11.2003
Glasgow Rangers Stuttgart 2:1 16.09.2003

Sędzia: Stefano Farina (Włochy)
Rangers: Carroll - Broadfoot, Cuéllar, Adam, Burke, Faye, Beasley, Boyd, Buffel, Cousin, Darcheville.

Vfb Stuttgart: Langer - Beck, Gledson, Magnin, Delpierre, Bastürk, Da Silva, Gómez, Farnerud, Cacau, Ewerthon.

Glasgow Rangers - Stuttgart
Over 2,5 @ 2 toto-mix

Do góry
#1603330 - 19/09/2007 19:49 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: crova]
bulwer$ Offline
member

Meldunek: 12/02/2007
"bez znaczenia"-mialem na mysli spotkanie dzisiejsze a nie caly sezon wiadomo ze

Do góry
#1603347 - 19/09/2007 20:01 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: crova]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

co do meczu Rangersow ...

kierowanie sie h2h z 2003r. to jakas totalna farsa( przeciez to bylo 4 lata temu), do tego jak chyba wiekszosc zauwazyla, LM i liga krajowa to dla niektorych druzyn zawsze beda 2 odmienne sprawy ... owszem over wyglada niby dosc pewnie, ale wcale nie zaskoczy mnie tu underowa wygrana gospodarzy ... uwazam, ze trener zespolu z Ibrox Park nieco inaczej nakresli taktyke przed tym meczem, bo niestety, dzis Glasgow nie zagra z przecietniakiem z ligi szkockiej, ale z rownorzednym rywalem, gdzie nie mozna pozwolic sobie na strate 2-3 bramek, bo to poprostu moze byc strata nie do odrobienia ... crova VFB to nie Kilmarnock, Falkirk czy Gretna, gdzie Boyd strzela sobie jak i skad popadnie ;-)
Wyczytalem tez fajnego newsa : "Trener Armin Veh przyznaje, iż drużyna została źle przygotowana do rozgrywek i dopiero teraz wpada w odpowiedni rytm. Uprzedza jednak iż nie jest to jeszcze optymalna forma i ciężko będzie o wygraną na wyjeździe z Rangers."
Czy to tylko zalosna dymna czy tez czysta prawda ?

Wg mnie prawda, wyniki VFB mowia same za siebie, bo nikt nie powie, ze wyjazdowa przegrana z Karlsruhe SC 1-0 czy wysokie 3-1 z Hertha to tylko wypadek przy pracy

No i passa 12 meczych bez porazki Rangersow w pucharach jesli chodzi o mecze na swoim stadionie

Mimo wszystko amietajmy, ze Rangersi ograli Crvene w dwumeczu ledwo 1-0, strzelajac bramke na wlasnych smieciach

jak dla mnie osobiscie wygrana gospodarzy po @2.6 wyglada calkiem calkiem apetycznie, choc nie ukrywam, ze VFB +1.5 tez wydaje sie niezla opcja, nie wiem czy nawet nie lepsza, bo tu przewaga jednego zespolu nad drugim bedzie minimalna i mysle, ze wyniesie 1 bramke

obu druzyn nie widzialem, wiec zadnych bajek pisac nie bede - proponuje dosc nietypowo :

Glasgow-VFB 1 2/10
Glasgow-VFB(0) 1 4/10
VFB +1.5 8/10

lub tez zwyczajnie : Glasgow wygra roznica jednej bramki

Do góry
#1603508 - 19/09/2007 21:17 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: micha$
jednak większy potencjał strzelecki upatruję w Lyonie.

nawet nie wiem jak takie twierdzenie skomentowac ... \:D

pograj troche w Football Managera, to ci powinno uzmyslowic, mniej/wiecej kto ma jaki potencjal

Do góry
#1603526 - 19/09/2007 21:30 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: bitnap

pograj troche w Football Managera, to ci powinno uzmyslowic, mniej/wiecej kto ma jaki potencjal

Tak, tak, ja wiem, na Nintendo czy Play Station nawet Sosnowiec może wygrać z Barceloną czy Realem \:D
Puknij się w głowę człowieku

P.S.
Sorry za OT, ale nie mogę czytać takich bzdur i pozostawić tego bez komentarza.

