Sprawa wydaje sie dosyc trudna .
Nie wiem czy podawac te mecze jako moje pewniaki czy po prostu jak typuje bo mam cos przeczucie ze te kilka meczy zakonczy sie takimi wynikami , a nie chce kogos w błąd wprowadzic.
Kladno-K Vary 1 ewntualnie 1X pomny ostatniej wpadki .Uwazam ze Vagnerplast Kladno bedzie w tym dosyc wysoko notowaną druzyna w czeskiej lidze.A Becherovka pewnie bedzie sie bronic jak w poprzednim roku przed spadkiem kiedy to uratowały ich baraże.Kurs na 1 w profie 1.88 na 1X 1.36.
Litvinov-Liberec 1!!
Koniec szalenstw 2 ligowej druzyny .Mysle ze spokojne zwyciestwo Litvinova który w Norymberdze zajął 3 miejsce na miedzynarodowym turnieju.W profie kurs 1.58.
Znojmo-Rosice 1!! nie moze byc inaczej jak wygrana gospodarzy "Orły" maja w ostatnich dwóch sezonach bardzo dobry bilans meczy na własnym lodzie i rzadko kto tam wygrywa , nie wydaje mi sie by druzyna z nizszej ligi tego dokonała.kurs w profie 1.34.
Vsetin-Pardubice ?
Nie wiem jak to jest patrzac na skład Vsetina rzeczywiscie widac ogromne straty jakie poniesli w przerwie miedzysezonowej.
Jednak w tak słabym składzie nie stracili jeszcze punktu w tej rundzie pucharu .Jednak czuje cos ze dzis przyjdzie ta pierwsza strata i skłaniałbym sie do zagrania na Pardubice X2 .Jednak nie uwazam to za jakiegos pewniaka , ot po prostu taki sobie mój typ osobisty.
Reszte meczy raczej pomine choc podam swoje typy ale juz bez komentarza.
Plzen-C Budejovice 1 (1X)
Slavia-Sparta 2 (X2)
Kladno-K Vary 1 (1X)
Zlin-Vitkovice 2 (X2)tu dodam ze Vitkovice poczyniły daleko idace wzmocnienia i maja jeden z lepszych personalnie składów na dzien dzisiejszy.
Trinec-Havirov kolejne derby 1 mysle ze zakoncza sie wygrana "Ocelari" i to dosyc zdecydowana.
Reasumujac jesli miałbym stopniowac który jest najlepszy typ, to moze napisze jaki bym zagrał kupon .(jaki zagram)
Zlin-Vitkovice X2 1.61
Litvinov-Liberec 1 1.58
Znojmo-Rosice 1 1.34
Kladno-K Vary 1 1.88
za 100 zł lub 200 to zalezy od tego czy Kiefer wygra z Changiem bo Ivanisevic juz wygral 4-6 7-6 7-6.