#1443159 - 31/07/2007 15:48
Re: Champions League qualifiers 2007/2008
[Re: crova]
|
stranger
Meldunek: 24/02/2005
|
i na o tu stawiać? Jak masz taki problem to pomysl, jak nie dajesz rady to poszukaj na onecie.
Edited by Biszop (31/07/2007 17:03)
|
Do góry
|
|
|
|
#1445074 - 31/07/2007 22:48
[Re: Legia]
|
addict
Meldunek: 15/07/2002
|
Dzis pierwsze mecze drugiej rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów. Z rozgrywanych dziś meczy poza polskim akcentem jeszcze 6 innych spotkań Tampere - Levski Sofia typ 2 1.90 Tampere awansowało do dalszej fazy rozgrywek z bardzo słabej pary bodajże mistrz San Marino jeśli się nie mylę Levski to nie jest słaby zespół o czym mogliśmy się przekonać w ubiegłorocznej lidze mistrzów w której dzielnie walczyli. Teraz pewnie myślą o powtórzeniu tego sukcesu jakim był awans do fazy grupowej. Przeciwnik z Finlandii wydaje sie słabszy nie tylko od Levskiego Sofia ale równiez od naszego Zagłębia nie wiem czy też są nowicjuszami w eliminacjach. Lewski powinien spokojnie wygrać conajmniej 1:0 lub 2:0 róznica znaczna między zespołem fińskim a bułgarskim. Piunik Erewań - Szachtar Donieck typ 1 1,45 Różnica między tymi drużynami jest bardzo duża spokojnie 2 dla górników z Doniecka jesli nie podejdą zbyt wakacyjnie do przeciwnika. Debreczyn - Elfsborg typ
|
Do góry
|
|
|
|
#1445135 - 31/07/2007 22:59
[Re: Piotruś Pan]
|
addict
|
Debreczyn - Elfsborg typ X 3.10 W poprzednim sezonie Debreczyn zremisował z Vardarem Skopije 1:1 w pierwszym meczu 2 rundy, przeciwnik tegoroczny wcale nie łatwiejszy może pasć wynik 0:0 Mój jedyny typ na remis w dzisiejszych spotkaniach najbardziej prawdopodobny Elfsborg jest w stanie wywieżć remis jak w Belfascie a pózniej rostrzygnąc losy rywalizacji u siebie. Fc Kopenhaga -Beaitar Jerozolima typ 1 1,50 Moim zdaniem mistrz Danii jest w stanie wygrać z izraelskim zespołem Beaitara dobre występy w poprzednim sezonie w LM przeciwko Manchesterowi Benfice i chyba Celtic Glasgow sugerują iż Kopenhaga z optymizmem może podejść do tego spotkania jeśli chcą awansować powinni wypracować sobie przynajmniej skromną zaliczkę W poprzedniej edycji Kopenhaga wyeliminowała w 3 rundzie Ajaks Amsterdam wygrywając na wyjezdzie 2:0! u siebie wówczas przegrali 1:2.
|
Do góry
|
|
|
|
#1445424 - 31/07/2007 23:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/07/2001
|
...a ja na dzisiejsze wieczorne emocje proponuje dubla: Glasgow Rangers - FK Zeta over2,5 1,45 Tampere United - Lewski Sofia X2 1,20 AKO: 1.74 - wysoka forma strzelecka The Gers (popis w meczu z Chelsea) - 50.400 kibiców gorąco zagrzewajacych swoich graczy - chec wywalczenia awansu juz w pierwszym meczu na IBROX (w perspektywie rewanzu na Buducnostu w Podgoricy - przec ZETY!) - odpowiednio wysokie wyniki FKZ (3-1 ,2-3) w poprzedniej rundzie ze znacznie słabszym rywalem - głod zwyciestwa i wymarzony awans do fazy grupowej - pogoda typowo wyspiarska (18 °C-przewaga chmur stan na 16:45) - poprzednia runda TEMP. bardzo łatwa - zwyciestwo z piekarzami i prawnikami S S Murata 2-0 i 2-1 to zaden wyczyn - Levski głodne "sukcesów" w Lidze Mistrzów rok temu zagrali bardzo dobrze mimo sukcesów - przewaga wyszkolenia zawodników ligi bułgarskiej nad fińska - Tempere bez swojego giganta Jarrko Wissa - genialne statystyki Levskiego w Lidze 24-5-1 (bramki:96-13) dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#1445490 - 01/08/2007 00:13
[Re: Patricu$]
|
enthusiast
Meldunek: 20/05/2007
|
No ale co ma wspolnego forma Levskiego sprzed roku z kursem 1,20 i dodatkowo czemu nie wspominasz jak Levski gra na wyjazdach?
|
Do góry
|
|
|
|
#1446510 - 01/08/2007 02:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/04/2005
|
Fc Kopenhaga -Beaitar Jerozolima typ 1 1,50 Moim zdaniem mistrz Danii jest w stanie wygrać z izraelskim zespołem Beaitara dobre występy w poprzednim sezonie w LM przeciwko Manchesterowi Benfice i chyba Celtic Glasgow sugerują iż Kopenhaga z optymizmem może podejść do tego spotkania jeśli chcą awansować powinni wypracować sobie przynajmniej skromną zaliczkę W poprzedniej edycji Kopenhaga wyeliminowała w 3 rundzie Ajaks Amsterdam wygrywając na wyjezdzie 2:0! u siebie wówczas przegrali 1:2. Beitar po tytule mistrzowskim dokonal kilku zakupow, ktore zapewne okaza sie wzmocnieniami. Jest to solidny i poukladany zespol, ktory ma szanse przerwac niemoc izraelskich zespolow w europejskich pucharach (pierwsze i ostatnie zwyciestwo and dunska druzyna w 1978r ale nie ma to w tej chwili istotnego znaczenia). Nie faworyzuje druzyny izraelskiej - chce tylko powiedziec, ze nie sa to ogorki do bicia! W Izraelu dunczycy moga miec cieplutko. Dzisiaj wg mnie skromne zwycistwo FCK @1.66 (1-0, 2-0) i underek @1.76 BF
|
Do góry
|
|
|
|
#1448099 - 01/08/2007 17:25
[Re: Bart87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2006
|
Domzale - Dinamo Zagreb typ 2 @2,15 Expekt Ciekawy pojedynek zapowiada się w tej parze, obie drużyny dość pewnie wygrały swoje ligi w poprzednim sezonie. Domzale w I rundzie pokonało dwukrotnie SK Tirane 1-0(d) i 2-1(w), w lidze zaczeli już nieco gorzej (2 remisy 1-1 0-0). Dinamo dopiero w drugim meczu po dogrywce wyeliminowało drużynę Khazar Lenkoran 1-1(w) i 3-1pd (d), natomiast w lidze odnieśli 2 efektowne i wysokie wygrane 5-0 i 5-1 (obie u siebie). Teraz Dinamo czeka trudny mecz w Słowenii i myślę, że po takim kursie można spróbować zagrać na ich zwycięstwo. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1448123 - 01/08/2007 17:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Astana - Rosenborg Mecz bedzie rozgrywany na stadionie Tobolu w Kostanai. Norwegowie mieli dluga podroz do przebycia i gwaltowna zmiane warunkow klimatycznych (w Kazachstanie zapowiadaja 32 stopnie Celsjusza). Astana w ciagu ostatnich kilku tygodni notuje bardzo dobre wystepy w lidze. Trener swietnie poukladal druzyne i jak do tej pory nie stracili oni bramki. Rosenborg bedzie mial ciezki mecz przed soba, nie wydaje mi sie zeby sie zbytnio forsowali. Wydaje mi sie, ze padnie 0 lub 1 bramka...nie jestem w stanie przewidziec dla ktorej strony bo wszystko zalezy od ustawien druzyn i przebiegu meczu.
Under 2,5 @1.96 BF Ilosc goli: 0 lub 1 @3.45 Expekt chodzi o ligę mistrzów oczywiście :>, ja się zasugerowałem, że też o ligę. W domu mają bilans 6-2-1 ; 16 - 3 i myślę, że zagrają podobnie jak wczoraj Zagłębie, co za tym idzie również gram underek.
|
Do góry
|
|
|
|
#1448142 - 01/08/2007 17:45
[Re: Baqu]
|
Pooh-Bah
|
Astana - Rosenborg Mecz bedzie rozgrywany na stadionie Tobolu w Kostanai. Norwegowie mieli dluga podroz do przebycia i gwaltowna zmiane warunkow klimatycznych (w Kazachstanie zapowiadaja 32 stopnie Celsjusza). Astana w ciagu ostatnich kilku tygodni notuje bardzo dobre wystepy w lidze. Trener swietnie poukladal druzyne i jak do tej pory nie stracili oni bramki. Rosenborg bedzie mial ciezki mecz przed soba, nie wydaje mi sie zeby sie zbytnio forsowali. Wydaje mi sie, ze padnie 0 lub 1 bramka...nie jestem w stanie przewidziec dla ktorej strony bo wszystko zalezy od ustawien druzyn i przebiegu meczu.
