LOL teraz to chlopaku dales rade
Jesli chodzi o temat jaki prowadze to prowadze go jak chce.
Po 2gie nie wiedzialem zeby w kazdym temacie w PP ludzie podawali jaki maja kapital (w duzej wiekszosci nie podaja). Sa rozne tematy i kazdy je sobie prowadzi jak chce. Kursy podaje do kazdego meczu. Mozesz sobie pozniej sprawdzic na stronach jakie byly kursy na ten mecz w jakich bukach - i nie z ksiezyca kursy tylko takie jakie byly. Mam kase na neteller, MB i sobie ja przelewam do bukow w sekunde wiec bez jaj ze kursy z ksiezyca bo wszystko jest jak nalezy...
A co do stawkowania - nastepny LOL
To ze ludzie graja wszystko plaska stawka to ich sprawa - ja tak nie gram dlatego wygrywam pieniadze na bukach i po to jest ten temat zeby pokazac ze mozna. A nie jechac schematami i grac jak wszyscy bo sie nie wygra. Boze argument w ogole z dupy zapodales
O to chodzi w bukmacherce zeby operowac stawkami a nie grac plaska stawka na wszystko... Mam zdarzenie i sobie do niego dostosowuje stawke (ktora podaje przed rozpoczeciem meczu! Czyli argument twoj tylko zeby sie doczepic) - na tym polega bukmacherka zeby przewidywac jaki bedzie wynik i do tego ustalac stawke a nie wszystko jechac jedna stawka
A to ze moze kiedys zagram 30 tys na remis to co z tego? Zagram to moja sprawa - w czym masz problem? Zal ci dupe sciska ze ty nie umiesz ograc bukow swoja plaska stawka?
oraz
jeszcze co do kursow - obojetnie jakie by one nie byly i jak bys nawet bral najnizszy kurs ze wszystkich bukow to i tak jest zarobek i tak wiec typy sa dobre oraz stawkowanie wiec nie gadaj takich farmazonow ze cos jest nie jasne w moim temacie. Zaloz swoj i kombinuj.
Ogolnie ja moge zamknac temat jak mam sluchac takich komenatrzy. Zrozumcie to nie jest temat dla mnie tylko dla was! Mi to on jest do dupy potrzebny.