#1254050 - 27/05/2007 04:19
Re: Orange Ekstraklasa - Ostatnia kolejka
[Re: Chaoz]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 17/09/2005
|
No cóż, żadnego meczu nie oglądałem... śledziłem jedynie relację live Wisełki, która typowana była na faworyta w starciu z częściowo rezerwowym składem ŁKSu. Próbowali, próbowali i nie wyszło nic. W sumie niestety... Zacząłem moze trochę od końca. Zawiodła mnie nieco Legia, jaki by to nie był mecz, myślałem że jednak się zbiorą w kupę. Ciekawe czasy nadchodzą w naszej lidze, dawno takch nie było. Kiedyś liczyła sie tylko Legia i Widzew, sytuacja troche znormalniała, aż tu dziś mamy nowe siły - pytanie czy siły, które będą w stanie cokolwiek wywaczyc w pucharach. Nie ma co wiele komentować tej kolejki. Każdy wyniki zna Cieszy mnie zwycięstwo Wisły Płock na pożegnanie. Mistrz Polski na prowincji. Zobaczymy jak będzie już za kilka miesięcy, gdy wszystko zacznie się od nowa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1254077 - 27/05/2007 04:26
|
2 x Playoff Winner
Meldunek: 22/12/2004
|
Ta kolejka to DRAMAT przewaznie nie komentuje zdarzen po fakcie ale napisze ze ta kolejka byla dla mnie podsumowaniem calego sezonu tej nie boje sie powiedziec nedznej ligi. Ile meczy ogladales?
|
Do góry
|
|
|
|
#1254219 - 27/05/2007 05:28
[Re: PJ_8]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Ta kolejka to DRAMAT przewaznie nie komentuje zdarzen po fakcie ale napisze ze ta kolejka byla dla mnie podsumowaniem calego sezonu tej nie boje sie powiedziec nedznej ligi. Ile meczy ogladales? tyle ile potrzebowalem zeby wysnuc swoj wniosek i zaluje ze az tyle obejrzalem.. co tu sie oszukiwac poziom jest coraz nizszy, nawet jesli bylo pare "ladnych" meczy pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1254317 - 27/05/2007 06:44
[Re: BZYCZEK]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ja myślę, że liga była bardzo fajna za sprawą Zagłębia Lubin, GKS Bełchatów, ale nie tylko. Do pewnego czasu bardzo dobrze prezentowała się Korona Kielce. Pochwalić trzeba też Groclin, Lecha i Legię Ustępujacy mistrz zbytnio nadął się i skończyło się to tym, ze nie udźwignął presji
To co w pierwszej kolejności zespsuło ligę to afery korupcyne, a jeszcze bardziej zmieniające się decyzje PZPN Wkurzające - nawet dla postronnych obserwatorów - było to, co dzieję sie w Pogoni. Mi żal kibiców, ale absolutnie mi nie żal, ze ta drużyna spada, bo jak będę chcial pójść do cyrku, to się wybiorę, ale żeby mi to narzucać
Największym przegranym jest Wisła Kraków Myśle, że dopóki właścicielem będzie Cupial, to kibice z Krakowa raczej o klasowej drużynie mogą zapomnieć
Myślę, że drużyny reprezentujące nas w Pucharach, czyli Zagłębie, GKS Bełchatów, Groclin a także Legia nie są ani lepsze, ani gorsze od tych drużyn, które reprezentowały nas rok czy dwa lata temu Oby tylko się wzmocniły, choć znając polską rzeczywistość będzie odwrotnie, a potem wszyscy będą narzekać Zagłębiu i Bełchatowowi brakuje doświadczenia i to było widać, gdy liga wchodziła w decydującą fazę Puchary są świetnym miejscem, by te doświadczenie zdobyć
Ja mam tylko nadzieję, że nasi reprezentanci nie przestraszą się przeciwników, a jak nawet odpadną, to po walce
Mam też nadzieję, że przed nowym sezonem uda się wyczyścić korupcję na tyle, by podczas rozgrywek nie było już żadnych numerów Liczę, ze drużyny, które awansują coś wniosą do ligi i zadomowi się w niej na dłużej
|
Do góry
|
|
|
|
#1254580 - 27/05/2007 17:18
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Jeśli chodzi o nieuznany gol to był tam chyba faul samego strzelca, chociaż sytuacja jest trochę kontrowersyjna bo od tej decyzji zależało praktycznie mistrzostwo. I co tu robić? Dasz bramkę, zostaniesz złodziejem, który odebrał Zagłębiu tytuł. Nie dasz, to będzie się o Tobie w identyczny sposób wypowiadała druga strona. Tak czy siak, sędzia ma przerąbane. Natomiast kartka dla Choto była jak najbardziej zasłużona. Normalnie z buta wjechał gościowi w kręgosłup. Prawda jest taka, że Legia mogła ten mecz wygrać i stwarzała mnóstwo sytuacji, natomiast BOT sam jest sobie winien za 2 porażki w ostatnich 3 meczach sezonu. Wystarczyło z Wisłą Kraków zremisować i mieliby tytuł.
|
Do góry
|
|
|
|
#1257418 - 29/05/2007 01:53
[Re: crossmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Swoją drogą, czy jakakolwiek kara spotka dzikusa i oszołoma Choto?
|
Do góry
|
|
|
|
#1257483 - 29/05/2007 02:39
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Swoją drogą, czy jakakolwiek kara spotka dzikusa i oszołoma Choto? To samo pisałem dzisiaj do Chaoza, za takie coś to Choto powinien sobie od piłki odpoczać z pół roku!! Znając życie zaraz będzie płakał że piłkarz mówil do niego rasistowskie rzeczy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|