Under 2,5 @1.96 BF Ilosc goli: 0 lub 1 @3.45 Expekt chodzi o ligę mistrzów oczywiście :>, ja się zasugerowałem, że też o ligę. W domu mają bilans 6-2-1 ; 16 - 3 i myślę, że zagrają podobnie jak wczoraj Zagłębie, co za tym idzie również gram underek. Zle sie wyrazilem...konkretnie chodzilo mi o ostatnie 4 mecze
|
Do góry
|
|
|
|
#1448167 - 01/08/2007 17:56
[Re: seba30]
|
Pooh-Bah
|
Domzale - Dinamo Zagreb typ 2 @2,15 Expekt Ciekawy pojedynek zapowiada się w tej parze, obie drużyny dość pewnie wygrały swoje ligi w poprzednim sezonie. Domzale w I rundzie pokonało dwukrotnie SK Tirane 1-0(d) i 2-1(w), w lidze zaczeli już nieco gorzej (2 remisy 1-1 0-0). Dinamo dopiero w drugim meczu po dogrywce wyeliminowało drużynę Khazar Lenkoran 1-1(w) i 3-1pd (d), natomiast w lidze odnieśli 2 efektowne i wysokie wygrane 5-0 i 5-1 (obie u siebie). Teraz Dinamo czeka trudny mecz w Słowenii i myślę, że po takim kursie można spróbować zagrać na ich zwycięstwo. Pozdrawiam Kilka faktow dlaczego nie ruszam "dwojki": - Dinamo oslabione w ofensywie (Eduardo w Arsenalu oraz nie wystapia Mandzukic i Vugrinec) - Dinamo zagra bez trenera (Ivankovic zawieszony) Zapowiada sie kolejny mecz z cyklu "Zaglebie". Takze underek 2.5 @1.7 BF
|
Do góry
|
|
|
|
#1451929 - 02/08/2007 07:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2006
|
Domzale - Dinamo Zagreb typ 2 @2,15 Expekt Ciekawy pojedynek zapowiada się w tej parze, obie drużyny dość pewnie wygrały swoje ligi w poprzednim sezonie. Domzale w I rundzie pokonało dwukrotnie SK Tirane 1-0(d) i 2-1(w), w lidze zaczeli już nieco gorzej (2 remisy 1-1 0-0). Dinamo dopiero w drugim meczu po dogrywce wyeliminowało drużynę Khazar Lenkoran 1-1(w) i 3-1pd (d), natomiast w lidze odnieśli 2 efektowne i wysokie wygrane 5-0 i 5-1 (obie u siebie). Teraz Dinamo czeka trudny mecz w Słowenii i myślę, że po takim kursie można spróbować zagrać na ich zwycięstwo. Pozdrawiam Kilka faktow dlaczego nie ruszam "dwojki": - Dinamo oslabione w ofensywie (Eduardo w Arsenalu oraz nie wystapia Mandzukic i Vugrinec) - Dinamo zagra bez trenera (Ivankovic zawieszony) Zapowiada sie kolejny mecz z cyklu "Zaglebie". Takze underek 2.5 @1.7 BFjednak Dinamo dało radę i wygrało 2-1
|
Do góry
|
|
|
|
#1457162 - 03/08/2007 19:58
[Re: giede]
|
enthusiast
Meldunek: 22/05/2006
|
Hafnarfjordur (Islandia)/BATE Borysów (Białoruś) - Zagłębie Lubin (Polska)/Steaua (Rumunia) no i rzeczywiscie bylaby wielka szansa na gre w LM.... tylko raczej juz za pozno chyba ze jakis cud...
|
Do góry
|
|
|
|
#1469107 - 07/08/2007 22:15
[Re: solo24]
|
addict
|
Witam ponownie dzis rewanżowa kolejka kwalifikacji Ligi Mistrzow chociaż tym razem faworyci do awansu graja u siebie więc i kursy nie za bogate. Postanowiłem iż w tej kolejce wytypuje 4 mecze po 2 kazdego dnia na jednym kuponie. Dziś interesująco przedstawia się mecz Zeta Golubovici - Rangers. mój typ 1X Serbowie na własnym terenie będą starali się przynajmniej odrobić 2 bramki aby doprowadzić do dogrywki. Sądze ze nie stoją na straconej pozycji, w meczu ze Szkotami, ci drudzy z pewnością będą starali się w ciągu 90 min nie stracić swojej zaliczki z Glasgow. W poprzedniej kolejce Serbowie też wygrai na własnym terenie chyba 3:2 z zespołem litewskim jeśli sie nie myle. Co prawda Glasgow Rangers są o wiele lepszm zespołem lecz nie sądzę, że za wszelką cenę bedą sie starali wygrać raczej uzyskać korzystny rezultat. Beaitar Jerozolima - Kopenhaga mój typ 1 Mecz dwóch wyrównanych drużyn wygląda mi na remis, trochę sie go boje ale osobiście twierdzę że w tym spotkaniu może być dogryweczka. Izraelski futbol w ostatnim okresie zrobił niesamowity postęp zarówno w piłce pucharowej jak i reprezentacjnej. Przez wiele lat z powodow politycznych rozgrywali spotkania na neutralnym terenie i potrafili wygrywać te zawody tym bardziej kiedy teraz nie mają takich problemów i naprawdę mogą czuć sie naprawdę gospodarzem. Levadia Talin - Crvena Zvezda Belgrad typ 2 Serbowie wygrali z Estończykami u siebie 1:0 i mają jednobramkową zaliczkę przed rewanżem powinni ją obronić i to na luzie nie sądzę ze mistrz Estonii prezentuje jakiś wspaniały poziom powinni wygrać ponownie tym bardziej że Levadia zmuszona jest do gry ofensywnej ze względu na wynik, myślę że Serbowie którzy przewyższają swojego rywala pod względem piłkarskim i doświadczeniem będą mieli trochę tych sytuacji strzeleckich aby umieścić piłkę w bramce gospodarzy. FK Sarajewo - Genk typ 10 Bośniacy sprawili najwiekszą niespodziankę w zeszłym tygodniu kiedy pokonali zespól belgijski 2:1. Niewatpliwie Sarajewo ma niesamowita okazję by wygrać tą rywalizację jesli nie przegra spotkania na własnym terenie. Sa realne szanse nawet na zwycięstwo, teren bardzo trudny do grania dla Genk mogą nie odnieść zwyciestwa skoro ta sztuka nie powiodła się na własnym boisku kursy na każdą z tych drużyn takie same, lecz więcej do powiedzenia powinni miec Bośniacy grający przed własna widownią. Osobiście uważam, że padnie remis i Belgowie marzenia o Champions League bedą musieli odłożyć co najmniej do przyszłego roku. Fawotytem do awansu jest dla mnie FK Sarajewo jeśli tego nie wykorzystają to będą mieli czego załować Z innych spotkań moje typy Bate Borisów - Hafnarfjordur typ 1 lub 1X Slavia Praga - MSK Zylina typ 1 lub 1X Elfsborg Boras - Debreczyn typ 1 Sheriff Tiraspol - Besiktas X2 dla ryzykantów 1 lub X na singla po wysokim kursie. Mój kurs z tych 4 meczy około 10 zł za każdą żlotóweczkę Zapraszam do podawania swoich typów i dyskusji.
|
Do góry
|
|
|
|
#1469109 - 07/08/2007 22:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
A co myslisz o meczu Rangersow ale na 3 gole ? Mysle ze powinno wpasc a placa 1,9 czyli niezle
|
Do góry
|
|
|
|
#1469122 - 07/08/2007 22:37
[Re: PetePistol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Levski Sofia – Tampere United Typ: 1 (-1.5) Kurs: 2.09 Buk: Betfair Stawka: 7/10 Porażka Levskiego w pierwszym meczu drugiej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów była jedną z większych niespodzianek tej fazy rozgrywek. Jednak potwierdziło się wszystko to, co przed meczem wiedziano czyli, że Bułgarzy o wiele lepiej prezentują się na własnym stadionie oraz, że drużyna dopiero wkracza w nowy sezon. Mimo to gospodarze dzisiejszego pojedynku pozostawili po sobie niezłe wrażenie, dlatego też w rewanżowym spotkaniu zdecydowanie stawiam na podopiecznych Stoiłowa. Piłkarze z Sofii nie tylko powinni to spotkanie wygrać, ale również rozstrzygnąć losy dwumeczu na swoją korzyść. I choć daleko mi do lekceważenia umiejętności Finów, tak obok kursu @2.09 na zwycięstwo Levskiego z handicapem przejść obojętnie po prostu nie mogę. W następnej rundzie na Bułgarów czekać będzie zwycięzca pary Rosenborg – Astana (jest wielce prawdopodobne, że będą to Norwedzy) i niewykluczone, że Liga Mistrzów ponownie zawita na Stadion im. Georgi Asparuchowa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1471136 - 08/08/2007 07:12
[Re: maciekm79]
|
addict
|
Rzeczywiście typ na Slavie Praga jesr kuszący lecz niski coś będę jednak musiał coś zagrać jutro , bo dzis nie zdążyłem wysłać swoich typów moze to i lepiej bo niestety Serbowie przegrali z Rangersami na 10 min przed końcem spotkania a jednak okazali sie słabsi kurs 1,50 na szkocki zespół też był obciązony pewnym ryzykiem w drugim spotkaniu była dogryweczka bo Beaitar też strzelił tylko jedną bramkę w regulaminowym czasie gry. Nie myślałem,że Levski Sofia odpadnie z rywalizacji z Tampere Utd to duża niespodzianka w kontekście awasnu a tak właściwie awansowali ci którzy mieli awansować Dinamo Zagrzeb, Rangers, Fc Kopenhaga. Jutro też prawdopodobnie awansują bardziej faworyzowane zespoły niespodziankę może zrobić FK Sarajewo który przed rewanżem są w dobrej sytuacji ewentualnie MSK Zylina może osiągnąć bramkowy remis choć z drugiej strony nie sądzę by czeska Slavia pozwoliła się wyeliminować niczego nie można wykluczyć. Na jakiś korzystny wynik dla Zagłębia raczej nie liczę nawet jeśli w ciągu 90 min doprowadziliby do dogrywki to uznam to za kolejny cud piłkarski nad Wisłą. Jeśli zagram to za drobne 10-25 zeta jutro to i tak trzeba będzie pociągi puszczać by kurs oscylował w granicach 8-10 do jednego
|
Do góry
|
|
|
|
#1472055 - 08/08/2007 21:10
[Re: kamasutra]
|
veteran
Meldunek: 16/01/2006
|
Wlasnie Bet-at-home zciagnal oferte na bialorusinow z islandczykami...Walek? Pewnie ktos postraszyl gruba kasa...
