#1459225 - 04/08/2007 05:35
Re: Dyskusja o konkursie
[Re: Shanti]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/08/2005
|
kiedy sie zaczela i do kiedy trwa 1 runda?? co sie dzieje jesli z pary nikt nie poda zadnego typu? Wtedy drugi dostaje bana . Myslenie nie boli tym bardziej czytanie ze zrozumieniem-w regulaminie jest napisane. Chyba jednak akcja cala Polska czyta dzieciom poszla na marne. podbijam. kiedy sie zaczela 1 runda i kiedy sie konczy?? chodzi mi o to, jesli zaden z pary nie poda typu a nie jeden... o jaka akcje chodzi z tym czytaniem dzieciom??
|
Do góry
|
|
|
|
#1460805 - 04/08/2007 22:17
[Re: Aslan]
|
Tata
Meldunek: 27/01/2007
|
Mój przeciwnik - Gib01, podał następujący typ:
#1 Wt 31-07-2007 20:45 Zaglebie Lubin - Steaua Bucharest Typ: X ( połowa czasu )
Nstępnie widząc brak kursu kilka godzin po zakończeniu meczu (zdarzenie trafione) podał linka, w którym znajduje się kurs na takie samo wydarzenie z mniej więcej tego samego okresu czasu, w którym nastąpiło podanie typu. W związku z tym zwracam się z prośbą o podjęcie decyzji, jak należy liczyć typ mojego przeciwnika.
Nie chcę rozpoczynać niepotrzebnych dyskusji, ale moim zdaniem wykładnia regulaminu jest jednoznaczna - jednym z niezbędnych elementów każdego podawanego typu jest kurs, jeśli go nie ma to można taki brak uzupełnić do rozpoczęcia meczu, czego mój przeciwnik nie zrobił.
Wchodzą zatem w grę postanowienia urzeczywistniające się w przypadku braku stosownej korekty naniesionej w odpowiednim momencie. A zatem typ nietrafiony traktowany jest jako przegrany (-100 j.), a typ trafiony - traktowany jako niewysłany i w związku z tym można za niego podać typ zastępczy.
W związku z powyższym w mojej opinii typ numer 1 gracza Gib01 jest traktowany jako niewysłany i ma On prawo do podania typu zastępczego. Proszę o potwierdzenie bądź zanegowanie mojego stanowiska...
Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzieki Aslan za zadanie tego pyatnia , bo sam jestem ciekawy... Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1460834 - 04/08/2007 22:29
[Re: Luc Nilis]
|
Tata
Meldunek: 27/01/2007
|
regulamin regulaminem ale jeśli by iśc z duchem walki i fair play to powinno sie ten typ zaliczyć bo byl podany w prawidlowym przedziale czasu a kurs można spokojnie podać nawet teraz... można też trzymac sie regulaminu i niezaliczyc koledze prawidłowo wytypowanego wyniku ale czy taka ewentualna wygrana ucieszy rywala ? chyba nie... idzcie z duchem walki Panowie Moderatorzy, pozdrawiam Dziekie za poparcie ..ale jednak moderatorzy zdecyduja. Pozdro i dla Ciebie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1460853 - 04/08/2007 22:34
[Re: Gib01]
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
Dziekie za poparcie ..ale jednak moderatorzy zdecyduja. Pozdro i dla Ciebie. wiem i sie ciesze bo jakby wszyscy chcieli decydowac to by był bajzel ale wyraziłem tylko swoje zdanie bo takie rzeczy mogą sie jeszcze pojawiać
|
Do góry
|
|
|
|
#1465514 - 06/08/2007 05:45
[Re: GREENN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
jak to mozliwe, ze jestem (w sumie to bylem) w parze z kims, kto nie napisal posta od dwoch miesiecy, nie zapisal sie tez w temacie "Zapisy", w konkursie tez oczywiscie typow nie podal...?
|
Do góry
|
|
|
|
#1466257 - 06/08/2007 20:35
[Re: Conrad]
|
member
Meldunek: 19/06/2007
|
Powinno sie zrobic czarna liste osob ktore sie zapisuja i nie podaja typow zeby w nastepnych edycjach nie mogli brac udzialu. Wiadomo sa jakies wyjazdy itp. itd. dlatego mysle ze mozna napisac sorry za brak typow nie bylo mnie w chacie a moj rywal udzielal sie na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|