Ja osobiście puściłem dzisiaj dubelka za 25E:
HV71 - Malmo IF :4gw:
@1.50 Gdyby to była np. 5 kolejka i widziałbym kilka wyników, to brałbym pewnie w ciemno. HV jest jednym z faworytów rozgrywek i należy przypuszczać, że od początku zaczną gromadzić punkty - zwłaszcza u siebie. W sparingach HV wypadało bardzo dobrze, Malmo zaś tylko 1 zwycięstwo na 6 meczów z poważnymi przeciwnikami.
Również ani jedna ani druga drużyna znacząco się nie wzmocniły zawodnikami z NHL, co nawet mi się podoba, gdyż nie dochodzi do rozchwiania drużyny i obie zachowują swoją siłę. A HV jest zespołem mocniejszym.
Mora IK -
Farjestads BK :3gw:
@1.65Tutaj wydaje mi się trochę analogiczna sytuacja jak wczorajszy mecz Comet ze Stavanger w Norwegii. Beniaminek walczył, ale ostatecznie musiał uznać wyższość lepszego rywala po identycznym kursie. Mam nadzieje, że ten mecz zakończy sie tak samo
Niestety, w sparingach widać, że Fajerki grają bardzo chimerycznie, ale teraz zaczyna sie sezon i pora brać się do roboty. Potencjał na pewno ma większy, z tym, że częściej niż innym faworytom zdarzają im się wpadki. Podobnie jak w przypadku HV nie ma przemeblowywania zespołu, aby wstawić gwiazdorów NHL dopiero łapiących formę. Dużo będzie zależało od 1 tercji - jak FBK nie będą przegrywać, to wszystko powinno skończyć się dobrze.
Z gwiazdkami ostrożnie, bo to jednak 1 kolejka
Pozdrawiam