Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#1430086 - 26/07/2007 22:37 Re: Expekt [39] [Re: rozmus]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Meldunek: 08/06/2007
Originally Posted By: Damian_bet
Mam pytanie czy w expekcie podczas sezonu jest oferta na *NCAA (College) tzw CBB ? (koszykówka)

Witam

Jeżeli chodzi panu o NCAAB (akademicką ligę koszykówki w USA) to jest ona w sezonie oferowana przez firmę Expekt. Kursy przeważnie pojawiają się w godzinach popołudniowych (około 16-17)

Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1440242 - 30/07/2007 20:34 Re: Expekt [39] [Re: Conrad]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Promocja w Expekt

Twoja promocja w expekt.com!!

W expekt.com niezwykle zależy nam, aby wychodzić na przeciw oczekiwaniom naszych graczy. Masz pomysł na ciekawą promocję? Jeżeli tak to zapraszamy do udziału w naszej nowej ofercie.
Prześlij do nas swój pomysł na promocję, którą Twoim zdaniem powinien zorganizować expekt.com, na adres e-mail:
support.pl@expekt.com

Trzech autorów najciekawszych pomysłów otrzyma następujące nagrody pieniężne:

1 miejsce - 500 PLN
2 miejsce - 300 PLN
3 miejsce - 200 PLN

Co więcej, już jesienią najciekawsza propozycja zostanie wcielona w życie! Zaoferujemy graczom promocję wedle Waszego najciekawszego pomysłu!

Expekt.com tworzą ludzie! Expekt.com tworzą klienci!

W tytule maila wysłanego w ramach promocji, na adres e-mail: support.pl@expekt.com wpisz koniecznie"Twoja promocja" i podaj swój numer ID gracza.

Na zgłoszenia czekamy do 22 września, do godz. 23:59. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi w pierwszym tygodniu października.

>>>>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<<<

Do góry
#1440279 - 30/07/2007 20:42 Re: Expekt [39] [Re: Conrad]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Promocja w Expekt

Zdjęcie z wakacji!

Planujesz egzotyczne wakacje? Może niekoniecznie egzotyczne, ale naprawdę ciekawe. Nad morzem, czy nad jeziorem nie lubisz jednak rezygnować z obstawiania w expekt.com? Jeżeli tak to ten konkurs jest właśnie dla Ciebie.

Prześlij nam zdjęcie ze swoich wakacji, na zdjęciu musi być koniecznie widoczny ekran laptopa lub komputera z otwartą polskojęzyczną stroną expekt.com. Jakie zdjęcie wygra? Z wodospadem Niagara w tle, może z piramidą, ze stolicą hazardu Vegas, a może ktoś spędzający wakacje w kraju zaskoczy nas oryginalnością zdjęcia i zgarnie 500 złotych?! W dobie rosnącej popularności bezprzewodowego Internetu, świat nie ma granic!

Dla autorów 3 najlepszych zdjęć przygotowaliśmy nagrody finansowe:
1 miejsce 500 PLN
2 miejsce 300 PLN
3 miejsce 200 PLN

Na wasze zdjęcia czekamy do ostatniego dnia kalendarzowych wakacji, czyli 22 września (godz. 23:59). Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi w pierwszym tygodniu października.

>>>>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<<<

Do góry
#1450892 - 02/08/2007 03:55 Re: Expekt [39] [Re: Hevelius80]
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2004
Szanowny panie Expert, ja w kwestii formalnej.
Skoro Expekt nie raczy sie ustosunkowac do mojego meila, wiec moze pan mi cos powie na ten temat.
Żeby sie nie rozpisywac, poprosu wkleję meila którego wysłałem do suportu 2 lipca, a wiec miesiac temu potem jeszcze wysłałem kilka meili, ale na zaden nie dostalem odpowiedzi, czyli najprosciej piszac zostałem zignorowany, adres mój posiadaja o czym świadczą notorycznie wysyłane "reklamówki".

