co do p/s2 to nie watpie ze sie pochwalisz odrazu
Co do reszty wypowiedzi - jestes zalosny %-)
Bys znal temat to bys wiedzial ze zalozylem temat o tytule - 'Czemu udinese nie remisuje???' czy cos wtym stylu - nie pamietam dokladnie bylo to dawno temu... I tam sie pytalem ludzi co sadza o udinese czy maja szanse zremisowac w najblizszym czasie. Trwat ten post chyba ze 2 kolejki czyli ok 2 tyg i ludzie sie tam wpisywali itd. Wiec nie gadaj glupot ze zalozylem post po fakcie - bo tak nie bylo. Remis wszedl mi chyba na 10tym poziomie... A to ze nie wierzysz to nic mnie nie inetersuje.
Co do faktow to mialem na mysli nie to ze gralem kiedys za 50 tys bo co to za roznica. Faktem jest ze w ten miesiac zarobilem 5 tys i gralem wysokie kursy i dosc malo kuponow i zdolalem wykrecic 5 tys. Co jest dobrym wynikiem jesli chodzi o typowanie singli na remisy. Bo trafic cos po kursie 1.2 - 1.6 to jest prosta sprawa - tylko dosc malo oplacalne w dluzszym terminie. Bo jak cos nie wejdzie to jestes duzo w tyl. A jak masz kurs ok 3 to mozesz mniej postawic i wygrana jest wyzsza.
p/s1
zamiast zakladac temat w PP podam Ci w drodze wyjątku mojego typka na dzis tutaj:
Videoton Parmalat - Rakoczi Kaposvar 1.65 3.25 5.00
stawiam mniej od Ciebie bo tylko 40tys PLZ na 2 po kursie 5,00
Będe miec stresa ale jak wejdzie to bedzie 160 tys na czysto
To fakt zagrałem za 40 tys hahaha
Co do tego typu to nawet nie wiem co to za zdarzenie
A ze stawiasz za 40 tys to twoja sprawa - co mnie to obchodzi? Jak masz okolo miliona to 40 tys postawic to nie jest duza kwota wiec sie nie dziwie bo znam ludzi ktorzy stawiaja i wiecej na mecz ale oni nie zyja z bukow tylko dobrze zarabiaja u siebie w pracy czy w firmie i chca sobie tak dla 'jaj' postawic cos u buka i sie ciesza jak wejdzie a jak nie to nie placza - zwykla rozrywka bogatych ludzi, cos na adrenalinke. Zwykla zabawa.
Powiedz mi co to za zdarzenie (jaka dyscyplina, jaki turniej itd) i o ktorej sie zaczyna. Zobaczymy czy ci wejdzie - ale nawet jak by weszlo to co z tego? SObie tak zagrales i twoja sprawa czy ci wchodzi czy nie. Zupelnie bez sensu. Z tematem w PP mi chodzi o to ze jak bys mial jaja a nie tylko byl mitomanem to bys zalozyl takis temat i go prowadzil przez jakis czas - chociaz miesiac jak ci sie nie chce dluzej i bys pokazal jaki masz zysk po miesiacu. Bo chodzi w graniu u buka o to zeby zarabiac caly czas a nie liczyc na cud i zloty strzal - liczy sie strategia czlowieku.