Do góry
#1603530 - 19/09/2007 21:35 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: rene]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

heh to byl zart, ja ci w glowe pukac sie nie kazalem, wiec wyluzuj - choc dla mnie czlowiek, ktory pisze, ze lyon ma wiekszy potencjal od Barcelony yhm ... chyba zbytnio nie wie co pisze ... to, ze lyon ma jakies tam mizerne szanse na punkty, nie znaczy, ze ma wiekszy potencjal \:D

pozdrooooo

Do góry
#1603570 - 19/09/2007 22:01 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
rene Offline
Pooh-Bah

heh to byl zart, ja ci w glowe pukac sie nie kazalem, wiec wyluzuj - choc dla mnie czlowiek, ktory pisze, ze lyon ma wiekszy potencjal od Barcelony yhm ... chyba zbytnio nie wie co pisze ... to, ze lyon ma jakies tam mizerne szanse na punkty, nie znaczy, ze ma wiekszy potencjal \:D

pozdrooooo

Ja jestem wyluzowany, ale też chciałbym, by na tym forum toczyła się merytoryczna dyskusja, a z tym jest coraz gorzej. Często ludzie piszą coś, by pisać, a zapominają pomyśleć lub choćby przeczytać swoje posty przed publikacją.
Barca ma Roniego, Eto'o, Messiego, Henrego i to są gracze z najwyższej półki. Eto'o na razie kontuzjowany, ale potencjał i tak przeogromny. A są jeszcze przecież kreatywni pomocnicy i młodzież pukająca do pierwszego składu. Lyon cenię, ale z czym do ludzi? Gdzie ten potencjał w porównaniu do Blaugrany? Benzema, Baros, Fred?

Do góry
#1603595 - 19/09/2007 22:13 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: rene]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

czytam swoje posty trzykrotnie zanim je wysle, poprostu nikt nie moze pisac, ze Barca ma mniejszy potencjal niz Lyon, bo to zwykla nieprawda, inna sprawa jest aktualna forma, choc tutaj tez bym polemizowal, objrzalem NIE JEDEN mecz Lyonu w tym sezonie i mam o nich pewne zdanie wyrobione ... druzyna ta wg mnie zostala dosc znacznie oslabiona i nie poczynione wystarczajacych transferow, zeby myslec o sukcesach w LM

Wczoraj jak slusznie zauwazono w Studio na TVP2 krolowala RUTYNA, bramki strzelali doswiadczeni zawodnicy pokroju : Pippo, Shevy, Nuno Gomesa czy Cisse i mysle, ze dzis bedzie podobnie

To, ze w Blaugranie nie jest idealnie, wie kazdy, kto ogladal ich w tym sezonie ... ale co tu duzo mowic, ci zawodnicy grac w pilke potrafia i to nie tylko na przecietnym europejskim poziomie i nie sadze, by grali w tym zespole z czystego przypadku ;-)

Pozdrawiam ;-)

Do góry
#1603609 - 19/09/2007 22:21 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006
Ale duskusja \:p
A tak na marginesie w FM, bynajmniej na poczatku nie da sie pokonac Barcelony Zaglebiem Sosnowiec \:D

Ale wroce do tematu. Na papierze Barcelona jest dla mnie najsilnejsza druzyna w tej edycji LM. Co ciekawsze, wg mnie za bardzo nie ma konkurencji.
Jednak jak to bywa to jest pilka nozna. Piekny sport. Piekny, dlatego ze czesto nieprzywidywalny.
Zespol z Hiszpanii nie wszedl jeszcze w swoj odpowiedni rytm. Lyon dopiero w niedawnej kolejce odniosl przekonujace zwyciestwo nad Metz.

Barcelona dzisiaj powinna wygrac. Dziwia mnie jednak niektore glosy ktore slyszalem, ze klub Messiego rozniesie Francuzow. To bedzie ciekawe spotkanie (w sam raz na obejrzenie w tv). Lyon do 'ogorkow' nie nalezy i sadze ze zawiesi Barcelonie odpowiednio wysoko poprzeczke.

Tak czy inaczej Barca dzisiaj win. Byc moze tylko jedna bramka \:p

Do góry
#1603627 - 19/09/2007 22:36 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Stalion]
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
no wlasnie mi chodzi po glowie to 1-bramkowe zwyciestwo Barcy. A tu juz mamy ladny HC z remisem po kursikach 3.70-.3.90 i chyba to sprobuje za lekko srednia stawke. Uzasadnienie? Nie spodziewam sie pogromu, raczej spokojnego zwyciestwa. Scenariusze? Coz. Wg. mnie sa dwa, ktore pasuja mi do teorii:) Czyli albo tak jak Real wczoraj, strzela, niedlugo traci a potem frontalnym atakiem wygrywa mecz, albo tak jak Milan, strzela, doklada, w koncu rozluznia sie troszke i traci bramke. Moj typ: 2:1 \:\)

Do góry
#1603810 - 20/09/2007 00:14 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: raf]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Duzo piszecie o Barcelonie ,ale o jednej ,bardzo waznej rzeczy nie ma ani slowa.

