[QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał amkwish:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał KRAJAN:
[qb]Powiem krótko - dziś Barcelona zdeklasuje Unicaję (myśle że różnicą 12-15pkt)
Mój typ Barcelona 1(-5,5) za większą kasę
Pozdrawiam
iwo:
Krajan[/qb][/QUOTE]Hehe,nie zdeklasowała,ale swoje zrobiła.
Ja wczoraj otwieram buka,by postawić i przygotowany jestem na -8,0 (bo tyle było jak patrzyłem o 15),a tu...obnizyli na 7,0 w sportingbecie.
Myśle sobie "a to jeszcze lepiej".....no i zwrot kasy chociaż wyciągnąłem
Na dziś dam oczywiście na Taugres ,aktualnie jest -8,0 i uważam,że -handi do 10 można grać.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City[/qb][/QUOTE]Co do deklasacji mogła to spokojnie zrobić prowadzenie w 33min 63-49 i od tego moment nastąpiło jakby rozluźnienie w jej szeregach, a pełna mobilizacja Unicaji - prawie kopia meczu z Pamesą - tyle tylko, że z innym skutkiem (na szczęście uff) - rzuty wolne Bodirogi przystopowały nieco apetyty Malagi. I skończyło sie jak miało się skończyć. Na sobotę buki podniosły handi do -7,0 (EXP) zastanawiam się co robić? Bo to że Barca wygra to pewnik (kurs 1,20), ale iloma oczkami?
Pozdrowienia
Krajan[/qb][/QUOTE]Uwaga to jest dziwo !!!
Jedank nie zwrócono mi kasy za handi Barcelony.
W sportingbecie było -7,0,mecz zakończył sie wynikiem 72-65 ,więc.....
Okazuje się ,że u nich opcja "remis" (jest taka) to stawianie na remis po wliczeniu handi !!!
Oczywiście pisze o tym regulamin,ale ja nie przeczytałem,zreszta jak bym czytał,to i tak bym nie uwierzył
72-65 to ....remis....ciekawych rzeczy sie człowiek może jeszcze dowiedzieć o otaczającym nas świecie.
A w ramach protestu za taki regulamin - nie gram dziś nic z europejsatego basketu.
BTW musze oddać sprawiedliwośc Panu z obsługi,nic nie mógł mi pomóc,choć wyczułem,że trzymał moja stronę - podobno mój przypadek może skłonić jakichś ważniaków w Sbecie do zmiany opcji w zakładach na eurobasket,oby.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City