|
Do góry
|
|
|
|
#1472161 - 08/08/2007 22:56
[Re: kamasutra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
FK Sarajewo - GENK 2 2.45
Przed tygodniem doszło do sporej niespodzianki gdzie miejscowy Genk przegrał z Sarajewem 1-2.Powiem szczerze jestem pełen uznania dla graczy z Bosni ktorzy dopieli swego i pokonali zdecydowanie silniejszego rywala i to na ich terenie jednak w rewanzu może byc zgoła odwrotnie.W sobote obie druzyny grały mecze ligowe Sarajewo pewnie pokonało 4-1 Orasje zas Genk 3-1 Cercle Brugge.Gospodarze stoja przed olbrzymia szansa zagrania w III rundzie kwalifikacji LM gdzie czeka juz Dynamo Kijów.Ja jednak jestem przekonany na 90% ze Belgowie tego meczu nie przegraja ale czy awansuja tego nie wiem jednak stawka meczu jest bardzo duza.Rozwazałem typ na over 2.5 i czysta 2 na Genk jednak typ jaki proponuje Profek 2.45 mnie bardzo zachecił do grania.Składy na dzisiejszy mecz:
FK Sarajevo: Alaim, Hadzic, Basic, Milosevic, Muharemovic, Bucan, Grujic, Maksimovic, Saraba, Babic, Rascic
RC Genk: Bailly, Cornelis, Matoukou, Caillet, Mikulic, De Decker, Toth, Vrancken, Alex, Soetaers, Bosnjak
Licze ze duet napastników chorwacki Ivan Bosnjak (kiedys gwiazda Dynama Zagrzeb) bedzie równie skuteczny jak i jego kolega z druzyny Tom Soetaers i zapenia swojej druzynie upragnione zwyciestwo i awans do III rundy kw.LM
|
Do góry
|
|
|
|
#1473388 - 09/08/2007 03:30
|
Pooh-Bah
|
FC Levadia Tallinn - FK Crvena Zvezda Czytalem pomeczowe raporty z pierwszego spotkania. Jak sie okazalo Crvena Zvezda grala strasznie chaotycznie i niepoukladanie - moze to dlatego, ze niektorzy zawodnic wystepuja ze soba po raz pierwszy wiec nie sadze zeby sytuacja zmienila sie diametralnie w ciagu tygodnia. Kolejna kwestia to nieporadnosc serbskiej ofensywy. Napastnicy pokazali sie w zlym swietle, a pomoc nie byla w stanie "wyplynac na powierzchnie" i grac jak przystalo na ofensywnie ustawiona druga linie. Jedyny pozytywny akcent w serbskiej druzynie to defensywa, ktora jest na prawde dosc solidna - i wydaje mi sie, ze na tyle solidna zeby utrzymac dzisiejsze ewentualne ataki gospodarzy. Piszac "ewentualne" mam na mysli gre Levadii bowiem wydaje mi sie ze beda oni grali tak jak w pierwszym spotkaniu czyli na zero z tylu. Ostatnio serbowie grali jakis sparing z nizsza liga i gra przebiegala niemalze identycznie jak z Levadia. Gole strzelone w ciagu ost 5min! spotkania daly im zwyciestwo 2-0. Przewiduje nudny mecz do polowy (remis) i jakas bramke lub dwie serbow w drugiej polowie.
Levadia Tallinn - Crvena Zvezda X/2 @4.4 Levadia Tallinn - Crvena Zvezda X [HT] @2.15 Levadia Tallinn - Crvena Zvezda under 2,5 @1.75 (kursy GB) Szczegola analiza. Przejrzeniu kilku(nastu) wiarygodnych zrodel, czytanie pomeczowych raportow...i wszystko o KANT DUPY POTLUC gdyz wchodzi tylko 1z3 typow i to w dodatku grany za srednia stawke. Wlasnie dlatego coraz bardziej odchodze od PN, a przerzucam sie na teniska... Cheers!
|
Do góry
|
|
|
|
#1479359 - 10/08/2007 22:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Ajax Amsterdam - Slavia Praga Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: Ajax Amsterdam 1.18 FK Sarajevo - Dynamo Kijów Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: Dynamo Kijów 1.20 Sparta Praga - Arsenal FC Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: Arsenal FC 1.20 Toulouse FC - Liverpool FC Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: Liverpool FC 1.13 Valencia - IF Elfsborg Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: Valencia 1.10 FC Sevilla - AEK Ateny Kto zakwalifikuje się do następnej rundy? - Typ: FC Sevilla 1.20 AKO: 2.53 Mam zamiar zagrać takie coś w Bwin dosyć grubo. Myśle, że na eliminacjach do LM można nieźle zarobić. Dla mnie jakby któryś z tych typów nie wszedl to by byla spora niespodzianka.
|
Do góry
|
|
|
|
#1489059 - 13/08/2007 19:07
[Re: adingh]
|
journeyman
Meldunek: 06/05/2007
|
Ostatnia runda kwalifikacji Ligi Mistrzow. Tureckie Fenerbahce zagra z Anderlechtem, w ktorym wystepuje Polski obronca Marcin Wasilewski. Anderlecht ma ogromne klopoty ze zdobywaniem bramek w tym sezonie, oba wygrane ligowe mecze zakonczyly sie wynikami 1:0. Klub z Brukseli zwycieskie bramki strzelal w koncowkach spotkan (jedna z nich zdobyl wlasnie Wasilewski), co nie wystawia dobrego swiadectwa napastnikom tego klubu. Fenerbahce zainaugurowalo rozgrywki od niespodziewanej wyjazdowej porazki z Istanbulsporem 0:2. Ze wzgledu na mecz eliminacji LM mecz rozegrano juz w piatek, a zawodnicy Fenerbahce byli juz chyba myslami przy konfrontacji z belgijskim zespolem. Wydaje sie, ze srodowa potyczka bedzie nudnym widowiskiem. Obie ekipy z pewnoscia zagraja bardzo uwaznie w defensywie, tak by nie stracic gola, majac w zanadrzu rewanz na stadionie Constant'a Vanden Stock. Biorac pod uwage skutecznosc napastnikow obu zespolow w ostatnich meczach oraz fakt, iz w pierwszych meczach europejskich pucharow z reguly dominuje zachowawczy styl gry nie spodziewam sie gradu bramek na stadionie Fenerbahce. Mysle, ze maksymalnie w tym meczu zobaczymy 2 gole i dlatego stawiam 5 jednostek na takie rozwiazanie. 15.08. Fenerbahce - Anderlecht Typ: under 2.5 @1.82 Stawka: 5 10bet Pozdrawiam sport-stats
|
Do góry
|
|
|
|
#1489431 - 13/08/2007 21:52
[Re: As]
|
stranger
Meldunek: 13/07/2004
|
