[QUOTE]Oryginalnie wysłał michalkos:
[qb]Oto moje wstępne typy na najblizszą kolejkę. Po wwekendzie je opiszę i ew. zweryfikuję
Union Olimpija vs. Ulker Istanbul 2 5/10
Lottomatica Roma vs. Partizan Mobtel 1 7/10
Cibona VIP vs. AEK Athens 1 8/10
EB Pau-Orthez vs. FC Barcelona 2 8/10
Zalgiris Kaunas vs. Skipper Bologna 1 7/10
Maccabi Tel Aviv vs. Panathinaikos 1 7/10
CSKA Moscow vs. Krka Novo Mesto 1 10/10
Montepaschi Siena vs. Unicaja 1 8/10
Adecco Asvel vs. Idea Slask 2 8/10
Pamesa Valencia vs. Alba Berlin 1 10/10
Tau Ceramica vs. Olympiacos 1 9/10
Efes Pilsen vs. Benetton Treviso 1 7/10[/qb][/QUOTE]Olimpia- Ulker 2 5/10
Skład dużo lepszy ma Ulker, jednak jak narazie grają słabo. W tym meczu wszystko jest możliwe.
Roma- Partizan 1 8/10
Roma zrobi wszystko żeby wygrać ten mecz. Pierwsze dwa spotkanie drużyna Buchciego pzregrała 2-oma punktami i tym spotkaniu za nic nie mogą przegrać z Partizanem. Tylko ze Partizan w tym sezonie pozytywnie zaskakuje. Mimo wszystko dość pewne 1
Cibona- AEK 1 7/10
Spotkanie dwóch bałkańskich drużyn o porównywalnym potencjale. Zdecyduje przewaga własnego parkietu
Pau Othez- Barcelona 2 8/10
Pau bardzo zawiodło mnie i mój portfel w meczu z Olimpią
Z Barcą nie mają większych szans, choć pewnie Katalończycy zwycięstwo zapewnią sobie dopiero w koncówce.
Zalgiris- Skipper 1 7/10
Porówynywalne składy, Kowno ma przewage pod koszem. Zdecyduje przewaga własnego parkietu, myślę że Zalgiris zasypie Skipper trójkami
Maccabi- Panathinaikos 1 8/10
Pojedynek gigantów, zdecyduje najtrudniejsza w Europie hala w Tel Aviwie
CSKA- KRKA 1 10/10
No comment
Siena- Malaga 1 8/10
Siena jest lepsza, gra u siebie, raczej pewny home win
Asvel- Ślask 2 10/10
Śląsku my z Wami, my za Was serca oddamy
Pamesa- Alba 1 10/10
Alba pewnoscią bardzo będzie chciala odniesc pierwsze zwycięstwa, ale za wysokie progi...
TAU- Olympiakos 1 9/10
Tau po kontuzji Scoli gra bardzo w kratkę, ale Pireus podobnie więc zdecyduje własny parkiet i duzo mocniejsza kadra Ivkovicia
Efes- Benneton 1 8/10
Efes po stracie Bbrowna i Kambali wielu skreśliło a tymczasem w tym sezonie grają rewelacyjnie. A Benneton wyjątkowo słabo, zarówno w lidze jak i Eurolidze. Choc to sensacja to jedna chyba nic nie uratuje Treviso przed bilansem 0:3. Marsz w górę zaczną chyba dopiero po powrocie Garbajosy.
No i to są moje typt, moze ktoś skorzysta. Są dosyć pobieżne ale niemam za dużo czasu