No co do Ryana, to nie ma dwóch zdań - to okazja dnia(większa niż wycofany bet na Adamsa!!). Jestem głęboko przekonany, że tak niska linia w jego wykonaniu pęknie. Póki co w Toruniu umiarkowane zachmurzenie, co prawda z lekka pachnie jakimś deszczem w późniejszych godzinach, ale deszczu być nie powinno.
Moim zdaniem Ryan Sullivan over 9.5 za 1.65 9/10
Oprócz tego dałem:
Włókniarz - WTS (0-6) 2 1.85 : no powariowali chyba. Ja ten mecz dałbym z -2 dla WTS, bo jak wiadomo drużyna Cieślaka gdy jedzie w Częstochowie czuje się jak u siebie. Włókniarz w kwestii toru nie jest w stanie gości niczym zaskoczyć. Owszem, brak Hampela w porównaniu do zeszłego roku akurat na mecze w Czewie jest istotny(to jeden z ulubionych torów Jareckiego), ale i CKM jest słabszy niż rok temu. Wygrana w Tarnowie wynikała z głębokiej słabości Unii.
ZKŻ - Unia (0-7) 1 1.85: poza Gollobem i Holtą i jakimiś tam przebłyskami Kołodzieja(chyba nie w obecnych realiach). Reszta zespołu to jest dramat, a na wyjazdach: dramat do potęgi. I nie jest żadnym odkryciem, że Unia jest w tej chwili najsłabszym teamem w lidze. W dodatku za Iwanowa pojedzie Hynek, którego nazwiska nie napiszę, bo dobrze nie pamiętam
Tomek i Rune może i zrobią we dwójkę 30 pktów, ale nie sądze by reszta uzupełniła do handicapu.