Dawno mnie tu nie bylo i mysle ze czas przeprowadzic analize kilku spotkan ktore przed nami RED BULL SALZBURG - SZACHTAR DONIECK Jak wszyscy dobrze pamietamy Szachtar w zeszlym roku w 3 rundzie kwalifikacji LM wyeliminowal Legie, nastepnie w fazie grupowej gral ze zmiennym szczesciem ( m.in. przegral z Roma 0:4 by w rewanzu wygrac 1:0, ponadto dwukrotnie zremisował z Olympiakosem Pireus i zremisowal 2:2 u siebie z Valencja). Przed tym sezonem Mircea Lucescu pozbyl sie jednak kilku czolowych zawodnikow ( Ciprian Marica -> VFB Stuttgart, Matuzalem -> Real Saragossa oraz Elano Manchester City). Jedynym godnym zauwazenia wzmocnieniem jest zakup Cristiano Lucarelliego z Livorno, ktory powinien poprawic nieco skutecznosc zespolu z Doniecka). W ostatnich 2 sezonach w europeiskich pucharach Szachtar wygral tylko 3 z 11 rozegranych spotkan na wyjezdzie ( w tym 3:2 z Legia) i uwazam ze bedzie staral sie wywalczyc w Salzburgu wynik ktory pozwoli na odrobienie strat na swoim stadionie ( remis lub jednobramkowa porazka). Red Bull Salzburg to taka Chelsea Europy Srodkowej. Pojawil sie bogaty sponsor ktory oczekuje wygranych na miedzynarodowej arenie i udanej promocji. W zeszlym sezonie z tym klubem byly juz wiazane spore nadzieje i po pokonaniu w drugiej rundzie eliminacji FC Zurych trafili na Valencje i po twardej walce nieznacznie ulegli wyzej notowanemu rywalowi. Zespol ten posiada w swojej kadrze dobrych i doswiadczonych zawodnikow ( Alexander Zickler, Vratislav Lokvenc, Nico Kovac, Ezeqiel Carboni oraz Johan Vonlanthen). Wielkim atutem bedzie rowniez ceniony na swiecie trener GIOVANNI TRAPATTONI, ktory wedlug mnie doprowadzi ten zespol do awansu do LM. Uwazam, ze w pierwszym meczu gospodarze pokaza swoja wyzszosc a ewentualnych szans Szachtara upatrywalbym w rewanzu RED BULL SALZBURG- SZACHTAR DONIECK Typ 1 Bwin: 2.00 betsson: 2.25 expekt: 2.30 Bet-at-home: 2.20 sts: 2.30
|
Do góry
|
|
|
|
#1489453 - 13/08/2007 22:06
[Re: mejor-pl]
|
stranger
|
SPARTAK MOSKWA - CELTIC GLASGOW Trener Gordon Strachan ma bardzo specyficzny sposob przygotowywania zespolu do sezonu. Jego podopieczni w pierwszych spotkaniach od kilku sezonow prezentuja sie bardzo ociezale i na ich nieszczescie w tym okresie przypadaja eliminacje LM. Nie inaczej jest w tym sezonie. Na inauguracje Celtic podejmowal Kilmarnock i ku rozpaczy miejscowych kibicow przez caly mecz nie potrafil sforsowac obrony gosci ( mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0). W miniony weekend zespol A. Boruca i M. Zurawskeigo wprawdzie wygral z Falkirk 4:1 ale wynik ten zupelnie nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Celtic od poczatku gral slabo i w efekcie przegrywal 1:0. Wyrownal po strasznym zamieszaniu i samobojczym trafieniu jednego z obroncow. Gospodarze opadli z sil i nie wytrzymali nerwowo czego efektem byla czerwona kartka i bramki dle Celticu. Uwazam jednak ze w obecnej formie Celtic nie sprosta w pierwszym meczu bardzo dobrze spisujacemu sie Spartakowi, ktory jest liderem swojej ligi z 5-cio punktowa przewaga nad kolejnym zespolem). Mysle ze Celtic bedzie liczyl na to ze 2 tygodnie miedzy pierwszym a drugim meczem pozwola im odzyskac swiezosc i odrobic ewentualne straty z Moskwy, gdzie nikomu nie gra sie latwo Typ 1 Bwin: 1.85 STS: 1.90 Expekt: 1.85 Bet-at-home: 1.85 Betsson: 1.85
|
Do góry
|
|
|
|
#1489490 - 13/08/2007 22:32
|
stranger
|
GLASGOW RANGERS- CRVENA ZVEZDA BELGRAD Zgadzam sie z AS19. Ekipa z Glasgow spisuje sie w tym sezonie rewelacyjnnie. Moze i rywale nie byli zbyt mocni ale 4 wygrane bez straty gola w 4 spotkaniach niewatpliwie robia wrazenie i mysle ze w pierwszym meczu Rangersi zrobia wszystko zeby do Belgradu pojechac z dwubramkowa zaliczka. Crvena Zvezda dosyc szczesliwie przeszla w 2 rundzie kwalifikacji Levadie Tallin a zespol ze stolicy Estonii na pewno do potentatow nie nalezy. Typ 1 Bwin: 1.55 STS: 1.70 Bet-at-home: 1.60
|
Do góry
|
|
|
|
#1489546 - 13/08/2007 23:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Oglądałem mecz Celtów z Kilmarnock i muszę powiedzieć, ze takiej nędzy dawno nie widziałem. Kompletny nieład i nic więcej. Strachan wykonał przepiękną autodestrukcję zespołu, co widać było już w końcówce poprzedniego sezonu. Ten gość kompletnie się pogubił, kupuje co rusz jakiś grajków, tyle że coraz gorszego sorta. Skład ciągle się zmienia, a gra coraz gorsza. Patrząc na te pobojowisko, to nie daję Szkotom najmniejszych szans w Moskwie. Nie wiem, na co liczy Strachan, chyba tylko na Nakamurę, choć i jest pod formą. Celtic zresztą na wyjazdach spisuje się gorzej niż mizernie, a jeśli już udało nie przegrać, to najczęściej dzięki Borucowi. Spartak odwrotnie do Celticu. Gra rewelacujnie i zasłużenie przewodzi w lidze. Widać, że to zgrany kolektyw. Także kadra bardzo mocna. Reasumując: Celtic jest na najlepszej drodze, by powtórzyć swój historyczny wyczyn z Artmedią ( czego im zresztą życzę ) Ja w tym spotkaniu zagram 1 i jakieś handi, bo Spartak wygra to dwiema bramkami conajmniej Będę trzymał za nich kciuki MAŁADCY
|
Do góry
|
|
|
|
#1491464 - 14/08/2007 05:53
[Re: zublos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Powiem tak: niech się Strachan modli, żeby Artur mógł zagrać w środę, bo obecny bramkarz Celtów jest strasznie niepewny. A na trudnym terenie w Moskwie trzeba liczyć się z tym, że rywal będzie atakował częściej niż Falkirk. Dużym problemem jest atak: nieskuteczni Żurawski i Hasselink, natomiast Miller to zawodnik, który robi ogromną robotę, ale jakoś bramek strzela wyjątkowo mało.
Aczkolwiek mimo wszystko Celtic ma dwa poważne argumenty, dzięki którym potrafi wygrywać nawet wtedy, kiedy gra układa się niezbyt dobrze - Nakamura i Hasselink. Tego drugiego krytykowałem, ale prawda jest taka, że jeden rzut rożny może mu starczyć do strzelenia gola.
Jeżeli piłkarze z Glasgow zagrają tak, jak w sobotę, to będzie im ciężko awansować do LM - aczkolwiek powtórki z przed roku bym nie oczekiwał - nie przesadzajmy z siłą Spartaka.
|
Do góry
|
|
|
|
#1491707 - 14/08/2007 07:44
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
nie przesadzajmy z siłą Spartaka.
