Witam !
Dyskusja dotyczy zaliczyć, czy też nie zaliczyć typy osobom, które podały swoje typy w sobotę (czyli dzień wcześniej) bazując na "prawidłowych" godzinach podanych przez "naszych buków" czyli profa i sts :
kuba81 - 1# 391 Dave/Mora-Blac/Stubbs - 1
puma_ - - #5 Davenp./Morariu-Black/Stubbs 1
tyler - #7 blake/fish-pavel/santoro 1
THOM - - # 5 Damm/Suk - Arnold/Calleri 1
i w związku z tym powstaje kolejny problem - przyznam się, że już się w tym pogubiłem np. :
# 6 Fyrstenberg/Matkowski - Garcia/Prieto 1 (1.50) STS
podałem jako 1 osoba w sobotę, po czym viva podaje ten sam typ (ale na nowy tydzień) jako 2 osoba, jako 3 osoba podaje go zibi04 w niedzielę, chwilę po tym viva słusznie blokuje ten typ stawiając :stop: , a za 1,5 godz. (o godz. 11.30)popon wprowadza korektę na swój typ nr. 4# Damm/Suk - Arnold/Calleri 1 1,45 /STS/ i daje go jako zastępczy, po czym zibi04 (o godz. 11.54) koryguje ten typ zastepując go innym, a następnie Coronach robi :stop: i może mi ktoś wyjaśnić komu mam tem typ zaliczyć ? (co do 2 pierwszych osób to nie mam wątpiwości), ale co dalej ??
To samo dotyczy 2 mojego typu podanego przeze mnie jako 1 osoba czyli meczu :
# 5 Damm/Suk - Arnold/Calleri 1 (1.45) STS
THOM
popon
viva i :stop:
popon koryguje ten typ i zastępuje go innym deblem : 4# Fyrs/Matk-Gar/S.Pr 1 1,50 /STS/
po czym daje ten typ (Damm/Suk) na nowy tydzień
Chodzi o to, że jeśli zaliczymy typ poponowi do starego tygodnia, to co z deblem zastępczym?? - przechodzi na nowy tydzień ?? - popon musi wiedzieć iloma typami dysponuje na nowy tydzień
I kolejna kwestia do rozpatrzenia to punkt nr.8 regulaminu - może ma ktoś propozycję co zrobić, aby było dobrze i na przyszłość nie było takich problemów.
Uff - ale się tego zebrało, chyba czas na duże
iwo:
Pozdro