Po pierwsze, to jesli mamy byc juz wobec siebie zupelnie uczciwi, przyznajmy, ze w ogole dyskutowanie na forum o zdarzeniach sportowych na ktore sportowe zaklady bukmacherskie
nie wystawily kursu (oprocz betandwinu jesli dobrze slyszalem), dosc powaznie mija sie z celem!
Grac Estudiantes to oczywiscie totalne szlalenstwo! Zreszta, przeciez nie musimy stawiac na KAZDY mecz... Jakakolwiek analiza akurat w tym przypadku NIE MA SENSU! (chyba ze ktos osobiscie zna trenerow, sedziow, itp
)
Jesli chodzi o Metis Varese, nie ma chyba wiekszych kontrowersji - powinni wygrac.
Granie Prokomu mysle ze w niczym nie ustepuje stawianiu na Metis. Nie "fetyszyzujmy" roli Salomona. Hapoel to nie jest druzyna rewelacyjnie spisujaca sie na wyjazdach (zreszta, wyrazna roznica miedzy gra u siebie a na wyjezdzie to problem w zasadzie kazdej wszystkich "zydow" w jakichkolwiek miedzynarodowych rozgrywkach - powodow jest wiele i chyba kazdy wie jakie). Jesli bysmy kierowali sie tym ze Prokom przegral w lidze, to wtedy i Varese odpada... No a przeciez nie jest odkryciem zjawisko odpuszczania ligi przed waznym spotkaniem w europejskich pucharach. (na odwrot tez, jak kto woli...
)
Kiwiasty, tak jak mowisz, Prokom to najlepsza pod wzgledem obryny druzyna ULEBu. Przed wlasna publicznoscia jest to team ktory moim przynajmniej zdaniem wygrac moglby z KAZDYM (wiem, slogan, ale czyz nie tak jest?)
Jagodnik, jak i cala reszta, ma swiadomosc wagi tego meczu, nie ma wiec obaw o przedwczesne faule. Mysle ze mecz zakonczy sie pogromem Hapoelu(Polak potrafi!!! Mazowszanka Pruszkow odrobila kiedys w Saporcie(?) 15 punktow straty, pokonali Malage wtedy 30 punktami)
Inna sprawa to to, ze w Polsce (STS, prof, mix)Prokomu po prostu NIE BEDZIE SIE OPLACALO grac, serdecznie tego odradzam. (czy ktos ma konto w jakims izraelskim buku?)
Co do Lleidy, ich trener to cwaniak...
Przypomnijcie mi czy kogos wartego uwagi oprocz (cieniutkiego szczerze powiedziawszy w porownaniu z Lleida) Le Mans, Makedonikos pokonal na wyjezdzie, bo nie chce mi sie szukac...
Metis, Lietuvos 8/10 (jak dobre kursy to i 10/10)
Prokom pewnie z 7-8/10
Lleida (jeszcze zobaczymy)/10
Pozdrawiam