#1601112 - 19/09/2007 00:22
Re: Pytania,Uwagi,Spory...
[Re: $t$]
|
addict
Meldunek: 07/07/2004
|
Co do II edycji to jeszcze się poważnie zastanawiam czy zaczynać rozmowy z BetGun. a skad te watpliwosci?? jesli tylko betgun sie zgodzi, to mysle ze warto zrobic kolejna edycje... Pierwsza czesc, mimo malego zamieszania w koncowce, okazala sie jak najbardziej udana, wiec jesli tylko sponsor sie zgodzi, to mysle ze warto zrobic II edycje. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1601131 - 19/09/2007 00:29
[Re: VooDoo]
|
Meldunek: 25/08/2006
|
Co do II edycji to jeszcze się poważnie zastanawiam czy zaczynać rozmowy z BetGun. a skad te watpliwosci?? jesli tylko betgun sie zgodzi, to mysle ze warto zrobic kolejna edycje... Pierwsza czesc, mimo malego zamieszania w koncowce, okazala sie jak najbardziej udana, wiec jesli tylko sponsor sie zgodzi, to mysle ze warto zrobic II edycje. Pozdrawiam. A stąd że jednak załatwienie nowej edycji(sponsorów) wymaga czasu, którego i tak mam dość mało, widać że niektórzy też nie umieją przegrać czy też dostosować się, cały czas któryś "mądry osobnik" wysyła mi na gg głupie pogróżki nie wiem czy 3 rózne osoby są tak cwane czy to jedna nie może pogodzić się z przegraną - naprawde nie chce mieć wrogów, a widze ze prowadzenie konkursu dodalo mi kilku wrogów. Jednak jeszcze pomysle ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1601150 - 19/09/2007 00:37
|
addict
Meldunek: 07/07/2004
|
Jednak jeszcze pomysle ... pomysl pomysl, bo idea konkursu naprawde jest bardzo fajna... jak juz ktos zauwazyl, jest to chyba jedyny konkurs w ktorym licza sie tylko i wylacznie typy, szkoda by bylo zrezygnowac z jego edycji tylko dlatego, ze ktos sie nie umie pogodzic z porazka... bylo pare niedociagniec, ale w II edycji, bedziesz juz bogatszy w doswiadczenia z pierwszej czesci konkursu i wierze ze wszystko bedzie wygladac jeszcze lepiej... Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1601165 - 19/09/2007 00:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2003
|
widać że niektórzy też nie umieją przegrać czy też dostosować się, cały czas któryś "mądry osobnik" wysyła mi na gg głupie pogróżki nie wiem czy 3 rózne osoby są tak cwane czy to jedna nie może pogodzić się z przegraną - naprawde nie chce mieć wrogów, a widze ze prowadzenie konkursu dodalo mi kilku wrogów. Nie wiem, ale chyba sobie zartujesz z powyzszym... Wypowiedzialem swoje zdanie argumentujac je i zbijajac Twoj argument. Ale pogrozki na priv...to juz chyba zart... A CI co wogóle podali, lecz po 12, te 3 osoby niech też wyślą, może mi się uda dla Was wywalczyć "cokolwiek" ale nie obiecuje, więc jeśli Was to interesuje to zapraszam na priv z mailami Juz nie przesadzajmy ! Jezeli stwierdziles to co stwierdziles a teraz ja mial bym jeszcze sie o cos niby prosic zebys Ty jeszcze walczyl o cos dla mnie...? Moge sie nie zgadzac i nie ja podejmuje ostateczne decyzje ale... Traktujmy sie powaznie... Jeszcze raz gratuluje pomyslu konkursu
|
Do góry
|
|
|
|
#1601168 - 19/09/2007 00:47
[Re: lajkonik]
|
|
lajkonik ale to nie przecież Twojego postu nie brałem jako pogrózki, poprostu komuś nudzi się i pisze na gg... Lajkonik ja walcze o ludzi , dawaj maila na priv, moze cos sie zalatwi w koncu jestes jednym z 13 która podołała I rundzie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1602754 - 19/09/2007 05:38
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1603170 - 19/09/2007 17:36
[Re: Bzyku]
|
|
Witam, dostałem loginy od wszystkich, którzy zasłużyli na nagrody, Przed chwilką je wysłałem do Betgun, a więc myśle że max do niedzieli powinniście ujrzeć swoje pieniądze na kontach w BetGun. Mam prosbe do Was, jeśli tylko dostaniecie pieniądze poinformujcie w tym temacie, bo ja nie bede mial neta gdzies do przyszłej niedzieli (sprawy osobiste )ale na komórce odpale forum i zobacze czy sponsor godnie wywiązał się z obietnic. Co do II edycji to prawdopodobniem ona będzie Planuje że zapisy rozpocząłbym od 31 pażdziernika tak więc w listopadzie bysmy ruszyli. Pozdrawiam i gratuluje
|
Do góry
|
|
|
|
#1603680 - 19/09/2007 23:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Witam, dostałem loginy od wszystkich, którzy zasłużyli na nagrody, Przed chwilką je wysłałem do Betgun, a więc myśle że max do niedzieli powinniście ujrzeć swoje pieniądze na kontach w BetGun. Mam prosbe do Was, jeśli tylko dostaniecie pieniądze poinformujcie w tym temacie, bo ja nie bede mial neta gdzies do przyszłej niedzieli (sprawy osobiste )ale na komórce odpale forum i zobacze czy sponsor godnie wywiązał się z obietnic. Co do II edycji to prawdopodobniem ona będzie Planuje że zapisy rozpocząłbym od 31 pażdziernika tak więc w listopadzie bysmy ruszyli. Pozdrawiam i gratuluje No to troche sobie poczekamy szkoda bo jeden z ciekawszych konkursów, oby to nie była gra na zwloke a później nic z tego nie będzie
|
Do góry
|
|
|
|
#1613727 - 23/09/2007 18:10
[Re: takizwykły]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004