W zespole jest kolejny konflikt ,tym razem powazniejszy niz "casus Eto´o".

Mowa o konflikcie pomiedzy graczami a trenerem ,ktory po meczu w Pampelunie doczekal sie otwartej krytyki ze strony podopiecznych.

Prym w tej "rewolcie" wioda Katalonczycy :Xavi i Puyol ,po swojej stronie maja Messiego i Inieste ,Ronaldinho na razie zajmuje neutralne stanowisko ,ale nie broni Rijkaarda.

Ryj udaje ,ze nic sie nie stalo ,Laporta schowal glowe w piasek.

Powiedzmy sobie szczerze.
Nie ma w tej chwili drugiego zespolu o tak wielkim potencjale ,jezeli chodzi o zawodnikow ,ale....trener jest najslabszym ,moim zdaniem ,ogniwem w tej ekipie.

Ktos powie ,ze gwiazdy maja swoje humory ,ale....albo sie nie ma gwiazd i walczy o utrzymanie i nie gra w pucharach ,albo ma sie gwiazdy i...trzeba sobie z nimi radzic (vide Capello en Real).

Rijkaarda osmieszyl nie tylko Benitez.
W tej chwili w La Liga jest co najmniej 6-7 lepszych od niego trenerow.
Barca swe sukcesy zawdziecza geniuszowi Ronaldinho i innych ,a nie trenerowi ,wiec....mala to bedzie strata ,gdy Ryj wreszcie pozegna Barcelone ,najwyzszy czas.

A co to ma wspolnego z dzisiejszym meczem ?

Moze tylko tyle ,ze nie postawilbym zamanego grosza na wygrana Barcelony ,dzis ,z Lyonem.

W niedziele ,z Sevilla ,moze wyjsc juz inna Barca ,ale dzis nie spodziewam sie fajerwerkow ze strony Dumy Katalonii.

Dzisiejszy mecz pokaze kto jest z trenerem ,a kto przeciwko ,a jego wynik moze zadecydowac o tym ,czy Rijkaard jeszcze troche zostanie ,czy niebawem odejdzie.

Laporta chcialby poczekac do meczow z Sevilla i Zaragoza ,socios nie chca czekac.

Salud !

amk

Do góry
#1603944 - 20/09/2007 01:24 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
globus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2003
Barca jest pod duza presja, Lyon to nie sa kelnerzy, X2 dla mnie swietny kurs, tak jak pisze amkwish, po kursie 1,5 nie postawilbym na Barce ani grosza

Do góry
#1603956 - 20/09/2007 01:33 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
co do meczu Rangersow ...

kierowanie sie h2h z 2003r. to jakas totalna farsa( przeciez to bylo 4 lata temu)....

....crova VFB to nie Kilmarnock, Falkirk czy Gretna, gdzie Boyd strzela sobie jak i skad popadnie

wiec tak.. co do h2h pokaz w mojej wypowiedzi cos o tym ze kierowałem sie h2h ...dałem inne wg bardziej wiarygodne powody ...

co do 2 sprawy to gdybyś oglądał mecze Szkocji nie chodzi mi tutaj o SPL, to widziałbys ze Boyd jest np w optymalnej formie, nie napisałem ze strzeli gola VFB. Optymalna forma to nie tylko strzelanie goli. Więc przestań płytko pisać bzdety a zacznij dogłebnie czytać.

Do góry
#1604016 - 20/09/2007 01:56 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: globus]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: globus
Barca jest pod duza presja, Lyon to nie sa kelnerzy, X2 dla mnie swietny kurs, tak jak pisze amkwish, po kursie 1,5 nie postawilbym na Barce ani grosza

bo najpierw tego grosza trzeba miec \:p

Do góry
#1604044 - 20/09/2007 02:12 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: jadanek]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Expekt wystawil cos takiego:

Will Lionel Messi score in regular time?

Nie - kurs 1,47

Jak dla mnie lekkie przegiecie, jeszcze aby to byl Ronaldinho, ktory wolne i karne wykonuje, kurs 1,47 wyglada oplacalnie, zwlaszcza ze Barca gra nie z byle kim. Mecz w tv, przyjemnie bedzie ogladac, w koncu jak juz ktos tutaj zauwazyl Barca potrafi grac 'nie tylko na przecietnym europejskim poziomie'.

Do góry
Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  Akhu, Biszop