#1359382 - 03/07/2007 06:34
Re: Expekt [39]
[Re: KeeYou]
|
addict
Meldunek: 14/03/2005
|
O dobrze, ze kolega wkleił. I takie myki sobie trzaskają, po 4 dychy im wpadają. Później jeden z drugim zagra, a trzeci powie, 4 dych Ci żal, nie rób scen. Sprawa się rozmywa, a expekt bogatszy o te 4 dychy razy xxx.. to poważne zarzuty , nabijanie klientów w butelkę  ciekawe co pan expert ma do powiedzenia ? Wklejony scren mówi wyraznie o zwycięscy pierwszego seta
|
Do góry
|
|
|
|
#1359422 - 03/07/2007 07:14
[Re: GBocian]
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
Przy czym na pewno była też promocja na zwrot na dokładny wynik. Więc czekamy na wyjaśnienia. - Expekt.com Company Limited rezerwuje sobie prawo do zmiany przepisów i warunków promocji w dowolnym czasie, bez uprzedniego powiadomienia o tym. Weryfikacja tych zmian leży po stronie klienta.
|
Do góry
|
|
|
|
#1360837 - 03/07/2007 21:19
[Re: de la Hoya]
|
stranger
Meldunek: 01/07/2007
|
w zade kulki . Niebyło sie tak nastawiac na tego bonusa a tera zgrywasz wielce pokrzywdzonego Przed wpłatą było napisac czy go otrzymasz. Szczeze moga na 100 % ci go nie przyznac i tak zrobili. Ty zawsze pytasz po fakcie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1361161 - 03/07/2007 22:34
[Re: klaudiuss]
|
enthusiast
Meldunek: 08/06/2007
|
Oferta pracyExpekt.com poszukuje oddsmakera, czyli osobę odpowiedzialną za wystawianie kursów. Wymagania: * świetna znajomość polskiego sportu, przede wszystkim
najpopularniejszych dyscyplin sportowych w Polsce
*zdolności analityczne
*komunikatywny angielski
*stały dostęp do internetu
Praca zdalna z Polski, nie ma konieczności przeprowadzki z dotychczasowego miejsca zamieszkania.
Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia kandydata tj. 1200-2000 !
Nabór trwa do 10 lipca!
Życiorys po angielsku + kilka zdań umotywowania w języku angielskim należy wysyłać pod support.pl@expekt.com w tytule maila prosimy wpisać "Oddsmaker - Poland". >>Zarejestruj swoje konto gracza już teraz! <<
|
Do góry
|
|
|
|
#1363474 - 04/07/2007 17:34
[Re: de la Hoya]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
ehhh jak to w końcu jest? W poniedziałek wpłaciłem na EXPEKT 150PLN wysłałem maila o przyznanie bonusu. JESZCZE NIGDY NIE WPŁACAŁEM DEPOZYTU NA EXPEKT , JESTEM JUŻ TAM ZAREJESTROWANY OD ROKU , PÓŁ ROKU TEMU WYGRAŁEM W DARMOWYM TURNIEJU POKERA 3$ OD RAZU WYPŁACIŁEM NA ZAKŁADY PUŚCIŁEM KILKA KUPONIKÓW I TYLE. Dziś przysłali mi maila , że nie przyznają mi bonusu , ponieważ na moim koncie odbywały się już transakcje! KUR.. ALE PRZECIEŻ JAK BYK PISZE , ŻE PROMOCJA OD PIERWSEGO DEPOZYTU!!!!!!!!A JESZCZE NIGDY TAM NIE WPŁACIŁEM , TO CO W KULKI LECĄ.......... i co przyznali ci tego bonusa??? OK napisałem do supportu już wszystko elegancko  można wykasować mój wpis 
|
Do góry
|
|
|
|
#1363493 - 04/07/2007 17:46
[Re: Federer]
|
newbie
Meldunek: 14/06/2007
|
ehhh jak to w końcu jest? W poniedziałek wpłaciłem na EXPEKT 150PLN wysłałem maila o przyznanie bonusu. JESZCZE NIGDY NIE WPŁACAŁEM DEPOZYTU NA EXPEKT , JESTEM JUŻ TAM ZAREJESTROWANY OD ROKU , PÓŁ ROKU TEMU WYGRAŁEM W DARMOWYM TURNIEJU POKERA 3$ OD RAZU WYPŁACIŁEM NA ZAKŁADY PUŚCIŁEM KILKA KUPONIKÓW I TYLE. Dziś przysłali mi maila , że nie przyznają mi bonusu , ponieważ na moim koncie odbywały się już transakcje! KUR.. ALE PRZECIEŻ JAK BYK PISZE , ŻE PROMOCJA OD PIERWSEGO DEPOZYTU!!!!!!!!A JESZCZE NIGDY TAM NIE WPŁACIŁEM , TO CO W KULKI LECĄ.......... i co przyznali ci tego bonusa??? OK napisałem do supportu już wszystko elegancko  można wykasować mój wpis  Tak przeprosili za niedopatzrenie i bonus dopisali 