ano własnie , mogłby ktos tak w 2-3 zdaniach napisac co w spartaku słychac ? ogladalem celtow w tych 2 spotkaniach i wygladali marnie wiec pomyslalem (jak reszta zapewne) spartak ma ich na miekko ale...no wlasnie , pojecia nie mam o ruskich ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1491715 - 14/08/2007 07:51
|
enthusiast
Meldunek: 21/03/2007
|
Wszystko wskazuje na to, że Boruc nie zagra w Moskwie co jest bardzo dużym osłabieniem, ponieważ Mark Brown to nie ten poziom. Co do formy napastników to VGH to jakies nieporozumienie, chłopaczyna w przystąpił do sezonu zupełnie nie przygotowany, nie da się ukryć ze daleko mu do optymalnej formy. Następnie Magik... szkoda pisac i tak nie zagra :P, Miller osobiscie mnie nie przekonuje,taki średniak. Formacja pomocy również kabaret. Brown warty 4,4mln - to chyba jakis żart nie widze w nim zawodnika wartego az taką kwotę, no ale cóz jak Celtic stać to ich sprawa. No i najważniejsza sprawa to obrona. W meczu z Killie nie miali moze az tyle roboty ale na wyjeżdzie z Falkirk okazało sie jak dobra jest defensywa. Bedąc już przy mecz z Falkirk to musze powiedziec ze tylko ich brak koncentracji do konca spotkania spowodował ze celtic wygrał to spotkanie 1-4 (wynik nie odzwierciedal jedank az takiej przewagi na boisku). No ale wrócę do tej obrony, hehe w tym meczu moją uwagę zwrócił wysoki napastnik Falkirk Higdon który z łatwością dochodził do strzałów z główki (gol). Ciekawe jak to bedzie wyglądało z napastnikiem PAVLYUCHENKO ktory umiejętnościami sporo przewyższa w/w. Podzielam zdanie Beticos'a i również stawiam na wygraną lidera rosyjskiej ligi. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1491972 - 14/08/2007 10:49
[Re: Tijk]
|
old hand
Meldunek: 17/01/2006
|
Witam,Na poczatku wspomne tylko ze Spartakowi grozi odjecie pkt w lidze za rasistowskie zachowanie swoich kibicow i to w dodatku wzgledem swojego pilkarza... Ja propnuje nastepujaco: Werder Brema - Dinamo Zagrzeb Typ:1Werder stracil coprawda Klose,ale mysle ze Ci co doszli jakos zalataja dziure po Mirku. To ostatnia runda przed Grupami LM wiec nie wydaje mi sie by badz co badz duzo bardziej zgrany i doswiadczony zespol jak Werder wypusci z rak szanse zagrania kolejny raz w LM, zwlaszcza ze trafil mu sie rywal nizszej klasy. Z uwagi iz pierwszy mecz graja u siebie to nie ma wyjscia jak wygrac by czasem nie jechac do Chorwacji majac np remis po pierwszym spotkaniu!!! Valencia - Elfsborg Typ:1Roznica miedzy tymi druzynami ogromna, wrecz przepasc. Szwedzi i tak udanym losowaniem dostali sie do tej rundy pokonujac mizernych od kilku lat Wegrow. Obawialbym sie tylko jednego, Valencia ma w nawyku grac atak pozycyjny a Szwedzi nie maja wyjscia jak tylko bronic, takze tylko zeby im sie nie udalo. Wedlug mnie pewne jest to, ze jesli Valencia strzeli gola to juz wygrali, kwestia potem ile Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1492230 - 14/08/2007 17:49
[Re: Tfete]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Cytat z celticpoland.com: Nie ma co się oszukiwać, Celtic przybywa do Moskwy w celu uniknięcia jak najwyższej porażki. Porażki, która zaprzepaściłaby jego szanse w rewanżu na Parkhead. Niewątpliwie, gdyby „The Bhoys” znajdował się w formie porównywalnej do tej, jaką ma Spartak, nastroje i cele meczu na Łużnikach byłyby zupełnie inne. Jednak to Rosjanie znajdują się w środku sezonu, a remis bądź nieznaczną porażkę mistrzów Szkocji będzie można uznać za pozytywny rezultat, bo na Celtic Park Spartak w piłkę już tak łatwo nie pogra. Drużyna Gordona Strachana musi jednak mieć o co grać w rewanżu, gdyż takich strat jak z przed dwóch lat ze słowacką Artmedią (0:5) odrobić nie zdoła.Jeżeli nawet Celtic zakłada porażkę w Moskwie, to ja więcej pytań nie mam Co do innych meczów, to kilka luźnych spostrzeżeń: Benfica - Kopenhaga Spokojne zwycięstwo Benfici, która jeżeli chce awansować, to musi wygrać na eStadio da Luz. Duńska piłka przeżywa ostatnio regres, a przed rokiem te zespoły grały ze sobą w rundzie grupowej LM, i w Portugalii spokojnie (3:1) wygrali gospodarze. Werder - Dinamo Zagrzeb Tutaj bym uważał na Werder i ten mecz definitywie odpuszczam. Bremeńczycy podobno niezbyt dobrze zaprezentowali się w Bochum, a bez Fringsa i Borowskiego będzie im tutaj bardzo ciężko, tym bardziej, że goście bardzo dobrze prezentują się w rodzimej lidze. Co prawda liga chorwacka nie należy do najmocniejszych, ale fakt faktem, że jej siłę zweryfikuje boisko. Za niski kurs jak na nerwy, które mogą czekać stawiających. Sevilla - AEK To co zobaczyłem w pierwszym meczu o Superpuchar Hiszpanii to było cudo. Ciężko powiedzieć, że Sevilla grała pressingiem - to była istna szarańcza. Nie widzę jakichkolwiek szans dla gości tutaj i możliwe, że zdecyduję się nawet na handicap, aczkolwiek obawiam się trochę obrony Częstochowy ze strony Greków - mimo to spokojna wygrana gospodarzy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1492276 - 14/08/2007 18:31
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2005
|
Kadra Anderlechtu na mecz z Fenerbahçe : Biglia, Boussoufa, Da Silva, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Tchite, Théréau, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka
|
Do góry
|
|
|
|
#1493401 - 15/08/2007 01:34
[Re: bolo_lacznik]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
nie przesadzajmy z siłą Spartaka.
ano własnie , mogłby ktos tak w 2-3 zdaniach napisac co w spartaku słychac ? ogladalem celtow w tych 2 spotkaniach i wygladali marnie wiec pomyslalem (jak reszta zapewne) spartak ma ich na miekko ale...no wlasnie , pojecia nie mam o ruskich ;-) Na BA forum wiara pisze, ze Spartakowi bardziej zalezy na wygraniu ligi rosyjskiej i ze moga sobie olac LM, ale dla mnie takie tlumaczenia sa troszke bezpodstawne. Ja sie jeszcze zastanawiem nad tym meczem, cos za duzo ludzi chce to grac, a to zawsze zle wrozy
|
Do góry
|
|
|
|
#1494345 - 15/08/2007 04:51
|
addict
Meldunek: 24/05/2005
|
Werder - Dinamo Niestety mam bardzo malo informacji o zespole Dinamo Zagrzeb,dlatego nie jestem w stanie porownac ich z druzyna Werderu. Co do Werderu to moge napisac,ze przygotowania do nowego sezonu byly katastrofalne,az 15 zawodnikow bylo kontuzjowanych.Odejscie Klose pozostawilo duza dziure w ataku,nie udalo sie sciagnac dobrego nastepcy.W sparingach az 4 porazki z rzedu,druzyna nie jest zgrana,wyglada zmeczona,do tego nadal plaga kontuzji (Wome,Fritz,Owomoyela,Borowski,Frings i Hunt).Jedyne co cieszy,ze jutro zobaczymy kapitana Baumanna i Carlosa Alberto,w ataku ma zagrac Sanogo i prawdopodobnie Schindler. Niezakwalikowanie sie do LM przez Werder bedzie strata na ok.18 milionow euro,ta drobna suma jest potrzebna nie tylko na rozbudowe stadionu (ok.60 milionow euro),ale takze na dalsze rozwijanie sie klubu. Dzis Klaus Allofs powiedzial,ze ten mecz jest o wiele wazniejszy niz sobotnie spotkanie z Bayernem,dlatego tez wystawiono premie za zakwalifikowanie sie do LM w wysokosci 1200 euro za kazdy punkt zdobyty w ubieglym sezonie,a bylo ich az 66,to znaczy,ze premia moze wynosic az 80 tys. euro dla poszczegolnych pilkarzy. Jak juz pisalem,niemam zadnych info o klubie z Chorwacji,dlatego nie jestem w stanie przewidziec tego spotkania.
|
Do góry
|
|
|
|
#1494844 - 15/08/2007 06:19
[Re: WERDER12]
|
stranger
|
GLASGOW RANGERS- CRVENA ZVEZDA BELGRAD 1:0 troche szczesliwie ale szczescie sprzyja lepszym Najwazniejsze ze pierwszy tym wszedl i mam nadzieje ze z reszta bedzie podobnie. Teraz analiza jeszcze jednego spotkania. BATE BORISOV- STEAUA BUKARESZT Mistrz Bialorusi prezentuje sie w tym sezonie calkiem niezle. Jest liderem swojej ligi i wygrala 12 z 15 rozegranych spotkan. Swoja przygode z Liga Mistrzow w tym sezonie zaczeli juz od I rundy eliminacji w ktorej zmierzyli sie z APOELem Nikozja. Awans wywalczyli dopiero po dogrywce, nastepnie w II rundzie zmierzyli sie z mistrzem Islandii (3:1 na wyjezdzie i 1:1 u siebie). Na uwage zasluguje fakt ze w obu tych meczach przegrywali 1:0 i jezeli w ten sposob rozpoczna spotkanie ze STEAUA to moga sie pozegnac z marzeniem o dobrym wyniku. STEAUA w spotkaniach z Zaglebiem Lubin nie zaprezentowala jakis wyjatkowych umiejetnosci, ale oba spotkania wygrala. Jest zespolem grajacym niezwykle skutecznie i po 3 kolejkach ligi rumunskiej jest liderem z kompletem punktow. Mysle ze wicemistrz Rumunii nie bedzie chcial czekac z rozstrzygnieciem rywalizacji do drugiego meczu i juz w pierwszym pokusi sie o przekonywujace zwyciestwo. Nie ma co ukrywac ze wszystkie atuty przemawiaja ze STEAUA ( doswiadczenie, umiejetnosci pilkarskie, szeroka kadra, budzet oraz ambicje klubu) i kazdy inny wynik niz wygrana zespolu z Bukaresztu bedzie spora niespodzianka. Typ 2 Bwin: 1.75 Bet-at-home: 1.85 STS: 1.85
|
Do góry
|
|
|
|
#1495107 - 15/08/2007 10:12
|
member
Meldunek: 10/11/2006
|
Bate w pełni sezonu, do tego bezapelacyjnie rządzi w lidze. Stjuła nie oszukujmy, nic nie pokazała w meczu ze słabo grającym Zagłębiem, a przynajmniej nie tyle na ile ja stac. W lidze wygrywa acz podobno wymęcza kolejne zwyciestwa. Potweirdza sie ze Hagi to marny trener. Zapewne BATE w ocecnej chwili prezentuje podobny poziom co Zaglebie. Za nieco wyzszy kurs mozna miec Spartak, ktory wydaje sie pewniejszy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1495202 - 15/08/2007 17:05
[Re: DJ_wAgLiK]
|
member
Meldunek: 21/06/2007
|
werder-dinamo over 2.5 obie druzyny graja ofensywna pilke ponadto werder to typowo overowa druzyna dinamo w swojej lidze na pierwszym miejscu werder ma klopoty kadrowe mysle stac dinamo na strzelenie bramki werderowi kurs 1.6 totomix
|
Do góry
|
|
|
|
#1495335 - 15/08/2007 18:21
[Re: ryzy9]
|
Pooh-Bah
|
[b]Werder Brema - Dinamo Zagrzeb Typ:1Werder stracil coprawda Klose,ale mysle ze Ci co doszli jakos zalataja dziure po Mirku. To ostatnia runda przed Grupami LM wiec nie wydaje mi sie by badz co badz duzo bardziej zgrany i doswiadczony zespol jak Werder wypusci z rak szanse zagrania kolejny raz w LM, zwlaszcza ze trafil mu sie rywal nizszej klasy. Z uwagi iz pierwszy mecz graja u siebie to nie ma wyjscia jak wygrac by czasem nie jechac do Chorwacji majac np remis po pierwszym spotkaniu!!!
