Oj savio teraz to nieźle namieszałeś
. Ostatni ranking był zrobiony 8 stycznia, czyli 15 dni temu. Wątpię żeby znalazł się ktoś komu by się chciało to wszystko teraz podliczać - ja próbowałem i po przejrzeniu 3 dni odpuściłem, gdyby to było tylko np. NHL to ok. zrobiłbym, ale serfować po kilku ligach i sprawdzać wyniki, to już trochę absurd (można co prawda oprzeć się na wynikach profa), ale to też mnóstwo roboty. Mogłeś wcześniej powiedzieć, że pasujesz ktoś proponował prowadzenie za Ciebie rankingu. Moja propozycja jest następująca - niech każdy kto chce dalej grać podliczy swój stan i jutro przy typach poda (kilka osób robi to na bieżąco), wówczas ZOBOWIĄZUJE SIĘ poprowadzić ranking uaktualniając go 2x w tygodniu lub raz w tygodniu (jak chcecie).Następnie ranking możemy ciągnąc przez cały czas lub robić klasyfikacje co miesiąc. Jest też kilka osób które chciałyby dołączyć (ktoś o tym pisał - można tak zrobić od 1 lutego). Bardzo podoba mi się dział zabawa-tenis gdzie podawane są typy i możliwość wygrania kasy, jedyny mankament to to, że tam konkurs trwa 3 miesiące (ja proponuje miesiąc i nie koniecznie za kasę, bo może powstać masa problemów z tym związana, komu wpłacić, ile itp.).Tak więc proszę Was o wypowiedzenie się w podanych przeze mnie kwestiach. Sorry trochę się rozpisałem, mój typ na dziś podam trochę póżniej. Pozdro