Dziwna sprawa z tym meczem, chyba sie troche poddalem ogolnonarodowemu hurraoptymizmowi bo mimo ze mam zagrany awans Rumunow to jakos typ stal sie dla mnie mniej pewny niz byl w chwili gdy go gralem:]
Nadal mam te same powody aby twierdzic ze Zaglebie nie da rady w dwumeczu uzyskac awansu ale zaczynam sie powoli oswajac z mysla ze wcale dzis nie przegraja, a wrecz maja szanse cos ugrac wiecej niz remis.
Zaglebie jesli mysli o korzystnym wyniku musi strzelac, Rumuni tez nie przyjezdzaja po 0-0,
wychodzi na to ze bedzie over i tez tak zagralem,
Obie druzyny maja potencjal do strzelania, Michniewicz wymyslil ciekawe ustawienie z 4 pomocnikami w srodku boiska i twierdzi ze role skrzydlowych przejma boczni obroncy, troche to ryzykowne z takim zespolem jak Steaua bo ich przednia formacja jest naprawde szybka i moze sie skonczyc tak ze kilka razy ktos nie zdazy wrocic i bedzie spory klopocik, zaczna sie korekty ustawien w trakcie meczu, a to juz w ogole dobrze nie wrozy.
Nie rozumiem tylko bukmacherow dlaczego trzymaja takie, a nie inne kursy na linie 2,5, wg mnie zdecydowanie za wysoko.
Probuje zdobyc bilecik na mecz, jak sie uda to bede "pilnowal" wyniku na trybunach
chociaz ciezka sprawa z tymi biletami.
Najlepszy dla mnie scenariusz to dzis over, moze byc minimalna wygrana Lubinian i na wyjezdzie dramatyczny mecz i niestety odpadaja.
Podsumowujac:
Wczesniej zagrany awans Rununow za 1,60 6/10
plus
over 2,5 2,10 za 8/10 mozna bylo jeszcze wczoraj grac nawet za 2,20
i
correct score 2-1 za mala stawke z kursem 12
Powodzenia