Dziś Al w pełni zaufanie do ciebie nawet próbowałem coś sam wydumać ale dziś czarny dzień od samego wczesnego ranka
1/ SB najostrzej oby nie "typ dnia" Wrocław -15
i z singli tyle - wiem, że drugim typem dnia jest Bydgoszcz - ale ten typ spuściłem nieco niżej
2/ SB dubel jw + Rzeszów (-13) - i tu mnie troszkę dziwi że nikt nic o tym meczu nie wspominał (no może jakaś wzmianka)
Marma w najmocniejszym zestawieniu - oby tylko Żarówka pojechał troszkę lepiej niż ostatnie kilka dni - ale swoje bankowo przywiezie. Patrząc właśnie na skład i skład przeciwników - dokładając własny tor - myślę że dziś może dojść do "małego pogromu" - miałem być na tym meczu - ale nie wyszło - nic pozostanie kibicowanie na livie
3/UB tripel jw tylko po nieco niższych kursach - buk - ale deczko niższych liniach i najwyższej na własnie Polonię = WRO(-14) /1.60/ + RZE(-12) /1.85/ + BYD /1.95/
no i oczywiście moje ulubione marginesy których ostatnio lawinowo nie trafiam - ale że stawki lajt a zabawa przednia - więc i dziś podam - ale ponownie będę bazowal na Waszych opiniach - tylko dwa spotkania:
Wrocław v Tarnów
29-32 /21.00/
25-28 /9.00/
21-24 /7.00/ - celuję
Skoro ktoś powiedział że będzie między 20-30 - oby nie dwadzieścia
Rzeszów v Czestochowa
25-28 /13.00/
21-24 /8.00/ - celuję
17-20 /6.00/
Tu tak jak pisałem spodziewam się pogromu i mam nadzieję, że marginesów mi nie zabraknie.
pozdro dla wszystkich opiniowiczów i dziś wyjątkowo wszystkim powodzenia