Cytuję treśc meila, która naświetli uważam, ze wcale nie błachy problem:

"...Proszę o wyjasnienie zaistniałej sytuacji, a mianowicie chodzi mi
o zablokowanie przez mój bank karty płatniczej. Bank zablokował
kartę tłumacząc sie ze istnieje podejrzenie skopiowania danych z karty.
Wobec zaistniałej sytuacji nie miałem innego wyjscia jak tą kartę
zastrzec.
Tą kartą dokonywałem róznych płatnosci i róznych transakcji, więc nie
byłem pewien, gdzie i w którym momencie skopiowanie tych danych
mogło nastapić. Jednak w dniu wczorajszym została zablokowana
również inna moja karta wydana przez całkiem inny bank, lecz blokada
była dokonana z tych samych powodów, czyli podejrzenie skopiowania
danych oraz nieprawidłowosci ze strony zagranicznego klienta.
Tak jak w przypadku pierwszej karty nie miałem pojęcia gdzie i kiedy mogło
to nastąpić, tak w przypadku tej drugiej karty sprawa jest oczywista ponieważ tą kartą dokonywałem tylko i wyłącznie transakcji srodków na swoje konto gracza w expekt.
Sprawa byłaby nie warta uwagi, gdyby nie fakt, że zgłosiły mi to dwa
niezależne banki w odstępie dwóch dni.
Proszę o jak najszybsze i sensowne wyjanienie zaistniałej sytuacji, ponieważ sprawę uważam za zbyt poważną, zeby pozostawić ją bez jakiegokolwiek odzewu..."

Moze pan bedzie na tyle łaskaw, zeby wyjasnić dlaczego tak sie stało i dlaczego zostałem z premedytacją olany....

Do góry
#1455573 - 03/08/2007 04:27 Re: Expekt [39] [Re: Fozzie]
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Wyglada na to ze wypłoszyłem szanownego experta z forum \:D

Sami sobie wystawiają świadectwo, ja juz w zyciu nie zagram u tych amatorów...

Do góry
#1455809 - 03/08/2007 05:28 Re: Expekt [39] [Re: Fozzie]
_Todd Offline
member

Meldunek: 25/07/2005
Fozzie koles pewnie nie ma zielonego pojecia o bankowosci jest tu tylko po to by spamowac jakimis pierdolami...niedlugo expekt zrobi promocje zrob fote jak sie onanizujesz ale musi byc expekt.pl:-)

Do góry
#1460407 - 04/08/2007 19:07 Re: Expekt [39] [Re: _Todd]
sergio ramos Offline
newbie

Meldunek: 21/07/2007
Czy w Expekt---->> Jak sie zmieni Pitcher w meczu MLB, a zaklad jest zagrany z innym Pitcherem niz tym ktory byl byc na poczatku to jest ZWROT czy zaklad jest ZALICOZNY ??? dzieki

Do góry
#1461073 - 04/08/2007 23:31 Re: Expekt [39] [Re: sergio ramos]
szakira Offline
enthusiast

Meldunek: 08/08/2005
Jeśli wystawiony pitcher nie zacznie meczu tylko inny to jest automatycznie zwrot, a w systemach kurs 1.0

Do góry
#1462500 - 05/08/2007 07:57 Re: Expekt [39] [Re: szakira]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
kolejny raz nie ma wystawionych wszystkich spotkan MLB, nie mówiąc już o U/O, podziękował temu bukowi

Do góry
#1462837 - 05/08/2007 11:48 Re: Expekt [39] [Re: Baqu]
l0k0 Offline
enthusiast

Meldunek: 21/03/2002
Originally Posted By: Baqu
kolejny raz nie ma wystawionych wszystkich spotkan MLB, nie mówiąc już o U/O, podziękował temu bukowi

Calkowicie zgadzam sie z przedmowca. 3 razy pisalem do Supportu i 3 razy (2x polski 1x angieslki) odpowiedzialy, ze Bukmacherzy pracuja nad tym. Zenada... Wplacam kase i wplacam gdzie indziej.

Do góry
#1462896 - 05/08/2007 16:41 Re: Expekt [39] [Re: l0k0]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Witaj Fozzie

Nie udzieliłem panu odpowiedzi, ponieważ byłem na krótkim urlopie i nie miałem dostępu do komputera.
Nie mam żadnych informacji o tym, by to firma Expekt była powodem zablokowania karty. Taką informację powinien udzielić panu bank. Proszę z nim kontaktować, aby dowiedzieć się szczegółów. Proszę również jeszcze raz napisać na adres naszego supportu: support.pl@expekt.com a spraw na pewno się wyjaśni. W przeszłości pisałem, że maile najlepiej wysyłać z poczty gmail, gdyż one zawsze dochodzą.
Odnośnie MLB to wkrótce powinna oferta się poprawić. Zgłosiłem to odpowiednim osobą.

