Moim zdaniem każdej z drużyn będzie zależeć na tym żeby zająć jak najwyższe miejsce w grupie bowiem zapewne nikt nie będzie chciał trafić na Rosjan. Druga sprawa jest taka, że na kalkulacjach można się sporo przeliczyć, często wazniejsza jest pewnośc siebie, której nauczyć się można tylko przez wygrywanie zatem nie sądzę żeby dzisiaj Serbowie odpuścili mecz z Hiszpanią uzasadniajac to przygotowaniem do półfinałow. Moim zdaniem kurs na Serbów jest dośc dobry 1.65 w Expekcie i podejrzewam, że jeszcze wzrośnie. Ja zagram handi punktowe na Serbów - to na pewno. Jeżeli podejdą do tego meczu maksymalnie skoncentrowani to mają bardzo duże szanse żeby wygrać nawet 3:0. Hiszpania owszem rewelacja rozgrywek ale Serbia w tym turnieju gra takżę świetnie. Janic i Podrascanin świetnie wprowadzili się do zespołu, do tego świetna forma Gericia i Milijkovicia. Oglądałem mecz z Francją i wynik 3:2, a także wyniki poszczególnych setów nie oddają do końca przebiegu spotkania. Serbia w 4 secie miała kilka piłek meczowych. W 3 secie prowadziła 19-13 aby ostatecznie wygrać do 23, w pierwszym secie prowadziła różnicą 3-4 oczek by ostatecznie także wygrać do 23. Serbowie sa bardzo mocni i liczę na finał z ich udziałem, co więcej potrafią oni wygrywac bardzo trudne grupy i myślę, że tak się stanie i tym razem - pod warunkiem, że zagrają to co grali do tej pory (pomijając mecz z Niemcami).