Mecze na dzień 12.12.01 z kategori "lepszej" do obstawienia
AEK – AsvelMimo iż zawodnicy ASVEL-u wypowiadają się że będą grali na 100%, aby wygrać bo jest to ich ostatnia szansa aby nie wypaść z możliwości dalszego awansu z grupy, to jednak żądni rewanżu za porażkę po dogrywce w 1-szej kolejce, ateńczycy nie pozostawią cienia wątpliwości kto jest lepszą drużyną.
TYP:
AEK kurs:
1,3Idea – CharelroiNie ma innego wyjścia jak tylko zwycięstwo Ideii!!! I chyba nie musze tutaj nic dodawać na ten temat, zwłaszcza po ostatnim występie Śląska w Rudzie Śląskiej.
TYP:
Idea kurs:
1,2Zadar – KrkaI w tym meczu doszukuje się totalnej niespodzianki wartej kursu 2,45. Oto dlaczego mam zamiar postawić na Krka Nove Mesto. W głównej mierze patrząc na składy obydwu zespołów złapałem się wręcz za głowę. Zadar chyba nigdy nie był tak wręcz zdziesiątkowany przez kontuzje jak w tym momencie. W meczu przeciwko Krka mają nie wystąpić: ich podstawowy zbierający Ime Oduok (6,8 zb) najlepszy „scorer” Rumeal Robinson (17,8 pkt), a także niepewny jest występ Marina Vrsaljkovica, obrońcy Jakova Vladovica oraz Hrvojena Perincica. Z pewnością ten fakt będzie chciała wykorzystać Krka i trener ułożoną ma podejrzewam specjalna taktyke na taką okazję zwłaszcza że u niego ze zdrowiem zawodników wszystko wydaje się być OK. Dodatkowym faktem przemawiającym za zwycięstwem przyjezdnych jest rozegranie meczu przez Zadar bez udziału publiczności. Jest to kara nałożona za skandaliczne zachowanie kibiców podczas ostatniego meczu z Bud Podgoricą.
TYP:
Krka kurs:
2,45Real – BudMimo ambicji zawodników z Podgoricy nie widzę szans dla nich w meczu z Realem. Swojej szansy doszukują się pewnie w kiepskiej formie psychicznej zespołu z Madrytu po ostatnich porażkach w Eurolidze i na ligowych parkietach w Hiszpanii. Nawet sami zawodnicy Realu nie ukrywają że trudno im się jest jakoś pozbierać, ale mają nadzieję że ten dołek minie wraz ze zwycięstwem nad Bud. Dla mnie kurs 1,1 oznacza abym to sobie lepiej odpuścił.
TYP:
Real kurs:
1,1Mam nadzieję że imieniny miesiąca będą dla nas szczęśliwe
Pozdrawiam.