Pozdrawiam użytkowników.

Do góry
#1466479 - 06/08/2007 23:27 Re: Expekt [39] [Re: Hevelius80]
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Expekt_Expert
Witaj Fozzie

Nie udzieliłem panu odpowiedzi, ponieważ byłem na krótkim urlopie i nie miałem dostępu do komputera.
Nie mam żadnych informacji o tym, by to firma Expekt była powodem zablokowania karty. Taką informację powinien udzielić panu bank. Proszę z nim kontaktować, aby dowiedzieć się szczegółów. Proszę również jeszcze raz napisać na adres naszego supportu: support.pl@expekt.com a spraw na pewno się wyjaśni. W przeszłości pisałem, że maile najlepiej wysyłać z poczty gmail, gdyż one zawsze dochodzą.
Odnośnie MLB to wkrótce powinna oferta się poprawić. Zgłosiłem to odpowiednim osobą.

Pozdrawiam użytkowników.

Wyrażnie bank sie okreslił: Podejrzenie skopiowania danych oraz nieprawidłowości po stronie klienta zagranicznego
Historie z niedochodzacymi meilami włóz między bajki, przez kilka lat dochodziły, a teraz nagle nie.... buahahaha...
Spamem zarzucacie mnie notorycznie, pomimo ze juz kilka razy wyrazilem swoija opinie na ten temat, a odpowiedzi na mojego meila i na 3 nastepne nie otrzymałem...
Jak juz pisałem wczesniej w ten sam sposób postapiły dwa niezależne banki (BPH i Inteligo) wiec niema mowy o jakiekolwiek pomyłce.
Twoja odpowiedz jest wymijająca i nic nie wnosząca do sprawy, zrobiłes to bo nie miales innego wyjscia...

Do góry
#1466900 - 07/08/2007 01:24 Re: Expekt [39] [Re: Fozzie]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Wyrażnie bank sie okreslił: Podejrzenie skopiowania danych oraz nieprawidłowości po stronie klienta zagranicznego

Witam
Dla mnie nie są to szczegóły o których pisałem w poprzednim poście, a ogólnikowy powód zablokowania karty. Nigdzie nie jest napisane, że to firma Expekt z siedzibą na Malcie jest powodem. Dla mnie zagraniczny klient to również inni bukmacherzy. Proszę zwrócić uwagę że w temacie o innym bukmacherze na forum pewien użytkownik również pisał, że bank (Inteligo) zablokował mu kartę.
Nie chodzi mi o wymijanie odpowiedzi, gdyż wówczas bym nie odpowiadał wcale.
W zakładce moje konto ma pan na samym dole taką opcję jak "Proszę o regularne wysyłanie ofert specjalnych". Wystarczy to odznaczyć.
Wspomniałem o poczcie gmail, ponieważ otrzymałem informację: "Nasz support sprawy w tej chwili nie kojarzy, ale mozemy zapewnic, ze wszystkie wiadomosci jakie do nas docieraja sa na biezaco odpowiadane, w ciagu 24 godzin klient na pewno otrzymuje odpowiedz. Zatem lub wiadomosc do nas nie dotarla albo tez nie dotarla odpowiedz supportu do klienta."

Pozdrawiam

Do góry
#1467766 - 07/08/2007 05:06 Re: Expekt [39] [Re: Hevelius80]
SJS Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/06/2006
Czy istnieje możliwość wpłaty po przez netellera a potem po obróceniu depozytu wypłaty na konto bankowe?.

Do góry
#1468594 - 07/08/2007 17:30 Re: Expekt [39] [Re: SJS]
Hevelius80 Offline
enthusiast

Originally Posted By: SJS
Czy istnieje możliwość wpłaty po przez netellera a potem po obróceniu depozytu wypłaty na konto bankowe?.

istnieje taka możliwość.