Dinamo Zagrzeb, czyli jak piszesz "rywal nizszej klasy" ostatni mecz przegrało 4 listopada 2006 roku i już to daje mi dużo do myślenia. Meczu z ich udziałem, niestety, nie widziałem, ale Chorwaci grać w piłkę potrafią. Wielu gra w najlepszych ligach europejskich. Dziurę po Klose "jakoś" można załatać, ale właśnie tylko jakoś Werder miał sporo kłopotów, jest tam też sporo zmian. Na pewno ta drużuna nie jest dobrze przygotowana, a już na pewno nie jest to ten Werder, który znamy Granie na nich po tak niskim kursie jest dobre dla kamikadze Moim zdaniem ten mecz lepiej odpuścić, ew. zaryzykować małą stawkę na jakieś handi na gości Ja osobiście odpuszczam
|
Do góry
|
|
|
|
#1495374 - 15/08/2007 18:37
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
Zgodze sie z rene , ja osobiscie gram na awans Dinama (kurs 4 ).Sadze ze niemieckie zespoly w obcnej CHL nic nie "zrobia " .Patrzac na sklady tej trojki to nasuwa mi sie jedna kwestia ze bedzie to najgorszy sezon druzyn bundesligi w tych elitarnych rozgrywkach od kilku sezonow . Zreszta zespoly z bylej Jugoslawi z roku na rok sa coraz grozniejsze i pragna grac w LM .Dzis gram x2 na Dinamko
|
Do góry
|
|
|
|
#1495437 - 15/08/2007 19:06
[Re: Tomasz Frankowski]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/04/2005
|
Witam. Odnośnie meczu Spartak - Celtik. Pewnie większość z Was już wie, ale pomimo to może ktoś jeszcze wyciągnie jakieś wnioski dla siebie na podstawie wypowiedzi menadżera mistrza Szkocji Gordona Strachana (źródło Onet.pl).
"Menedżer Celtiku Glasgow, który w III rundzie eliminacji Ligi Mistrzów zmierzy się w środę ze Spartakiem Moskwa, nie ukrywa swojego niezadowolenia z faktu, że jego zespół będzie musiał grać na sztucznej nawierzchni w Moskwie. Według Strachana, to że jego zespół będzie musiał grać w całkowicie nieznanych warunkach, jest przykładem na to, jak bogaci są faworyzowani kosztem biednych.
Według Strachana, to że jego zespół będzie musiał grać w całkowicie nieznanych warunkach, jest przykładem na to, jak bogaci są faworyzowani kosztem biednych.
- Do tej pory nie komentowałem tego, ale myślę, że czas przerwać milczenie - mówi Strachan. - To bardzo dziwne, że będziemy grali na takiej nawierzchni. Szkocki Dunfermline w europejskich pucharach musiał grać na St Johnstone's bo u siebie, na East End Park mieli właśnie sztuczną nawierzchnię. Oficjane tłumaczenie UEFA brzmi, że nawierzchnia na stadionie Dunfermline była pierwszej generacji, a ta w Moskwie jest drugiej generacji, czyli lepsza.
- Myślę, że to po prostu faworyzowanie bogatych - podkreśla Strachan. - Oczywiście, że można grac na takiej nawierzchni, jeśli ma się czas, żeby się do niej przyzwyczaić. Moi piłkarze nie mają tego luksusu - dodał szkocki menedżer."
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1495478 - 15/08/2007 19:41
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/12/2005
|
[b]Werder Brema - Dinamo Zagrzeb Typ:1Werder stracil coprawda Klose,ale mysle ze Ci co doszli jakos zalataja dziure po Mirku. To ostatnia runda przed Grupami LM wiec nie wydaje mi sie by badz co badz duzo bardziej zgrany i doswiadczony zespol jak Werder wypusci z rak szanse zagrania kolejny raz w LM, zwlaszcza ze trafil mu sie rywal nizszej klasy. Z uwagi iz pierwszy mecz graja u siebie to nie ma wyjscia jak wygrac by czasem nie jechac do Chorwacji majac np remis po pierwszym spotkaniu!!!
Dinamo Zagrzeb, czyli jak piszesz "rywal nizszej klasy" ostatni mecz przegrało 4 listopada 2006 roku i już to daje mi dużo do myślenia. Meczu z ich udziałem, niestety, nie widziałem, ale Chorwaci grać w piłkę potrafią. Wielu gra w najlepszych ligach europejskich. Dziurę po Klose "jakoś" można załatać, ale właśnie tylko jakoś Werder miał sporo kłopotów, jest tam też sporo zmian. Na pewno ta drużuna nie jest dobrze przygotowana, a już na pewno nie jest to ten Werder, który znamy Granie na nich po tak niskim kursie jest dobre dla kamikadze Moim zdaniem ten mecz lepiej odpuścić, ew. zaryzykować małą stawkę na jakieś handi na gości Ja osobiście odpuszczam chcialbym jeszcze dodac ze werder zagra bez borowskiego fringsa fritza a wiec troszke nmaja zdekompletowana pomoc w ktorej beda musieli rzadzic diego i carlos alberto i mnie sie zdaje ze to troszke za malo tym bardziej ze icho forma ne jest najwyzsza
|
Do góry
|
|
|
|
#1495658 - 15/08/2007 22:05
[Re: takizwykły]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
UEFA Champions League - qualification Spartak Moskva vs. Celtic GlasgowData: Sierpień 15, 2007 / 18:00:00 vs. III runda eliminacji Ligi Mistrzów i trafiają na siebie dwa bardzo dobre zespoły. Celtic przyjeżdża do Moskwy i o wywiezienie korzystnego rezultatu będzie miał bardzo ciężko. Spartak w lidze wygrywa mecz za meczem i jest liderem tabeli. Celtic po bezbramkowym remisie na własnym stadionie Kilmarnock, co prawda ograł na wyjeździe Falkirk 4:1, lecz nie przekonał. W drużynie mistrzów Szkocji zabraknie w bramce Artura Boruca i jak się przed chwilą dowiedziałem - Jana Vennegoora Of Hesselinka. Wobec tego Strachan zapewne zagra jednym napastnikiem - Millerem. Ciekawostką jest fakt, ze mecz odbedzie sie na sztucznej murawie, a gra na takiej nawierzchni nieco różni się od trawy naturalnej. Na wschodzie zawsze gra sie ciezko, a szczegolnie w Moskwie. Wobec slabej formy Celtiku i absencji, wydaje mi sie, ze Spartak odniesie na własnym boisku zwyciestwo. Typ: Spartak Moskwa Kurs: 1.80
|
Do góry
|
|
|
|
#1495719 - 15/08/2007 23:04
[Re: takizwykły]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Handicap na Dinamo Zagrzeb jak najbardziej realny. 1.8 w STSie.
Niespodzianki doszukuję się dzisiaj w konfrontacji Toulouse-Liverpool. Ostatnie mecze Toulousy u siebie to zwycięstwa z Bordoaux i Lyonem. Nigdy nie byłem entuzjastą gry Liverpoolu, choc to jest zespół typowo pucharowy. Wydaje mi się, że we Francji może się zdarzyć wszystko i kurs 3.5 na gospodarzy, bądź 1.66 na 1x wydaje się być ciekawy.. W bf masz 5.70 na Tuluze, na 1X prawie 2.
|
Do góry
|
|
|
|
#1495735 - 15/08/2007 23:13
[Re: adingh]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/01/2005
|
Wykaz Telewizji , które transmituja dzisiaj poszczegolne mecze Ligi Mistrzów http://liveonsat.com/
|
Do góry
|
|
|
|
#1532221 - 28/08/2007 20:42
|
stranger
Meldunek: 10/02/2007
|
Dzis zaczynamy runde rewanzowa kwalifikacji do Ligi Mistrzow. LIVERPOOL-TOULOUSE Pierwsze spotkanie obydwu jedenastek zakonczone zgodnie z oczekiwaniami czyli skromnym 1:0 dla "The Reds". Przestrzegam jednak tych ktorzy w rewanzu upatruja wysokiego zwyciestwa druzyny angielskiej... Sklad Liverpoolu na dzisiejsze spotkanie: Reina-Finnan,Hyypia,Agger,Arbeloa-Benayoun,Mascherano,Alonso,Riise-Kuyt,Crouch
Kontuzjowani:Carragher,Gerrard
|
Do góry
|
|
|
|
#1533085 - 29/08/2007 00:49
[Re: Duke Nukem]
|
member
Meldunek: 21/06/2007
|
ja obstawilem dokladny wynik dinamo-lazio typ 2:2 po kursie 12.50 w totomixie cos mi mowi ze tak wlasnie sie ten mecz zakonczy nie obstawiam nigdy dokladnych wynikow ale teraz zrobilem wyjatek
|
Do góry
|
|
|
|
#1533384 - 29/08/2007 01:16
[Re: pescar]
|
enthusiast
|
Dzisiejsze spotkanie trzeciej rundy eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy greckim AEK Ateny a Sevillą zostało przełożone na 3 września, a zaplanowany na ten dzień ligowy mecz z Osasuną Pampeluna zostanie przeniesiony na inny termin.
