http://www.ftb.pl/redirect.asp?typ=link&...2589150503362042nd Hour: DJ Tiddey
Tracklist
01. Fred Baker vs. Greg Nash - Atlantis City [Spinnin’]
02. Sander van Doorn - Riff [DO2RN]
03. Sebastian Brandt - Technology [CD-R]
04. Gareth Emery - More Than Anything (Stoneface & Terminal Remix) [Five AM]
05. Thomas Bronzwear - Resound (Sean Tyas Remix) [Yakuza]
06. Bissen - Exhale (Sean Tyas Remix) [Armada]
07. Dave 202 - Louvre [Armada]
08. ID - ID [CD-R]
09. Re-Fuge - So Real (4 Strings Remix) [CD-R]
10. CJ Stone - Be Loved [CD-R]
11. ID - ID [CD-R]
12. Tiddey - Feel Destination 2007 [CD-R]
panowie secik Dj Tiddeya grany w cyklicznej audycji radiowej Menno de Jonga Intuitio.
Piekny set, Tiddey dostal ogromna szanse pokazania sie olbrzymiej liczbie sluchaczy i wg mnie super sie przedstawil.
A o to pare zdan z FTB ukazujace jak wazne bylo to granie dla polskiego Dj-a:
Wiedząc jak ważne jest to wydarzenie w karierze Tiddeya zadaliśmy mu pytanie czego możemy się spodziewać po jego secie w Intuition? Odpowiedział nam: Intuition i występ w audycji Menno de Jonga jest dla mnie równie ważne jak występ na Trance Energy. Zdaję sobie sprawę, że moją muzykę usłyszą tysiące, jeśli nie miliony fanów muzyki trance na całym globie i od tego jak się zaprezentuje i czy spodoba się im mój trance wiele może zależeć. Pracowałem bardzo długo nad tym setem i mam nadzieję, że spełnię oczekiwania nie tylko moich fanów, ale także wielbicieli Menno i słuchaczy audycji Intuition.
Dlatego też pracując nad tym setem przygotowywałem go tak, jak gdyby miałby to być mój ostatni i pożegnalny set w karierze! Na tą też okazję przygotowałem dla wszystkich swoich fanów niespodziankę. W czasie Intuition 140 zagram swój najnowszy singiel: Feel Destination 2007, który po trzech latach odświerzyłem specjalnie na tę okazję! Jest on dla mnie niejako podsumowaniem całej mojej dotychczasowej kariery. Mam nadzieję, że się Wam spodoba! To będzie nieco inny Tiddey!
brawo Tiddey!