Do góry
#1469038 - 07/08/2007 21:22 Re: Expekt [39] [Re: Hevelius80]
Fozzie Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Expekt_Expert

Witam
Dla mnie nie są to szczegóły o których pisałem w poprzednim poście, a ogólnikowy powód zablokowania karty. Nigdzie nie jest napisane, że to firma Expekt z siedzibą na Malcie jest powodem. Dla mnie zagraniczny klient to również inni bukmacherzy. Proszę zwrócić uwagę że w temacie o innym bukmacherze na forum pewien użytkownik również pisał, że bank (Inteligo) zablokował mu kartę.
Nie chodzi mi o wymijanie odpowiedzi, gdyż wówczas bym nie odpowiadał wcale.
W zakładce moje konto ma pan na samym dole taką opcję jak "Proszę o regularne wysyłanie ofert specjalnych". Wystarczy to odznaczyć.
Wspomniałem o poczcie gmail, ponieważ otrzymałem informację: "Nasz support sprawy w tej chwili nie kojarzy, ale mozemy zapewnic, ze wszystkie wiadomosci jakie do nas docieraja sa na biezaco odpowiadane, w ciagu 24 godzin klient na pewno otrzymuje odpowiedz. Zatem lub wiadomosc do nas nie dotarla albo tez nie dotarla odpowiedz supportu do klienta."

Pozdrawiam

Chyba pobieżnie pan czyta moje meile, wyraźnie napisałem, ze co do pierwszej karty nie mialem pewnosci, bo dokonywalem nia róznych transakcji, ale w Inteligo załozylem konto tylko dlatego zeby dostac karte platnicza, która mógłbym dokonywac transakcji w internecie, i tak sie składa ze dokonywalem nią platnosci tylko i wyłącznie w expekcie co do odpowiedzi supportu to nieraz odpowiadali z 2 dniowym poslizgiem, i zawsze meile dochodzily, przestały, jak zadałem te konkretne pytanie.
Ja swojego zdania nie zmienie na wasz temat, zachowujecie sie jak amatorzy, o czym nawet swiadczy fakt ze sugeruje pan jakis dziwny sposób wysylania meili do was, bo inne nie dochodzą, to wy powinniscie dostosowac sie do klientów, a nie oni do was, to świadczy o amatorskim podejsciu to i wiele innych rzeczy, dziwi mnie to bo jest tak wielka konkurencja na rynku ze powinniscie bic sie o kazdego klienta, a w szczególnosci o takiego który przez kilka lat gra codziennie u was i nie gram po 20 złoty, tylko za duzo wieksze stawki, ale naszczescie to juz historia...

Do góry
#1471627 - 08/08/2007 17:26 Re: Expekt [39] [Re: Fozzie]
SyKo Offline
old hand

Meldunek: 29/03/2004
Dzisiaj sie niemilo zaskoczylem. Po zleceniu wyplaty, wczoraj pieniadze znalazly sie na moim koncie. Ale niestety co za tym idzie dzis chcac postawic zaklad natykam sie na takei oto limity:

El.LM: 3 EUR
Liga angielska: 11EUR
Baseball : 3 EUR
Tenis : 6 EUR

Reszta kwoty ktora chcialem postawic szla do akceptacji.

Do góry
#1471704 - 08/08/2007 18:16 Re: Expekt [39] [Re: SyKo]
Qcz Offline
old hand

Meldunek: 07/11/2002
kwestia ile na czysto wyplaciles? 100.000? ;\)

Do góry
#1471855 - 08/08/2007 19:27 Re: Expekt [39] [Re: Qcz]
SyKo Offline
old hand

Meldunek: 29/03/2004
Originally Posted By: Qcz
kwestia ile na czysto wyplaciles? 100.000? ;\)

Laczna kwota moich depozytow i wyplat mniej wiecej byla taka sama, z mala przewaga wyplat. Chyba ze dla nich sie licza tylko wyplaty, to troche razem tego by sie nazbieralo...

Do góry
#1472068 - 08/08/2007 21:19 Re: Expekt [39] [Re: SyKo]
pacyfista Offline
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: SyKo
Dzisiaj sie niemilo zaskoczylem. Po zleceniu wyplaty, wczoraj pieniadze znalazly sie na moim koncie. Ale niestety co za tym idzie dzis chcac postawic zaklad natykam sie na takei oto limity:

El.LM: 3 EUR
Liga angielska: 11EUR
Baseball : 3 EUR
Tenis : 6 EUR

Reszta kwoty ktora chcialem postawic szla do akceptacji.

\:D prosze moda o przeniesienie do dzialu smieszne

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08