|
Do góry
|
|
|
|
#1535213 - 29/08/2007 04:51
|
addict
Meldunek: 24/05/2005
|
Dinamo Zagrzeb - Werder Bremen Wielu moich znajomych mowi,ze Werder wygrywajac ostatni mecz ligowy w Nürnbergu (1-0) wychodzi z kryzysu,ja bardzo bym w to chcial uwiezyc,niestety to co ja widzialem w ostatnich meczach to jeszcze poprawy w grze niema. Werder ma nadal problemy z lewa i prawa obrona,Schulz gra na slabym poziomie,robi strasznie duzo bledow i malo go widac w ofensywie,Pasanen gra na pozycji na ktorej nigdy nie lubil grac,co prawda w ostatnim meczu zagral dosc przyzwoicie w defensywie,za to w ofensywnej grze ;zero;(zastanawiam sie czy on wogole przekroczyl linie srodkowa boiska). Pomoc z Baumannem i Vranjesem bardziej koncentruje sie na lamanie akcji przeciwnika,niz na na jakies szybkie akcje ofensywne. Dinamo bardzo mnie zaskoczyl grajac w Bremie i juz do przerwy zespol z Chorwacji mogl prowadzic 2-0.Zagrzeb gral bardzo ladny, szybki i ofensywny futbol,wyszkoleni bardzo dobrze technicznie czesto przewyzali zespol z Bremy.No i warto wspomniec o genialnym pilkarzu w barwach Dinama, Luka Modric,ktory moze sam zadecydowac o losach spotkania (w lidze 6 bramek w 5 spotkaniach). Dinamo swoj ligowy mecz przesunelo z soboty na piatek,aby wyjechac az do rozpoczecia srodowego meczu na zgrupowanie. 40 000 tys. fanatycznych widzow bedzie swiatkami najwazniejszego meczu sezonu.Awans do LM gwarantuje ok.10-15 milionow euro,zagranie w pucharze UEFA nawet nie pol tej stawki. Po meczu w Bremie ciezko powiedziec, kto jest faworytem? Ja widze lekka przewage u gospodarzy,ktorzy maja bardzo dobra druzyne,sa w swietnej formie gromiac kazdego przeciwnika w lidze. Przy odrobinie szczescia ,Werder jest w tej chwili do ogrania. Typ: Awans Dinamo Zagrzeb @3.40 Paddy Power 2/10 Zastanawiam sie jezcze nad overem,obie druzyny chca narzucic swoj styl gry,sytuacji podbramkowych wtedy nie zabraknie
|
Do góry
|
|
|
|
#1535950 - 29/08/2007 07:04
[Re: WERDER12]
|
enthusiast
|
Anderlecht - Fenerbahçe
RSC Anderlecht takımının maça : Zitka, Wasilewski, Pareja, Juhasz, Deschacht, Biglia, Polak, Vandamme, Ahmed Hassan, Tchite ve Boussoufa'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.
Fenerbahçemiz'in ise muhtemel 11'i şöyle: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Tümer, Alex ve Kezman.
Na stronce Fenerbahçe znalazlem takie zestawienie 11
|
Do góry
|
|
|
|
#1536839 - 29/08/2007 19:17
[Re: Rylo]
|
journeyman
Meldunek: 06/05/2007
|
Rewanżowy mecz kwalifikacji Ligi Mistrzów odbędzie się dziś w Doniecku. Miejscowy Szachtar podejmie zespół Red Bull Salzburg. W pierwszym spotkaniu Austriacy wygrali 1:0 i uważam, że to oni zagrają w tegorocznej fazie grupowej Champions League. Koncern Red Bull wpompował niesamowicie duże pieniądze w zespół z Salzburga i oczekuje w zamian dobrej gry, nie tylko na ligowych boiskach, ale i na europejskiej arenie. Gwarancją dobrych wyników ma być doskonały trener – Giovanni Trapattoni oraz plejada gwiazd: były napastnik monachijskiego Bayernu – Alexander Zicker, Niko Kovac oraz doświadczeni Vonlanthen i Carboni. W drużynie z Doniecka za gwiazdy „robią”: Brandao, Dario Srna i Fernadninho. W moim odczucie w chwili obecnej lepszym potencjałem dysponuje zespół austriacki, który co prawda nie odniósł jeszcze zwycięstwa w ligowych meczach na wyjeździe w tym sezonie, ale żadnego z nich nie przegrał różnicą większą niż 1 bramka. Dziś taki wynik zagwarantuje conajmniej dogrywkę. Nie sądzę, aby do niej doszło, bo uważam, że szybkość Alexandra Zicklera sprawi, że goście strzelą bramkę i postawią klub Mariusza Lewandowskiego w arcytrudnej sytuacji (Ukraińcy musza zdobyć wtedy aż 3 gole). Poza tym poziom ukraińskiej piłki jakby nieco zatrzymał się w rozwoju o czym przekonało mnie spotkanie lidera ligi – Dniepropterovska z naszym PGE Bełchatów. Biorąc pod uwagę powyższe fakty, zdecydowałem się zainwestować swoje pieniądze w awans Salzburga do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Uważam, że dziś Ukraińcom nie pomoże doświadczenie zdobyte we wcześniejszych edycjach Champions League i zespół trenera Lucescu pożegna się z rozgrywkami. 29.08. Szachtar - Salzburg Typ: Salzburg awans @1.69 Stawka: 6 10bet Pozdrawiam sport-stats
|
Do góry
|
|
|
|
#1536983 - 29/08/2007 20:24
[Re: Imeq_]
|
enthusiast
Meldunek: 01/11/2005
|
gdzie sa jeszcze zaklady na awans oprocz Bwin i bf ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1537130 - 29/08/2007 21:24
[Re: Imeq_]
|
enthusiast
Meldunek: 30/10/2001
|
W moim odczucie w chwili obecnej lepszym potencjałem dysponuje zespół austriacki.
W drużynie z Doniecka za gwiazdy „robią”: Brandao, Dario Srna i Fernadninho. Pozwolę sobie nie zgodzić się ani z tym ze Srna jest gwiazdą w Doniecku z tym że lepszy potencjał ma Salzburg. Wystarczy porównac składy obu drużyn aby zobaczyć że tacy gracze jak Ch.Lucarreli (bodajże najlepszy strzelec ostatniego sezonu Serie A!) czy Castillo (pamiętacie jego bramkę w Copa America z Brazylią?) to o klasę lepsi piłkarze od Zicklera czy Lokvenca z Salzburga. Dzisiaj za austriakami przemawia jedynie wynik z 1 meczu 1-0 i osoba trenera Trapatoniego. Jesli chodzi o klasę poszczególnych piłkarzy to Szachtar bije na głowę mistrza Austrii. No i doświadczenie gospodarze mają ogromne czego nie można powiedziec o Salzburgu. Kadra Sachtara: http://www.uefa.com/footballeurope/club=52707/competition=1/index.htmlSzkoda tylko że kursy na Szachtar są dzisiaj takie niskie by jakby było coś w stylu 1.80 to na pewno bym dał na nich!
