Rosja - Finlandia
Finlandia +1,5 - 2.0
BwinKiedy zostanie strzelony pierwszy gol? 09:00 - 60:00 min - 1,90
BwinZwycięzca 1. tercji - X - 2.65
BwinPierwsza dwu- lub pięcio-minutowa kara -05:00 - 60:00 min - 2,40
BwinPodczas której tercji padnie więcej goli?-1Tercja-2Tercja - 2 Tercja 1.75
Bwin Kanada - Szwecja
Kanada (łącznie z dogr. i rzutami karnymi) - 1,75
BwinPodczas której tercji padnie więcej goli?-1Tercja-2Tercja - 2 Tercja 1.75
BwinPierwsza dwu- lub pięcio-minutowa kara -05:00 - 60:00 min - 2,55
BwinWydaje mi sie to bardzo prawdopodobne, choc wszystko bedze mogło sie zdarzyc,
Finlandia +1,5mam nadzeje ze wezma rewanz za porazke 4:5 ale nie wykluczam jedno bramkowego zwyciestwa rosji, drugim typem
Kiedy zostanie strzelony pierwszy gol? 09:00 - 60:00 mindo 9 min nie bedze goli ewentulanie w drugiej czesci pierwszej tercji padnie max dwa gole, choc wydaje mi sie ze nie padnie wcale gol, tak jak i z karami
Pierwsza dwu- lub pięcio-minutowa kara -05:00 - 60:00 min nie bedze wykluczenia w pierwszych pieciu minutach i jeszcze mam
Zwycięzca 1. tercji - Xobstawiam 0:0,1:1 w 1 tercji czyli X i postawilem ze
Podczas której tercji padnie więcej goli?-1Tercja-2Tercja - 2 Tercja w 2 tercji padnie wiecej goli od pierwszej na bank
I mecz Kanada - Szwecja mimo tego ze szwedzi wysoko 7:4 rozjechali slowakow, moj typ bedze
Kanada (łącznie z dogr. i rzutami karnymi)poradza sobie jesli nie w regulaminowym czasie to po OT, mecz bedze bardzo wyrownany, nie mowie ze mecz rosji nie bedze na styku, jak wskazuja kursy tez bedze sie wynik wachal i kazdy scenariusz par finalu moze byc wedlug mnie i
Podczas której tercji padnie więcej goli?-1Tercja-2Tercja - 2 Tercja i
Pierwsza dwu- lub pięcio-minutowa kara -05:00 - 60:00 mindefinicja powyzej jak w meczu rosji . Ktos powie ze sie powtarzam ale mecze beda na styku.
FINAŁ
ROSJA - KANADA