#1239772 - 21/05/2007 19:27
Re: Matura 06/07
[Re: G-Dave]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2005
|
Ja jutro polski ;d Masakra 30% starczy ale najpierw trzeba zdać No ja przed chwilą wróciłem,kilka razy się przyciąłem pytania miałem troche dziwne szczególnie dwa : 1. Jaka jest zasada prawidłowego przekazu informacji 2. Dotyczyło mojej bibliografii (moj temat to jezyk komentatorów sportowych), wpisałem kiedyś w google wpadki komentatorów sportowych i mi wyskoczył artykuł o tytule "niepotrzebny faul", artykułu tego nie przeczytałem tylko dodałem do bibliografii a tu pytanie od komisji : dlaczego taki tytul artykułu i o czym jest ten artykuł to zaczałem lać wode 3. jaki jest wg. mnie wzorzec komentatora sportowego to zaczalem gadac o Szpakowski i śp. Ciszewskim (szczegolnie Ciszewski sie spodobał komisji) Wyniki o 16:30 ... Dawid weź sobie coś do picia i się napij przed wejsciem bo jak zaczniesz gadać przez te 15 minut to zachnie Ci w gardle jak cholera ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1240066 - 21/05/2007 21:36
[Re: przemekwn]
|
enthusiast
Meldunek: 30/03/2005
|
Ja jutro polski ;d Masakra 30% starczy ale najpierw trzeba zdać No ja przed chwilą wróciłem,kilka razy się przyciąłem pytania miałem troche dziwne szczególnie dwa : 1. Jaka jest zasada prawidłowego przekazu informacji 2. Dotyczyło mojej bibliografii (moj temat to jezyk komentatorów sportowych), wpisałem kiedyś w google wpadki komentatorów sportowych i mi wyskoczył artykuł o tytule "niepotrzebny faul", artykułu tego nie przeczytałem tylko dodałem do bibliografii a tu pytanie od komisji : dlaczego taki tytul artykułu i o czym jest ten artykuł to zaczałem lać wode 3. jaki jest wg. mnie wzorzec komentatora sportowego to zaczalem gadac o Szpakowski i śp. Ciszewskim (szczegolnie Ciszewski sie spodobał komisji) Wyniki o 16:30 ... Dawid weź sobie coś do picia i się napij przed wejsciem bo jak zaczniesz gadać przez te 15 minut to zachnie Ci w gardle jak cholera ... Thx, picie wezmę napewno. Co do za babka od Was od polskiego (Zalejska czy jakoś tak?) Fajna jakaś? bo jest u mnie w komisji.
|
Do góry
|
|
|
|
#1240221 - 21/05/2007 23:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
Przedstawiał ktoś teamt o motywie rodziny, domu w literaturze?.
|
Do góry
|
|
|
|
#1240336 - 21/05/2007 23:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2005
|
Ja jutro polski ;d Masakra 30% starczy ale najpierw trzeba zdać No ja przed chwilą wróciłem,kilka razy się przyciąłem pytania miałem troche dziwne szczególnie dwa : 1. Jaka jest zasada prawidłowego przekazu informacji 2. Dotyczyło mojej bibliografii (moj temat to jezyk komentatorów sportowych), wpisałem kiedyś w google wpadki komentatorów sportowych i mi wyskoczył artykuł o tytule "niepotrzebny faul", artykułu tego nie przeczytałem tylko dodałem do bibliografii a tu pytanie od komisji : dlaczego taki tytul artykułu i o czym jest ten artykuł to zaczałem lać wode 3. jaki jest wg. mnie wzorzec komentatora sportowego to zaczalem gadac o Szpakowski i śp. Ciszewskim (szczegolnie Ciszewski sie spodobał komisji) Wyniki o 16:30 ... Dawid weź sobie coś do picia i się napij przed wejsciem bo jak zaczniesz gadać przez te 15 minut to zachnie Ci w gardle jak cholera ... Thx, picie wezmę napewno. Co do za babka od Was od polskiego (Zalejska czy jakoś tak?) Fajna jakaś? bo jest u mnie w komisji. Ona mnie pytała,lepiej nie mogłeś trafić, najgorzej mają Ci których pytać bedzie Barszczewska to jest kosa od nas, ale Zalejska to bardzo wporzadku babka. U mnie 90 %
|
Do góry
|
|
|
|
#1241224 - 22/05/2007 04:12
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Jutro koncze mature - polskim...i powiem szczerze srednio to widze... :| prezentacja napisana,ale nie nauczona. Ide na zywiol chyba w koncu lubie ten temat ale tak z ciekawosci wystawie kursy na moja ocene: under 6,5 @ 100 6,5< x <10,5 @ 5,50 10,5< x <13,5 @ 3,30 13,5< x <16,5 @ 1,60 16,5< x <19,5 @ 2,30 20 @ 6,00 kto obstawia??? info dla grajacych: temat: walczaca Warszawa - obraz tragicznych losow miasta mam dobra nawinke, lubie temat, prezentacja nie nauczona, wredna komisja, ksiazki przeczytane z prezentacji: 2/5 (ale przeczytana najwazniejsza ;), wredna komisja, dodatkowy ekwipunek: opaska AK, helm, granat (powaga), plakat ze zdjeciami i kartka z cytatami. Inne atuty: urok osobisty
|
Do góry
|
|
|
|
|
|