|
Do góry
|
|
|
|
#1537156 - 29/08/2007 21:39
[Re: MR.FREESTYLE]
|
enthusiast
Meldunek: 11/08/2007
|
Zastanawia mnie mecz AJAXU moze ktos napisac pare slow o pierwszym spotkaniu? (ktos to je ogladal) Slabia swietny poczatek 4 win ale tez nie z 'potegami' czeskiego fotbolu. Pytanie tez o OVER, dobrze wyceniany.. wczoraj trafilem liverpool kurs tez 2.0 wiec wart ryzyka. Ajax 12 goli w 2 meczach to robi wrazenie szczegolnie swietne 2 polowy tych spotkan. Jesli ktos bedzie mial info na temat 1 meczu to prosze umiescic. Mysle ze X/2 4.55 to rowniez warte rozwania granie. Rowniez przydalo by sie pare slow na temat Dinamo Zagreb - Werder Bremen , werden bez rewelacji w pamietnym 4-0 od BM gralem ich porazke za 500 ale wtedy sklad byl w rozsypce. Moze posiada ktos info co sie od tego czasu zmienilo (kontuzje) bo oczyesicei zawieszenie ligowe nie maja tutaj mocy. Na koniec wtrace swoje 3 grosze w mecz hakhtar Donetsk - Red Bull Salzburg Liga Mistrzów 1.55 3.75 6.25 otoz uwazam ze ciekawa opcja jest granie w STSie po kursie 1.4 handi na Salzburg +1,5 watpie by gospodarze wygrali 2 lub wiecej golami. Troszke z innej beczki ale pewniakiem wydaje mi sei awans Dniepra... niestety nasze druzyny pokazaly dobitnie ze potrafia spaprac nawet najlepsze sytuacje wyjsciowe po 1 spotkaniu no ale o tym moze szerzej we wlasciwym dziale. Mialem konczyc ale zastanwia mnie jeszcze Valencia coz po 3;0 mysle ze szalu w drugim spotkaniu nie zrobi Elfsborg poczyna sobie swietnie na swoim stadionie (10 meczy 5-5-0) i mysle ze wysoki kurs na 1 nawet 1x tez mozna by rozwazyc chociaz valencia to druzyna dosc solidna i mysle ze tutaj jesli juz to za mniejsza stawke. natomiast Besiktas - Zürich Liga Mistrzów 1.60 3.55 6.00 + wydaje sie bardzo dobrym typem niestety na expekt nie ma na live wiadomo jak turcy u siebie graja i ze sedzila im krzywdy nie wyrzadzi ogolnie temat do przemyslen. Mam nadzieje ze temat ruszy mocniej z miejsca i wspolnie cos uda sie osiagnac dzisiaj. Szkoda ze wczoraj tego lazio nie zagralem grubiej ale po fakcie wszystko staje sie jasne... pozdrawiam i licze na dyskusje w temacie
|
Do góry
|
|
|
|
#1537424 - 29/08/2007 23:47
|
stranger
Meldunek: 29/08/2007
|
Witam, właśnie wróciłem z Toto-Mix'a i postawiłem tak 3 kupony, zacznę od najbardziej realistycznych:
[b][/b]Steaua-Bate Borisov H(0-1,5) 1 1,6 Marsylia-Nice 1 1,55 Szachtar-Salzburg 1 1,6 Besiktas-Zurich 1 1,6 Celtic-Spartak M. 1 1,8 Dynamo K.-FK Sarajewo H(0-1.5) 1 1,45 za 5zł do wzięcia 74,60
Slavia P.-Ajax 2 1,95 Elfsborg-Valencia 2 1,8 Arsenal-Sparta P. H(0-1.5) 1 1,8 Rosenborg-Tampere H(0-1.5) 1 1,6 Sochaux-Lyon 2 1,85 Besiktas-Zurich 1 1,6 za 5zł, do wzięcia 134,60
Auxerre-Rennes 1 2,3 Besiktas-Zurich 1 1,6 D.Zagrzeb-Werder 0 3,2 Szachtar-Salzburg 1/2 1 2,1 FC Kopenhaga-Benfica 2 2,5 za 5 zł , do wzięcia 278,20
Co o tym myślicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#1537432 - 29/08/2007 23:53
[Re: Johnny78]
|
Pooh-Bah
|
Witam, właśnie wróciłem z Toto-Mix'a i postawiłem tak 3 kupony, zacznę od najbardziej realistycznych:
[b][/b]Steaua-Bate Borisov H(0-1,5) 1 1,6 Marsylia-Nice 1 1,55 Szachtar-Salzburg 1 1,6 Besiktas-Zurich 1 1,6 Celtic-Spartak M. 1 1,8 Dynamo K.-FK Sarajewo H(0-1.5) 1 1,45 za 5zł do wzięcia 74,60
Slavia P.-Ajax 2 1,95 Elfsborg-Valencia 2 1,8 Arsenal-Sparta P. H(0-1.5) 1 1,8 Rosenborg-Tampere H(0-1.5) 1 1,6 Sochaux-Lyon 2 1,85 Besiktas-Zurich 1 1,6 za 5zł, do wzięcia 134,60
Auxerre-Rennes 1 2,3 Besiktas-Zurich 1 1,6 D.Zagrzeb-Werder 0 3,2 Szachtar-Salzburg 1/2 1 2,1 FC Kopenhaga-Benfica 2 2,5 za 5 zł , do wzięcia 278,20
Co o tym myślicie? Ja myślę, że powinieneś napisać, dlaczego grasz takie zestawy, a zamieścic swoje zapytanie w innym - właściwym miejscu Patrząc na na kupony, to wielkisz szans, że nawet "ten realistyczny" wejdzie nie widzę
|
Do góry
|
|
|
|
#1537476 - 30/08/2007 00:06
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Zatrucie pokarmowe piłkarzy Spartaka
Artur Boruc może mieć w środę ułatwione zadanie. Jego Celtic Glasgow zagra rewanżowy mecz trzeciej rundy eliminacyjnej do Ligi Mistrzów ze Spartakiem Moskwa. Ale rywale mogą nie być na siłach. Przed wylotem do Szkocji prawie cała drużyna się zatruła. Piłkarze wymiotowali i dostali rozwolnienia - pisze "Dziennik".
Większość piłkarzy spędziła dzień przed wylotem do Szkocji w... kolejce do toalety. "Zatruli się czymś, co zjedli lub wypili w hotelu, ale powinni wrócić do zdrowia przed meczem z Celtikiem Glasgow" - wyjaśnił lekarz drużyny, Jurij Wasilkow.
"To, że się pochorowaliśmy, nie jest tylko wymówką w razie przegranej z Celtikiem. Naprawdę większość piłkarzy czuje się okropnie" - powiedział anonimowo jeden z piłkarzy Spartaka Moskwa cytowany przez szkocki dziennik "Daily Record".
Wydaje się że przy takiej dyspozycji gospodarze powinni wygrać i to nawet z handicapem. A zakład na 1gol ponieważ Średni czas pierwszego strzelonego gola Celticu to 22 Min. u siebie!
Celtic v Spartak Moskwa 1 1.91 Celtic | Celtic 3.00 1 GOL 0-30min meczu 1.85 Over 2.5 2.10 sportingbet To info z "Dziennika" jest nieprawdziwe. Najwidoczniej pan dziennikarz nie zadał sobie trudu żeby sprawdzić aktualne informacje i tylko przetłumaczył artykuł z jednego z zagranicznych serwisów. Gdyby zrobił inaczej to wiedziałby że: po pierwsze zatrucie miało miejsce ale w weekend przy okazji meczu ligowego Spartaka a dzisiaj jest przecież już środa (nie uważacie że 3 dni to wystarczający czas aby taka dolegliwość minęła?) a po drugie tak naprawdę to poważnie zatruł się tylko jeden zawodnik Roman Pavluchenko ale i on już trenuje i dzisiaj jeśli trener tak zdecyduje to będzie grał. PS: Mecz w Glasgow nie będzie raczej obfitował w grad bramek. Kursy na under 2.5 potwierdzają to zresztą (1.65). Jeśli o mnie chodzi o po tym jak zakwalifikował się do LM Glasgow Rangers nie mam nic przeciwko aby to Spartak awansował kosztem Celtiku. Po co nam dwie drużyny ze słabej ligi szkockiej w Champions League?
|
Do góry
|
|
|
|
#1537500 - 30/08/2007 00:12
[Re: DJ SOSNA]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
DJ SOSNA dzięki za info bo już kolejny kupon miał być z Celtami i się teraz muszę zastanowić. I przepraszam za pomyłkę z złego źródła Ajax (u siebie - na wyjeździe) Średni czas pierwszego strzelonego gola 44 Min. 36 Min. Średni czas pierwszego straconego gola 27 Min. 72 Min. Slavia Prague (u siebie - na wyjeździe) Średni czas pierwszego strzelonego gola 64 Min. 30 Min. Średni czas pierwszego straconego gola - 52 Min. Ja tu zagrałem sobie na 30-.. min 1gol 2.10 interwetten licząć na gospodarzy że tak łatwo sobie nie dadzą strzelić.
|
Do góry
|
|
|
|
#1537557 - 30/08/2007 00:20
[Re: DJ SOSNA]
|
Pooh-Bah
|
... Jeśli o mnie chodzi o po tym jak zakwalifikował się do LM Glasgow Rangers nie mam nic przeciwko aby to Spartak awansował kosztem Celtiku. Po co nam dwie drużyny ze słabej ligi szkockiej w Champions League? Ja również będę kibicował Spartakowcom, bo liga szkocka nie zasługuje na dwie drużyny w fazie grupowej LM No i jeśli ew. odpadnięcie Celticu moze przyspieszyć transfer Artura Boruca do jakiegoś renomowanego klubu, to tym bardziej jestem za P.S. Tego meczu nie gram, bo raczej Celtic sobie poradzi, u siebie Szkoci przegrywają niezmiernie rzadko. Spartak miał szanse u siebie, ale wtedy potwornie dal ciała
|
Do góry
|
|
|
|
#1540223 - 30/08/2007 06:20
[Re: Johnny78]
|
member
Meldunek: 03/09/2002
|
[/b]Steaua-Bate Borisov H(0-1,5) 1 1,6 Marsylia-Nice 1 1,55 Szachtar-Salzburg 1 1,6 Besiktas-Zurich 1 1,6 Celtic-Spartak M. 1 1,8 Dynamo K.-FK Sarajewo H(0-1.5) 1 1,45 za 5zł do wzięcia 74,60
Co o tym myślicie? myślę że słowa [b]renesię potwierdziły Porażka Ajaxu na pewno nie jednej osobie namieszała...cieszy porażka Anderlechtu na turków był dobry kurs, bardzo dobry mecz zwłaszcza pierwsza polowa...może dziwić tez wynik Werderu ale ten mecz zaliczał sie do grupy no bet... Powodzenia w dalesze grze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|