|
Do góry
|
|
|
|
#1363983 - 04/07/2007 20:28
[Re: Conrad]
|
enthusiast
Meldunek: 08/06/2007
|
PROMOCJA: 100% Bonus od pierwszego zakładu Lipiec pełen kasy! 100% Bonus od pierwszego DEPOZYTU – Podwój swoje środki! Promocja trwa nadal!Złóż swój pierwszy depozyt w kwocie min. 40PLN a otrzymasz od nas 100% bonus, aż do 150 PLN. Wystarczą trzy kroki aby otrzymać bonus:1. Zarejestruj swoje konto gracza w expekt ze specjalnego linku >>>>> Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza <<<<<2. Wpłać depozyt co najmniej w wysokości 40 PLN na konto gracza. (UWAGA: Jeżeli korzystasz z Moneybookers do dokonywania wpłaty na konto gracza - nie będziesz uprawniony do wzięcia udziału w promocji). 3. Wyślij email na adres plnbonus@expekt.com załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu. Bonus 100% aż do kwoty 150 PLNzostanie aktywowany na Twoim koncie gracza w ciągu 48 godzin. Warunki i przepisy: - Oferta jest ważna wyłącznie dla pierwszego depozytu złożonego w zakładach sportowych expekt.com pomiędzy 1 a 31/7 2007. - Jeżeli korzystasz z Moneybookers do dokonywania wpłat na konto gracza - nie będziesz mogł wziąć udziału w tej promocji bonusowej to (wpłaty przez Moneybookers są z niej wyłączone) - Klienci, którzy kiedykolwiek otrzymali już bonus promocyjny w naszym serwisie NIE mogą skorzystać z tej oferty. - Tylko jeden bonus może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP. - Promocja ta nie może być łączona z innymi promocjami oferowanymi w naszym serwisie. - Minimalny depozyt biorący udział w promocji to 40 PLN. - Maksymalny bonus do uzyskania to 150 PLN. - Przed możliwością dokonania wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów jakiejkolwiek części kwoty depozytu+bonusu - wartość bonusu musi zostać pięciokrotnie obrócona w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50. Przykład: 100% bonus Depozyt 150 PLN = Bonus 150 PLN = Wymagany obrót (150 PLN x 5 = 750 PLN) (Jeżeli wypłata zostanie zlecona bądź zostanie dokonany transfer do innego produktu przed realizowacją pełnego wymaganego obrotu, co najmniej 300 PLN (kwota depozytu + bonus) powinien zostać na Twoim koncie gracza aby prawo do niego nie zostało utracone. - Nawet jeżeli utracisz część kwoty depozytu + bonus wciąż wymagany obrót musi zostać dokonany zanim zostanie dokonana wypłata/transfer jakiejkowliek części z kwoty depozyt + bonus. - Wymagany obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. - Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany. - Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu. -Oferta ważna jest do 31/7 2007 do godziny 23:59 CET. - Jeżeli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego w promocji obrotu, po kursie conajmniej 1.50 gracz utraci prawo do bonusu. Zarejestruj się już teraz i skorzystaj z oferty!
|
Do góry
|
|
|
|
#1364695 - 04/07/2007 22:31
[Re: Hevelius80]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
expekt_expert
jestes pracownikiem betssona czy tak po prsotu kopiujesz fragmenty strone internetowej expekta?
pytam sie, bo moze w razie jakichs problemow stanowilbys pomoc jak Banik w temacie Betssona
|
Do góry
|
|
|
|
#1364699 - 04/07/2007 22:32
[Re: ajdam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
expekt_expert
jestes pracownikiem expekta czy tak po prsotu kopiujesz fragmenty strone internetowej expekta?
pytam sie, bo moze w razie jakichs problemow stanowilbys pomoc jak Banik w temacie Betssona co innego mysle, co innego pisze, ale sens pytania pozostaje ten sam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|