Tak jak sygnalizowałem wcześniej i jak sami słusznie zauważyliście reguły konkursu okazały się zbyt drakońskie
i dlatego w celu wyłonienia zwycięzcy nastąpi teraz duża liberalizacja zasad rywalizacji, a więc jeszcze raz:
Ogłaszam konkurs z nagrodą 50 pln dla zwycięzcy.Zgodnie z nazwą konkursu zadaniem uczestników bedzie wyłącznie wystawianie (LAY) zdarzeń z oferty betfair.
Oto szczegóły:
1. Uczestnikiem konkursu może być każdy użytkownik forum mecz.pl z przynajmniej rocznym stażem, posiadający konto bankowe.
2. Konkurs polega na podawaniu typów po stronie LAY, czyli wystawianie zdarzeń z kursem z przedziału
1.01 - 10.003. Zwycięzcą konkursu zostaje użytkownik, który jako pierwszy poda
60 kolejno trafionych typów po stronie LAY.
4. Pomyłka w danej serii
nie dyskwalifikuje typera w danej edycji i może on ponownie próbować szczęśliwej serii.
5. Dziennie można wystawić maksymalnie
4 typy, a po trafieniu
50 kolejnych typów, granica ta spada do maksymalnie 2 typów dziennie.
6. W przypadku uczestników typujących "łeb w łeb"
o fakcie przekroczenia magicznej sześćdziesiątki decyduje moment podania ostatniego typu (oczywiście pod warunkiem, że będzie trafiony).
7. Podajemy typy z najbliższej tygodniowej oferty (żadnych okresowych czy innych ołrajtów).
8. Typy podajemy conajmniej 30 minut przed rozpoczęciem zdarzenia.
9. Prowadzący jest bardzo wrażliwy na wszelkie próby nadużyć
i zastrzega sobie prawo do zobowiazania wybranego delikwenta do robienia screenów podawanych zdarzeń.
10. Regulaminowa forma podawania typów:
Kolejny numer typu
Data i godzina (w zakładce "zasady")
Nazwa zdarzenia + ew. dyscyplina gdy inna niż piłka nożna
Rodzaj wystawianego typu
Kurs LAY
Typy podajemy w pogrubieniu dla odróżnienia od postów dotyczących ewentualnych wyjaśnień.
czyli np.:
13.03.2007 21:00
Sunderland - Stoke
LAY: 4 lub więcej goli
Kurs LAY: 4.7511. Wszelkie kwestie nieuregulowane powyżej prowadzący rozstrzyga samodzielnie i nie zawsze zgodnie z wolą uczestników.
Jak macie jakieś uwagi - piszcie w tym temacie lub na mój priv.
Najistotniejsze zmiany w porównaniu z poprzednią edycją zaznaczyłem na zielono.
Czas start - od teraz można wystawiać - powodzenia