[QUOTE]Oryginalnie wysłał trizi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Yzerman:
[qb]moj dzisiejszy kuponik to:
Rochus Popp 2
Ferrero Grosjean 1
Schalken Schuettler 1
Bjorkman Mirnyi 1
o większości już napisano, kto i dlaczeggo na nich stawia, ja jednak bardzo mocno obstawiam w singlu Ferrero z Grosjeanem. Wiem że to nie nawierzchnia Hiszpana ale jak widać ładnie przepracował przerwę między RG a Wimbledonem, H2H ma 2-0, a dodatkowo Grosjean gra bez przerwy (1-2 dni przerwy między kolejnymi meczami) już niemal 3 tygodnie. I fizycznie już nie powinien dać rady
I dodatkowo singielek Federer - Lopez 2 po kursie 5,5 w gb.
Mysle ze dla takiego kursu warto zaryzykowac, tym bardziej ze Lopez gra na trawie jak nie-Hiszpan (nie stracił w tym turnieju seta i "rozjechał" Jużnego), a na Federera już czas - 4 runda to najwyższa pora żeby nie wytrzymał napięcia psychicznego przed meczem. Tym bardziej że jest murowanym faworytem.[/qb][/QUOTE]Tylko zauwaz ze Federer jest w dobrej formie po 2 sety z Koubkiem, Fishem(który przeciez znakomicie sie spisywał na tym wimbledonie) wygrał 6-1
Dla mnie Federer jest murowanym faworytem w meczu z Lopezem(Lopez tylko temu wygrał z Youznym bo rosjanin grał tragicznie)
Pozdro
iwo: [/qb][/QUOTE]Roger Federrerto zawodnik z takimi umiejetnosciami jak rzaden inny, takiego potencjalu nie ma nikt, a jego spalanie psychiczne wiecznie trwac nie bedzie zwlaszzcza ze ostatnio pracuje z swietnym psychologiem i efekty wlasnie zobaczymy na tym turnieju...
Dlatego uwazam, ze dzis sa lepsze typy na wysokie kursy!
Wsrod Panow to Agasi- Philipousis 2
A wsrod Pan....
tam leza dzis pieniadze
Ja tam wierze w Zvonareva, Myskine...
Moze potknie sie Lindsay
al:
Dla mnie dzis beda sensacje, ale nie Lopez!
Pozdrawiam