Lamberciak jakoś tak się składa, że w każdym meczu się z Tobą nie zgadzam
Jeśli chodzi o Bjorkmana to myślę że Szwed jest w dobrej formie, do tej pory stracił tylko 1 seta, fakt, że trudniejszego faworyta miał dopiero w 3. rundzie, jednek i tu łatwo poradził sobie z Gimelstobem. Mirnyj natomisat męczył się z Karloviciem, małe kłopoty miał też z Ljubiciciem. Ponadto Szwed w swojej karierze na Wimledonie dotarł najdalej właśnie do 4. rundy, w tym roku ma dużą szansę poprawić to osiągnięcie.
Schalken-Schuttler
Przyznam, że coraz bardziej przekonujecie mnie do Schalkena, tyle, że jakoś nie wydaje mi siężeby Niemiec aż tak źle czuł się na trawie...
Czemu Nalbandian powinien odpaść już z Kucerą? Rok temu udowodnił, że Argeńtyńczycy lub Hiszpanie mogą grac dobrze na trawie. Uwierzył w to także Ferrero, który bardzo się poprawił w grze na trawie i wcale nie zdziwiłbym się gdyby w ćwierćfinale Wimledonie spotkali się Argentyńczyk z Hiszpanem
h2h nalbandiana i henmana 2-0 na korzyść argentyńczyka, h2h ferrero i grosjeana 2-0 na korzyść Hiszpana...
Co do Poppato myślę, że sprawił on już wystarczająco dużo niespodzianek jak na jedenk turniej, czas wracać do domu
Proszę o jakieś opinie w stosunku do mojej argumentacji :zobacz: