haha i kolejny "pokrzywdzony" zostal osmieszony przez Betssona! Od poczatku bylo widac, ze cos kreci i Betsson slusznie postapil odbierajac kase.
Teraz by sie przydalo dokladnie takie wyjasnienie co do gieldy. Nie gralem jeszcze na gieldzie, ale po tym co czytalem boje sie, bo jak znajde wyzszy kurs na live i zagram a pozniej sie zabezpiecze w innym buku (lub ogladajac mecz zmienie zdanie co do wyniku) i co? Betsson mi zwroci pozniej? To jest gielda...Nie obchodzi mnie czy kursy wystawil Rychu z Koziej Wolki, Zenek z Napachania czy Zdzisiek z osiedla... jesli sie pomylil, lub tak ocenil szasne-jego strata. A jesli aby zwiekszyc obrotu kursy wystawili sami ludzie z betssona i to oni popelnili blad to sorry Winetooo, ale trzeba za nie zaplacic...
Przez ta afera wiele osob moze sie zrazic do betssona....
Jesli to byl blad techniczny i ktos chcial dac kurs 10 a poszlo 1.10 i stracil 15.000PLN to zwracam honor Betssonowi. Tylko jakby tak bylo to by jedna i druga strona miala zwroty a nie jakies rekompensaty 500E. Dlaczego nikt sie nie zglosil kto stracil kase przez wystawienie tego kursu??
Ja w betssonie gram duzo. Mialem juz chyba limity, ale ostatnio jakos wiecej moge stawiac...pewnie dlatego ze przegrywalem co gralem
Wyplaty szybkie-kursy niezle. Do tej pory bylem bardzo zadowolony...jednak ta afera z gielda rzuca cien na ta opinie :/