Co by nie było proponuję zorganizowanie się .
jako że forum Mecz jest liderem w tej dziedzinie myślę że to tu można by zorganizować ośrodek obywatelskiego oporu i nieposłuszeństwa .
Znam już z atopsji i z całkiem nieodległej przeszłości fakty które przy biernej postawie zaintersowanych pozwoliły na przeprowdzenie tego co sobie obecny rząd zaplanuje .
Mam tu na myśli podwyżki gier rodem z totalizatora sportowego czyli Multiloteka i Dużego Lotka .
Jeśli od razu nie podejmiemy jakichkolwiek czynności przciwdziałających to jak barany idziemy na rzeź .
Przynajmniej zacznijmy od szerokiego poinformowania wszystkich naszych kolegów .
Potem spróbujmy wywierać presję na osłów .// ierdolonych
/ Szerokie rozpowszechnienie naszego stanowiska spowoduje być może to że zainteresowani się zastanowią ,że kładą na szalę swój byt poltyczny .
Jeśli nie wystąpimy wspólmie i jeśli nie pokażemy naszej siły to niestety czarno widzę naszą przyszłość . Zostana na zbuki naziemne i Multilotek za 2,50PLN /w którym jest najmniejsze prawdopodobieństwo wygrania głównej wygranej /
==---------->>
Mam propozycję abyśmy może tu może napisali ODEZWĘ APEL z protestem przeciw takim zamiarom..
Bardzo Was proszę jeśli tylko choć trochę Wam zależy na tym aby pozostał stan obecny a nie zmiany na gorsze i dalsza monopolizacja - zastanówmci się nad tym i proszę o poparcie tej inicjatywy
xyzen